تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798921607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئيات مصوبه دولت درخصوص ممنوعيت واردات خودروهاي لوكس/کاهش زمان ترخیص کالا با راه اندازی سامانه جامع گمرکی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رییس کل گمرک تشریح کرد
جزئيات مصوبه دولت درخصوص ممنوعيت واردات خودروهاي لوكس/کاهش زمان ترخیص کالا با راه اندازی سامانه جامع گمرکی
كرباسيان با اشاره به اينكه آخرين ثبت سفارش خودروهاي بالاي 2500 سي سي مربوط به مهر 1391 است، گفت: به طور متوسط در سال هاي قبل حدود 600 ميليون دلار واردات خودروهاي بالاي 2500 سي سي بوده است در حالي كه اين رقم امسال به 7 ميليون دلار هم نمي رسد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران مسعود كرباسيان در برنامه گفتگوی ویژه خبری پنچشنبه شب درباره مهم ترين جزئيات مصوبه دولت درخصوص ممنوعيت واردات خودروهاي لوكس (خودروهاي بالاي 2500 سي سي) گفت: اين مصوبه در راستاي مصوبه قبلي در 21 شهريور 1392 ابلاغ شده است و خودروهايي كه بالاي 2500 سي سي بودند عملاً اجازه ورود نداشتند مگر آنهايي كه قبلاً وارد كشور شده و قبض انبار گرفته بودند كه با دو برابر حقوق گمركي و سود بازرگاني يعني 140 درصد و با ارز خود متقاضي مي توانستند وارد شوند در حالي كه قبل از آن، اين خودروها با ارز مرجع و با 70 درصد حقوق گمركي و سود بازرگاني وارد شده بودند.


 وي ادامه داد: اين خودروها هم آنهايي بودند كه از سال 1391 وارد كشور شده بودند و قبض انبار داشتند. 


كرباسيان افزود: اين خودروها به همراه خودروهاي سفارتخانه ها كه طبق كنوانسيون هاي بين المللي وارد كشور مي شدند، بالغ بر 133 خودرو پس از آن مصوبه وارد كشور شد. 


رئيس كل گمرك ايران با بيان اينكه اين رقم در مقايسه با كل واردات خودرو كمتر از يك درصد است گفت: پيش از آن بالاي 63 درصد خودروهاي وارداتي، خودروهاي بالاي 2500 سي سي بودند. 


وي افزود: هيئت دولت بنا بر خواسته مردم، 10 روز پيش تصميم گرفت اجازه ورود خودروهاي بالاي 2500 سي سي متروكه گمرك و همچنين سهميه هاي خاص و مناطق آزاد را هم ندهد.


 كرباسيان با اشاره به اينكه آخرين ثبت سفارش خودروهاي بالاي 2500 سي سي مربوط به مهر 1391 است، گفت: به طور متوسط در سال هاي قبل حدود 600 ميليون دلار واردات خودروهاي بالاي 2500 سي سي بوده است در حالي كه اين رقم امسال به 7 ميليون دلار هم نمي رسد. 


وي در بخش ديگري از سخنان خود افزود: به طور متوسط 26 روز طول مي كشيد تا يك كالا از گمرك ترخيص شود در حالي كه هر يك روز معطلي در گمرك يك درصد ارزش كالا محسوب مي شود، يعني 26 درصد به هزينه واردات واردكننده اضافه مي شد. 


رئيس كل گمرك ايران گفت: با راه اندازي سامانه جامع گمركي و الكترونيكي شدن روند ترخيص، 26 روز تبديل به 3 روز شد يعني 23 درصد زمان ترخيص را كم كرديم كه اميدواريم با همكاري و هماهنگي ديگر سازمان هاي مربوط كه بايد مجوز بدهند، بتوانيم زمان را بيش از آن كاهش دهيم. 


كرباسيان ادامه داد: يعني اگر سالانه 50 ميليارد دلار واردات داشته باشيم با بهره برداري از اين سامانه، 280 هزار ميليارد ريال صرفه جويي براي وارد كننده ها و توليدكننده در بردارد. 


وي گفت: امور مربوط به صادرات هم 7 روز طول مي كشيد اما راه اندازي سامانه جامع الكترونيكي منجر به اين شده است كه اين مدت به يك روز كاهش يابد كه هم به نفع واردكننده و توليدكننده است و هم به نفع صادركننده و دولت و امنيت و سلامت كار است. 


رئيس كل گمرك ايران افزود: به كارگيري فناوري و انجام دادن امور از راه دور به روش الكترونيكي و اينكه افراد رو در روي هم قرار نگيرند موجب افزايش سلامت و شفافيت كار مي شود. 


كرباسيان در پاسخ به اين پرسش كه تأمين بودجه از درآمدهاي گمرك تا چه اندازه محقق خواهد شد گفت: اميدواريم امسال بتوانيم اين بودجه را تأمين كنيم و طبق برنامه پيش بيني شده پيش رفته ايم. 


وي با بيان اينكه 138 درصد بيشتر از پارسال بودجه را تأمين كرده ايم، افزود: پارسال 10 هزار و 600 ميليارد تومان بود امسال تاكنون 8 هزار ميليارد تومان آن را محقق كرده ايم و اين رقم دو سال پيش حدود 6 هزار مليارد تومان بود.


 كرباسيان درباره اقدامات گمرك براي اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي و اصل 44 ، گفت: در اين راستا سامانه جامع گمرك را راه اندازي كرده و تسهيلاتي براي توليد گذاشته ايم و گمركات ما موظفند به مواد اوليه توليد خارج از نوبت رسيدگي كنند. 


رئيس كل گمرك افزود: از 5800 ميليارد تومان درآمدي كه در اين 5 ماه داشتيم بيش از 2000 ميليارد تومان آن ضمانت نامه هايي است كه از واحدهاي توليدي گرفتيم تا بتوانند در مدت 11 ماه مهلت پرداخت داشته باشند و كالاي خود را توليد كنند.


 وي با بيان اينكه توافق خيلي خوبي با مؤسسه استاندارد داشتيم، گفت: كالاها و مواد اوليه توليدكننده اي كه كالاي نهايي آن گواهي استاندارد دارد احتياجي نخواهد داشت كه دوباره كالاهاي آنها براي بررسي معطل شود. 


كرباسيان افزود: با بندرها صحبت شده است تا مستقيم آن را براي توليد حمل كنند و به 216 واحد توليدي مجوز داديم تا به آنها انبار اختصاصي داده شود.


 وي ادامه داد: در صادرات هم ارزيابي در محل كارخانه را خواهيم داشت به عبارتي سراغ توليدكننده و صادركننده مي رويم و اين روش هزينه ها را كاهش خواهد داد.


 رئيس كل گمرك با بيان اينكه براي 80 درصد توليدي ها اين روش را انجام مي دهيم، گفت: سعي كرديم تسهيل كننده امور توليدكنندگان و صادركنندگان باشيم. 


كرباسيان درباره آمار واردات و صادرات هم گفت: ميزان ارزش كالاي صادراتي ما به نسبت پارسال يعني هر كيلو ارزش كالاي صادراتي ما 14 درصد افزايش يافته است يعني مواد خام ما كمتر صادر مي شود و اين به معني آن است كه كالاهاي ساخته شده صادر مي كنيم. 


وي ادامه داد: در واردات هم بالغ بر 11 و نيم درصد كاهش داشتيم يعني بيشتر، مواد اوليه وارد مي كنيم. 


رئيس كل گمرك درباره بسته حمايتي از صادر كنندگان گفت: براي حمايت از آنها و كاهش زمان بررسي، اظهارات آنها از راه دور و به صورت الكترونيكي پذيرفته مي شود و همچنين انبار اختصاصي ارزيابي در محل صادركننده ايجاد شده است. 


كرباسيان افزود: از برخي كالاهاي صادراتي ما بايد عوارض گرفته شود كه اين را نيز با ضمانت نامه پذيرفتيم كه ديگر عوارض نپردازند و با ضمانت نامه بتوانند صادر كنند.


 وي ادامه داد: استرداد حقوق گمركي مواد اوليه به كار رفته در كالاي صادراتي را هم انجام داديم. 
كرباسيان با بيان اينكه سازمان گمرك، مرزبان اقتصادي كشور است، گفت: سامانه جامع گمرك بسياري از مسائل را حل خواهد كرد. 


رئيس كل گمرك تأكيد كرد: بايد سعي كنيم همدلي و همكاري با مردم داشته باشيم و سياست ما مچ گيري نیست.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن