تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى‏گيرد، در سينه‏اش بى‏قرارى مى‏كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829837361




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا برای یادگیری یک زبان جدید پیر شده‌اید؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: آیا برای یادگیری یک زبان جدید پیر شده‌اید؟
احتمالا شما هم این ضرب‌المثل قدیمی را که «پیر را تعلیم دادن مشکل است» شنیده‌اید اما آیا به نظر شما این مسئله درباره یادگیری یک زبان جدید نیز صدق می‌کند؟
به گزارش نامه نیوز ، بسیاری معتقدند این ضرب المثل اصلا درست نیست. به عنوان مثال برای مدت زمان زیادی در طول تاریخِ علم عصب‌ شناسی تصور بر این بود که مغز انسان از یک ساختمان ثابت تشکیل شده که در صورت آسیب دیدن قابل ترمیم نیست اما در دهه 60 میلادی متخصصان علم عصب شناسی با انتشار یک مطالعه، باور فوق را به چالش کشیدند. آنها اعلام کردند که برخلاف تصور پیشین، ساختمان مغز انسان از یک ساختار به شدت پویا تشکیل شده که در مواجهه با تجربیات جدید خود را تغییر و تطبیق می‌دهد و می‌تواند در برابر آسیب خود را وفق دهد. آنها این پدیده را اصطلاحا «انعطاف پذیری عصبی» نامیدند. در مجموع این مطالعات نشان می‌دهد که هیچ کس آنقدری پیر نخواهد بود که نتواند مطلب جدیدی یاد بگیرد.


اما مسئله اصلی اینجاست که هرچه افراد پیرتر شوند به تبع آن یادگیری نیز برای آنها سخت‌تر می‌شود. این مسئله به این دلیل رخ می‌دهد که قابلیت «انعطاف پذیری عصبی» به دنبال افزایش سن، کاهش می‌یابد. در نتیجه توانایی مغز انسان برای تغییر و تطابق خود در مقابل تجربیات جدید به تدریج کاهش می‌یابد.


به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، برخی جنبه‌های یادگیری زبان به صورت پیش رونده‌ای و به دنبال افزایش سن سخت می‌شوند و برخی جنبه‌ها نیز آسان می‌شوند. به عنوان مثال افراد مسن‌تر در مقایسه با افراد جوانتر توانایی بیشتری در یادگیری مکالمه دارند. پس این شانس را دارید که بتوانید در حد یک فرد بومی مطالعه کنید.


«آلبرت کاستا»، استاد علوم عصب شناسی با بیان مطلب فوق افزود: انتخاب مکالمه یک زبان جدید برای افراد مسن از یادگیری قواعد دستوری و گرامری بسیار آسانتر است. به این خاطر که کلمات و عبارات زبان جدید به راحتی در دانش پیشین افراد شکل می‌گیرد. در عین حال افراد مسن‌تر توانایی کمتری در یادگیری صحیح لهجه یا تلفظ‌ها دارند در حالیکه در کودکان حروف صامت و مصوت زبان به صورت طبیعی شکل می‌گیرد. با این حال یادگیری یک زبان جدید برای بزرگسالان همیشه آسان نیست اما از سوی دیگر برخی تحقیقات نشان می‌دهد یادگیری زبان جدید برای سلامت مغز مفید است.


بسیاری از ما به دنبال افزایش سن، برخی مشکلات ناشی از ضعف حافظه نظیر عدم تمرکز یا کاهش عملکرد حافظه را تجربه می‌کنیم و در برخی از افراد نیز شدت این فرآیندها منجر به بروز آلزایمر یا برخی نمونه‌های زوال عقل می‌شود. مطالعات جدید نشان می‌دهد یادگیری یک زبان جدید روند وقوع برخی مشکلات اجتناب ناپذیر کاهش حافظه را کند کرده و حتی ممکن است شروع زوال عقل را نیز به تاخیر بیاندازد.


متخصصان دانشگاه «ادینبرو» نیز در یک مطالعه وسیع که در نوع خود تا این زمان بی‌سابقه بوده، اطلاعات پزشکی 648 فرد مبتلا به بیماری آلزایمر را که ساکن ایالت حیدرآباد هند بودند مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند افراد دو زبانه در مقایسه با افراد تک زبانه دیرتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند. بنابراین مطالعه افراد دو زبانه به طور میانگین 4.5 سال دیرتر از افراد تک زبانه دچار زوال عقل می‌شوند.


«توماس بک» سرپرست اصلی این مطالعه می‌گوید: این مطالعه نشان می‌دهد روند زوال عقل در افراد دو زبانه و بی‌سواد به طور میانگین شش سال و در افراد تحصیل کرده دو زبانه چهار سال دیرتر آغاز می‌شود.


«بک» اضافه می‌کند: یادگیری زبان در سنین بالاتر به دلیل اینکه برای یادگیری، تلاش بیشتری لازم است می‌تواند برای افراد مفیدتر باشد. یادگیری زبان مانند فعالیت‌های ورزشی و جسمانی است. اگرچه پیاده روی برای سلامتی مفید است اما فایده آن هرگز به اندازه دویدن نیست.


بنابراین اگرچه یادگیری زبان جدید در سنین بالاتر دشوار است اما می‌توان آن‌ را به صورت تفریحی آموخت و با آن مانند یک جورچین رفتار کرد که بالاخره باید حل شود. در واقع با یادگیری زبان می‌توان مغز را فعال نگه داشت. وقتی در یادگیری زبان پیشرفت می‌کنید، این بدین معناست که در حال استفاده از بخش‌هایی از مغز خود هستید که تا پیش از این از آنها استفاده نکرده‌اید.




منبع: ایسنا


۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن