محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827694726
مسافران هسته یی در ایستگاه نیویورک
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ چهارشنبه 26 شهریور 1393 مسافران هسته یی در ایستگاه نیویورک تهران-ایرنا-دور تازه ی گفت و گوهای هسته یی میان ایران و گروه 1+5 با هدف تدوین سند نهایی توافق، در حالی امروز کلید می خورد که این موضوع یکی از موضوع های اصلی خبری-تحلیلی روزنامه های امروز ایران بود.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز چهارشنبه 26 شهریور 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** عبور از پرانتزها؛ ماموریت دیپلمات ها
روزنامه ی «آرمان» در گزارشی با عنوان « کلید توافق نهایی در نیویورک؟» به سفر دیروز «محمدجواد ظریف» به نیویورک و آغاز هفتمین دور از گفت و گوهای هسته یی میان ایران و 1+5 اشاره کرد و نوشت: ماحصل 6 دور مذاکرات جامع هسته ای در وین، متن پیش نویس توافقی نهایی است که دارای «پرانتزها» و «نقطه چین هایی» بوده که پر شدن آنها بیش از هر چیز نیازمند توافق سیاسی است. دیپلمات ها می گویند تاکنون ایران و طرف غربی به ویژه آمریکا با فرمول ها، ابتکارها و پیشنهادهای مختلفی برای حل مسائل با یکدیگر مذاکره کرده اند اما باید دید این ایده ها و ابتکارات می تواند به توافق نهایی ختم شود؟ باید دید آیا مذاکرات امسال در نیویورک می تواند همچون سال گذشته که توافق ژنو را کلید زد، توافق نهایی را رقم بزند؟
به نوشته ی آرمان، البته کارشناسان و تحلیلگران با توجه به رویکرد سازنده و انعطاف ایران در ماه های اخیر، معتقدند چنانچه غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا به زیاده خواهی های خود همچنان ادامه دهند، نه تنها مذاکرات از «توقف کنونی» با وجود پیشرفت های حاصل شده در برخی موضوعات، خارج نشده بلکه زمان باقی مانده تا 24 نوامبر به سرعت از دست خواهد رفت.
«مذاکره در تابستان داغ نیویورک» عنوان نخست روزنامه ی «ایران» بود که در آن با اشاره به سفر هیات دیپلماتیک کشور به نیویورک مقر سازمان ملل متحد نوشت: گردهمایی قریب به اکثریت کشورهای جهان برای نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل فرصتی فراهم کرده تا ایران یک بار دیگر دور تازه ای از رایزنی های دیپلماتیک را آغاز کند. فرصتی که در کنار دیدارها و رایزنی های دوجانبه و چندجانبه مقامات ارشد کشورمان با همتایان خارجی خود، رایزنی های هسته ای ایران و شش کشور 1+5 را هم در بر می گیرد تا زمینه دستیابی به یک توافقنامه تاریخی فراهم شود. دومین فرصت دولتمردان دولت یازدهم در نیویورک در حالی است که دیپلماسی اعتدال ایران طی یک سال گذشته در کانون تحولات جهان قرار داشته است.
«عبور از پرانتزها ماموریت دیپلمات ها» هم عنوان نخست روزنامه ی «اعتماد» بود که ازاختلاف ها و تفاهم ها بر سر مذاکرات هسته یی سخن به میان آورد و نوشت: تیم مذاکره کننده ایرانی در حالی راهی نیویورک شده است که فضای حاکم بر مذاکرات برخلاف شش ماه نخست پس از امضای برنامه اقدام مشترک در ماه نوامبر سال 2013، به نوعی آمیخته یی از بدبینی و خوش بینی و بعضا برتری یافتن ناامیدی ها بر امیدواری برای امضای متن توافق جامع در 24 نوامبر 2014 است.
اعتماد در ادامه ی گزارش تحلیلی خود، غنی سازی اورانیوم، تحقیق و توسعه سانتریفیوژها، رآکتور آب سنگین اراک، تحقیقات در خصوص ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته یی ایران، تحریم ها، موشک های بالستیک و مدت زمان اعتبار توافق جامع را هفت چالش پیش روی توافق هسته یی دانست.
این موضوع بن مایه ی یادداشت های تحلیلی روزنامه ی امروز هم بود.
سرمقاله ی روزنامه ی «شرق» به «فرصت تریبون نیویورک» به قلم «حمیدرضا آصفی» سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه اختصاص یافت. وی این اجلاس را فرصت مناسبی برای حل مسایل بین المللی عنوان کرد و نوشت: کشورها براساس اولویت منافع ملی، به بحث و گفت وگوی دوجانبه می پردازند و نیز در حاشیه مجمع عمومی، گردهمایی هایی مانند جنبش غیرمتعهدها، سازمان همکاری اسلامی، گروه دی 8 و... هم می تواند برگزار شود و امسال اجلاس مهمی درباره محیط زیست برگزار می شود. همچنین گفت وگوی هیات ها با رسانه های آمریکایی و غیرآمریکایی برای انتقال پیام کشورها، صورت می گیرد. باید تاکید کرد سه عنصر«پیام نو»، «به روزبودن» و «منطبق با نیاز جهانی بودن» است که می تواند این فرصت ها را افزون سازد. ما سال گذشته برخلاف هشت سال پیش از آن، از این فرصت استفاده کردیم.
عنوان یادداشت روزنامه ی آرمان هم «کارت های بازی ما در نیویورک» نوشته ی «فریدون مجلسی» تحلیلگر مسایل سیاست خارجی بود که معیار رسیدن به یک «توافق خوب» را انعطاف در خواسته ها دانست و نوشت: آنچه سرنوشت پرونده هسته ای را مشخص می کند زیاده خواهی و فشار طرف های درگیر در میز هسته ای نیست؛ غرب به خوبی می داند که اکنون مذاکرات و پرونده هسته ای ایران در شرایطی قرار دارد که به آن «وقت اضافه طلایی» می گویند. بالطبع از دست دادن این فرصت منافع ملی طرفین را به خطر می اندازد. اما به هر حال مذاکرات هسته ای و اصولا مذاکرات در قالب دیپلماسی، لباسی از جنس امیدواری بر تن دارد و نمی توان با خوش بینی یا بدبینی مطلق به مذاکرات نگریست چراکه دیپلماسی عرصه امیدواری و تلاش است. بنابراین کارشناسان امیدوارند مذاکرات نیویورک پرونده هسته ای کشورمان را به سمت عادی شدن رهنمون کند.
***ادامه انتقادها به ائتلاف آمریکایی
دعوت نشدن از ایران برای عضویت در ائتلاف علیه گروه تروریستی «داعش» و به طور کلی اهداف و رویکردهای این ائتلاف با محوریت آمریکا، یکی از موضوع هایی است که طی روزهای اخیر در روزنامه های ایران به صورت قابل توجهی بررسی و تحلیل شد. امروز نیز روزنامه ها به این موضوع توجه ویژه یی کردند.
روزنامه ی «شهروند» در گزارشی با عنوان «غیبت ایران دردسر ائتلاف علیه داعش» نوشت: بی میلی ایران به همکاری با ائتلاف مبارزه با داعش که به رهبری آمریکا شکل گرفته است، دستیابی این ائتلاف به اهدافش را با ابهام مواجه کرده است. روز گذشته جان کری وزیر امورخارجه آمریکا و فیلیپ هاموند، همتای انگلیسی اش در سخنانی جداگانه خواهان همکاری ایران برای مبارزه با داعش شدند.
روزنامه ی شهروند در بخشی دیگر از گزارش خود به نقل از روزنامه ی «وال استریت ژورنال» نوشت: اختلاف بر سر این که آیا همسایه های عراق-به خصوص ایران و سوریه-باید در حملات نظامی برای نابود کردن «داعش»، ایفای نقش کنند یا نه، تلاش های ایالات متحده برای ایجاد یک ائتلاف نظامی بزرگ علیه این گروه را با مانع مواجه کرد.
«دستگاه دیپلماسی آمریکا رسوا شد» هم عنوان گزارشی تحلیلی روزنامه ی «رسالت» از انفعال واشنگتن در مقابل افشاگری ایران بود که در بخشی از آن آمده است: در حالی که مقامات آمریکایی و اروپایی سعی داشتند در یک بازی تبلیغاتی طراحی شده، احساس نیاز خود به جمهوری اسلامی ایران بابت مبارزه با داعش را به صورت وارونه جلوه دهند، سخنان مدبرانه مقام معظم رهبری در خصوص تقاضاهای مکرر مقامات وزارت امور خارجه آمریکا از مقامات کشورمان در خصوص مبارزه مشترک با داعش ،کاخ سفید رادر موضع انفعال و رسوایی قرار داده است.
به نوشته ی رسالت، مقامات آمریکایی ادعا می کردند که هیچ تماسی با ایران در زمینه مبارزه با داعش نداشته اند و اصولا نیازی هم به همراهی ایران ندارند.نکته جالب توجه اینکه جن ساکی سعی دارد این موضوع را طبیعی جلوه دهد!پس از گذشت یک روز از سخنان مقام معظم رهبری درباره سخنان «پوچ، توخالی و جهت دار» مقامات آمریکایی مبنی بر عدم دعوت از ایران برای نشست پاریس، وزیر خارجه آمریکا دچار تناقض گویی شده است.
«ائتلاف آمریکا یک روز بیشتر دوام نیاورد» هم عنوان نخست روزنامه ی «سیاست روز» بود که از عدم اعتماد جهانی به ادعای مبارزه واشنگتن با داعش سخن به میان آورد و نوشت: آمریکا که در عرصه جهانی در مسیر انزوا قرار گرفته است برای نمایش چهره ای ناجی از خود و توجیه نظامی گری در جهان، ادعای رویکرد به مبارزه با داعش را مطرح کرده است. در همین چارچوب نیز جان کری وزیر امور خارجه آمریکا سفری دوره ای به منطقه داشته و دو نشست جده و پاریس نیز برگزار شده است. آمریکا با این تحرکات در حالی به دنبال رسیدن به منافع جدید در منطقه است که جهانیان با اشاره به ایجاد داعش به دست آمریکا و اینکه آمریکا تاکنون اقدامی برای مبارزه با داعش صورت نداده بر عدم اعتماد به این کشور و در نهایت عدم پذیرش ائتلاف وی تاکید کرده اند.
*** کاتولیک تر از پاپ!
گلایه های «سید حسن خمینی» نوه ی بنیانگذار جمهوری اسلامی مبنی بر تحریف آثار و بیانات ایشان از طرف «برخی افراد سودجو که خود را کاتولیک تر از پاپ می دانند»، بن مایه ی خبری برخی روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی «آفتاب یزد» در گزارشی با عنوان «هشدار مهم نوه و یار امام» به سراغ واکنش نوه ی امام راحل به تحریف مواضع ایشان رفت و به نقل از وی نوشت: آنچه امروز در جهان اسلام بدان گرفتار شده ایم نتیجه تحریف های ناخواسته یا از سرعشق و شور است که می بینیم یک گروه به راحتی جلوی دوربین ها سر می برد و فیلم آن نیرا نیز پخش می کند؛ در حالی که چند سال قبل باور نمی کردیم روزی شاهد چنین گروه های افراطی و خشنی باشیم.
به نوشته ی آفتاب یزد، سید حسن خمینی با هشدار به این که با پررنگ کردن برخی از ابعاد اندیشه ی امام دچار تحریف غیر مستقیم اندیشه های ایشان شده ایم گفت: استقلال و عزت و در کنار آن همزیستی مسالمت آمیز با دنیا از پایه های اندیشه امام است و این بدان معنا نیست که اگر می خواهیم با جهان همزیستی کنیم استقلال را از دست دهیم و اگر می خواهیم استقلال داشته باشیم با همه دنیا ستیزه کنیم.
«گلایه های سیدحسن خمینی» هم عنوان گزارش روزنامه ی شرق بود که در آن به نقل از وی نوشت: تحریف که بازگرداندن یک شیء از معنای اصلی اش است در دو نوع مستقیم و غیرمستقیم رخ می دهد که نوع مستقیم آن روشن بوده و در طول تاریخ نمونه های فراوانی دارد. به این معنا که بغض و کینه باعث می شود تا یک اتفاق یا جمله صریح به طور مستقیم مورد تحریف قرار گیرد. اما تحریف غیرمستقیم یک اندیشه و منش «تهدیدی جدی تر» است. امروز گروهی اینگونه بحث می کنند که انگار در مکتب امام مردم نقشی ندارند و گروهی دیگر به گونه ای بحث می کنند که گویی اسلامیت توسط امام کنار گذاشته شده است؛ خیر! همان امامی که می گوید میزان، رای ملت است، نظریه ولایت فقیه را هم مطرح می کند و همان امامی که قید «مطلقه» را برای ولایت فقیه ذکر کرد، در فلسفه سیاسی و ذهنی اش بالاترین نقش و جایگاه را به مردم می دهد.
«تحجر؛ موضوع گم شده از سخنان امام خمینی(ره)» هم عنوان گزارش روزنامه ی مردم سالاری بود که به نقل از نوه ی بنیانگذار جمهوری اسلامی نوشت: یکی از بحث هایی که در سخنان امام گم شده، موضوع «تحجر» است. اتفاقا یکی از بحث های مهمی که امام در دو، سه سال آخر عمر خود در کنار «اطلاق ولایت فقیه» مطرح کردند تحجر بود؛ مخاطب ایشان چه کسانی بودند و چه کسانی را براساس این سخنان برنمی تابیدند؟ مگر امام در مورد امثال فتوای حلال بودن برخی از انواع موسیقی نگفتند که اگر قرار است کسی در این راه فدا شود اولین نفر خودم هستم؟
به نوشته ی مردم سالاری، یادگار امام با تأکید بر اینکه اسلام امام کاریکاتوری نبود،گفت: اگر یک نفر جلوی من و شما شرب خمر کرد او را طرد می کنیم، اما اگر او غیبت کند، تهمت بزند و دروغ بگوید پشت سر او ممکن است نماز هم بخوانیم! در حالی که در دین خدا غیبت از زنا هم بدتر است. چرا نسبت به غیبت حساس نیستیم؟ چون اسلام ما کاریکاتوری شده است و تناسب ها در ذهن مان به هم ریخته است. اما نزد امام اینگونه نبود و هرکس جلوی ایشان غیبت می کرد ایشان چهره اش در هم تنیده می شد و بشدت برخورد می کردند.
روزنامه ی «ابتکار» هم در گزارشی با عنوان «کاتولیک تر از پاپ» به روایت تازه مطرح شده ی «آیت الله هاشمی رفسنجانی» و سید حسن خمینی از «ساکتین دیروز و انقلابیون امروز» پرداخت و نوشت: کاتولیک تر از پاپ این تعبیری است که در دو روز گذشته از سوی دو نفر از بزرگان نظام درباره ساکتین دیروز و انقلابی های امروز به کار رفته است. ابتدا سید حسن خمینی به صراحت این تعبیر را درباره کسانی به کار برد که اگرچه در ابتدا ساکت بودند ولی «بعدا به سفره آماده رسیدند و شدیدا طرفدار امام شدند» پس از آن آیت الله هاشمی رفسنجانی از کسانی سخن گفت که اگرچه این روزها ادعای انقلابی گری دارند، اما چندسال قبل از پیروزی انقلاب به صراحت مبارزه با شاه را حرام اعلام کرده بودند.موضوعی که قهر 10ساله مقام معظم رهبری در دوران مبارزه با آنان را به دنبال داشت.
*** دوباره کارلوس!
«کارلوس کی روش» قرارداد 4 ساله ی خود را برای سرمربی گری تیم ملی فوتبال ایران در محل آکادمی فوتبال به امضا رساند؛ موضوعی که در خبرهای ورزشی امروز بازتاب گسترده یی داشت.
روزنامه ی اعتماد با «کی روش بالاخره آمد» به استقبال این خبر رفت و نوشت: کارلوس کی روش، سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال سرانجام پس از چند ماه گفت وگو با مسوولان فدراسیون فوتبال ایران قرارداد جدیدش را امضا کرد. جام ملت های آسیا در استرالیا نخستین چالش پیش روی کارلوس کی روش پس از امضای قرارداد تازه اش با فدراسیون فوتبال ایران خواهد بود.
روزنامه ی «دنیای افتصاد» هم با «دوبـاره کارلـوس» و انتشار عکسی از سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در صفحه ی نخست به سراغ بازگشت دوباره ی کارلوس کی روش به فوتبال ایران رفت و نوشت: بعد از مدت ها جدل و کشمکش سرانجام قرارداد جدید کارلوس کی روش با فدراسیون فوتبال کشورمان به امضا رسید تا مرد خوش تیپ پرتغالی برای چهار سال دیگر روی نیمکت تیم ملی کشورمان باقی بماند.
به گزارش دنیای اقتصاد، کی روش برای اولین بار زمستان 89 وارد ایران شد و بعد از یک پروسه طولانی مذاکره و چانه زنی، از اوایل سال 90 کارش را در ایران رسما شروع کرد. کی روش توانست سنت صعود به جام جهانی در فواصل هشت ساله را برای فوتبال ایران حفظ کند و بعد از ناکامی در صعود به جام جهانی آفریقای جنوبی، تیم ملی کشورمان را به جمع 32 تیم پایانی جام بیستم هدایت کند.
روزنامه ی ایران هم در گزارشی با عنوان «امضای سرنوشت ساز برای فوتبال ایران» به نقل از «علی کفاشیان» رییس فدراسیون فوتبال ایران نوشت: هدف عمده تر فدراسیون از حفظ کی روش کسب مجوز صعود به دور پایانی جام جهانی 2018 است.
به نوشته ی ایران، کی روش هم در نشست خبری دیروز در مورد نتایج تیم ملی در میادین بعدی گفت: بدیهی است که هدف ما نباختن در هر یک از مسابقات پیش رویمان باشد اما من از آن دست مربیان نیستم که قول و وعده صد درصد کسب نتایج مثبت و فتح جام ها را بدهم. من تلاش می کنم کاری متفاوت و قوی ارائه بدهم و دو برابر گذشته تلاش کنم. بدیهی است که یکی از اهداف ما کسب مدال در جام ملت های آسیا باشد ولی صعود به جام جهانی نیز یک هدف مشخص و متعالی برای ما است.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**9294**2054
26/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
مسافران هسته ای در ایستگاه نیویورک
مسافران هسته ای در ایستگاه نیویورک تهران- ایرنا- این بار آمریکا میزبان مذاکرات هسته ای ایران و شش کشور است و دیپلمات های کشورهای مرتبط با موضوع از امروز چمدان های خود را در ایستگاه نیویورک باز می کنند در اولین گام محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون مسئول سیابرای شرکت در مذاکرات هستهای و نشست مجمع عمومی ظریف و تیم مذاکره کننده هستهای ایران بامداد امروز به ایستگاه ن
برای شرکت در مذاکرات هستهای و نشست مجمع عمومیظریف و تیم مذاکره کننده هستهای ایران بامداد امروز به ایستگاه نیویورک رسیدندوزیر امور خارجه کشورمان و تیم مذاکره کننده هستهای که به منظور شرکت در هفتمین دور مذاکرات جامع ایران و 1 5 و شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفرآصفی: نیویورک ایستگاه آخر مذاکرات نیست/آمریکا پرونده هستهای را از حالت حقوقی خارج کرده است
آصفی نیویورک ایستگاه آخر مذاکرات نیست آمریکا پرونده هستهای را از حالت حقوقی خارج کرده است سیاست > دیپلماسی - سخنگوی وزارتخارجه دولت اصلاحات میگوید مذاکرات نیویورک به نتیجه نرسد باز هم می تواند راه هایی برای ادامه کار یافت حمیدرضا آصفی سخنگوی وزارتخارجه دولت اصلاچشم دوخته شده دنیا به فینال مذاکرات هستهای /شکافهای عمیق؛ پرونده هستهای را به ایستگاه بعد از نیویورک میفرس
چشم دوخته شده دنیا به فینال مذاکرات هستهای شکافهای عمیق پرونده هستهای را به ایستگاه بعد از نیویورک میفرستد نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد امسال هم به مانند سال گذشته حاشیههایی مهمتر از متن دارد وزرای خارجه ایران و 1 5 در حاشیه این نشست به هیئتهای مذاکره کننده هسته ایعضو تیم مذاکرهکننده هستهای در گفتوگو با فارس: دیدار با مقامات آمریکایی در راستای آمادهسازی اجلاس نیویورک ا
عضو تیم مذاکرهکننده هستهای در گفتوگو با فارس دیدار با مقامات آمریکایی در راستای آمادهسازی اجلاس نیویورک انجام شدعضو تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان گفت دیدار با مقامات آمریکایی و فرانسوی در راستای آمادهسازی اجلاس نیویورک انجام شد مجید تختروانچی امروز در جریان سفر هیئت دودور جديد مذاکرات هسته اي در نيويورک آغاز مي شود
۱۴ شهريور ۱۳۹۳ ۱۲ ۵۸ب ظ تا کمتر از دو هفته ي ديگر دور جديد مذاکرات هسته اي در نيويورک آغاز مي شود دور جديد مذاکرات هسته اي ايران و 1 5 از 27 شهريور در نيويورک از سر گرفته مي شود به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج ايران و شش قدرت جهاني روز 27 شهريور 18سپتامبر گفتوگوهادور جدید مذاکرات هسته ای ایران و گروه ۱+۵ در نیویورک
دور جدید مذاکرات هسته ای ایران و گروه ۱ ۵ در نیویورک نخستین مرحله از دیدار های ایران و گروه ۱ ۵ در قالب هفتمین دور از مذاکرات هسته ای از ظهر امروز و در ناهار کاری با کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آغاز می شود به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر وزیر امور خمذاکرات هسته ای در گردنه حساس نیویورک
مذاکرات هسته ای در گردنه حساس نیویورک بین الملل > آمریکا - علی واعظ در هفته نامه صدا نوشت مذاکرات ایران و 5 1 به یکی از حساس ترین مقاطع تاریخی خود رسیده است و دو طرف در نیویروک بار دیگر مقابل یکدیگر قرار می گیرند مذاکراتی که بین ایران و گروه 5 1 در حاشیه مجمع عمومینیویورک تایمز: گزارش آژانس به چشمانداز توافق هستهای اسیب زده است
شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۷ روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی تحلیلی نوشت به نظر میآید چشم انداز دستیابی به یک توافق بینالمللی درباره برنامه هستهای ایران با توجه به گزارش جدید آژانس در مورد فعالیتهای هستهای این کشور آسیب دیده باشد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسناعراقچی: مذاکرات هستهای نیویورک از ۲۶ شهریور آغاز میشود
عراقچی مذاکرات هستهای نیویورک از ۲۶ شهریور آغاز میشود معاون وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد مذاکرات هستهای ایران و شش قدرت هستهای روز ۲۶ شهریور با نهار کاری بین وزیر امور خارجه ایران و مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آغاز میشود سید عباس عراقچی معاون حقوقی و بین الملل وزتیم مذاکره کننده هستهای عازم نیویورک شد
تیم مذاکره کننده هستهای عازم نیویورک شد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صدر تیم مذاکره کننده هسته ای برای ادامه مذاکرات جامع تهران با گروه ۱ ۵ و شرکت در شصت و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بامداد امروز سه شنبه عازم نیویورک شد به گزارش نامه نیوز محمد جواد ظریفبرای شرکت در مذاکرات هستهای اشتون راهی نیویورک شد
برای شرکت در مذاکرات هستهایاشتون راهی نیویورک شداتحادیه اروپا روز سهشنبه اعلام کرد کاترین اشتون که مسئولیت هماهنگی مذاکرات هستهای با ایران را بر عهده دارد برای شرکت در دور تازه این گفتوگوها راهی نیویورک شده است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی اتحادیه اروتیم مذاکره کننده هسته ای راهی نیویورک شد
تیم مذاکره کننده هسته ای راهی نیویورک شد خبرگزاری پانا تیم مذاکره کننده هسته ای ایران برای انجام مذاکرات هسته ای که قرار است از فردا چهارشنبه به طور رسمی آغاز می شود راهی نیویورک شد ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور ساعت 09 06 به گزارش خبرنگار سیاسی پانا هیات مذاکره کننده هسته ای ایرانظریف و تیمهستهای راهی نیویورک میشوند
ظریف و تیمهستهای راهی نیویورک میشوند وزیر امور خارجه و تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان بامداد فردا -سهشنبه- به منظور شرکت در هفتمین دور مذاکرات ایران و ۱ ۵ و نشست مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک میشوند آفتاب محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و تیم مذاکره کننده هستهای کشورمذاکرات هستهای نیویورک از ۲۶ شهریور آغاز میشود
مذاکرات هستهای نیویورک از ۲۶ شهریور آغاز میشود معاون وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد مذاکرات هستهای ایران و شش قدرت هستهای روز ۲۶ شهریور با نهار کاری بین وزیر امور خارجه ایران و مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آغاز میشود جوان آنلاين سید عباس عراقچی معاون حقوقی و بینالمبرای شرکت در مذاکرات جامع هسته ای و نشست مجمع عمومی سازمان ملل ظریف راهی نیویورک شد
برای شرکت در مذاکرات جامع هسته ای و نشست مجمع عمومی سازمان مللظریف راهی نیویورک شدوزیر امور خارجه کشورمان و تیم مذاکره کننده هسته ای به منظور شرکت در هفتمین دور مذاکرات جامع ایران و 1 5 و شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل بامداد امروز -سه شنبه- راهی نیویورک شدند به گزارش خبرنگاتیم مذاکرهکننده هستهای سهشنبه به نیویورک میروند
تیم مذاکرهکننده هستهای سهشنبه به نیویورک میروندوزیر خارجه کشورمان و تیم مذاکرهکننده هستهای سهشنبه به منظور حضور در مذاکرات ایران و 1 5 و همچنین نشست مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک میشوند محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان و تیم مذاکرهکننده هستهای سه-
سیاسی
پربازدیدترینها