واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قم محمدرضایی تأکید کرد:
پایاننامههای دانشجویان کاربردی تدوین شود/ تحصیل 3000 دانشجوی دکترا در قم
قم - خبرگزاری مهر: مشاور استاندار قم در امور دانشگاهها با اشاره به تحصیل گسترده دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی گفت: پایاننامههایی که ارائه میشود، باید مشکلی از جامعه را برطرف کند.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدرضایی ظهر چهارشنبه در مراسم معارفه رئیس جدید دانشگاه معارف اسلامی با اشاره به تحصیل 3 هزار دانشجوی دکترا و 20 هزار دانشجوی کارشناسی ارشد در قم اظهار داشت: با این حال حجم مشکلات استان در حوزهای مختلف نشان میدهد تدوین پایاننامهها نتوانسته به حل مشکلات استان کمکی کند. وی با اشاره به جایگاه قم افزود: زیبنده شهری مانند قم نیست که در مسائل مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دچار مشکل باشد در حالیکه اینهمه دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی در قم وجود دارند. این پژوهشگر دینی ادامه داد: این مسئله نشان میدهد دانشگاهها نتوانستهاند دانشجویان را به سمت پایاننامههای کاربردی سوق دهند. وی گفت: هر پایاننامهای که نوشته میشود باید یکی از نیازهای اساسی استان در بخشهای مختلف را برطرف کند. محمدرضایی با اشاره به جایگاه دانشگاه معارف افزود: قم باید قلب تپنده تشیع باشد و دانشگاه معارف باید در این میان مانند خورشید بدرخشد. وی ادامه داد: دین ما یک دین جهانی است و باید برای مشکلات افصی نقاط جهان راه حلهایی داشته باشد. مشاور استاندار قم در امور دانشگاهها معتقد است دانشگاه معارف اسلامی باید جایگاه خود از سطح ملی به سطح بینالمللی برساند و دانشجویانی از خارج از کشور را برای تدریس معارف در افصی نقاط جهان تربیت کند. وی تربیت بهترین اساتید معارف کشور را از وظایف دانشگاه معارف اسلامی دانست و گفت: طوری برنامهریزی کنید که خروجیهای شما در کشور اثرگذار باشند. دنیا تشنه آموختن معارف اسلامی است حجتالاسلام سیدرضا مودب، عضو هیئت علمی دانشگاه قم هم در این مراسم با اشاره به اقدمات دانشگاه معارف اسلامی در سالهای گذشته افزود: جای جذب دانشجویان از خارج از کشور در میان این فهرست خالی است. وی با اشاره به اشتیاقی که در دنیا نسبت به یادگیری معارف اسلامی وجود دارد ادامه داد: بسیاری از کشورها التماس میکنند که اساتیدی برای آموزش دین به آنها معرفی کنیم و دانشگاه معارف میتواند دراین زمینه پیش قراول باشد.
ارتقای تعداد اعضای هیئت علمی، ارتقای فضای آموزشی، ارتقای فضای پژوهشی و فرصتهای مطالعاتی از جمله نیازهای دانشگاه معارف است که مودب به آنها اشاره کرد. حجتالاسلام مودب شاخصهای این دانشگاه را از نظر کمی و کیفی مطلوب توصیف کرد وافزود: این دانشگاه از نظر تعداد مجلات علمی پژوهشی از بسیاری از دانشگاههای کشور جلوتر است.
۱۳۹۳/۶/۲۶ - ۱۶:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]