واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: چرا تل آویو، خالد مشعل را ترور نکرد؟
در جنگ اخیر علیه نوار غزه ، طرح ترور خالد مشعل در کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی بررسی اما پس از مدتی کنار گذاشته شد. یکی از دلایل ارائه چنین پیشنهادی تلاش برای ایجاد مانع در برابر میانجیگری قطر برای استقرار آتش بس میان رژیم صهیونیستی و فلسطین بود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پایگاه خبری المختصر نوشت: ترور خالد مشعل پیشنهاد اویگدور لیبرمن، وزیر امور خارجه، موشه یعلون وزیر جنگ و یائیر لاپید وزیر دارایی بود . درپایگاه خبری والااز پایگاههای نزدیک به دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی آمده است: بخش برون مرزی موساد طرح جامعی را برای ترور خالد مشعل در خاک قطر تهیه کرده و برای تصویب طرح، آن را به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر ارائه کرده بود اما منابع امنیتی خبر دادند این طرح در لحظات اخر به دلایلی کنار گذاشته شد و یکی از این دلایل نگرانی از متهم شدن تل آویو و امکان بروز تنش در روابطرژیم صهیونیستی و آمریکا بوده است.
منابع امنیتی گفتند: چون خالد مشعل از سال 2012 تاکنون در قطر به سر می برد و تحت حمایت امیر قطر قرار دارد در نتیجه ترور او در این کشور می تواند زمینه ساز تنش در روابط میان تل آویو و دوحه باشد.
پایگاه خبری والا تصریح کرد: موساد چهار طرح را برای ترور مشعل تهیه کرده بود که استفاده از هواپیمای بدون سرنشین، ترور از طریق اعزام مزدوران موساد به قطر یا بمب گذاری در خودروی گران قیمت مشعل با بهره برداری از فرصتی که زمان ورزش صبحگاهی او در فضای بیرون محل سکونتش فراهم می شود از جمله این طرح ها بود.
گفته می شود مشعل از مشکلات اساسی در مسیر امضای توافقنامه آتش بس در قاهره بوده است زیرا هر وقت مذاکره کنندگان صهیونیستی و فلسطینی در مذاکرات آتش بس به توافق نزدیک می شدند مشعل با فشار قطر با توافق به عمل آمده مخالفت می کرد و دلیل مخالفتش نیز این بود که می خواست آتش بس تنها با میانجیگری قطر به نتیجه برسد.
در این خبر آمده است موساد پرونده ای را تهیه کرده بود که در آن تمام تحرکات مشعل در قطر تشریح شده بود، موساد در این پرونده از توان دستگاههای امنیتی صهیونیست ها برای ترور مشعل در خاک قطر خبر داد و نوشت او هر روز صبح از هتل پنج ستاره ای که در آن اقامت دارد برای ورزش صبحگاهی به بیرون می رود یا در دفتر کارش حاضر می شود. یکی از راهکارهای موساد برای ترور مشعل شیوه ای بود که پیش از این برای ترور دانشمندان هسته ای از آن بهره برد. در این روش صهیونیست ها از باندهایی در داخل کشور هدف بهره می گیرد.
منابع رژیم صهیونیستی نوشتند: سیاست ترور نمی تواند به سود صهیونیست ها باشد مثلا تلاش موفق صهیونیست ها در سال 1995 در ترور فتحی شقاقی در جزیره مالت، موجب نشد تا خللی در فعالیت جنبش جهاد اسلامی درفلسطین ایجاد شود یا آنکه در سال 1992 بالگردهای آپاچی رژیم صهیونیستی سید عباس موسوی دبیر کل وقت حزب الله را ترور کردند اما وقتی معاون او ، یعنی سید حسن نصرالله، جای او را گرفت مشخص شد تندروتر از عباس موسوی است چنانچه ترور سال 2008 عماد مغنیه از فرماندهان ارشد نظامی حزب الله در دمشق مانع توسعه و تقویت حزب الله نشده است.
والا نوشت : شاید رژیم صهیونیستی از ترور مشعل منصرف شد تا گزینه جانشین وی که شاید خطرناکتر از او باشد بر سر کار نیاید و ترجیح میدهد مشعل باقی بماند زیرا تفکر وی را میشناسد و افسران اطلاعاتی مواظب تحرکات او هستند، و دیگر اینکه نتانیاهو از شکست دوباره در این عملیات هراس داشت. خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) است. وی سال ۲۰۰۴ پس از ترورعبدالعزیز رنتیسی، به عنوان رهبر حماس برگزیده شد.
شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]