تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870563877




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار گیلان: رویکرد دولت، گسترش روابط با کشورهای منطقه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار گیلان: رویکرد دولت، گسترش روابط با کشورهای منطقه است رشت - ایرنا - استاندار گیلان در دیدار با نمایندگان رسانه های جمهوری آذربایجان گفت: رویکرد دولت تدبیر و امید، گسترش روابط با کشورهای منطقه است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، "محمدعلی نجفی" روز پنجشنبه در این نشست بیان کرد: رسانه های دو کشور باید با انعکاس توانمندی ها و نقاط مشترک در گسترش و تعمیق روابط ایران و آذربایجان نقش اساسی داشته باشند.
وی افزود: پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، ارتباطات بین مردم گیلان و جمهوری آذربایجان افزایش یافت و در این سال ها با تلاش های وزارت خارجه ، بخش خصوصی و رسانه ها، شناخت های مردم دو طرف از همدیگر افزایش یافت و بسیاری از ابهامات برطرف شده است.
نجفی با اشاره به مزیت های استان گیلان شامل برخورداری از موقعیت ممتاز جغرافیایی و قرارگرفتن در مسیر نوستراک ، همجواری با کشورهای آسیای میانه از طریق مرز خاکی و آبی، وجود تنها منطقه آزاد تجاری صنعتی شمال در بندر انزلی و منطقه ویژه اقتصادی آستارا تصریح کرد: گیلان رتبه های بالا و ممتازی در تولید محصولات کشاورزی از جمله چای ، فندوق ، بادام زمینی ، پیله ابریشم ، برنج ، زیتون و مرکبات دارد و با توجه به تولید کی از کیفی ترین برنج های دنیا در این استان، می تواند این محصول را به همراه چای به جمهوری آذربایجان صادر کند.
وی ادامه داد: در حوزه صنعت نیز گیلان دارای توانمندی های بسیار مناسب است که می تواند در خدمت گسترش روابط دو کشور قرار گیرد.
استاندار گیلان با بیان اینکه رسانه های محلی و ملی ایران گزارش های خوبی از توانمندی های جمهوری آذربایجان منتشر کرده اند، گفت: شما نیز به عنوان نمایندگان رسانه های جمهوری آذربایجان می توانید از پتانسیل های ناشناخته گیلان برای مردم کشورتان اطلاع رسانی کنید.
وی تصریح کرد: این اطلاع رسانی ها منجر به گسترش روابط خوب جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان می شود.
نجفی با بیان اینکه گیلان تنها استان کشور است که دارای مرز آبی و خاکی با جمهوری آذربایجان است، گفت : در گذشته از بندرانزلی تا باکو گردشگری دریایی برقرار بود که باید تلاش کنیم گردشگری دریایی گیلان به باکو احیاء شود.
استاندار گیلان افزود: بخش خصوصی و بنادر با پتانسیل بالا و منطقه آزاد انزلی هم می تواند به این تحرک جدید کمک کنند.
وی حضور رییس مجلس آذربایجان در مراسم سوگند دکتر روحانی در مجلس شورای اسلامی، سفر الهام علی اف به تهران پس از چند سال و تشکیل کمیسیون های مشترک اقتصادی را فرصت های مناسب و انگیزه های جدیدی برای تقویت روابط ایران و آذربایجان ذکر کرد.
نجفی همچنین به وجود بزرگراه قزوین - رشت و عزم جدی برای ادامه آن به انزلی و آستارا اشاره و اضافه کرد: دولت به طور جدی پیگیر است تا راه آهن قزوین – رشت – بندرانزلی به طول 205 کیلومتر به آستارا متصل شود که با این اقدام، تحولی بزرگ در حمل و نقل کشورهای شمال و جنوب و نوستراک ایجاد می شود.
وی خاطرنشان کرد : از جمهوری آذربایجان نیز می خواهم در کنار تکمیل راه آهن گیلان ، راه آهن جمهوری آذربایجان از طریق آستارا این کشور به گیلان متصل شود.
نماینده عالی دولت در گیلان به پتانسیل بالای استان در توریسم درمانی و استقبال خوب مردم جمهوری آذربایجان از این امکانات نیز اشاره و بیان کرد: گیلان با پزشکان متخصص و خوبی که در کشور و سطح منطقه دارد؛ می تواند بیماران کشورهای همسایه را مداوا کند.
وی مشترکات فرهنگی و مذهبی را نیز در استقبال بیماران جمهوری آذربایجان از امکانات پزشکی گیلان مؤثر دانست.
استاندار گیلان پیگیری برای لغو دریافت روادید برای ورود اتباع ایرانی به جمهوری آذربایجان را در توسعه روابط دو کشور مؤثر دانست و گفت: از آنجائیکه جمهوری اسلامی ایران از چند سال قبل دریافت روادید برای ورود اتباع جمهوری آذربایجان را بصورت یکطرفه لغو کرده، هم اکنون فرصت خوبی است که اقدام متقابل انجام پذیرد.
نجفی خواستار تمدید تفاهمنامه صدور پروانه گذر مرزی برای مرزنشینان دو کشور تا عمق 45 کیلومتری شد و گفت : تمدید این تفاهمنامه تحول بزرگ در افزایش ارتباطات شهرهای مجاور آستارا و تالش ایران با آستارا و لنکران آذربایجان ایجاد می کند و موجب رونق تجارت می شود.
وی افزود: فعال سازی بازارچه های مشترک مرزی ،کاهش تعرفه های موجود برای ورودی کالاهای دو کشور ، فعال کردن شبانه روزی گمرکات از برنامه های مهم در توسعه روابط گیلان با جمهوری آذربایجان باشد.
استاندار گیلان ایجاد مرکز تجاری ایرانیان در باکو را نیز از پیشنهادات دیگر در توسعه روابط عنوان و اضافه کرد: تشکیل شرکت های سرمایه گذاری مشترک بخش خصوصی و تعاونی و حمل و نقل در تسریع روند ارتباطات تجاری و بهبود وضعیت اقتصادی دوجانبه بویژه بین استان گیلان با استان های جنوبی آذربایجان راهگشاست.
وی گفت: در برقراری پرواز هوایی نیز گیلان پیشنهاد دارد که پرواز رشت به آستاراخان به پرواز رشت - باکو - آستراخان تبدیل شود.
به گزارش ایرنا، هیأت رسانه ای جمهوری آذربایجان که سه شنبه گذشته وارد گیلان شده بودند، دیروز از چند واحد تولیدی در شهرهای صنعتی رشت و لاهیجان بازدید کردند.
این هیأت متشکل از خبرنگاران و تصویربرداران شبکه های تلویزیونی ITV ، ATV ، TNTERAZ ، ANS ، APATV و خبرگزاری ترند گزارش هایی از مناطق گردشگری و صنایع استان گیلان تهیه می کنند.ک/3
7295/695


27/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن