تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم ، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845297509




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکید وزیر کشور بر ضرورت تمکین گروه ها به قانون


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/سه شنبه 25 شهریور 1393 تاکید وزیر کشور بر ضرورت تمکین گروه ها به قانون تهران-ایرنا-سخنان دیروز «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور درباره ضرورت تمکین همه گروه ها از جمله «انصار حزب الله» به قانون، در روزنامه های امروز بازتاب داشت.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز سه شنبه 25 شهریور 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

***پاسخ وزارت کشور به «انصار حزب الله»
بحث های مربوط به برنامه ی اخیر انصار حزب الله مبنی بر دخالت در تامین امنیت عمومی و مبازه با بدحجابی از طریق گشت های موتوری، طی روزهای اخیر بازتاب گسترده یی در مطبوعات و رسانه های کشور داشت. امروز نیز صحبت های وزیر ارشاد خطاب به این تشکل بود که در روزنامه های کشور بازتاب یافت.
روزنامه ی «ابتکار» در گزارشی در این خصوص نوشت: تحرک تازه گروه انصار حزب الله که گفته می شود قرار است از هفته آینده برای فعالیت های امر به معروف و نهی از منکر 4000 نفر را در تهران ساماندهی کنند، واکنش برخی از مسئولان وزارت کشور و از جمله وزیر را برانگیخت.
به نوشته ی این روزنامه، روز گذشته عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه برگزاری شصت و هفتمین جلسه شورای اجتماعی کشور درباره فعالیت های جدید انصار حزب الله گفت: هر فعالیت اجتماعی باید مبتنی بر قانون باشد. در حوزه اجتماعی متولی وزارت کشور است و با این مباحث به صورت قانونی رفتار می شود.
به گزارش ابتکار، چند روز پیش حسینعلی امیری قائم مقام و سخنگوی وزارت کشور نیز گفته بود که هر تجمع بدون مجوزی از نظر ما غیرقانونی است و با برخورد نیروی انتظامی مواجه خواهد شد و نیروی انتظامی آن را جمع می کند. پس از آن دبیر کل انصار حزب الله درباره مجوز های لازم برای گشت های امر به معروف مطرح کرده که اقدامات لازم انجام شده و منتظر دریافت مجوز هستند.
ابتکار همچنین در بخشی از این گزارش با اشاره با ادعای انصار حزب الله مبنی بر درخواست مجوز، نهادهای مسوول در این خصوص را فرمانداری، استانداری و وزارت کشور عنوان کرد و همچنین از قول «پیام برازجانی» دبیر شورای اطلاع رسانی استان تهران نوشت: انصارحزب الله تاکنون درخواستی مبنی بر دریافت مجوز برای حضور در خیابان ها به استانداری تهران ارائه نکرده است.
«بهروز بیرشک» روان شناس و استاد دانشگاه نیز در صفحه ی گزارش اجتماعی روزنامه ی «آرمان»، در یادداشتی با عنوان «اقدامات خودسرانه و افزایش ناهنجاری» نوشت: ﻳﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﺸــﮑﻼﺗﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﺸــﻮﺭ ﻣﺎ ﻭﺟــﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﻓﺸﺎﺭﻫﺎﯼ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﻭ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺟﺎﻣﻌﻪ، ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻳﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻻﻳﻞ ﻧﺎﺭﺿﺎﻳﺘﯽ ﺷــﻬﺮﻭﻧﺪﺍﻥ ﻣﻄﺮﺡ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﮔﺮﻳﺰﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﺒﻌﺎﺕ ﺁﻥ ﺑﺮ ﮐﺴﯽ ﭘﻮﺷﻴﺪﻩ ﻧﻴﺴﺖ. ﺍﻳﻨﮑﻪ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻗﺴﻤﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻣﯽﺷــﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﮔﺮﻭﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﻣﺼﺪﺍﻕ ﺑﺎﺭﺯﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﯽﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺩﺭ ﺳــﻄﺢ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﺳﺖ. ﺍﮔﺮ ﻳﮏ ﮔﺎﻡ ﺟﻠﻮﺗﺮ ﺑﺮﻭﻳﻢ ﺑﻪ ﻣﺴﺎﺋﻠﯽ ﻣﯽ ﺭﺳﻴﻢ ﮐﻪ ﺟﺎﯼ ﺑﺴﯽ ﺗﻌﺠﺐ ﺩﺍﺭﺩ. ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺜﺎﻝ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﻟﺖ ﻭ ﻣﺴﺌﻮﻻﻥ ﺩﻭﻟﺘﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﺳﺖ، ﻏﻴﺮ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﻋﻠﻴﺮﻏﻢ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ، ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺷــﺎﻥ ﺍﻳﻦ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺭﺍ ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﻮﺩﺳﺮﺍﻧﻪ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﻋﻤﺎﻟﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﻋﻮﺍﻗﺐ ﺁﻥ ﺍﻳﺠﺎﺩ ﻓﺸﺎﺭ ﻭ ﺗﺸﺪﻳﺪ ﺗﻨﺶ ﻭ ﺍﺧﺘﻼﻻﺕ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻣﺴــﻠﻤﺎ ﺍﻳﻦ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎﺕ ﺁﺛﺎﺭ ﺭﻭﺍﻧﯽ ﻧﺎﺧﻮﺷﺎﻳﻨﺪﯼ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺷــﻬﺮ ﻭ ﺷﻬﺮﻭﻧﺪﺍﻥ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷــﺖ.
او این موضوع را نشان دهنده ی ﺿﻌﻒ ﺍﺟﺮﺍﻳﯽ ﻗﻮﺍﻧﻴﻦ ﻣﺎ دانست و نوشت: ﺍﮔﺮ ﻗﻮﺍﻧﻴﻦ ﮐﺸــﻮﺭ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻗﻮﯼ ﺑﺎﺷــﺪ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﺪﻫﺪ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﭼﺎﺭﭼﻮ ﺏﻫﺎﯼ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻓﻌﺎﻟﻴﺘﯽ ﮐﻨﺪ، ﺩﻳﮕﺮ ﺷﺎﻫﺪ ﺍﻗﺪﺍﻣﺎﺕ ﺧﻮﺩﺳﺮﺍﻧﻪ ﺩﺭ ﺳﻄﺢ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻧﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﺑﻮﺩ.

***ائتلاف آمریکایی علیه «داعش» در بوته نقد
آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب دیروز پس از طی دوران نقاهت از بیمارستان مرخص شدند. ایشان در نخستین مصاحبه ی خود بعد از ترخیص سخنانی را در خصوص تلاش اخیر آمریکا در راستای ائتلاف با کشورهای مختلف بویژه در حوزه ی خاورمیانه در راستای مبارزه با گروه تروریسیتی «داعش» مطرح کردند که امروز در روزنامه ها بازتاب گسترده یی یافت.
به نوشته ی روزنامه ی «رسالت»، رهبر انقلاب اسلامی، اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص مبارزه با داعش را پوچ، توخالی و جهت دار خواندند و با اشاره به سخنان وزیر امور خارجه و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که صراحتاً اعلام کردند از ایران برای مبارزه با داعش دعوت نخواهند کرد، افزودند: اینکه آمریکا از ایران برای حضور در یک کار خلاف و غلط دسته جمعی مأیوس می شود، مایه افتخار ماست و افتخاری بالاتر از این، برای خود نمی دانیم. حضرت آیت الله خامنه ای سپس به منظور نشان دادن دروغ گویی آمریکایی ها برای مبارزه با داعش، جزئیاتی را از پشت پرده این ماجرا بیان کردند.ایشان گفتند: در همان روزهای سخت حمله داعش به عراق، سفیر آمریکا در عراق طی درخواستی از سفیر ما در عراق می خواهد که ایران و آمریکا جلسه ای برای مذاکره و هماهنگی در خصوص داعش داشته باشند.
به نوشته ی روزنامه ی «افکار» نیز، رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مخالفت صریح جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با آمریکا در خصوص مبارزه با داعش، گفتند: اکنون آنها به دروغ می گویند که ما ایران را در ائتلاف شرکت نخواهیم داد در حالی که ایران از ابتدا مخالفت خود را با حضور در چنین ائتلافی اعلام کرده بود.
به گزارش افکار، حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: آمریکایی ها قبلاً نیز با سر و صدای فراوان و با حضور چندین کشور، یک ائتلاف بر ضد سوریه تشکیل دادند اما هیچ غلطی نتوانستند بکنند و در مورد عراق نیز وضعیت به همین گونه خواهد بود. خود آمریکایی ها و حتی خود داعشی ها به خوبی می دانند حرکتی که در عراق، کمر داعش را شکست، اقدام آمریکا نبود، بلکه اقدام نیروهای مردمی و ارتش عراق بود که مبارزه با داعش را به خوبی فرا گرفته بودند و ضربات جدی به آن وارد کردند.
روزنامه ی «کیهان» نیز بخش زیادی از صفحه ی نخست خود را به این موضوع اختصاص داد. کیهان گزارش خود را با عنوان «ائتلاف علیه داعش بهانه اجلاس فریبکارانه پاریس» به نشستی که دیروز در پاریس و با حضور وزیران امور خارجه ی 30 کشور و به ریاست «فرانسوا اولاند» و «فواد معصوم» رییسان جمهوری فرانسه و عراق برگزار شد، اختصاص داد. به نوشته ی کیهان، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا، مدعی شد که برای شرکت در این نشست ائتلافی از 40 کشور شکل گرفته است. کری که قبل از آغاز نشست سخن می گفت، افزود: از اعلام آمادگی کشورها برای مشارکت در عملیات نظامی علیه تروریست های داعش، بسیار دلگرم شده است. البته کیهان کری را تنها فردی دانست که در این خصوص با امیدواری سخن گفت.
کیهان همچنین در ادامه با اشاره به سخنان فواد منصور به عنوان یکی از بانیان برگزاری این نشست، از قول او این اقدام را زیر تاثیر حضور نداشتن کشورهایی نظیر سوریه و ایران، بی حاصل توصیف کرد. به گزارش کیهان، «مقتدا صدر»، رهبر جریان صدرعراق و همچنین «حزب الله» این کشور نیز از دولت عراق برای همکاری با آمریکایی ها و درخواست کمک از این کشور انتقاد کرده و اقدام آمریکا را مقدمه ای برای اشغال مجدد عراق دانستند.

***«نه» مصباح به ائتلاف اصولگرایان
با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی، بازی قدرت و سیاست بیش از هر زمان دیگری در کشور خودنمایی می کند و گروه های مختلف بویژه مخالفان دولت که یاران آن ها در جبهه ی پایداری، بخوبی آن ها را در تحقق هدف هایشان یاری می کنند، امیدوار هستند بار دیگر کرسی های مجلس را تصاحب کنند.
«مصطفی داننده» گزارشگر روزنامه ی «آفتاب یزد» در گزارش خود با عنوان «ساز پایداری ها با اصولگرایان کوک نمی شود»، از استراتژی جدید آیت الله «مصباح یزدی» در آستانه ی انتخابات مجلس شورای اسلامی پرده برداری کرد. داننده در ابتدای این گزارش با اشاره به اینکه اصولگرایان بدنبال وحدت و یک پارچگی هستند نوشت: آن ها(اصولگرایان) می خواهند بعد از مدت ها، یکصدا و زیر یک بیرق، وارد کارزار انتخابات شوند.
به گزارش آفتاب یزد، در این راستا، «سیدرضا تقوی» نماینده ی سابق مجلس و از عضوهای جامعه ی روحانیت مبارز، در غیاب آیت الله «مهدوی کنی» موظف به ایجاد این انسجام و وحدت در اصولگرایان شده. تقوی در این راستا به قم و به دیدار مصباح یزدی رفته و تلاش کرده است نظر رییس موسسه امام خمینی را برای ایجاد وحدت اصولگرایی در آستانه ی انتخابات جلب کند.
آفتاب یزد نوشت: اما مصباح یزدی استراتژی دیگری را در سر می پروراند و از همین رو آب پاکی را روی دست تقوی ریخت تا مشخص شود رییس موسسه امام خمینی به آن راحتی با ساز اصولگرایان کوک نخواهد شد.
مصباح در این جلسه خطاب به تقوی گفت: همانطوری که توقع یکی بودن فتاوای همه ی مراجع در حکم شرعی بیجاست، توقع اینکه در مسائل اجتماعی نیز بین افراد وحدت نظر حقیقی حاصل شود، غیر واقع بینانه است. مخصوصا اینکه در مسائل اجتماعی، افراد با موضوعات سر و کار دارند و نه فقط احکام. لذا اتحاد نظر در چنین مسائلی شبیه به محال است.
به گزارش آفتاب یزد، مصباح، اندیشه ی اصولگرایی فعلی را اندیشه ی ناب نمی داند و از این رو ضرورتی به همکاری با اصولگرایان حس نمی کند. او حتی در سخنی هشدارگونه به این گروه گفته است: در زمانی که جنس نابی مثل ولایتمداری، اصولگرایی و آرمان خواهی، در جامعه طرفداران زیادی پیدا می کند، جنس قلابی آن نیز زیاد می شود.
آفتاب یزد همچنین در خصوص هدف هایی که پدر معنوی جبهه ی پایداری، به دنبال کسب آن ها در مجلس دهم است نوشت: استراتژی مصباح، تشکیل مجلس مخالف دولت با احتمالاتی چون ریاست سعید جلیلی و نایب رییسی کامران باقری لنکرانی، دو مرد محبوب آیت الله پایداری ها است. به گزارش آفتاب یزد، مصباح یزدی اعتقاد دارد هرکسی در فضای سیاسی ایران بویژه در فضای اصولگرایی دم از وحدت می زند، باید زیر پرچم جبهه پایداری فعالیت کند. باید دید اصولگرایان منادی وحدت، با این ساز مخالف چه برخوردی خواهند کرد.

***ابلاغ حکم پرونده ی معاون اول احمدی نژاد
پرونده ی فساد اقتصادی مردان دولت سابق که در هفته ی جاری نیز لیست بلند بالایی از آن در رسانه ها منتشر شد همچنان خبرساز است. در جدیدترین نمونه ی این پرونده ها، دیروز حکم «محمدرضا رحیمی» معاون اول «محمود احمدی نژاد» به وکیل او ابلاغ شده است.
روزنامه ی اقتصادی «تعادل» با اشاره به اینکه حکم به محمدرضا نادری، وکیل رحیمی، ابلاغ شده است، از قول او نوشت: در مدت زمان قانونی به حکم صادری اعتراض خواهیم کرد.
به گزارش تعادل، پرونده رحیمی اواخر اسفند سال گذشته با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. سخنگوی قوه ی قضاییه در نشست خبری اخیر خود از صدور حکم پرونده ی محمدرضا رحیمی معاون اول دولت سابق خبر داد و گفت وی به حبس و جزای نقئی محکوم شده است. حکمی که به گزارش تعادل، رحیمی بعد از صدور در مصاحبه یی به آن اعتراض کرده و گفت: من فقط محمدرضا رحیمی نیستم. من معاون اول این نظام هستم. بنده 34 سال سابقه خدمت در جمهوری اسلامی ایران را دارم، بنابراین نباید انقدر ساده به موضع نگاه کرد.

***نوای خوش تغییر در برگزاری جشنواره ی فجر
هرساله با نزدیک شدن به زمستان و برگزاری جشنواره ی فیلم فجر و تلاش کارگردانان برای آماده سازی فیلم هایشان در راستای شرکت در این مهم ترین رویکرد سینمایی ایران، لزوم بازنگری در نحوه ی برگزاری این جشنواره، مطرح می شود.
به نظر می رسد امسال و در دومین سال برگزاری این جشنواره در دولت تدبیر و امید، می توان به اعمال چنین تغییراتی امیدوار بود.
«امیرحسین علم الهدی» کارشناس سینما، در یادداشت کوتاهی در این خصوص که در روزنامه ی «شرق» منتشر شد نوشت: خبرها از تصمیم گیری برای ایجاد تغییراتی در مقررات و شیوه برگزاری «جشنواره فیلم فجر» حکایت دارند. به نظر می رسد انجام تغییرات پیشنهادی، پیامد مثبتی خواهد داشت زیرا این تغییرات می تواند «جشنواره فیلم فجر» را به استانداردهای جشنواره های جهانی نزدیک تر کند.
به نوشته ی علم الهدی، تغییرهایی نظیر مشخص شدن تعداد فیلم های بخش مسابقه، کاهش سیمرغ های بلورین، مجزاکردن بخش داخلی با بخش بین المللی، کاهش تعداد سالن های سینما و سانس های نمایش فیلم ها، نشانگر بلوغ تجربی سیاستگذاران سینمایی بوده و موجب می شود تا عطش دیدن فیلم ها در طول سال حفظ شود و به حداکثر دو هفته زمان برگزاری جشنواره محدود نشود.
این کارشناس در پایان یادداشت خود نوشت: جشنواره های معتبر دنیا، در خدمت «اکران» سینما هستند اما در ایران سال هاست که «اکران» سینما در خدمت «جشنواره فیلم فجر» قرار گرفته. باید خوشحال بود که گویا رایحه «تدبیر و امید»، این بار از «جشنواره فیلم فجر» به مشام می رسد و اگر پیشنهادهای کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته و ملاک عمل باشند، می توان به حل بخشی از مشکلات اقتصادی سینمای ایران خوشبین بود.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**ع.م**2054


25/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن