تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834086008
داعش میراث آمریکا در خاورمیانه/ نگاهی به سابقه شرم آور آمریکا طی 13 سال گذشته
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش ویژه
داعش میراث آمریکا در خاورمیانه/ نگاهی به سابقه شرم آور آمریکا طی 13 سال گذشته
دنباله رو هر سیاستی که هستید، به احتمال زیاد در حال حاضر احساس خوبی نسبت به آمریکا ندارید. کشوری که در آن رئیس جمهوری دارد که روز به روز عدم محبوبیتش فزون می شود، کنگره ای دارد که با آراء خود سعی دارد رئیس جمهور را به مثابه یک ستاره نشان دهد و با افزایش فقر، کاهش دستمزدها و شکاف و نابرابری که تنها می توانند سر تیترهای یک لیست طولانی از ناکامی ها محسوب شوند، روبه روست.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، بر اساس یک نظر سنجی تازه اتخاذ شده در سطح بین المللی مردم در سراسر جهان از لیبی و اوکراین تا عراق و جنوب دریای چین یکصدا اذعان داشته اند که سیاستهای امریکا در مسیر غلطی در حرکت است. تعداد این ناراضیان به ۷۱ درصد از کل کسانی که در نظر سنجی شرکت داشته اند رسیده است.
آنچه که آمریکا در حال حاضر باید انجام دهد اثبات خود است آن هم در مسیری که جهانیان احساس بهتری نسبت به این کشور پیدا کنند. اعمال وحشیانه و غیر انسانی که به دلیل سیاستهای غلط امریکا در سراسر جهان در حال وقوع است دید همگان را نسبت به این کشور منفی کرده و اعتمادها را از میان برده است.
در این بحبوحه از زمان گروهی با نام "داعش" که به تازگی نام خود را به دولت اسلامی(!) تغییر داده است همچون قارچی سمی پدیدار می شود. سیاستهای اتخاذی توسط این گروه به قدری شدید، غیر انسانی و وحشیانه است که حتی گروه تروریستی القاعده خود را از داشتن هرگونه ارتباط با آن مبری دانسته است. این گروه برای نیل به مقاصد نامشروع خود اقدام به گردن زدن، مثله کردن و شکنجه بی گناهان از جمله زنان و کودکان می کند. اعمالی که این گروه در حال حاضر انجام می دهد به نسلکشی می ماند.
بر اساس اسناد موثق چنین بدست آمده است که این تروریستها کنترل یک منطقه بزرگتر از بریتانیا را در قبل خاور میانه بدست گرفته اند. در حال حاضر قوانین این گروه تروریستی بر بیش از چهار میلیون نفر حاکم است. گروهی که پالایشگاه نفت خود را دارد و پول کلانی از طریق قاچاق، آدم ربایی و تزریق پول از سوی کشورهای عربی بدست می آورد.
مقابله با شیطان
برای مقابله با این "شر خالص" ممکن است ترس بر هر کسی حتی مقام های ارشد امنیتی نظامی و یا ملی رخنه کند. اما آنچه که همگان بدان واقفند نابودی این پوچی وحشیانه بی ارزشی است که گویی جهان را در خود فرو می برد. نمی شود با این گروه تنها از طریق صدور بیانیه و محکوم کردن اعمال، آنهم به صورت لفظی مبارزه کرد.
داعش در حقیقت تهدید بالقوهای است که می تواند در جایی به غیر از سوریه یا عراق نیز به خطر بالفعل تبدیل شود. اکنون جهان خواستار حرکتی جدی برای مقابله با این گروه تروریستی است. از آمریکا نیز به عنوان مدعی مقابله کننده با این گروه انتظار می رود بمب افکنهای خود را از طریق هواپیماهای بدون سرنشین بر سر این گروه بیاندازد. قدرت یابی این گروه تروریستی اتفاقی است که تقصیر آن بر روی دوش آمریکا سنگینی می کند چرا که خواستگاهش شورشیان افراطی بودند که توسط امریکا و برای مبارزه با اسد تسلیح و مجهز می شدند. همچنین در پا گرفتن این گروه در عراق نیز می توان رد پای امریکا را دید؛ چرا که واشنگتن در پی تغییر رهبر عراق یا به عبارتی تغییرنظام در عراق بود و ضد افراط گرایی را بهانه خود قرار داده بود. حال که به دلیل اتخاذ چنین سیاستهایی چنین گروه وحشی ای شکل گرفته است چه گزینه هایی برای مقابله می تواند وجود داشته باشد؟
آمریکا طی ۱۳ سال گذشته جنگ جهانی علیه تروریسم را راه انداخته است حال آنکه بر همگان روشن است که گروه تروریستی داعش میراث امریکا در خاورمیانه است. این امر باعث می شود اعتبار اسامه بن لادن نزد ما فزونی یابد چرا که گروه او به انحاء مختلف وابستگی خود را با داعش نفی کرده اند.
برای بررسی چگونگی قدرت یافتن داعش، بد نیست بررسی کوچکی از حادثه ۱۱ سپتانبر ۲۰۰۱ تا کنون بنماییم. در آن زمان و با فرو ریختن دو برج عظیم تجاری که منجر به کشته شدن تقریبا سه هزار نفر شد متقاعد کردن امریکا برای باور شری عظیم تر از اسامه بن لادن و القاعده ناممکن می نمود.
ایجاد خلافت امریکایی
برای مقابله با چنین شری ایالات متحده رسما وارد جنگ شد و نام آنرا جنگ جهانی علیه تروریسم گذاشت، نیرویی که توسط دولت بوش راه اندازی شد و متشکل از ارتش امریکا و سازمانهای اطلاعاتی این کشور بود. با وجود فیلمهایی که از اردوگاه های آموزشی القاعده در افغانستان پخش می شد، امریکا هیچ نیروی سازمان دهی شده ای را نتوانست به این کشور اعزام کند، نیرویی که توانایی عملیات و پیگیری آن را داشته باشد.
به عبارت دیگر در حالی که دولت بوش به اصطلاح خودشان در حال تخلیه باتلاق متشکل از گروه های تروریستی در بیش از ۶۰ کشور جهان بود، عملا نتوانسته بود بر ترس و توهم خود فائق آمده و حملاتی سازماندهی شده ترتیب دهد. همین امر جنگ علیه گروه افراط گرای کوچکی همچون القاعده را که ارتشی به غایت ابتدایی داشت و در قسمتهای کوچکی از افغانستان یا پاکستان مقر تشکیل داده بود، طولانی، پر تلفات و غیر حرفه ای کرده بود.
اين جنگ همانطور كه جرج بوش زمانى گفت چيزى شبيه به يك جنگ صليبى، يك نوعى از جنگ مذهبى، حتى اگر نه عليه خود اسلام (همانطور كه آمريكايى ها دائما مى گويند) بلكه عليه مسلمان است. ايالات متحد در عمليات هاى بزرگ دولت سازى با گردآورى سياست مداران مورد قبول خود و تبليغ دموكراسى و ساخت ارتش و نيروى امنيتى تازه و از طرفى حمايت مالى چند ميليون دلارى در زمينه آموزش نيروى نظامى به اين روند كمك كرده است.
با نگاهى به گذشته مى توان انديشيد كه اين اعمال به نوعى جنگ آمريكايى و تلاشى براى ايجاد نوعى از خلافت آمريكايى در منطقه بوده است (هرچند كه آمريكا معمولا از واژگان ديگرى براى سياست هاى خود استفاده مى كند). در اين روند ایالات متحد به نحوى موثر قدرت دولت ها را در هر یک از سه کشور اصلی که در آنها مداخله كرده از بين برده است درحالیکه اين امر بی ثباتی کشورهای همسایه و در نهایت كل منطقه را تضمين مى كند.
در اين بخش عمدتا مسلمان جهان، ايالات متحد سابقه اى تیره و تار از خود برجاى گذاشته که آمريكايى ها به هنگام تقبيح كردن وحشیگری دیگران به طور کلی تمایل به تخفیف و یا فراموش كردن آن دارند. حالا ما بر تصاوير دهشتناك سر بريدن جيمز فولى، روزنامه نگار آمريكايى، متمركز شده ايم، پروپاگاندايى كه آشكارا به منظور وادار كردن آمريكا به اتخاذ موضعى سخت تر در مقابل گروه داعش طراحى شده است.
هرچند، مردم آمريكا وحشتى را كه فيلم ها و تصاوير تهيه شده توسط آمريكايى ها در مسلمانان ايجاد مى كند را ناديده مى گيرند، وحشتى به همان ميزان تصاوير داعش در آنها بوجود مى آورد. براى شروع مى توان به تصاوير تهيه شده در زندان ابوغريب در عراق اشاره كرد. آنجا سربازان آمريكايى زندانيان عراقى را شكنجه كرده و مورد سوءاستفاده قرار دادند و در همين حال سرگرم خلق نسخه آمريكايى به صليب كشيدن نمادين انسان ها بودند. سپس فيلم هايى كه هرگز كسى جز دولتمردان آمريكايى آنها را نديد اما همه در باره اش شنيده اند؛ فيلم هايى كه سيا از شكنجه مظنونين به عضويت در القاعده در سياه چال هاى مخفى خود تهيه كرده بود. در سال ٢٠٠٥ ميلادى اين فيلم ها توسط يكى از مقامات رسمى اين سازمان از ميان رفت، از هراس اينكه مبادا روزى در دادگاهى در ايالات متحد نمايش داده شود. تصاوير ضبط شده توسط هليكوپتر آپاچى آمريكايى كه توسط تارنماى ويكى ليكس منتشر شد؛ تصاوير كشتن چند غيرنظامى عراقى در خيابان هاى بغداد (از جمله دو خبرنگار خبرگزارى رويترز) در حاليكه در پس زمينه تصاوير صداى خدمه در حال شوخى كردن با يكديگر شنيده مى شود. همچنين فيلم ادرار كردن سربازان آمريكايى بر رو ى جسد چند ستيزه جوى طالبان در افغانستان. عكس هاى اعضاى بدن طالبان كه سربازان آمريكايى به نشان پيروزى با خود به خانه آورده بودند. تصاوير قربانيان كارزار كشتار هواپيماهاى بدون سرنشين واشنگتن در مناطق قبايلى پاكستان و افغانستان و تصاوير مشابه ديگر از هليكوپترهاى جنگى. فيلم قتل اسامه بن لادن در جريان حمله اى در ابوت آباد پاكستان كه طبق گزارش ها اوباما بصورت زنده آن را تماشا كرده است. و اينها تنها بخشى از تصاويرى است كه از سال ٢٠٠١ ميلادى تا كنون از ماجراجويى هاى آمريكا در خاورميانه تهيه شده است.
در نهايت، يورش، اشغال، كارزار هواپيماهاى بدون سرنشين در بسيارى از مناطق، شمار قربانيان كه از مرز صدها هزار نفر مى گذرد، آواره كردن ميليون ها نفر و فرستادنشان به تبعيدگاه هاى داخلى و خارجى، و صرف تريليون ها دلار؛ اينها بهتر از هر چيز پيوستن افراد به تروریستها را توجيه مى كند.
هنگاميكه كه كار ايالات متحد به انجام رسيد؛ وقتى كه اين كشور روندى را پى ريخت كه به شورش، جنگ هاى داخلى، رشد گروه هاى شبه نظامى تندرو، و نابودى ساختار دولت ها انجاميد، در همين حال ظهور پديده اى نو در سياره زمين را نيز تضمين كرد: داعش و همچنين افراطیون ديگر از طالبان پاكستان تا انصارالشريعت در ليبى و القاعده در شبيه جزيره عربستان در يمن.
داعش محصول واشنگتن است، هرچند بى شك ستيزه جويان اين گروه از تفكر در اين باره وحشت دارند. سيزده سال جنگ منطقه اى، اشغال، و مداخله نظامى نقشى مهم در ساختن بسترى مناسب براى رشد اين گروها بازى كرده است. احتمالا اين گروه ها كابوس مردم آمريكا هستند، اما آنها ميراث اين كشور نيز به شمار مى روند، نه تنها به اين سبب كه رهبرانشان اعضاى سابق ارتش صدام هستند، بلكه به دليل كه اعتقادات و مهارت هايشان را نيز در زندان هاى آمريكايى كسب كرده اند و در سال هاى اشغال و رويارويى با عمليات هاى ضد تروريسم ايالات متحد تجربه هاى بيشمارى اندوخته اند. در حقيقت تقريبا همه كارهايى كه در جريان جنگ به اصطلاح عليه ترور انجام گرفته ظهور اين گروه ها را تسهيل كرده است. هر چه نباشد آمريكا ارتش عراق را منهدم كرد و ارتشى خلق كرد كه در اولين برخورد با ستيزه جويان داعش گريختند و انبارهاى تسليحات آمريكايى را پشت سر خود رها كردند.
افزايش فولى ها
وقتى به اين موضوع مى انديشيد، از لحظه اى كه نخستين بمب در اكتبر ٢٠٠١ ميلادى بر روى افغانستان فرود آمد تا به حال، هيچ يك از مداخلات نظامى آمريكا مانند اين به اثرات مورد نظر خود را بر جاى نگذاشته است. هر يك از آنها در زمان خود و در نوع خود فاجعه اى بودند كه زمينه را براى توليد افراطى گرى و مجموعه اى از حركت هاى تروریستی فراهم مى كردند. و اگر به درستى بنگريم، به نظر مى رسد كه هر مداخله نظامى آمريكا چنين شرايطى را برای گروه هاى افراطی آماده مى كند و داعش به اين امر واقف است.
نبايد فيلم سربريدن جيمز فولى را عمل غيرعقلانى ديوانه اى به حساب آورد كه از آن طريق نيروى ويران كننده آخرين ابرقدرت باقى مانده در كره زمين را به جان مى خرد. در پشت اين عمل محاسبه اى عقلانى نهفته است. مسلما رهبر داعش مى دانست كه حملات هوايى آمريكا به آنها صدمه خواهد زد، اما آنها همچنين بر اساس قانون هنرهاى رزمى آسيايى مى دانند كه بايد ازنيروى مهاجم عليه خود او استفاده كرد. درگير شدن تمام عيار واشنگتن قدرت داعش را نيز افزايش خواهد داد. اين اصلى ترين ايده اسامه بن لادن بود.
اين امر دشمنى تمام عيار براى داعش مى سازد كه به معنى اقبال مردمى بيشتر به اين گروه است.
فيلم سربريدن دستاويزى براى بمباران احتمالى سوريه به آمريكا خواهد داد. و بار ديگر رييس جمهور بى ميل آمريكا دستور پرواز هواپيماهاى جاسوسى را به منظور آماده سازى حملات هوايى در بخش هايى از سوريه صادر كرده است.
هر گونه حمله هوايى به سوريه و كمك تسليحاتى ايالات متحد به معارضان به اصطلاح ميانه رو تر سوريه به معنى كمك و تحويل غيرمستقيم سلاح و مهمات به داعش خواهد بود. هنگاميكه همه اينها را در كنار يكديگر قرار مى دهيم مى توان فهميد كه واشنگتن درست در راهى گام بر مى دارد كه مورد علاقه داعش است.
آمريكايى ها ترجيح مى دهند به اين امر كه هر مسئله اى راه حلى دارد اعتقاد داشته باشند. اگرچه ممكن است در مورد داعش راه حلى روشن و دستكم فورى وجود نداشته باشد؛ سازمانى شكل گرفته بر اساس انحصار و تفرقه در منطقه ای که بیش از اين نمى تواند تجزيه شود. از سويى ديگر، داعش به عنوان یک گروه اقلیت که در حال حاضر بسیاری را در منطقه از خود رانده، با گذشت زمان و به سادگی از درون فرو بپاشد. ما نمی دانیم، و نمى توانيم بفهميم. اما ما از ١٣ سال پيش تا كنون شواهدى در دست داريم مبنى بر اينكه گسترش مداخلات نظامى آمريكا چ تبعاتى كى تواند داشته باشد.
و اين را به خاطر بسپاريم: اگر ايالات متحد واقعا قادر به نابودى و از ميان بردن داعش باشد، همانطور كه وزير خارجه آمريكا و ساير مقامات اين كشور ادعا مى كنند، هر چه باشد مزيتى براى آمريكا محسوب نخواهد شد. هر چه نباشد به آسانى مى شد انديشيد، همانطور كه آمريكايى ها پس از ١١ سپتامبر گمان مى كردند، القاعده بدترين گروه افراطی خواهد بود. قتل اسامه بن لادن به عنوان دستاوردى غايى در راه جنگ عليه ترور محسوب مى شد. اما داعش زنده است، نفس مى كشد و رشد مى كند و در سراسر خاورميانه سازمان هاى افراطی به شكلى در حال عضوگيرى و جذب افكار عمومى اند كه بايد مجددا به دستاوردهاى جنگ عليه ترور انديشيد. اين حقيقت كه ما قادر به تصوير چيزى بدتر از داعش نيستيم هيچ مفهومى ندارد، با توجه به اين كه هيچ كس در جهان پيش از ظهور داعش به آن نمى انديشيد.
منابع:
http://www.salon.com/2014/09/03/isis_is_americas_grotesque_middle_eastern_legacy_partner/
http://www.bostonglobe.com/opinion/2014/09/14/kinzer/0wDmWfuVjNr2INI9yCqVaK/story.html
انتهای پیام./
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]
صفحات پیشنهادی
ظریف: آمریکا و غرب با ادامه سیاستهای گذشته قادر به حل مساله تروریسم نیست
ظریف آمریکا و غرب با ادامه سیاستهای گذشته قادر به حل مساله تروریسم نیست سیاست > دیپلماسی - تسنیم نوشت 0830 وزیر امور خارجه کشورمان در ملاقات با وزیر امور خارجه اسپانیا ضمن انتقاد از سیاست دوگانه امریکا در برخورد با مقوله تروریسم گفت امریکا وغرب با ادامه سیاستهای گگزارش فارس از نشست سیاست خاورمیانهای آمریکا-۲ آمریکا با ابزار داعش به دنبال تغییر ساختار رسمی قدرت در عراق /
گزارش فارس از نشست سیاست خاورمیانهای آمریکا-۲آمریکا با ابزار داعش به دنبال تغییر ساختار رسمی قدرت در عراق روسیه و چین باید درک راهبردی داشته باشندمحمد جمشیدی استاد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه درگیری آمریکا با داعش به لحاظ راهبردی به معنی آن است که واشنگتن دچار یک حواس پرتسوریه در 24 ساعت گذشته موافقت آمریکا با حمله به داعش در سوریه/ افزایش فعالیت کنسولگری سوریه در قاهره
سوریه در 24 ساعت گذشتهموافقت آمریکا با حمله به داعش در سوریه افزایش فعالیت کنسولگری سوریه در قاهرهمهمترین تحولات سوریه در روز گذشته موافقت ارتش آمریکا با طرح حمله به داعش در سوریه اعلام در امان بودن اسرائیل از حملات ارتش آزاد افزایش فعالیت کنسولگری سوریه در قاهره و تصویب لایحهسردار فضلی در نشست خبری: ائتلاف آمریکا و متحدانش علیه داعش «غیرقابل اعتماد» است/ الگوی پیروزی غزه ۸
سردار فضلی در نشست خبری ائتلاف آمریکا و متحدانش علیه داعش غیرقابل اعتماد است الگوی پیروزی غزه ۸ سال دفاع مقدس بودجانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ۳۲ برنامه کشوری سپاه و بسیج در هفته دفاع مقدس گفت از جمله این اقدامات بازسازی ۳۲ عملیات دوران دفاع مقدس در ۳۲ سپاه استانهدف آمریکا از مبارزه با داعش به دست آوردن پایگاهی مطمئن در منطقه است
امام جمعه موقت نجف آباد هدف آمریکا از مبارزه با داعش به دست آوردن پایگاهی مطمئن در منطقه است خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت نجف آباد با اشاره به توطئه جدید آمریکا در جهت نابودی گروه تروریستی داعش گفت این گونه نشست ها تنها توطئه و نقشه ای جدید است تا بار دیگر بتوانند در منطقه خاطرح آمریکا برای مقابله با داعش توطئه ای جدید برای حضور دوباره در خاورمیانه/ ازدواج دیرهنگام آسیبی جدی است
استانها شرق خراسان شمالی اخبار نماز جمعه شهرستانهای خراسان شمالی طرح آمریکا برای مقابله با داعش توطئه ای جدید برای حضور دوباره در خاورمیانه ازدواج دیرهنگام آسیبی جدی است بجنورد- خبرگزاری مهر طرح جدید آمریکا برای مقابله با داعش توطئه ای جدید برای حضور دوباره در خاورمیانه آنیازی به مذاکره با آمریکا درباره داعش نمیبینیم/ مساله ایران و آمریکا بالاخره حل خواهد شد/ فعلا برنامهای برای
نیازی به مذاکره با آمریکا درباره داعش نمیبینیم مساله ایران و آمریکا بالاخره حل خواهد شد فعلا برنامهای برای دیدار با اوباما ندارم ولی هر چیزی ممکن است رئیس جمهوری در پاسخ به سؤالی درباره ملاقات با اوباما در صورت سفر به نیویورک گفت فعلا در برنامه من چیزی به عنوان ملاقات با رئداعش واکنشی به حضور آمریکا و اسرائیل در خاورمیانه است/ ظهور این گروه پاسخ به چالشهای مدرن است
بین الملل تحرکات داعش در عراق استاد دانشگاه جورج تاون در گفتگو با مهر داعش واکنشی به حضور آمریکا و اسرائیل در خاورمیانه است ظهور این گروه پاسخ به چالشهای مدرن است پروفسور یوآن حداد استاد تاریخ دانشگاه جورج تاون آمریکا معتقد است که داعش واکنشی به حضور آمریکا و اسرائیل در خظریف: آمریکا فهم جدی از میزان خطر داعش ندارد/مهمترین دلواپسیام شرمندگی مقابل مردم است
یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۷ محمد جواد ظریف گفت احساس میکنم هنوز تصمیم جدی و فهم و درک جدی از میزان این خطر ایجاد نشده که آمریکاییها وارد حرکت جدی علیه این گروه شوند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا وزیر امور خارجه کشورمان درباره همکاری ایران با آمریکا در مبارزه با دائتلاف جهانی علیه داعش، یا ماجراجویی جدید آمریکا در خاورمیانه؟
ائتلاف جهانی علیه داعش یا ماجراجویی جدید آمریکا در خاورمیانه در حالی که حمایت کشورهای محور غربی ـ عربی از گروه های تروریستی در سوریه از جمله داعش بر کسی پوشیده نیست این کشورها تحرک گسترده ای برای ایجاد ائتلاف به اصطلاح جهانی علیه گروهک تروریستی داعش آغاز کرده اند در حالی کهمبارزه با داعش بهانه آمریکا برای پیشبرد اهداف در خاورمیانه است
امام جمعه خوی مبارزه با داعش بهانه آمریکا برای پیشبرد اهداف در خاورمیانه است خبرگزاری رسا ـ امام جمعه خوی گفت به طور یقین آمریکا و غرب چند هدف اساسی را از مبارزه با داعش دنبال می کنند که پاک کردن گذشته نکبت بار خویش در به وجود آوردن و حمایت از جریان های تروریستی دخالت نظامی مساظهار امیدواری هاشمی رفسنجانی نسبت به همکاری آمریکا و دیگر کشورها در مساله داعش
دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۸ رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد که امیدواریم آمریکا و دیگر کشورها هم کمک کنند تا شرّ این گروه تروریستی از سر مردم عراق و سوریه و مسلمانان منطقه کم شود به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا آیت هاشمی رفسنجانی در حاشیه دیدارمشاور وزیر خارجه ایران داعش نسخه دوم طالبان که بذر آن با طراحی آمریکا و در راستای ترسیم خاورمیانه جدید کاشته ش
مشاور وزیر خارجه ایرانداعش نسخه دوم طالبان که بذر آن با طراحی آمریکا و در راستای ترسیم خاورمیانه جدید کاشته شدمشاور وزیر خارجه در مقالهای نوشت داعش نسخه دوم طالبان است که بذر آن با طراحی آمریکا و به منظور تأمین منافع راهبردی آن کشور و در راستای ترسیم خاورمیانه جدید کاشته شد تارئیسجمهور در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «ان بی سی» آمریکا: نیازی به مذاکره با آمریکا درباره داعش نمی
رئیسجمهور در گفتوگو با شبکه تلویزیونی ان بی سی آمریکا نیازی به مذاکره با آمریکا درباره داعش نمیبینیم مساله ایران و آمریکا بالاخره حل خواهد شد فعلا برنامهای برای دیدار با اوباما ندارم ولی هر چیزی ممکن استرئیسجمهوری در پاسخ به سوالی درباره ملاقات با اوباما درصورت سفر به نیویفارس در13 اُمین سالگرد این حادثه گزارش می دهد: 11سپتامبر و فرجام بلندپروازی های آمریکا با مرگ بن لادن و خلق دا
فارس در13 اُمین سالگرد این حادثه گزارش می دهد 11سپتامبر و فرجام بلندپروازی های آمریکا با مرگ بن لادن و خلق داعشدولت آمریکا و مراکز سیاستگذاری این کشور از 4 دهه پیش از قائله 11 سپتامبر طرح هایی را در دستور کار خود داشتند تا آنچه را که از راه دیپلماتیک قادر به انجام آن نبودند از ایسردار فضلی:الگوی پیروزی غزه ۸ سال دفاع مقدس بود/ائتلاف آمریکا و متحدانش علیه داعش «غیرقابل اعتماد» است
سردار فضلی الگوی پیروزی غزه ۸ سال دفاع مقدس بود ائتلاف آمریکا و متحدانش علیه داعش غیرقابل اعتماد است جانشین فرماندهی سازمان بسیج مستضعفین به تشریح برنامههای فعالیتهای هفته گرامیداشت دفاع مقدس پرداخت به گزارش نامه نیوز سردار سرتیپ علی فضلی در نشست خبری که به مناسبت هفته دفاتحلیلی بر شکست سیاستهای خارجی- نظامی آمریكا در سالهای اخیر/ از جنگ غزه تا جنگ علیه روسیه و ایجاد داعش
فارن پالسی گزارش داد تحلیلی بر شکست سیاستهای خارجی- نظامی آمریكا در سالهای اخیر از جنگ غزه تا جنگ علیه روسیه و ایجاد داعش ایالات متحده امریكا در تلاش است به هر طریق ممكن هژمونی خود در جهان را حفظ و گسترش دهد اما حاضر نیست مسئولیت نتایج منفی حاصل از مداخلات نظامی و سیاسی-
گوناگون
پربازدیدترینها