تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر خداوند بوسیله تو یک نفر را هدایت کند برای تو بهتر است از دنیا و هر آنچه د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804257113




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عراقچی: «داعش» نه دولت است و نه اسلامی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عراقچی: «داعش» نه دولت است و نه اسلامی
معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه ایران در شورای امنیت سازمان ملل متحد تصریح کرد که داعش نه دولت است و نه اسلامی بلکه یک سازمان تروریستی است و اقدامات خونین و خشن این گروه هیج ربطی به اسلام ندارد.
کد خبر: ۴۳۵۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۲ - 20 September 2014


معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه ایران در شورای امنیت سازمان ملل متحد تصریح کرد که داعش نه دولت است و نه اسلامی بلکه یک سازمان تروریستی است و اقدامات خونین و خشن این گروه هیج ربطی به اسلام ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، «عباس عراقچی» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه ایران در شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص وضعیت عراق سخنرانی کرد.

عراقچی در ابتدای سخنرانی خود ضمن تقدیر از نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره داعش ابراز امیدواری کرد که این نشست به افزایش فهم و تمرکز بر بحران واقعی و مهم در خاورمیانه منتهی شود و بازتاب مهمی برای تمام جهان به همراه داشته باشد.

وی تصریح کرد: افراط‌گرایی که این روزها در قالب گروه به اصطلاح دولت اسلامی عراق و شام و وحشی‌گری تکان‌دهنده و خشونت نفرت‌انگیز آنها بروز پیدا کرده است در میان تهدیدات بزرگی است که عراق و سوریه را مورد تاخت و تاز قرار داده است و تیرگی بر افق خاورمیانه انداخته است.

عراقچی تأکید کرد که داعش را نه دولت می‌داند و نه اسلامی و تأکید کرد: ما کاملاً اتصال نام اسلام به اقدامات خونین و خشن که چنین گروه منفوری مرتکب می‌شود را رد می‌کنیم. داعش چیزی بیش از یک سازمان تروریستی نیست که از هرج و مرج‌های ناشی از کمک‌هایی که به این گروه در یک دهه گذشته شده، به وجود آمده است.

معاون ظریف ضمن تأکید بر آنکه شکست گروههای افراطی  و فرقه‌ای به نفع همه است ادامه داد که باید به وضعیت و طرز فکری که موجب ظهور این گروه تروریستی شده است، توجه کرد.

عراقجی ادامه داد: «داعش یک پدیده جدید نیست. این گروه و گروههای مشابه به دنبال حمله به عراق و در سالهای اشغال و متعاقب آن ناپداریهای این کشور به وجود آمدند. با بحران سوریه و حمایت‌هایی که این گروه از جانب کشورهای خاص درون و بیرون منطقه دریافت کردند،  زمینه پرورش پیدا کردند و یک دلیل جعلی به وجود آوردند و به هیولایی تبدیل شدند که هم‌اکنون خالقان خود را نیز حتی تهدید می‌کنند.»

وی به مداخله نظامی غرب در خاورمیانه بعد از سال ۲۰۰۱ اشاره کرد و گفت: «مداخلات نظامی و غیرنظامی در منطقه و به دنبال آن موج کشتار و دشمنی‌های خونین به افراطی‌شدن جوانان آسیب‌پذیر کمک کرد و شرایط کاملی برای گروههای افراطی به وجود آورد تا به نفع خود از آن بهره جویند. فکر نمی‌کنم کسی با این ایده من مخالف باشد که افراط‌گرایی در مقایسه با سال ۲۰۰۱، مستحکم‌تر شده و در خاورمیانه بیشتر گسترش یافته است.

عراقچی ضمن اشاره به این موارد ادامه داد که «ما طبق تجارب گذشته بر این باوریم که هرگونه ابتکار عمل واقعی برای برطرف کردن معضلات منطقه‌ای می‌بایست از داخل منطقه نشأت بگیرد و بر اساس همکاری منطقه‌ای باشد. مبارزه با افراط‌گرایی از این قاعده مستثنی نیست.»

معاون وزیر خارجه ایران ابراز امیدواری کرد که تمامی کشورهای خاورمیانه تاکنون کاملاً به این مسئله پی برده باشند که افراط‌گرایی تهدیدی برای آنها است؛همانطور که تهدیدی برای عراق و سوریه است.

وی اینگونه ادامه داد: «ائتلاف بین‌المللی علیه داعش، هنوز تصمیمی برای دنبال کردن یک راهبرد جدی اتخاذ نکرده است. از نقطه نظر ما، به منظور شکست افراط‌گرایی، راهبردی باید مورد استفاده قرار گیرد که کاملاً با اصول و ضوابط قوانین بین‌الملل و مفاد منشور سازمان ملل در راه‌اندازی اقدامات نظامی علیه گروههای تروریستی مطابقت داشته باشد.»

عراقچی همچنین تصریح کرد که راهبرد شکست داعش همچنین باید شامل گسترش حمایت از دولت عراق که با داعش در مبارزه است، شود، به این کشور کمک کند که اتحاد ملی و تمامیت ارضی خود را تقویت کند و همچنین یک نظام سیاسی کاملاً جامع را تقویت کند. این رویکرد نیازمند آن است که نیروهای مرکز گریز را دلسرد کند.

وی ادامه داد: این راهبرد همچنین تمامی کشورها را ترغیب می‌کند و تمامی ظرفیت‌های منطقه را بر آن می‌دارد تا در جنگ علیه افراط‌گرایی و تروریسم با کمک جامعه بین‌الملل شرکت کنند و در راستای سیاست‌های هماهنگ و یکپارچه تلاش کنند. هرگونه راه گریز یا عقب‌نشینی، خلاعی را به وجود می‌اورد که افراط‌گرایان از آن استفاده خواهند کرد.

عراقچی تأکید کرد که این راهبرد باید در مبارزه با داعش در هرکجا که این گروه حضور داشته باشد، خواه عراق باشد، خواه در سوریه، لبنان یا هرجای دیگر و یا هرکس را که تهدید کند، این مبارزه علیه داعش ضرورت دارد.

وی ادامه داد: مبارزه موفق علیه داعش نیازمند کمک و توانمندسازی مقامات مربوطه مهم برای مقابله با این تهدید است. هرگونه راهبردی که این مقامات از جمله دولت سوریه که برای چندین سال مقابل داعش مقاومت کرده است، را تضعیف کند یا اینکه بین بخش‌های جمعیتی در خصوص محافظت (در مقابل داعش) تبعیض قائل شود، یک دستورالعملی به سوی شکست است.

معاون حقوقی و امور بین‌الملل وزارت خارجه آمریکا درباره این راهبرد ادامه داد: «این راهبرد می‌بایست، از طریق صلح‌آمیز بحران سوریه را از طریق پیشبرد یک راه‌حل سیاسی برای یک جنگ طولانی در این کشور، رفع کند و اشتباهاتی که در گذشته به وجود آمده را برطرف کند. این راهبرد همچنین باید تمامی کشورهای منطقه و بازیگران بین‌المللی را ترغیب کند تا هرگونه دسترسی افراط‌گرایان به بودجه، نیرو و هرگونه امکاناتی که برای گسترش اعمال تروریستی در سراسر منطقه و فراتر از آن به کار می‌گیرند را غیرممکن کنند.

عراقچی تأکید کرد که این راهبرد همچنین باید به اشغال اراضی اعراب توسط رژیم صهیونیستی پایان دهد و در مقابل جرایم جنگی که علیه فلسطینیان مرتکب شده است، به آن مصونیت ندهند.

وی در خصوص حمایت غرب از اقدامات رژیم صهیونیستی گفت: واکنش برخی قدرت‌های غربی به آنچه که تنها می‌توان آن را نسل‌کشی علیه مردم غزه توسط رژیم اسرائیل خواند، یک دلیل خوبی برای تجمع گروههای افراطی چون داعش است.

عراقچی در پایان اعلام کرد که این راهبرد باید اسلام هراسی را مهار کند و تصریح کرد: «جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری در منطقه است که هم قابلیت دارد و عزم بی‌حد و حصر خود را برای کمک به دولت عراق و همکاری با آن برای کمک به تمامی آنهایی که تحت تهدید داعش هستند، نشان داده است. ما این چالش را خیلی زود مطرح کردیم و به نجات بغداد، اربیل و آمرلی در مقابل داعش کمک کردیم. ما قبل از ورود بقیه به صحنه، با مشاوران و تجهیزات در آنجا بودیم. دولت من آمادگی دارد که به کمک به دولت عراق و دیگر دولت‌هایی که توسط داعش تهدید شده‌اند، ادامه دهد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن