تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870720623




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سه جوان شیرازی که زن کارمند را با پراید دزدیده بودند اعدام شدند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سه جوان شیرازی که زن کارمند را با پراید دزدیده بودند اعدام شدند
پنج محكوم به مرگ سحرگاه پنجشنبه در ملأعام به‌دار مجازات آويخته شدند. سه تن از اعداميان متجاوز به عنف و دو اعدامي ديگر محارب بودند. حكم در شهرهاي شيراز و مرودشت اجرا شد.
آفتاب: رسيدگي به اين پرونده همزمان با شكايت زني در پليس آگاهي شيراز آغاز شد. زن جوان در حالي كه به‌شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود به افسر پليس گفت: ديروز وقتي از محل كارم خارج شدم براي رفتن به خانه سوار يك خودروي پرايد شدم. رفتار راننده و دو سرنشين ديگر پرايد عادي بود و هيچ شكي به آنها نكردم. پس از طي مسافتي ناگهان راننده به سمت جاده كمربندي تغيير مسير داد. به اين كار او اعتراض كردم كه مدعي شد مسير اصلي به دليل عمليات عمراني بسته است. دو سرنشين ديگر هم حرف او را تاييد كردند.

به گزارش اعتماد، از راننده خواستم تا توقف كند اما ناگهان دو سرنشين خودرو با تهديد چاقو سر مرا به زير صندلي بردند. آنها تهديد مي‌كردند كه اگر مقاومت كنم جانم را مي‌گيرند. پس از دقايقي راننده توقف كرد. سه مرد شيطان صفت در حالي كه به آنها التماس مي‌كردم مرا مورد آزار و اذيت قرار داده و پس از سرقت اموالم در همان محل رها كردند. به سختي خود را به كنار جاده رسانده و با كمك راننده يك خودروي عبوري به بيمارستان رفتم. امروز پس از بهبود حالم براي شكايت به پليس آگاهي آمدم.

با توجه به حساسيت ماجرا با دستور دادستان شيراز تيمي از ماموران تحقيقات گسترده‌يي را براي شناسايي سه مرد متجاوز آغاز كردند. آنها در نخستين گام با كمك شاكي به چهره نگاري از متهمان پرداختند اما تحقيقات در اين شاخه راه به جايي نبرد.

همزمان با آغاز تحقيقات شكايت‌هاي مشابه ديگري نيز از اعضاي اين باند در دادسراي شيراز مطرح شد. بررسي‌ها نشان داد، اعضاي اين باند به صورت مسلحانه طعمه‌هاي خود را ربوده و پس از آزار و اذيت، اموال قربانيان را سرقت مي‌كنند.

در ادامه تحقيقات و بررسي‌ها، ماموران به سه مرد مظنون شده و آنها را دستگير و به پليس آگاهي منتقل كردند. متهمان به نام‌هاي بهرام، عدالت و محمد ، در ابتدا منكر ارتكاب هرگونه جرمي بودند اما وقتي با شواهد و مدارك پليس روبه‌رو شدند، لب به اعتراف گشوده و به جرم خود اعتراف كردند. رسيدگي به پرونده متهمان تا سال 92 ادامه پيدا كرد و سه متجاوز در شعبه چهار دادگاه كيفري استان فارس به اعدام محكوم شدند و احكام اين محكومان از سوي شعبه 29 ديوانعالي كشور تاييد شد. اين حكم در حالي صادر شد كه وكلاي سه متهم به حكم صادره از سوي دادگاه معترض بودند. با تنفيذ حكم از سوي رييس قوه قضاييه، پرونده براي رسيدگي به شعبه اجراي احكام دادسراي شيراز ارسال شد و سه شيطان سحرگاه پنجشنبه در ملأعام اعدام شدند.

سرپرست اجراي احكام كيفري دادگاه شيراز، در حاشيه اجراي اين حكم با بيان اينكه تعدادي از اين محكومان علاوه بر محاربه تجاوز به عنف نيز در پرونده خود داشته‌اند، گفت: پرونده‌هاي اين افراد در سال‌هاي 88 و 92 در دست بررسي قرارگرفته بوده كه در نهايت پس از تاييد تنفيذ حكم از سوي رييس قوه قضاييه و نظر دادگاه انقلاب تصميم بر اجراي حكم در ملأعام انجام شد.

اين مقام قضايي در خطاب به مسوولان گفت: ضروري است كه نسبت به ساماندهي خودروهاي مسافربر شخصي اقدامي انجام شود تا فعاليت براي متخلفان اين امر امكان‌پذير نباشد.

او هدف از اجراي اين حكم در ملأعام را درس عبرت براي متخلفان دانست.

علاوه بر اين سه متجاوز به عنف، دو نفر ديگر از محكومان دادگاه انقلاب به نام‌هاي حسين و جهانبخش نيز به جرم محاربه و انجام سرقت‌هاي مسلحانه و همچنين ايجاد رعب و وحشت در ميان مردم، در شيراز و مرودشت اعدام شدند. اين دو محارب به باغات، خانه‌ها و همچنين خودروهاي شهرهاي جهرم، مرو‌دشت و شيراز دستبرد مسلحانه زده و باعث ايجاد رعب و وحشت در ميان مردم شده بودند. حكم اين دو سارق نيز در سال 92 صادر و به تاييد شعبه هفتم ديوانعالي كشور نيز رسيد. اين دو محارب، به همراه سه متجاوز به عنف صبح روز پنجشنبه در ملأ‌عام به‌دار مجازات آويخته شدند.




تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن