واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد دیودیده عنوان کرد:
190 طرح صنعتی و معدنی در شهرستان گچساران در دست اجراست
یاسوج – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: 190 طرح صنعتی و معدنی در شهرستان گچساران در دست اجراست.
به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده ظهر چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات حوزه صنعت، معدن و تجارت گچساران با حضور فرماندار این شهرستان افزود: این تعداد طرح، حدود 30درصد از طرح های معدنی و صنعتی استان را شامل می شود. وی بیان کرد: از نظر حجم سرمایه گذاری نیز 60 درصد سرمایه گذاری بالای 10 میلیارد ریال در سطح استان در شهرستان گچساران در حال انجام است. دیودیده با اشاره به جایگاه مهم این شهرستان در حوزه صنعت و معدن، اظهار داشت: طرح های بزرگی همچون پتروشیمی، سیمان و روغن کشی در گچساران در حال انجام است که با بهره برداری از این طرح ها براساس برنامه زمانبندی شده می تواند تحولی بزرگ در منطقه ایجاد کند. دیودیده تصریح کرد: زمینه لازم برای تبدیل شدن شهرستان گچساران به عنوان قطب توسعه صنعتی استان فراهم است. این مسئول بیان داشت: طی چند سال اخیر واحدهای تولیدی در کل کشور و استان به صورت نیمه فعال درآمده اند که شرایط بسیاری از واحدهای راکد و نیمه فعال دراستان و شهرستان گچساران بهبود یافت. وی عنوان کرد: ماشین سازی پارس و تصفیه روغن در گچساران طی یکسال اخیر به صورت رضایت بخشی به عرصه تولید برگشته اند. دیودیده تصریح کرد: گچساران به دلیل موقعیت جغرافیایی و شرایط ارتباطی، منابع فراوان همچون نفت و گاز برای استقرار صنایع پایین دستی و همچنین نزدیکی به جنوب کشور بهترین نقطه استان برای تبدیل شدن به قطب صنعتی است.
گچساران قطب توسعه صنعتی کهگیلویه و بویراحمد خواهد شد رئیس صنعت، معدن و تجارت استان همچنین گفت: بیشترین اثرات منفی ناشی از شرایط نامناسب اقتصادی طی چند سال اخیر بر حوزه تولید و نهایت تجارت و بازار وارد شد. وی افزود: با این حال با اتخاذ سیاستهای مدبرانه، طی یکسال اخیر بارقه های امید در جهت رونق تولید و صنعت به وجود آمده است. رئیس صنعت، معدن و تجارت استان همچنین با اشاره به انجام مطالعات مقدماتی طی سالیان گذشته در حوزه معدن افزود: مطالعات تفصیلی در حوزه معدن بخصوص در زمینه مس و نیکل در حال انجام است. فرماندار گچساران نیز در این نشست گفت: باید از موقعیت، توانمندی ها و فرصت های موجود به بهترین شکل ممکن استفاده شود. عبدالرحیم رحیمی افزود: ثمرات رشد وتوسعه صنعتی و خارج شدن از رکود اقتصادی به همه خواهد رسید و در این راستا باید توان و کوشش مضاعفی بکار بست. رحیمی با بیان اینکه رصد مشکلات و رفع موانع در حوزه صنعت، معدن و بازار باید به صورت مستمر انجام گیرد افزود: این امر با یک روند دوسویه و هماهنگ به شکل بهتر و مناسب تری انجام خواهد گرفت.
۱۳۹۳/۶/۲۶ - ۱۶:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]