واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی - مذهبی در گفت وگو با نهادهایی در آموزش و پرورش می توانند آموزش زندگی را تمرین دهند خبرگزاری پانا: دستیار ویژه رئیس جمهور ایران در امور اقوام و اقلیتهای دینی – مذهبی در گفت و گو با پانا معتقد است که در دوران تحصیلی پیش از دانشگاه باید سازمانی منطبق با اهداف کشور وجود داشته باشد که مهمترین کارکرد آن هویت و انسجام ملی باشد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور ساعت 08:27
سرویس آموزش و پرورش خبرگزاری پانا؛ علی یونسی، دستیار ویژه رئیس جمهور ایران در امور اقوام و اقلیتهای دینی - مذهبی، چهارمین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران،روحانی63 ساله ۹ مهر 1392 در حکمی از سوی رییس جمهور، به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی منصوب شد. یونسی پیش از این دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اهل سنت به مسائل اقلیت ها رسیدگی می کرد. روز یکشنبه عصر در اردوگاه شهید باهنر تهران، وی میهمان ویژه اردوی مربیان فرزانگان آموزش و پرورش کشور بود که با پایان یافتن دولت سابق مجددا احیا شده است. در مراسم اختتامیه سرور و خرسندی در چهره دستیار رییس جمهور به وضوح دیده می شد به همین دلیل حضور نیم ساعته خود را به سه ساعت افزایش داد وفرصتی برای " خبرگزاری پانا"پیش آمد تا گفت و گوی کوتاهی با ایشان انجام دهد . مشروح این گفت وگو را می خوانید:
- با توجه به شعار انتخاباتی آقای رئیس جمهور درباره بها دادن به قومیت ها و اقلیت های مذهبی، مهمترین اولویت و برنامه کاری دستیار ویژه رئیس جمهور در این زمینه چیست؟
- مهمترین برنامه در مرحله نخست آشنایی و شناخت اقلیت ها و اقوام نسبت به یکدیگر و همچنین امیدوار نگهداشتن آنان به دولت تدبیرو امید به عنوان پشتیبان آنها است.
- چه اقداماتی تا امروز برای دستیابی به این اهداف انجام داده اید ؟
- اقدامات انجام شده عمدتا معرفی و شناخت این قومیت ها به یکدیگر بوده و اینکه در برخی پست های اجرایی مورد استفاده قرار می گیرند.البته فاصله زیادی با عملیاتی کردن این اهداف داریم.در این مدت 6 ماه که من فعالیت خود را در این مبحث شروع کرده ام تلاش بوده است تا اقوام عزیز ایرانی یکدیگر را بشناسند و پیام دولت تدبیرو امید را به آنها برسانیم تا همچنان امیدوارباقی بمانند.
-آقای یونسی شما در جمع فرزانگان خرسندی خودتان را از احیای مجدد این نوع اردو ها بیان کردید، چون این اردوها تاثیرات گسترده ای در تعاملات بین المللی و شناخت کشورها دارد. برای تاثیر بیشتر این اردوها چه کمکی می توانید به آموزش و پرورش کنید؟
- برگزاری این اردوها کار ارزشمندی است . ما توقع داریم اهداف ملی ، در قالب یک سازمان پیگیری شود، در گذشته این اهداف به عنوان سازمان پیشاهنگی وجود داشت که اهداف رژیم فاسد پهلوی را دنبال می کرد، البته اصراری بر استفاده از این واژه نیست اما کارکرد آن بسیار مهم است.در دوران تحصیلی پیش از دانشگاه باید سازمانی منطبق با اهداف جمهوری اسلامی ایران وجود داشته باشد که مهمترین کارکرد آن هویت و انسجام ملی باشد تا همکاری و مهربانی در این نوع اردوها تمرین شود. به نظر من نهادهایی در آموزش و پرورش می تواند متبلور شود که آموزش زندگی را تمرین دهد ما هم هرگونه همکاری را خواهیم داشت.
- در مورد احیای این اردو در دوران وزارت آقای دکتر فانی و برگزاری آن نظری دارید؟
- آغاز بسیار خوبی است و از مسئولان آموزش و پرورش و آقای دکتر فانی تشکر می کنم. اما ضرورت دارد سازماندهی و انسجام بیشتری بوجود آید تا اهداف اخلاقی - اسلامی - ملی، در این اردوها اجرا شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]