تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813408268




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاتو عامل کدام بیماری‌هاست


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تاتو عامل کدام بیماری‌هاست
یک متخصص پوست و مو تاتو یا خالکوبی را عامل ابتلا به هپاتیت، زرده زخم، ایدز و عوارض ریوی برشمرد و درباره عوارض طولانی مدت تاتو هشدار داد.
به گزارش نامه‌نیوز به نقل از طبنا امیرهوشنگ احسانی، متخصص پوست و مو خبرگزاری طبنا؛  درباره خالکوبی و نحوه انجام این کار تصریح کرد: خالکوبی یا تاتو روشی است که در آن رنگ‌های مختلف گیاهی و شیمیایی را زیر پوست تزریق می‌کنند که ممکن است بعدها واکنش‌های حساسیتی بدهد.
وی افزود: خالکوبی از سال‌ها پیش انجام می‌شد و چیزی جدید نیست ولی متخصصان پوست و مو به هیچ وجه با خالکوبی موافق نیستند چرا که ممکن است مشکلات عمده‌ای با خالکوبی اتفاق بیفتد. احسانی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات می‌تواند انتقال عفونت‌ها باشد، عفونت‌های ویروسی مثل عامل بیماری زگیل، ویروس هپاتیت، ایدز، عفونت زرده زخم ممکن است از طریق تاتو و خالکوبی به فرد دیگر منتقل می‌شود. این متخصص پوست و مو افزود: اگر سوزن‌هایی که استفاده می‌شود استریل و یک بار مصرف نباشد و در کل کسی که این کار را انجام می‌دهد شرایط استریل را رعایت نکند به راحتی می‌تواند این ویروس‌ها را انتقال دهد و فرد دچار زگیل، هپاتیت، ایدز شود. وی تأکید کرد: یکی دیگر از مشکلات تاتو واکنش‌های حساسیتی است برای مثال فردی 20 سال پیش تاتو کرده است و از آن زمان تاکنون محل تاتو قرمز ملتهب و سفت می‌شود و این در واقع واکنش به تاتو است. احسانی افزود: واکنش به تاتو واکنشی است که در کنار محل تاتو ممکن است همراه با علائم ریوی مثل تنگی نفس و سرفه باشد یا می‌تواند فقط به محل تاتو محدود نشود و برجسته تر و فراگیرتر از محل تاتو شود. این متخصص پوست و مو درباره درمان تاتو و از بین بردن تاتو نیز گفت: تاتو به راحتی پاک نمی‌شود و متأسفانه گاهی دیده می‌شود که افراد به روش‌های غیر علمی سعی می‌کنند تاتو را پاک کنند، که در این صورت رد زخم و گوشت اضافه بر جای می‌گذارد. وی خاطرنشان کرد: بهترین درمان تاتو لیزر است و به همین سبب به خانم‌ها توصیه می‌کنیم به هیچ وجه تاتو را نزد آرایشگران پاک نکنند بلکه به همکاران متخصص پوست مراجعه کنند تا در مراحل اولیه پاک شود. احسانی درباره ماندگاری تاتو نیز گفت: ماندگاری تاتو بر روی پوست به نوع رنگ ارتباط دارد و معمولا طولانی مدت است ضمن اینکه این عامل به فرد تاتو کننده نیز ارتباط دارد به این نحو که اگر تاتو در عمق انجام شود به سختی از بین خواهد رفت و ماندگاری بیشتری خواهد داشت.





۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن