واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ شهريور ۱۳۹۳ (۱۱:۳۳ق.ظ)
مشاور وزير و مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي قم: علامه طباطبايي اصول و قواعد را با نگاه نظام سازي در تفسير الميزان بيان کرده است مشاور وزير و مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم گفت: علامه طباطبايي در حقيقت پدر گفتمان نظام ساز انقلاب اسلامي است؛ يعني مواد و اصول و قواعد را بر اساس اسلام ناب با نگاه نظام سازي و تشکيل حکومت اسلامي در تفسير الميزان بيان کرده است.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام و المسلمين عبدالرضا ايزدپناه در ديدار با اعضاي کميته برگزاري همايش بينالمللي انديشههاي علامه طباطبايي در تفسير الميزان، در سخناني با بيان اينکه مهمترين نياز جامعه امروز گفتمان نظام ساز است، اظهار داشت: با اين روش مي توان تعاليم ديني را به نظام سازي تبديل و جامعه اسلامي را پياده کرد.
وي در ادامه با قدرداني از دست اندرکاران برگزاري همايش بينالمللي انديشههاي علامه طباطبايي در تفسير الميزان، بيان کرد: علامه طباطبايي در حقيقت پدر گفتمان نظام ساز انقلاب اسلامي است؛ يعني مواد و اصول و قواعد را بر اساس اسلام ناب با نگاه نظام سازي و تشکيل حکومت اسلامي در تفسير الميزان بيان کرده است.
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم با تاکيد بر اينکه علامه طباطبايي فلسفه، کلام، اخلاق و مطالعات متنوع انسان شناسانه را در خدمت قرآن قرار دادند و از اين قرآن زندگي امروز بشري را طراحي کردند، اضافه کرد: علامه گزيده گوي بود ولي همان نکته اصلي را هميشه بيان مي کردند.
حجت الاسلام و المسلمين ايزدپناه ادامه داد: هم مباني اصيل اسلامي در بيانات اين شخصيت وارسته بود و هم پاسخ به اشکالات و رفع نيازها را در الميزان مورد توجه قرار داده اند.
مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين تاکيد کرد: بنياد عظيمي براي شناخت جامع انديشه هاي علامه لازم است تامين شود تا انديشه علامه طباطبايي را فقط در الميزان تبيين کند.
وي علامه شناسي را از نيازهاي اصلي امروزه برشمرد و افزود: از نظر روحي بايد يک سري حجاب ها از ميان برود تا بتوان نکته هاي ظريف الميزان را فهميد که اينها همه از ظرايف فهم الميزان است.
معاون سابق قوه قضائيه با بيان اين مطلب که علامه طباطبايي حق بزرگي بر اين انقلاب دارد، ابراز داشت: درخت بلند وجودي علامه همچنان سايه سار انديشه هاي ناب است.
به گفته مسئولان برگزاري همايش بينالمللي انديشههاي علامه طباطبايي در تفسير الميزان، اين همايش با 30 محور اصلي و 700 محور فرعي در اواخر آبان ماه سال جاري برگزار مي شود.
550 مقاله به دبيرخانه همايش انديشه هاي علامه طباطبايي ارسال شده است و30 نهاد حوزوي و غير حوزوي در اين همايش مشارکت دارند که ثمره آن برگزاري چندين پيش همايش در تهران، اصفهان، شيراز، مشهد و لبنان بوده است.
لازم به ذکر است اهداف اصلي اين همايش معرفي و تجليل از علامه و تبيين انديشههاي علامه طباطبايي در تفسير الميزان است؛ اين همايش در سطح علمي و پژوهشي برگزار ميشود و آثار علمي همايش نيز در مجموعه اي منتشر خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]