واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > همدان فرماندار همدان:
پنجره واحد نظارتی در آموزش و پرورش همدان ایجاد شود/ نظارت ها قوی تر شود
همدان - خبرگزاري مهر: فرماندار همدان خواستار ايجاد پنجره واحد نظارتی در آموزش و پرورش همدان شد و گفت: نظارت بر نحوه مدیریت در مدارس هیئت امنایی باید بیشتر شود.
به گزارش خبرنگار مهر، عالی تعالی ظهر چهارشنبه در شورای آموزش و پروش شهرستان همدان با اشاره به اینکه تعیین شهریه مدارس هیئت امنایی نیازمند زمان بیشتری است، اذعان داشت: مبلغ پیشنهادی مدیران نیز باید در شورا مطرح شود کمااینکه برخی از اولیا دانش آموزان بی میل نیستند که هزینهها داده شده اما در زیبا سازی مدرسه نیز هزینه شود. علی تعالی ادامه داد: در بخش مدارس هیئت امنایی تاکنون به دنبال واگذار کردن امور بودیم اما باید بر مدارس نظارتی انجام شود و کمیته پایش ارزیابی خاص این مدارس تشکیل و پنجره واحد نظارتی در آموزش و پرورش ایجاد شود. لزوم نظارت بر مدارس هیئت امنایی همدان فرماندار همدان با اشاره به اینکه با تعداد کم مدارس هیئت امنایی میتوان به راحتی بر آنها نظارت کرد، اذعان داشت: این موضوع یک نیاز آموزش و پرورش است و اگر نظارتی نباشد آنها هم از نظر آموزشی تبدیل به مدارس دولتی عادی میشوند. تعالی اذعان داشت: باید بازدید مدیران دیگر مدارس از این مدارس نمونه در برنامه باشد و گرچه بخشی از مدیریت یک طرح پول است اما فکر یک هیئت امنا باید بتواند تحولی در این بخش ایجاد کند. وی با اشاره به اینکه میتوان عملکردهای خوب را الگو برداری کرد و را رواج داد گفت: هر چه واگذار شود باید نظارت پیگیری بر ان وجود د اشته باشد و در این راستا کمیته پایش و ارزیابی برای مدارس هیئت امنایی تشکیل خواهد شد و برای مدیران موفق این مدارس تقدیر نامه در نظر گرفته شده تا مدارس هیئت امنایی بدون نظارت رها نشوند. تعالی اذعان داشت: تمام مدارسی که ساختمان آنان وضعیت خطرناک دارد باید توسط اموزش و پرورش مشخص شده تا برای ایمن سازی آن وارد عمل شویم و در اسرع وقت این کار انجام خواهد شد، هرچند که این موضوعات باید این موضوعات زودتر مشخص و به شورا گزارش میشود. سبک اداره مدارس هیات امنایی به سوی غیر انتفاعی نرود وی اذعان داشت: سبک و سیاق اداره مدارس هیات امنایی نباید به سوی غیر انتفاعی برود.
مدير اداره آموزش و پرورش ناحیه دو همدان نیز با اشاره به اینکه فلسفه ایجاد مدارس هیئت امنایی مشارکت اولیا بود، اذعان داشت:در این مدارس از سطح مدارس عادی کیفیت بهتری را باید ارائه بدهیم چراکه این مدارس نوبت بعداظهر ندارند تا ظرفیت اجرای فوق برنامه را داشته باشند. محمد باب الحواجی اذعان داشت: بر اساس قانون به آنان اجازه داده نرخ هزینه فوق برنامه را مدیران خود اعلام کنند اما عمده مشکلاتی که در اکثر این مدارس وجود دارد این است که اکثر مدارس نوبت دوم هم دارند اما برخی نیز کلاسهای فوق برنامه را برگزار میکنند وکیفیت آموزشی را حفظ کردهاند. وی بیان داشت: مهمترین مشکل مصوب شدن نرخ است و بررسی لازم در خصوص کیفیت خدمات دهی آنها باید انجام شود وی با اشاره به اینکه مدارسی که نمیتوانند کیفیت لازم را داشته باشند باید در مورد فعالیتشان تجدیدنظر انجام شود ، اذعان داشت: مدیران باید ریز فعالیتهای خود را ارئه دهند. مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک همدان نیز از آماده سازی تمام مدارس این ناحیه خبر داد و عنوان کرد: مقرر بود دبیرستان شریعتی تا پایان تابستان نوسازی شود اما هنوز این کار انجام نشده و تحویل این مجموعه نشده است. مدیر نوسازی شهرستان همدان نیز با اشاره به اینکه تا 15 مهر ماه مدرسه شریعتی همدان آماده تحویل میشود اذعان داشت: مدرسه 12 کلاسه شهید مدنی تا 22 بهمن افتتاح میشود. در این شورا تعدادی از مدیران نیز نظرات خود را در خصوص تعیین قیمت ارائه کردند، اما به دلیل ترک جلسه از سوی فرماندار و حضور در مراسمی با حضور یکی از معاونان وزیر راه شهر سازی، شورا به نتیجه مشخصی برای تعیین قیمت دست نيافت و همچنان میزان شهریه مدارس هيئت امنايي بلاتکلیف ماند از سوي ديگر تعدادی از اعضا نيز به رايگان بودن شهريه براي كارمندان فرهنگي در اين مدارس اعتراض داشتند.
۱۳۹۳/۶/۲۶ - ۱۵:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]