تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827569251




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رانت زدایی و شفاف سازی مهمترین مؤلفه‌های اجرای عدالت اقتصادی است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رئیس کمیسیون چشم انداز و نخبگان مجمع تشخیص مصلحت:
رانت زدایی و شفاف سازی مهمترین مؤلفه‌های اجرای عدالت اقتصادی است
رئیس کمیسیون چشم انداز و نخبگان مجمع تشخیص مصلحت عدالت محوری را یکی از مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی برشمرد.



به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، "محمدابراهیم مداحی" در نشست خبری با اصحاب رسانه و دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اهداف اقتصاد مقاومتی اظهارداشت: بهبود شرایط زندگی مردم با در نظر گرفتن سه تکانه اصلی، "تخاصمی و آمایشی و اقلیمی" و در نظر گرفتن 24 کلید اصلی در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی میسر است که این امر نیازمند اعتقاد و باور در اجرایی شدن آن است.
 
وی افزود: یکی از مباحث مورد تاکید مقام معظم رهبری گفتمان سازی و فرهنگ سازی در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است به همین منظور 31 کارگاه آموزشی در سراسر کشور راه اندازی شده که تاکنون 18 استان موفق به برگزاری کارگاه‌های مذکور شده‌اند و قریب به 7 هزار مسئول را در استان‌ها مورد خطاب قرار داده‌ایم و 13 استان دیگر در دهه اول آبان ماه به اتمام می‌رسد که بلافاصله وارد مرحله دوم می‌شویم و از نیمه دوم آبان همایش‌های با محوریت استانی برگزار می‌کنیم.  
 
مداحی با اشاره به آثار مثبت کارگاه‌های آموزشی سراسر کشور در زمینه اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: به کارگیری مجموعه اطلاعات و یافته‌ها در تبیین سیاست‌های کلان به ویژه برنامه ششم، تطابق اسناد آمایش و توسعه استانی با اسناد بالادستی و ایجاد گفتمان و تبدیل کردن آنها به عزم ملی از جمله آثاری است که به وضوح می‌توان مشاهده کرد.
 
وی در پاسخ به باشگاه خبرنگاران درباره موانع موجود برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: دغدغه ما در ابتدای سال عدم برخورد بیلبوردی و شعاری با مقوله اقتصاد مقاومتی بود و مبانی مختلفی در بخش قانون و بخش‌های دیگری هم چون بانک، بیمه و دارایی موجود است لذا در مجلس کمیته‌ای مبنی بر شناسایی قوانین مزاحم تشکیل شده است.
 
مداحی بیان داشت: ارایه یارانه به 70 میلیون نفر که من اسم آن را سم شیرین می‌گذارم اگر به سمت تولید روانه می‌شد، قطعا تاثیرات بسیار بهتری را از خود به جای می‌گذاشت و دیگر آن که سیستم اجرایی کشور دچار یک سری ایرادات و مشکلاتی است، و باید نگاه فدرالیته‌ای را در این سیستم داشته باشیم و اعتبارات استان‌ها را متناسب با شرایط موجود افزایش دهیم.
 
رئیس کمیسیون چشم انداز و نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بازنگری در دستورالعمل‌های اجرایی و تصحیح روابط بانک‌ها با واحدهای تولیدی و مرتفع سازی موانع فرهنگی از جمله موضوعات قابل ذکری است که باید به آن اشاره داشت.
 
مداحی گفت: زمانی که رشد اقتصاد در کشور به منفی 6 درصد می‌رسد چرا کسی در این زمینه پاسخگو نیست لذا با نقش درست فرهنگ و رسانه قانون هم خوب اجرا می‌شود.
 
وی افزود: 60 درصد اقتصاد کشور در شش استان خلاصه شده که این نشان دهنده فاصله زیاد عدالت است و ضمانت اجرای عدالت این است که دولت 18 دستگاه را تفکیک کرده و اقدامات عملی لازم را تعریف ساخته است.
 
مداحی با بیان این که عدالت محور بودن یکی از مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی است خاطرنشان کرد: شفاف سازی اقتصاد و رانت زدایی و اقتصاد مردمی مؤولفه‌های مهمی در اجرای عدالت اقتصاد است.
 
وی به نقش نظارتی مجمع تشخیص مصلحت نظام در اجرای سیاست‌هایی هم چون اقتصاد مقاومتی اشاره و تصریح کرد: کمیسیون‌های تخصصی مجمع در حال تدوین شاخص‌ها هستند که براساس آن ابزار نظارتی را مشخص کنیم و کمیسیون‌های مجمع به نوعی نظارت از نوع راهبردی را به شکل سازمانی دارند که این مقوله در حال انجام است.  
 
مداحی بیان داشت: قوه قضاییه، سازمان بازرسی کل کشور، دستگاه‌های نظارتی و رسانه‌ها و مردم مهمترین و اصلی‌ترین نظارت‌ها را می‌توانند انجام دهند.  
 
در ادامه "محمد فروزان‌فر" معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور درباره اهمیت کارگاه‌های آموزشی گفت: ما از طریق برگزاری چنین کارگاه‌هایی در سراسر کشور قصد داریم که درک درستی از اقتصاد مقاومتی را ارایه و شرایط تبیینی را در حوزه استان‌ها اجرایی کنیم که گام بعدی آن برگزاری همایش‌های منطقه‌ای است.
 
وی افزود: این که در ذیل سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دولت تقسیم کاری میان دستگاه‌ها صورت گرفته و تمام برنامه‌ها متناسب با زمان بندی تدوین شده و سپس در حوزه نظارت و برنامه‌ریزی راهبردی دولت تجمیع یافته از موضوعاتی است که مورد توجه است.
 
فروزان‌فر به اقدام وزارت کشور در زمینه اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی اشاره و تصریح کرد: اقدامات لازم در جهت اجرایی شدن سیاست‌های انکارناپذیر اقتصاد مقاومتی از سوی دولت در حال انجام است که امیدواریم با رویکرد جهادی و انعطاف پذیری محقق شود و قطعا یکی از خروجی‌های مهم این کارگاه‌ها تبیین مشترک و درک راحلی از اقتصاد مقاومتی در کشور است.
 
وی یکی از دغدغه‌های معاونت هماهنگی و توسعه منطقه‌ای اقتصادی در وزارت کشور را این گونه عنوان و خاطر نشان کرد: شکل گیری برنامه توسعه متناسب با شرایط و مناطق کشوری یکی از دغدغه‌های مذکور است که بتوانیم عرصه رقابتی را به وجود آوریم و یکی از حلقه‌های مفقوده در این مسیر یعنی بخش نگری و عدم توجه به تعاملات سایر بخش‌هاست که در نشست‌هایی که با سازمان نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی دولت داشته‌ایم این که در برنامه ششم رویکرد متوازن منطقه را به عنوان توجه ویژه در برنامه ششم مد نظر قرار دهند.  
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور بیان داشت: امیدواریم از طریق برنامه‌های آمایش سرزمینی به عنوان یکی از اسناد بالادستی بتوانیم کارکردهای اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کنیم تا بتوانیم رشد و تولید پایداری در این مناطق به عنوان آثار مثبت دست پیدا کنیم.  
 
فروزان‌فر به وجهه تمایز برنامه ششم توسعه نسبت به دیگر برنامه‌ها اشاره و تصریح کرد: وجهه تمایز برنامه این است که در برنامه چهارم و پنجم برش استانی نداشتیم اما مقرر شده که در تدوین برنامه ششم به عنوان یکی از ارکان اصلی مورد توجه قرار گیرد و بخش خصوصی و مخاطبان اصلی در تدوین برنامه مشارکت داشته باشند.
 
وی بیان داشت: رویکرد به نظارت راهبردی دولت موضوع مورد توجه به هسته‌های کلیدی به عنوان بسته‌های پیشرو است که آن را ارایه دادیم.  
 
فروزان‌فر در پایان خاطرنشان کرد: در اقتصاد مقاومتی در برش بخشی و استانی و حتی کلان به لحاظ اجرای برنامه‌های لازم در حال انجام است و دبیرخانه دائمی مجمع تشخیص مصلحت نظام این موضوع را رصد می‌کند تا مقوله اجرایی شدن سیاست اقتصاد مقاومتی بدین طریق مورد پیگیری قرار گیرد.
 
انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن