واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران در جلسه مطرح کرد:
10 درصد ارزش افزوده کشور در بخش کشاورزی مازندران است
ساری - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استانداری مازندران، با اشاره به اهمیت سرشماری عمومی بخش کشاورزی گفت: بیش از 10 درصد ارزش افزوده کشور در بخش کشاورزی مازندران است.
به گزارش خبرنگار مهر، علی احسانی صبح پنجشنبه در جلسه سرشماری عمومی کشاورزی اظهار داشت: با توجه به اینکه سرشماری در کشور هر ده سال یکبار انجام می شود، دقت و دریافت آمار دقیق از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه منبع اصلی آمار و اطلاعات در سرشماری کشاورزی بهره برداران هستند گفت: سازمان جهاد کشاورزی باید همکاری هرچه بیشتری را در اجرای سرشماری کشاورزی با دهیاران و شوراهای سلامی در روستاها داشته باشند.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران یادآور شد: 70 درصد ثبت نام کنندگان در سرشماری کشاورزی 93 در مازندران بانوان هستند که باید از این ظرفیت جهت آمارگیری استفاده شود.
احسانی ادامه داد: امکانات خودرویی و لجستیک باید مرتفع شود و هیچگونه مشکلی در این زمینه نباید وجود داشته باشد.
وی بر اهمیت اطلاع رسانی در سرشماری کشاورزی 93 تاکید کرد و اظهار داشت: باید از همه ظرفیت ها در اجرای هرچه بهتر سرشماری در استان استفاده شود.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران تصریح کرد: تمامی دستگاه های اجرایی مکلفند تمامی امکانات و وسایل نقلیه را در اختیار مرکز آمار قرار دهند و هیچگونه کوتاهی از هیچ دستگاه اجرایی قابل پذیرش نیست.
در ادامه جعفر احمدی مدیر کل آمار و اطلاعات استانداری مازندران اظهار داشت: بخش کشاورزی از جمله بخش های مهم اقتصادی در کشور است که اهمیت تولید ناخالص داخلی کشور و استان را دو چندان می کند.
وی با بیان اینکه مازندران به عنوان قطب کشاورزی در کشور مطرح است که دارای رتبه نخست ارزش افزوده در کشور می باشد گفت: بیش از 10 درصد ارزش افزوده کشور در بخش کشاورزی مازندران است.
مدیر کل آمار و اطلاعات استانداری مازندران یادآور شد: 24 درصد تولید ناخالص داخلی مربوط به بخش کشاورزی است که نیازمند آمار و اطلاعات صحیح در این بخش است.
احمدی تصریح کرد: سرشماری بخش کشاورزی در تمامی کشورها به دلیل تامین امنیت غذایی جامعه دارای اهمیت است که هر 5 و یا 10 سال انجام می شود.
وی ادامه داد: چهارمین سرشماری کشاورزی در کشور ما از 5 مهر ماه تا 18 آبان ماه سال جاری انجام می شود.
مدیر کل آمار و اطلاعات استانداری مازندران اظهار داشت: رییس جمهور تمامی دستگاه های اجرایی را در اجرای هرچه بهتر برگزار کردن سرشماری عمومی مکلف کرده تا همکاری لازم را داشته باشند.
وی یادآور شد: در این سرشماری فعالیت های کشاورزی ازجمله زراعت، باغداری، کشت گلخانه ای، پرورش دام اعم از سبک و سنگین، پرورش طیور به روش سنتی، پرورش زنبور عسل، پرورش کرم ابریشم و پرورش ماهی می باشد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران: طی سخنانی گفت: همچنین بخش کشاورزی مازندران با دارا بودن جایگاه برتر باید بتواند با اجرای سرشماری عمومی کشاورزی این جایگاه را حفظ کند.
وی خواستار فرهنگ سازی مناسب در اجرای چهارمین دوره سرشماری کشاورزی در مازندران شد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: باید به کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی این اطمینان را داد که اطلاعات آنان به صورت محرمانه است.
جعفری افزود: با توجه به هزینه های بالایی که در سرشماری سال 82 صورت گرفته اما اطلاعات صحیح به ثبت نرسیده است.
وی ادامه داد: به دلیل خطای کمتر در ثبت اطلاعات آماری، اجرای سرشماری کشاورزی در سال 93 به صورت الکترونیکی بوده و با سال های گذشته تفاوت دارد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران خواستار نقش بخشداران، شوراها و دهیاران به همراه مأموران سرشماری در روستاها جهت ثبت اطلاعات سرشماری در روستاها شده است.
جعفری با بیان اینکه بخش کشاورزی همیشه در ارایه آمار و اطلاعات زیر سوال بوده است گفت: امسال با توجه به خشکسالی هایی که وجود داشته اولین هدف به سمت بخش کشاورزی بوده و اجرای سرشماری فرصت مناسبی است که بهنگام سازی برای آمار و اطلاعات در بخش کشاورزی در کشور و مازندران صورت گیرد.
وی تصریح کرد: بزرگترین هدف وزارت جهاد کشاورزی اجرای سرشماری کشاورزی صحیح از ابتدا تا پایان این سرشماری است.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مدیران جهاد کشاورزی باید در اجرا و ساختار سرشماری کشاورزی نقش برجسته ای داشته باشند
۱۳۹۳/۶/۲۷ - ۱۰:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]