محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855510104
مردم در جزیره بریتانیا صاحب قدرت نیستند، همه قدرت زیر عصای ملکه است/ دوره سیاه لیبرالدموکراسی آغاز شده است
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مجله "آتلانتیک" در آستانه رفراندوم استقلال اسکاتلند:
مردم در جزیره بریتانیا صاحب قدرت نیستند، همه قدرت زیر عصای ملکه است/ دوره سیاه لیبرالدموکراسی آغاز شده است
سرآغاز این پیشنویس با این جمله گشوده میشود: "در اسکاتلند، مردم حاکم هستند." این جمله به چشم مردم کشورهای دیگر بدیهی بیاید، اما در نظام سیاسی بریتانیا یک انقلاب به شمار میرود. در بریتانیای کنونی، مردم دارای قدرت و صاحب اختیار نیستند، بلکه همه قدرت زیر عصای پادشاه یا ملکه بریتانیا است.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، مجله آمریکایی "آتلانتیک" وابسته به اندیشکده شورای "آتلانتیک" طی مقالهای درباره رفراندوم استقلال اسکاتلند از انگلیس، پاسخ مثبت مردم اسکاتلند به این همهپرسی را جرقه انقلابی در سراسر اروپا و حتی نقاط مختلف جهان ارزیابی کرد و نوشت: شهرها و مناطق مختلفی در سراسر جهان چشم به این رفراندوم دوختهاند و از روند آن یادداشتبرداری میکنند. اگر اسکاتلند جدا شود، کاتالونیای اسپانیا شاید اولین منطقهای باشد که ندای جداییطلبی سر دهد.
این دوره، دوره سیاهی برای لیبرالدموکراسی است. در ماه فوریه، اوکراینیها پس از ماهها اعتراض و تظاهرات توانستند رئیسجمهور طرفدار روسیه این کشور را بیرون برانند، فارغ از اینکه بدانند اولین تحول بزرگ در این کشور پس از "بهار پراگ" در سال 1968، بند از بند کشورشان جدا خواهد کرد. "ویکتور اوربان" نخستوزیر مجارستان در ماه ژوئیه به تبعیت از خطمشی ولادیمیر پوتین در روسیه و رجب طیب اردوغان در ترکیه، گروههای مدنی-اجتماعی را سرکوب کرده و به سمتوسوی دموکراسی "غیرلیبرال" حرکت نمود. در جنگ داخلی سوریه با بالغ بر 191 هزار کشته، سهسالونیم پیش فقط دموکراسیخواهی مدنظر بود، اما ببینید اکنون وضعیت چه شده است. 191 هزار نفر یعنی در طول 15 ماه، هر روز یک هواپیمای غولپیکر مسافربری بوئینگ 747 با ظرفیت 416 نفر سقوط کند و هیچکس هم جان سالم به در نبرد. همه اینها به کنار، روند دموکراسی در اسکاتلند، انگیزهای را پیدا کرده که همیشه نیاز بود. پرسشی که اسکاتلندیها در تاریخ 18 سپتامبر با آن روبهرو هستند، ساده و آسان است: آیا باید اسکاتلند یک کشور مستقل باشد؟ "موافقان استقلال" خواستار لغو اتحاد 307 ساله بین انگلستان و اسکاتلند بوده و مخالفان خواستار باقیماندن اتحاد ممالک متحده بریتانیا هستند، با این تفاوت که میخواهند قدرت قوه مقننه محلی در اسکاتلند بیشتر باشد. بحثوجدلهای بریتانیاییها و اسکاتلندیها در خصوص این رأیگیری منجر به منازعات زیادی شده است. از طرفی، خود این روند، بهطرز شگفتآوری آزاد و عادلانه پیش رفته است. درخواست استقلال اسکاتلند برخلاف جریان "پرسش ایرلندی" که بریتانیای قرن بیستم را به هم ریخت، این بار با تروریسم یا سرکوب همراه نشد. موافقان سایبری استقلال با راهانداختن جریان اجتماعی روی فضای اینترنت و شبکههای اجتماعی، سکوت مطبوعاتی بریتانیا را درهم شکستند. در نظر یک ملیگرای اسکاتلندی، "اسکاتلند مستقل" و "اسکاتلند دموکراتیکتر" مفهوم یکسانی دارد. این دیدگاه در پیشنویس قانون اساسی تصویبی حزب حاکم ملی اسکاتلند موج میزند. در این قانون اساسی آمده است: "مهیاسازی قانون اساسی صرفاً فرآیند کلمهگذاری در یک سند نیست، اگرچه واژهها و اصطلاحات پراهمیتند، بلکه نوشتن قانون اساسی بهترین فرصت اسکاتلند برای ابراز ارزشها، بر زبان آوردن آرمانهایمان برای نسلهای آینده، فعال کردن شهروندان، نوسازی نهادها و روشهای حکومتداری، و جان تازه بخشیدن به جامعه مدنی و دموکراسی است.
سرآغاز این پیشنویس با این جمله گشوده میشود: "در اسکاتلند، مردم حاکم هستند." این جمله به چشم مردم کشورهای دیگر بدیهی بیاید، اما در نظام سیاسی بریتانیا یک انقلاب به شمار میرود. در بریتانیای کنونی، مردم دارای قدرت و صاحب اختیار نیستند، بلکه همه قدرت زیر عصای پادشاه یا ملکه بریتانیا است. با این حال، رابطه ملکه با سیاست در بریتانیا تحت یک "قانون اساسی نانوشته" تنظیم میشود. داشتن یک قانون اساسی نانوشته لزوماً عملی غیردموکراتیک نیست. حوزه سیاستپردازی آمریکا که، روی کاغذ، حول قانون اساسی این کشور میگردد هم براساس قوانین "ماورای متنی" عمل میکند. به عنوان نمونه در منشور حقوق شهروندان آمریکایی حتی یکبار هم به اصل برائت در امور قضایی اشاره نشده، اما از منظر دیوان عالی، این موضوع "قانونی غیرقابل مناقشه، بدیهی و اساسی" است و میبایست در تمامی دادگاههای جزائی رعایت گردد. اما به هر حال، نظام قانون اساسی آمریکا همچنان در متون ریشه دارد. "قانون اساسی" بریتانیا مجموعهای از اصلاحات روی اصلاحات است که بهمانند لایههای رسوبی روی هم انباشته شدهاند. این قوانین مکتوب و سنتهای نامکتوب در اکثر موارد قدرت را از پادشاه یا ملکه به پارلمان محول مینماید و تنها در مواردی نادر و خاص انتخاب را بهدست مردم میسپارد. "مجلس اعیان" دیگر آن قدرت پیشین خود را از دست داده، اما بهطرز غیرقابلباوری تابع سنتهای کهن و خاکخورده است و هنوز نیز مردم در انتخاب اعضای آن دخالتی ندارند. روزنامه گاردین در اشارهای به اسقفهای کلیسای انگلستان عنوان میکند: "مقامات اعظم مذهبی تنها در انگلستان است که بهطور خودکار در قوه مقننه صاحب کرسی هستند." قانون اساسی آمریکا بهشدت متأثر از دموکراسی بریتانیایی است، همین موضوع باعث شده تا نقایص این دموکراسی نیز در آمریکا رخ بنماید. پیشنویس سند قانون اساسی اسکاتلند نیز همینگونه است. قانون اساسی در اسکاتلند به جای اینکه مجلس عوام به انتخاب مردم را با مجلس اعیان به هم پیوند بزند و در حقیقت مجلس عوام را از کار بیندازد، از ابتدا تکمجلسی است و اعضای این مجلس را نیز مردم بخشهای مختلف کشور به نسبت جمعیت خود انتخاب میکنند. اگرچه پس از گذشت بیش از سه قرن، الیزابت دوم نخستین ملکه اسکاتلندیها میشود، اما اسکاتلندیها برای ابراز حق حاکمیت خود یک پادشاه هم دارند. قانون اسکاتلند که با سنتهای انگلیسی بسیار فاصله دارد، در قوانین حقوق بشری نیز از آن پیشی جسته و بهتر شده است. در قانون اساسی اسکاتلند بهوضوح آمده که نباید براساس سن، ناتوانی جسمی، جنسیت، متأهل بودن، حاملگی یا مادر بودن، نژاد، دین و اعتقاد، جنسیت و جهتگیریهای جنسی، تبعیضی صورت بگیرد. در قانون اساسی به منظور حفظ این حقوق، به قوه قضائیه استقلال کامل داده شده است. این در حالی است که در انگلستان به جز در موارد استثنایی، قوانین مصوب پارلمان از سوی قوه قضائیه قابل رد شدن نیستند.
قانون اساسی اسکاتلند در برخی حیطهها دست به نوآوری هم زده است. درآمدهای حاصل از نفت دریای شمال برای اقتصاد اسکاتلند مستقل حیاتی خواهد بود، اما بخش 32 از قانون اساسی اولویت را به حفاظت از محیط زیست میدهد: اولاً هر فردی حق دارد در محیطی سالم زندگی نماید. دوماً برایناساس و باتوجهبه اهمیت محیط زندگی برای مردم اسکاتلند، دولت و مقامات مردمی میبایست در عمل به وظایف خود در جهت حفاظت و ارتقای کیفیت محیط زندگی کوشا باشند. سوماً بهطور خاص، باید موارد زیر را ارتقا بخشند: حفظ گوناگونی زیستی، و اندیشیدن تمهیداتی جهت مقابله با تغییرات آبوهوایی ناشی از گرم شدن زمین. در بخشی دیگر از قانون اساسی نیز میخوانیم که همه تسلیحات هستهای میبایست به شیوهای امن و سریع از خاک این کشور خارج گردد. نکته مهم در اینجا این است که با خروج تسلیحات هستهای بریتانیا از اسکاتلند، بازدارندگی اتمی پادشاهی متحده بریتانیا به چالش کشیده میشود. در پیشنویس قانون اساسی، تفاوتهای عمدهای همچنین در فلسفه سیاسی اسکاتلند و بریتانیا میبینیم. از زمانیکه همهپرسی درباره انتقال قدرت از دولت مرکزی انگلستان به دولت محلی اسکاتلند، با اختلاف کمی ناکام ماند، وضعیت رفاه در بریتانیا به دست دولت محافظهکار "مارگارت تاچر" و بعد دولت "کارگری جدید" تونی بلر، رفتهرفته وخیمتر شد. این در حالی است که موافقان استقلال اسکاتلند مرتباً به دموکراسیهای اجتماعی کشورهایی نظیر نروژ اشاره میکنند که در آنها منابع نفتی به نفع ثروت عمومی و ارتقای رفاه مردم مصرف میشود. اکنون چند سؤال مهم باید مطرح کرد: مدتهاست کشور پادشاهی متحده بریتانیا یک کشور چندملیتی است. چرا مانند یک کشور چندملیتی نباید بر آن حکومت کرد؟ یکی از گزینهها فدرالیسم و خودمختاری کامل کشورهاست. زمانیکه در سال 1912 همین بحث درباره وضعیت قانون اساسی ایرلند و استقلال احتمالی آن صورت گرفت، "وینستون چرچیل" نخستوزیر وقت دست به اصلاحات وسیعی موسوم به "قوانین جامع داخلی" زد. براساس این اصلاحات پیشنهادی، بریتانیای کبیر 10 پارلمان محلی تأسیس کرد تا سطح دیگری از حکومتداری و نمایندگی به منصه ظهور برسد. از این میان سه پارلمان به ایرلند، اسکاتلند و ولز تعلق گرفت تا نیاز و خواستههای داخلی خود را برآورند. 7 پارلمان دیگر نیز در مناطق پرجمعیت و بزرگ انگلستان پخش شد. دلیل تصمیم چرچیل هم واضح بود. وی در سخنرانی سال 1912 حوزه انتخابی خود اینطور عنوان میکند: "آمریکا پر است از پارلمان. آلمان، پادشاهیها و امیرنشینهای مستقل دارد و ارتش این مناطق بهخوبی تشکیل یک فدراسیون را دادهاند. کانادا، آفریقای جنوبی و استرالیا نیز نظام فدرالیستی را راهحل تأمین منافع عمومی مشترکالمنافع یافتهاند."
مقامات بریتانیایی به پیشنهاد چرچیل روی خوشی نشان ندادند. درعوض دو سال بعد نخستوزیر "دیوید لوید جورج" لایحه حکومت داخلی ایرلند را تصویب کرد. دیری نپایید که با شروع جنگ جهانی اول، این لایحه نیز بهدست فراموشی سپرده شد. به زودی شورشی در ایرلند پا گرفت و به تبع آن جنگ داخلی و تروریسم هم ریشه دواند. جالب است بدانید، 18 سپتامبر 2014 یعنی روزی که رهبر حزب ملی اسکاتلند آقای "آلکس سالموند" آن را روز همهپرسی استقلال اسکاتلند اعلام کرده، مقارن است با صدمین سالگرد لایحه ناکاممانده دولت ایرلند. همانطورکه تجربه ایرلندیها سنگ بنا و منبع الهامی برای اسکاتلندیها شد، حال تصمیم اسکاتلند میتواند برای دیگر کشورهای جهان انگیزه و منبع الهام باشد. چند ساعت بیشتر تا رأیگیری باقی نیست، اما صدای لرزش از انگلستان و بقیه قسمتهای اروپا کمکم به گوش میرسد: آیا ولز، اسکاتلند بعدی است؟ ایرلند شمالی چطور؟ شاید شهرستان تشریفاتی و غیررسمی "کورنوال" که اکنون بخشی از انگلستان است ناحیه بعدی باشد که خودمختاری بیشتری بخواهد. جنبشهای جداییطلب ریز و درشت در "فلاندرز"، "کبک"، "کورسیکا"، "بریتانی"، "تایرول جنوبی"، "ونوتو"، "باواریا"، تایوان، تگزاس، و "باسک" از نزدیک تحولات اسکاتلند را زیر نظر دارند و یادداشت برمیدارند. دولت کاتالونیای اسپانیا از قبل برنامه برپایی همهپرسی مشابهی را در تاریخ 9 نوامبر دارد که از حمایت مادرید برخوردار نیست. ملیگرایی در عصری که انقلابها بهسرعت منتشر میشوند، میتواند خطرناک و حتی خانمانبرانداز باشد. بااینحال، الگویی که اسکاتلند بر جای میگذارد پیامی متفاوت میفرستد: جداییخواهی لزوماً با ارزشهای دموکراتیک و لیبرال در تعارض نیست. اما باید منتظر باشیم و ببینیم آیا این خط فکری میتواند در تمام اروپا یا حتی جهان همهگیر شود یا نه.
منبع: مشرق نيوز
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
وزیر کشور: چند داعشی بازداشت شدند و به قدرت ایران اعتراف کردند/ آنها تبلیغات سربازگیری می کنند
وزیر کشور چند داعشی بازداشت شدند و به قدرت ایران اعتراف کردند آنها تبلیغات سربازگیری می کنند سیاست > دولت - تسنیم نوشت وزیر کشور با اشاره به اینکه از پاکستان و افغانستان چندین مورد برای ورود به کشور داشتیم که ۲ تا ۳ نفر بازداشت شدند گفت اطلاع جدیدی از وضعیت دانایبازدید وزیر ارشاد از نمایشگاه رهایی/ از همه مردم دعوت میکنم از این آثار دیدن کنند
بازدید وزیر ارشاد از نمایشگاه رهایی از همه مردم دعوت میکنم از این آثار دیدن کنند فرهنگ > مدیریت فرهنگی - ایسنا نوشت علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از نمایشگاه «رهایی» در فرهنگسرای نیاوران گفت این نمایشگاه جنایتهای اسرائیل در غزه ر60 در صد سهام معدن خاک سرخ هرمز به مردم این جزیره واگذار می شود
استانها جنوب هرمزگان در گفتگو با مهر مطرح شد 60 در صد سهام معدن خاک سرخ هرمز به مردم این جزیره واگذار می شود هرمز - خبرگزاري مهر رئیس شورای شهر هرمز از واگذاري 60 درصد سهام معدن خاک سرخ هرمز به مردم این جزیره خبر داد قنبر زرنگای رئیس شورای شهر هرمز در گفتگو با خبرنگار مهراستاندار مرکزی: توسعه علم و فناوری زیربنای قدرت کشور است
پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۸ استاندار مرکزی گفت توسعه علم و فناوری یکی از الزامات اقتصاد مقاومتی و مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و زیربنای قدرت کشور است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه مرکزی محمد حسین مقیمی در همایش یک روزه تبیین سیاستهای اقتصاددر هفتمین دوره جشنهای مردمی زیر سایه خورشید صورت گرفت دیدار خادمان رضوی از سالمندان ایلامی
در هفتمین دوره جشنهای مردمی زیر سایه خورشید صورت گرفتدیدار خادمان رضوی از سالمندان ایلامیخادمان رضوی که حامل عطر و پرچم رضوی بودند به آسایشگاه سالمندان بهزیستی ایلام رفته و این پدران و مادران را برای لحظاتی از تنهایی خارج کرده و دل های آنها را از راه دور روانه پنجره فولاد آستاندر هفتمین دوره جشنهای مردمی زیر سایه خورشید صورت گرفت حضور سفیران رضوی در مناطق زلزلهزده مورموری و آبدانان
در هفتمین دوره جشنهای مردمی زیر سایه خورشید صورت گرفتحضور سفیران رضوی در مناطق زلزلهزده مورموری و آبداناندر آستانه میلاد با سعادت حضرت رضا ع سفیران امام مهربانیها به دیدار مردم مناطق زلزلهزده آبدانان و مورموری رفتند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ستاد خبری هفتمین دوره جرحیمی در ارتباط تلفنی با برنامه ورزش و مردم: قدرت من از سیاسی بیشتر است/ رئیس هیأت مدیره نوکری جای دیگری را می
رحیمی در ارتباط تلفنی با برنامه ورزش و مردم قدرت من از سیاسی بیشتر است رئیس هیأت مدیره نوکری جای دیگری را میکند مدیرعامل سابق پرسپولیس گفت قدرت من از سیاسی بیشتر است چرا که او پول دارد و من خدا را دارم به گزارش خبرگزاری فارس علیرضا رحیمی در ارتباط تلفنی با برنامه ورزش و مردمدر هفتمین دوره جشنهای مردمی زیر سایه خورشید؛ خدام رضوی به زیارت شهدای گمنام بهشت رضا ایلام رفتند
در هفتمین دوره جشنهای مردمی زیر سایه خورشید خدام رضوی به زیارت شهدای گمنام بهشت رضا ایلام رفتندبا استقبال و حضور پرشور مردم دیندار و ولایتمدار ایلام کاروان خدام بارگاه منور رضوی به زیارت شهدای گمنام آرامستان بهشت رضای ایلام رفتند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ستاد خبری هفتسردار جزایری: باید به خواست مردم یمن احترام گذاشت/ مردم عراق اجازه قدرتگیری مجدد بعثیها را نخواهند داد
سردار جزایری باید به خواست مردم یمن احترام گذاشت مردم عراق اجازه قدرتگیری مجدد بعثیها را نخواهند دادمعاون ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تحولات یمن و رفتار آمریکاییها آمریکا از اقدامات دوگانه در یمن خودداری کند و به خواستههای مشروع مردم این کشور احترام بگذارد به گزارش خبشهرام محمودی:دوباره به زمین برگشتم اما چه فایده باختیم/همه ابر قدرت ها در گروه ما جمع شده اند
شهرام محمودی دوباره به زمین برگشتم اما چه فایده باختیم همه ابر قدرت ها در گروه ما جمع شده اند ورزش > والیبال - شهرام محمودی پشت خط زن تیم ملی یک بازی زودتر از پیش بینی پزشک تیم به بازی برگشت مهری رنجبر او که در لحظه آخر بازی با ایتالیا مصدوم شده بود قرار بود در بازمردم قدرت خرید مجسمههای کوچک را دارند/ قابلیت جهانیشدن آثار ایرانی
فرهنگ و هنر موسیقی و هنرهای تجسمی شیخالحکمایی در گفتگو با مهر مردم قدرت خرید مجسمههای کوچک را دارند قابلیت جهانیشدن آثار ایرانی طاهر شیخ الحکمایی هنرمند مجسمه ساز از قابلیت بین المللی شدن نمایشگاه مجسمه های کوچک خبر داد و این نمایشگاه را فرصتی برای ارائه ایده های هنرمنداهمه ما مدیون خون شهیدان هستیم و تا روزی که زنده ایم راه آنان را با قوت و قدرت ادامه می دهیم
مدیرکل آموزش وپرورش در نشست مجمع استانی بسیج فرهنگیان همه ما مدیون خون شهیدان هستیم و تا روزی که زنده ایم راه آنان را با قوت و قدرت ادامه می دهیم علی بیرانوند گفت همکاری اولیاء مدرسه خانواده و جامعه در راستای نهادینه نمودن رفتار های اجتماعی و اجرای برنامه های فرهنگی در پیشگیایران به عنوان یکی از قدرت های منطقه در همه عرصه ها خودنمایی می کند
حجت الاسلام والمسلمین انصاری ایران به عنوان یکی از قدرت های منطقه در همه عرصه ها خودنمایی می کند تهران - ایرنا - رییس عقیدتی سیاسی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا ص گفت امروز ایران به عنوان یکی از قدرت های منطقه در همه عرصه ها خودنمایی می کند و این موضوع با توکل به خدا و عشقوزیر دادگستری تصریح کرد تضعیف جهان اسلام، تثبیت موقعیت اسراییل و خارج کردن قدرتهای تاثیرگذار سه هدف داعش
وزیر دادگستری تصریح کردتضعیف جهان اسلام تثبیت موقعیت اسراییل و خارج کردن قدرتهای تاثیرگذار سه هدف داعشوزیر دادگستری با اشاره به اهداف داعش گفت تضعیف جهان اسلام تثبیت موقعیت اسراییل و خارج کردن قدرتهای تاثیرگذار از جمله جمهوری اسلامی ایران از اهداف داعش بود جمهوری اسلامی ایرنماینده مردم تهران در مجلس: قرآن بستر تولید قدرت نرم در جامعه اسلامی است
نماینده مردم تهران در مجلس قرآن بستر تولید قدرت نرم در جامعه اسلامی استنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت در عرصه جنگ نرم دشمن باید تولید قدرت نرم داشته باشیم و این موضوع از ناحیه قرآن و ائمه اطهار ع امکانپذیر است به گزارش خبرگزاری فارس از رشت مراسم اختتامیه بیست و یانتقاد عضو شورای شهر از لایحه انتخاب شهردار توسط مردم وزیر کشور به دنبال تصاحب اختیارات اندک شوراهاست
انتقاد عضو شورای شهر از لایحه انتخاب شهردار توسط مردموزیر کشور به دنبال تصاحب اختیارات اندک شوراهاسترئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با انتقاد از مطرح شدن لایحه انتخاب شهردار توسط مردم گفت این لایحه خلاف قانون اساسی و قوانین شوراها است و منجر به افزایش تصدیگریهایهفتمین دوره از جشنهای مردمی زیرسایه خورشید گزارشی از سفر 6 روزه سفیران رضوی به استان آذربایجان غربی
هفتمین دوره از جشنهای مردمی زیرسایه خورشیدگزارشی از سفر 6 روزه سفیران رضوی به استان آذربایجان غربیدر هفتمین دوره از جشنهای مردمی زیرسایه خورشید کاروان خادمان حرم مطهر رضوی در سفر 6 روزه خود به استان آذربایجان غربی برنامههای متنوعی داشتند به گزارش خبرگزاری فارس از آذربایجان غ-
گوناگون
پربازدیدترینها