تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان مؤمن، در پشت دل اوست و دل منافق، در پشت زبان او، زيرا مؤمن هرگاه بخواهد سخنى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849542781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هرآنچه که تا امروز درباره ویندوز ۹ می‌دانیم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هرآنچه که تا امروز درباره ویندوز ۹ می‌دانیم
در حالی که تا همین چندی پیش بسیاری از کاربران و کارشناسان، منتظر انتشار به روزرسانی هایی برای نسخه فعلی سیستم عامل ویندوز یعنی ویندوز ۸ بودند، اخبار رسیده از قریب الوقوع بودن رویدادی متفاوت حکایت دارد.
آفتاب: چند روز پیش بود که در خبرها داشتیم که برگزاری مراسم مایکروسافت در تاریخ ۳۰ سپتامبر (۸ مهر) جدی شده است و احتمالا اتفاقات بزرگی در آن مراسم روی خواهد داد.


همانطور که می دانید، جدیدترین نسخه ویندوز ۸ عبارت است از ویندوز ۸.۱ و در حالی که عده ای از ارائه ویندوز ۸.۲ و حتی ۸.۳ سخن به میان می آوردند، به نظر می رسد بعد از نسخه فعلی، چشم ما به جمال ویندوز ۹ روشن خواهد شد.


زمان ارائه


هر چند زمان معرفی ویندوز ۹ به طور رسمی اعلام نشده است، ولی برخی منابع این تاریخ را ۳۰ سپتامبر (۸ مهر) در مراسمی که شرکت مایکروسافت تدارک دیده می دانند. بر این اساس قرار است طی برگزاری یک نشست خبری، ویندوز ۹ با نام رمزی Threshold عرضه گردد. البته نمی توان به طور قطع در این رابطه اظهار نظر کرد، زیرا برخی کارشناسان زمان ارائه ویندوز ۹ را اواخر سال ۲۰۱۴ یا اوایل سال ۲۰۱۵ پیش بینی کرده اند. اما به هر حال ما به رونمایی از ویندوز ۹ در تاریخ ۸ مهر دل بسته ایم.


طبق شواهد و ویدیو های درز پیدا کرده از محیط ویندوز ۹ به نظر می رسد مایکروسافت قصد دارد نسخه پیش نمایش فنی سازمانی ویندوز ۹ یا همان Windows 9 Technical Preview for Enterprise را در تاریخ مذکور منتشر نماید.


چرا ویندوز ۸ اینقدر سریع جای خود را به ویندوز ۹ خواهد داد؟ 


ویندوز ۸ از زمان عرضه در دو سال پیش، تاکنون توانسته مخالفان زیادی برای خود دست و پا کند! شاید بی راه نباشد اگر بگوییم ویندوز ۸ یکی از بزرگترین ناکامی های مایکروسافت است. ناپدید شدن دکمه Start و نیز استفاده مایکروسافت از منوی گیج کننده Metro یکی از دلایل عمده مخالفت ها با ویندوز ۸ محسوب می شود. بالاخره هر چه باشد میلیون ها کاربر طی سالیان سال با دکمه Start خو گرفته بودند و حذف یک باره آن کار نادرستی به شمار می رفت. این کار به حدی نامطلوب بود که برنامه ها، ترفندها و توصیه های گوناگونی برای «بازگرداندن منوی استارت به ویندزو ۸» در سایت ها و انجمن های اینترنتی دست به دست شده و می شود. همچنین برخی صاحب نظران، منوی Charms که در سمت راست صفحه نمایش ظاهر می شود را به عنوان یکی از اشتباهات مایکروسافت در ویندوز ۸ معرفی می کنند.


حال به نظر می رسد این شرکت آمریکایی در نسخه جدید ویندوز قصد دارد خطای قبلی خود را (با حذف منوی یادشده) جبران کند. دانیل کلین نویسنده سایت fool.com می گوید از جمله بزرگترین چالش های ویندوز ۸ این بود که مایکروسافت این سیستم عامل را برای کار با رایانه های لمسی طراحی کرده بود، در حالی که بسیاری از کاربران ویندوز ۸ از لپ تاپ ها و رایانه های رومیزی که فاقد این قابلیت بودند استفاده می کردند و استفاده از رابط کاربری آیکون محور بدون امکان استفاده از ویژگی لمسی، عذابی بزرگ است.


به نظر می رسد مایکروسافت چند سالی عجله کرده است. چراکه هنوز بسیاری از نمایشگرها لمسی نیستند. درست است؟ ما می دانیم مایکروسافت می خواهد خود را از مصبیت های ویندوز ۸ دور کند و نگاه خشم آلود کاربران به سیستم عامل ویندوز را ترمیم نماید.


چرا مایکروسافت به جای بهبود ویندوز قبلی و ارائه نسخه ۸.۲ به سراغ ویندوز ۹ رفته است؟


همانطور که در بالا اشاره شد، قبلاً گمان زنی ها بر آن بود که مایکروسافت قصد دارد با به روزرسانی ویندوز ۸ کمی از مشکلات آن کم کند، ولی از وقتی ساتیا نادلا (Satya Nadella) در فوریه ۲۰۱۴ (بهمن ۱۳۹۲) به جای استیو بالمر بر صندلی مدیریت مایکروسافت تکیه زد، سیاست این شرکت به سمت کنار گذاشتن ویندوز ۸ و رفتن به سراغ ویندوز ۹ تغییر جهت داده است. زیرا ویندوز ۸ دست گل آقای بالمر به حساب می آید و بعید است نادلا وقت و انرژی خود را صرف بهبود این سیستم عامل کند. به این ترتیب نادلا علاوه بر برطرف سازی مشکلات ریشه ای ویندوز ۸، شانس خود را با تولید ویندوز ۹ امتحان می کند.


قیمت


هر چند هنوز قیمت دقیق این سیستم عامل مشخص نیست، ولی سایت روسی WZOR مدعی شده مایکروسافت قصد دارد ویندوز ۹ را به صورت رایگان عرضه نماید. البته با توجه به سابقه مایکروسافت، تایید صحت این ادعا در حال حاضر امکان پذیر نیست.


منتظر چه تغییراتی باشیم؟


احتمال می رود رابط کاربری ویندوز ۹ دستخوش تغییرات گسترده ای شود. برخی می گویند منوی شروع (Start) به ویندوز ۹ باز خواهد گشت و این منو مشابه Start Menu ویندوز ۷ بوده و ضمن ترکیب با طرح Metro ویندوز ۸، با هماهنگی کاشی های زنده مایکروسافت (Live Tiles) عرضه می شود. این کاشی ها نه تنها لانچر ویندوز ۹ خواهند بود بلکه با اطلاعات جدید می تواند به روز و هماهنگ شود.


یکی از بزرگترین قابلیت های مورد انتظار در ویندوز ۹ این است که این سیستم عامل پلتفرمی ابری خواهد بود (یعنی مشابه سیستم عامل کروم گوگل)، که البته این مساله جای بحث دارد. ظاهراً هسته اصلی ویندوز ۹ در بایوس (BIOS) سیستم درج می شود، به این صورت که کاربران برای افزودن قابلیت ها به این سیستم عامل، کافی است به اینترنت وصل شده و اپلیکیشن های مورد نظر خود را دانلود کنند.


حذف منوی Charms و افزوده شدن دسکتاپ مجازی از دیگر قابلیت های مورد انتظار است، بنابراین در این سیستم عامل، Metro وظیفه جستجو، تنظیمات و اجرای دیگر پورتال ها را برعهده خواهد داشت. همچنین گفته می شود مایکروسافت در نظر دارد دستیار صوتی کورتانا (Cortana) را به ویندوز ۹ بیاورد. سایت neowin گفته کورتانا هم اکنون در حال تست بر روی نسخه آتی ویندوز است و گویا عملکرد آن با پیشرفت های خوبی همراه بوده است. وب سایت The Verge نیز این موضوع را تایید کرده است.


آیا «یادگیری ماشینی» آینده ویندوز خواهد بود؟


پاسخ بله است؛ حداقل از دید پیتر لی (Peter Lee) سرپرست پژوهش های مایکروسافت. آقای لی چندی پیش در گفتگویی مفصل با Digital Trends گفته بود احتمال می رود پشت سر نسخه جدید ویندوز، پلتفرم پردازش ابری Azure و بینگ قرار داشته باشد. یادگیری ماشینی (Machine learning) یکی از شاخه های هوش مصنوعی است که هدف از آن – به زبان ساده – این است که رایانه بتواند با افزایش داده هایی که دریافت می  کند، گام به گام وظیفه خود را بهتر و دقیق تر انجام دهد. به هر حال گفته می شود ویندوز ۹ سیستم عاملی کوچک و جمع و جور ولی با اپلیکیشن های فراوان خواهد بود.


یک سیستم عامل جامع


ساتیا نادلا پیشتر تایید کرده بود که نسخه جدید سیستم عامل ویندوز – احتمالاً ویندوز ۹ – سیستم عامل های ویندوز، ویندوز فون و Xbox را یک جا گرد هم جمع می آورد. به عبارت دیگر این سیستم عامل نوپدید قادر است در نمایشگرهایی با سایزهای کاملاً متفاوت به خوبی کار کند. مایکروسافت قبلاً اقداماتی در این زمینه داشته است ولی به نظر می رسد در این سیستم عامل جدید، تلاش ها به اوج خواهد رسید.


از ویندوزفون چه خبر؟


بر اساس گمانه زنی های اخیر، قرار است نسخه پیش نمایش ویندوزفون ۹ به زودی رونمایی شود. گفته می شود Windows Phone 9 از لحاظ فنی پا جای پای ویندوز ۹ می گذارد. از مهمترین ویژگی های ویندوزفون ۹ – که این هم ظاهراً با نام رمزی Threshold ارائه می شود – برخورداری از قابلیت چند پنجره ای یا مالتی ویندو (multi-window) برای آن دسته از تلفن های همراه هوشمند است که دارای نمایشگر ۴.۷ اینچ به بالا هستند. همچنین احتمال ارائه رابط کاربری جدید (UI) منتفی نیست. ضمناً کاربران این سیستم عامل می توانند منتظر قابلیت های جدیدی همچون امکان بوت شدن در رایانه های رومیزی، دست نخورده ماندن رابط کاربری Metro و یک منوی start مینی باشند.
این اطلاعات از کجا آمده است؟


به گزارش گجت، در پایان بد نیست به منبع این اطلاعات اشاره کنیم. همانطور که گفته شد، در مورد نسخه بعدی ویندوز شایعات زیادی به گوش می رسد، ولی هنوز مایکروسافت اظهار رسمی در این خصوص نداشته است. اطلاعاتی که در این نوشتار ارائه شد، از منابع مختلفی گرداوری شده است؛ از جمله برخی سایت های چینی که مدعی اند اطلاعاتی لو رفته در این زمینه را در اختیار دارند. همچنین کامنت هایی از تیم توسعه دهنده ویندوز که سهواً یا عمداً اطلاعات ارزشمندی در این خصوص را بروز داده اند، اظهار نظر برخی شرکای مایکروسافت و درخواست های شغلی که مایکروسافت در این خصوص بر روی سایت خود گذاشته است نیز از جمله منابع یادشده محسوب می شود.




تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن