تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نصيحت و خيرخواهى از حسود محال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867420314




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

3 سناریوی جدید کاهش بار قبوض برق


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
3 سناریوی جدید کاهش بار قبوض برق




با عقب رفتن یک ساعته، ساعت رسمی کشور و کاهش طول روز در 6 ماهه دوم سال جاری پیک مصرف برق شبانه به تدریج از پیک برق روزانه پیشی می‌گیرد و در این بین مسئولان وزارت نیرو سه راهکار برای کاهش بار مالی قبوض نجومی برق در 6 ماهه دوم سال معرفی کردند.





خبرگزاری مهر: با مصوبات دولت از بامداد امروز ساعت رسمی کشور، یک ساعت به عقب کشیده شده است تا عملا با کوتاه‌ شدن طول روز، شاهد تغییر پیک مصرف برق توسط مشترکان در کشور هم باشیم.

بررسی وضعیت جهش مصرف برق در کشور نشان می دهد که از خرداد ماه تا روزهای پایانی مرداد ماه پیک مصرف برق روز به روز افزایش یافت به طوری‌که صنعت برق ایران تابستان سال جاری یک رکورد جدید و تاریخی مصرف را به نام خود ثبت کرد و روز شنبه چهارم مرداد ماه ساعت 15:24 با مصرف 48 هزار و 527 مگاوات برق در کل کشور رکورد مصرف برق ایران شکسته شد.

با این وجود با ورود به شهریور و کاهش دمای هوای طاقت فرسای تابستانی در بخش عمده ای از استان های کشور، متوسط برق هم روندی رو به کاهش به خود گرفته است.

آمارهای رسمی شرکت مدیریت شبکه برق ایران نشان می دهد که روز گذشته 30 شهریور ماه اوج و پیک مصرف برق در ساعات روز در ساعت 14:40 بعد از ظهر و با مصرف 40 هزار و 426 مگاوات بوده است و پیک مصرف برق در ساعات شب هم در ساعت 20:15 دقیقه و با مصرف 26 هزار و 417 مگاوات حاصل شده است.

به عبارت دیگر روز گذشته پیک مصرف برق کشور در ساعات روز در مقایسه با مرداد ماه سال جاری حدود هشت هزار مگاوات کاهش یافته است که پیش بینی می شود با ورود به فصل پائیز و کاهش چشمگیر دمای هوا سقوط مصرف برق توسط مشترکان کشور کاهش یابد.

جزئیات تغییر رفتار مصرف کنندگان برق

مسئولان وزارت نیرو پیش بینی می کنند که در 6 ماهه دوم سال جاری ساعات پیک مصرف برق از روز به شب منتقل شود وعملا با خاموش شدن دستگاه های سرمایشی و کولرها و کوتاه‌ شدن طول روز بیشترین میزان مصرف برق در حدفاصل ساعت 18 تا 22 رقم بخورد.

در 6 ‌ماهه نخست سال پیک روز در ساعت‌ های 11 تا 15 و در شب بین 19 تا 23 اتفاق می‌ افتد درحالی که در 6 ‌ماهه دوم پیک شب بر پیک روز غلبه کرده و ساعت پیک مصرف به 18 تا 22 منتقل می‌ شود.

به اعتقاد مسئولان توانیر ووزارت نیرو عامل اصلی شکل گیری پیک مصرف برق شبانه در 6 ‌ماهه دوم در بخش خانگی تأمین مصارف روشنایی است به طوری که برآوردها نشان می دهد بخش روشنایی 25 تا 30 درصد مصرف الکتریکی ساختمان‌ها را به ‌خود اختصاص می‌ دهد که مشترکان می‌ توانند با صرفه ‌جویی در مصرف برق و انتخاب سامانه روشنایی مناسب، افزون‌ بر کمک به شبکه برق هزینه‌ های برق خود را به‌ شدت کاهش دهند.

از سوی دیگر با توجه به اینکه هم ‌اکنون پیک شب از پیک روز سبقت گرفته است، مسئولان وزارت نیرو به مشترکان توصیه می کنند نسبت به بهینه ‌سازی مصرف انرژی بیش از پیش دقت کرده و از تجهیزات روشنایی با بازده بالا همچون لامپ‌های کم‌مصرف CFL و یا LED استفاده کنند.

3 سناریوی جدید کاهش بار قبوض برق

احمد توکلی مجری طرح‌‌های بهینه‌ سازی مصرف انرژی سازمان بهره وری انرژی در تشریح مهمترین راهکارهای کاهش بار مالی قبوض برق در نیمه دوم سال جاری گفت: سامانه روشنایی LED یک فناوری جدید روشنایی است که مصرف برق آن یک سوم لامپ‌های CFL است.

این مقام مسئول با اعلام اینکه طول عمر و روشنایی لامپ‌های LED بیشتر از لامپ‌های دیگر است به ‌طوری که یک لامپ LED دست‌کم 50 هزار ساعت عمر می‌کند، تصریح کرد: اگرچه ممکن است هزینه اولیه استفاده از لامپ‌های LED بیشتر باشد، اما؛ هزینه آن از طریق طول عمر بسیار بیشتر و نوردهی بیشتر جبران می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه انتخاب لامپ مناسب، افزون‌ بر کاهش مصرف انرژی افزایش بازده روشنایی و کاهش تعداد لامپ ‌ها را به همراه دارد، اظهار داشت: استفاده بهینه از تجهیزات الکتریکی در کاهش مصرف برق بسیار اهمیت دارد؛ چرا که ممکن است در مکان‌ هایی از لامپ کم ‌مصرف استفاده کنیم، اما؛ از آن مکان استفاده نشده و لامپ بیهوده روشن باشد.

توکلی با بیان اینکه اگر هر مشترک خانگی یک لامپ کم‌ مصرف 20 وات را خاموش کند، 500 مگاوات از بار نیروگاهی کشور کاهش می‌یابد، تاکید کرد: علاوه بر این استفاده از سامانه‌ های جدید روشنایی تایمردار و سنسو ردار را در کاهش هزینه‌ ها و مصرف برق بسیار مفید است.

مجری طرح‌‌های بهینه‌ سازی مصرف انرژی سازمان بهره وری انرژی با یادآوری اینکه سامانه ‌های روشنایی مجهز به سنسورهای حضور، در مقایسه با سنسورهای تایمردار موجب صرفه ‌جویی 90 درصدی برق می‌شود، تبیین کرد: از سوی دیگر تعرفه پرباری برای مشترکان خانگی در کنتورهای سه ‌زمانه بین ساعت‌های 17 تا 23 منظور می‌شود.

این مقام مسئول، افزود: با کاهش مصرف برق و افزایش بازده روشنایی با استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف، هزینه‌ های برق را در 6 ماهه دوم سال می ‌توان به‌ شدت کاهش داد.

وی با اعلام اینکه مشترکان برق با راه ‌اندازی وسایل الکتریکی همچون ماشین لباس ‌شویی، اتو، ماشین ظرف‌شویی و جارو برقی در ساعت‌ های کم‌باری که بین ساعت 23 شب تا 6 صبح است، می‌‌توانند از تعرفه‌ های کم‌ باری که بسیار مخفف است، استفاده کنند، خاطرنشان کرد: این راهکارهای ساده منجر به کاهش قابل توجه بار مالی قبوض برق مشترکان خواهد شد.






تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن