تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 29 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854531097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اثرات منفي زندگي هميشه آنلاين


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ شهريور ۱۳۹۳ (۷:۲۹ق.ظ)
اثرات منفي زندگي هميشه آنلاين گروه جامعه اطلاعاتي و ارتباطي
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، در تعطيلات به سر مي‌بريد اما به محض بيدار شدن مخفيانه ايميل‌هاي کاري‌ خود را چک مي‌کنيد. اگر هتلي که در آن اقامت داريد واي‌فاي نداشته باشد يا موبايل بالاي کوه آنتن ندهد، مضطرب مي‌شويد. اگر شارژ موبايل‌تان در حال تمام شدن باشد بي‌قرار مي‌شويد و نگرانيد وقتي سر کار نيستيد کارها بد پيش بروند. اين‌ها همه نشانه‌هاي بارز استرس ناشي از «هميشه آنلاين بودن» است که نتيجه‌ اعتياد به تلفن‌هاي هوشمند است.
براي بعضي از مردم، دستگاه‌هاي قابل حمل و داراي اينترنت، الزام ساعت کار اداري ۹ صبح تا ۵ عصر را از بين برده است. انعطاف در ساعت کاري به زندگي کاري آن‌ها استقلال داده و اجازه مي‌دهد زمان بيشتري را با دوستان و خانواده خود سپري کنند.
اما براي خيلي‌هاي ديگر، تلفن‌هاي هوشمند تبديل به ديکتاتورهايي در جيب‌‌هايمان شده‌اند که هيچ وقت اجازه نمي‌دهند به طور کامل خاموش شويم، استراحت کنيم و باتري‌هاي خود را دوباره شارژ کنيم. اين نشانه‌ها برخي از مفسران را شديدا نگران کرده است.

تعادل در کار و زندگي
کوين هولش، برنامه‌نويس ساکن پيتسبورگ، به قدري از زماني که به استفاده از آيفون اختصاص مي‌داد و معاشرت با خانواده و دوستان را فداي آن مي‌کرد نگران بود که تصميم به طراحي اپليکيشني به نام مومنت (Moment) گرفت تا ميزان استفاده او از آيفون را کنترل کند.
اين اپليکيشن به کاربران اجازه مي‌دهد ببينند چقدر از زمان خود را صرف استفاده از دستگاه خود مي‌کنند و مي‌توانند براي استفاده از آن محدوديت بگذراند و هرگاه زماني که خود مشخص کرده‌اند نقض شد، اخطار دريافت کنند.
وبسايت اين اپليکيشن مي‌گويد: هدف مومنت، ترويج تعادل در زندگي شما است. تخصيص مدتي به استفاده از موبايل و مدتي هم براي معاشرت با دوستان و عزيزان اطراف شما بدون موبايل.
برخي از کارفرمايان نيز اقرار مي‌کنند ايجاد تعادل بين کار و زندگي آسان نيست. به کمک نياز داريم.
به عنوان مثال، شرکت آلماني خودروسازي دايملر به تازگي سيستمي طراحي کرده که به طور خودکار ايميل‌ کساني که در تعطيلات هستند را پاک مي‌کند، زيرا به اين نتيجه رسيده برخي از کارمندان ممکن است اراده قطع کامل از کار در تعطيلات را نداشته باشند.
هميشه مضطرب
دکتر کريستين گرنت، روانشناس در مرکز پژوهش در روانشناسي، رفتار و پيشرفت در دانشگاه کاونتري مي گويد: اثرات منفي اين فرهنگ هميشه آنلاين بودن اين است که ذهن شما هيچ‌گاه استراحت نمي‌کند، به بدن خود اجازه تجديد قوا نمي‌دهيد، بنابراين هميشه مضطرب هستيد
هرچقدر بيشتر خسته و مضطرب شويم، اشتباه‌هاي ما نيز بيشتر مي‌شود. سلامت جسم و روان آسيب مي‌بيند. او معتقد است اين واقعيت که در هر جاي دنيا مي‌توانيم با کارمان در ارتباط باشيم يک ناامني عميق به وجود مي‌آورد.
دکتر گرنت مي‌گويد: يک اضطراب عظيم در دست کشيدن از کنترل وجود دارد. در تحقيقي که انجام دادم آدم‌هاي زيادي بودند که تمام مدت با تکنولوژي سفر مي‌کردند، فارغ از اين‌که به کدام منطقه زماني مي‌روند، در نتيجه خيلي خسته بودند
زنان به طور خاص مستعد بودند که يک روز کامل را در دفتر بگذرانند، به خانه بيايند، شام درست کنند و به بچه‌هاي برسند، و بعد قبل از خواب دوباره کار کنند. اين شيفت سه‌گانه مي‌تواند تاثير زيادي بر سلامتي بگذارد.
دکتر السدير امسلي، رئيس جامعه طب کار نيز با نظرات دکتر گرنت موافق است: هر سال نزديک به ۴۰۰ هزار نفر در بريتانيا گزارش مي‌کنند که استرس ناشي از کار آن‌ها را مريض کرده است.
تغييرات در تکنولوژي يکي از عوامل تاثيرگذار است، به خصوص اگر باعث شود کارمندان احساس کنند نمي‌توانند از پس مطالبات روزافزون برآيند يا کنترل کمتري بر مديريت ميزان کار خود دارند.

ناتواني در تصميم‌گيري
بنا به گزارش آفکام، نهاد ناظر بر رسانه‌هاي بريتانيا، ۶۱٪ بزرگسالان در بريتانيا امروزه مي‌گويند صاحب يک تلفن هوشمند هستند، و تعداد خانوارهايي که تبلت کامپيوتري دارند نيز در يک سال اخير دو برابر شده و به ۴۴٪ رسيده است.
بنا به گفته آفکام، از سال ۲۰۱۰ تا امروز، استفاده روزانه از رسانه‌ در بريتانيا از ۸ ساعت و ۴۸ دقيقه در روز به بيشتر از ۱۱ ساعت رسيده است، افزايشي که بخش بزرگي از آن ناشي از ظهور تلفن‌هاي هوشمند است.
در حال حاضر در بريتانيا زماني که مردم به استفاده از رسانه‌ها اختصاص مي‌دهند از زمان خواب‌شان بيشتر است. هرچقدر تعداد تلفن‌هاي همراهي که به اينترنت متصل مي‌شوند بيشتر مي‌شود، ميزان اطلاعاتي که در اختيارمان قرار مي‌گيرد نيز بيشتر مي‌شود.
مايکل رندل شريک شرکت پي‌دبليوسي معتقد است اين ماجرا به نوعي به ناتواني در تصميم‌گيري منجر مي‌شود.
مردم با محدوده وسيع‌تري از اطلاعات و وسايل ارتباطي مواجه‌اند و مديريت کردن همه آن‌ها سخت است، که اين شرايط در محيط کار اضطراب بيشتري به وجود مي‌آورد. در واقع تصميم‌گيري سخت ‌تر مي‌شود و کارايي بسياري از مردم کم مي‌شود، زيرا غرق در اطلاعات مي‌شوند و احساس مي‌کنند هيچ وقت نمي‌توانند از دفتر فرار کنند.
در گزارش پي‌دبليوسي، با چشم انداز آينده کار و سفر در سال ۲۰۲۲، با ۵۰ هزار شاغل در سراسر دنيا مصاحبه شده است.
آقاي رندل مي‌گويد: نيروي کار بريتانيا با وجود اين‌ همه ارتباطات و اطلاعات، بهره‌وري بيشتري نسبت به قبل ندارد. تيم فورر، وکيل مدافع، با بلاک مورگان کارشناس قانون کار هم‌نظر است: چرا دستمزد‌ها با تورم افزايش پيدا نکرده است؟ براي اين‌که تعداد بيشتري نيروي کار داريم که کم‌تر کار مي‌کنند.فکر مي‌کنيم چک کردن ايميل کار محسوب مي‌شود در حالي که در بسياري مواقع کار مفيد و مولد نيست.

روز کاري؟
اما خط ماتي که کار و تفريح را از هم جدا مي‌کند، تنها مساله‌ سلامتي کارمندان نيست. عواقب آن براي کارفرماها نيز جدي است. آقاي فورر مي‌گويد: بر اساس دستورالعمل، زمان کار در اروپا حداکثر ساعت کار در يک هفته ۴۸ ساعت است و هر کس بايد بين هر ۲۴ ساعت کار ۱۱ ساعت استراحت داشته باشد.
اما اگر اولين کاري که صبح و آخرين کاري که شب قبل از خواب مي‌کنيد چک کردن اس‌ام‌اس و ايميل‌هاي کاري است، به راحتي اين مرزها شکسته مي‌شود. او معتقد است اين شرايط وظيفه شرکت‌ها در مراقبت از کارمندان‌شان را خدشه‌دار مي‌کند.
سولار ويندز، يک شرکت مديريت نرم‌افزار مديريت اطلاعات، معتقد است اطمينان از کار کردن قسمت‌هاي مربوط به تکنولوژي شرکت‌ها، فشاري مضاعف بر بخش فناوري آن‌ها مي‌گذارد.
اتکاي کارمندان به اپليکيشن‌هاي کاري بيشتر شده است، اما صبر و تحمل افراد هنگامي که اين اپليکيشن‌ها از کار مي‌افتند شديدا رو به کاهش است.
بنا به تحقيقات شرکت سولار ويندز، بيش از نيمي از کارمندان احساس مي‌کنند با توجه به راه‌هاي ارتباطي زياد، از آن‌ها انتظار مي‌رود سريع‌تر کار کنند و کارها را زودتر از موعود تحويل دهند، همچنين نزديک به نيمي از کارمندان معتقدند کارفرمايشان از آن‌ها انتظار دارد هميشه و همه جا در دسترس باشند.
مديريت حجم کار
مسلما شرکت‌هاي توليد کننده موبايل و ساير تکنولوژي‌هاي مربوط به آن معتقدند ارتباط از طريق موبايل کاملا سودمند است، نه مضر، و بسياري از جوانان، کارمندهاي دفتري و افرادي با شغل آزاد نيز با آن‌ها موافقند.
گراهام لانگ معاون تيم بيزنس شرکت سامسونگ در بريتانيا مي‌گويد: تلفن‌هاي همراه و تبلت‌ها… به کارها سرعت مي‌بخشند و انعطاف‌پذيري را بالا مي‌برند که هم کارفرما و هم کارمند به يک اندازه از آن سود مي‌برند.
از طرف ديگر کريس کزاپ مدير ارشد اروبا نتورکز نيز مي‌گويد: در تحقيقي که با فيوچر لابراتوري انجام داديم، به اين نتيجه رسيديم که ايده‌ هميشه آنلاين و هميشه در ارتباط بودن به کارمندان کمک مي‌کند تعادل بين کار و زندگي را مديريت کنند.
نکته کليدي اين است که از اين انعطاف‌پذيري به درستي استفاده کنيد و استفاده بي‌رويه از تلفن‌هاي هوشمند را مهار کنيد.
بنابراين، اگر داريد براي رفتن به کنار دريا آماده مي‌شويد، ايميل خودکار در دفتر نيستم را راه بيندازيد، تلفن همراه خود را خاموش کنيد و هنگامي که به تخت مي‌رويد آن را دور از دسترس‌ خود بگذاريد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن