تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بلند مرتبه ترين مردم نزد خداوند در روز قيامت كسى است كه در روى زمين بيشتر در نصیحت و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862604295




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

الحیات: عکس منتشر شده از سردار سلیمانی در عراق به چه معناست؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: الحیات: عکس منتشر شده از سردار سلیمانی در عراق به چه معناست؟
الحیات نوشت: در سراسر مناطق آشوب زده مثل سوریه و عراق و لبنان و حتی افغانستان، کسی معروفتر و قدرتمندتر از فرمانده ایرانی؛ قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس نیست. او مردی است که هیچ گاه درباره کارهایش حرفی نزده ولی سخنان بسیاری درباره مهارتها و قاطعیت نظامی او شنیده شده است.
به گزارش نامه نیوز،  ایران و آمریکا برای نخستین بار از سال 1979 مذاکراتی رو در رو درباره مسئله امنیت عراق انجام دادند و به نظر می رسد که سردار سلیمانی در سال 2007 در این مذاکرات شرکت کرده است.


هفته گذشته، عکسی از قاسم سلیمانی در روستای آمرلی عراق منتشر و گفته شد او کنترل روستای آمرلی را در اختیار گرفته است تا از پیشروی تندروهای سازمان «دولت اسلامی عراق و شام» جلوگیری کند. ایران هرگونه حضور جنگجویانش را در عراق تکذیب کرده ولی گفته شده است تیم مستشاران نظامی این کشور در عراق به سر می برد. به نظر می رسد آزادسازی آمرلی از دست سازمان تروریستی دولت اسلامی بدون کمک ایران و پشتیبانی نیروی هوایی آمریکا تحقق پیدا نمی کرد.

شاید سلیمانی بهترین مشاور نظامی باشد که ایران می تواند برای کمک به عراقی ها در جنگ با داعش به عراق اعزام کند. با وجود حساسیت های ایجاد شده درباره سلیمانی، ایران راهی نداشت جز این که به او اجازه دهد فرماندهی عملیات را بر عهده بگیرد چرا که اقدامات نظامی در فاصله کمی از مرزهای ایران صورت می گیرد. عکسی که از سلیمانی منتشر شد حضور قدرتمندانه او و کنترل کامل او بر مخالفان را نشان داد تا به شایعاتی که مطرح شده است پایان دهد و روابط با یارانش در منطقه تقویت شود.

ایران و آمریکا ظرف یک ماه، دو دور مذاکره در ژنو درباره برنامه هسته ای ایران انجام دادند ولی هیچ جزئیاتی درباره این مسئله در رسانه ها مطرح نشد و هنوز هم علت اختلاف بین مذاکره کنندگان دوکشور مشخص نیست. ایران و آمریکا در حالی برنامه هسته ای جنجالی ایران را بررسی کردند که مهلت تعیین شده در توافق موقت روز 24 نوامبر به پایان خواهد رسید و هیچ گزینه ای برای تمدید این مذاکرات در صورتی که راه حل دیگری پیدا نشود، وجود ندارد.

بدون تردید، ایران و آمریکا درک می کنند که اهمت مسئله امنیت کمتر از مذاکرات هسته ای نیست، به طوری که مستشاران نظامی دو کشور در عراق به دور از دوربین رسانه ها و به دور از تبلیغات با یکدیگر همکاری می کنند.

حل مسئله هسته ای برای ایران و آمریکا اولویت محسوب می شود، ولی در عین حال این دو کشور همکاری برای حل مشکل امنیت در عراق را جزو اولویت هایشان قرار داده اند و می دانند که اگر ابتدا مذاکرات هسته ای به نتیجه نرسد، ممکن است آنها نتوانند (در عراق) با یکدیگر همکاری کنند.

قرار است دور بعدی مذاکرات هسته ای در سطح وزیران بین ایران و گروه 1+5 روز هجدهم سپتامبر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شود. بدون تردید، ایران باید همکاری زیادی با جامعه بین المللی درباره پرونده هسته ای خود انجام دهد تا نقش منطقه ای بزرگتری به این کشور واگذار شود. مذاکرات هسته ای با غرب تقریبا به مرحله نهایی خود رسیده است و نباید هیچ چیز مانع آن شود. آمریکا نیز برای شکست دادن سازمان دولت اسلامی در عراق و شام به ائتلاف منطقه ای نیاز دارد و دستیابی به این هدف بدون کمک ایران غیرممکن است.

حتی اگر مذاکرات هسته ای به هیچ نتیجه ای منجر نشود، دو طرف نمی توانند برای مدتی طولانی درگیر کشمکش باقی بمانند. در واقع، پیدایش دولت اسلامی عراق و شام امنیت جهان را تهدید کر،د از این رو اگر آمریکا و ایران با یکدیگر در عراق همکاری کنند، ممکن است ایران به متحد راهبردی آمریکا تبدیل شود. ماه سپتامبر مهم ترین ماه برای دیپلمات های عراقی خواهد بود تا بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذارند و آینده نظام کشورشان را ترسیم کنند.




منبع: تیک


۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن