واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آواز عشق ناظری برای محرومان تهران- ایرنا- اوایل هفته جاری برای شرکت در جلسه ای که با حضور چند هنرمند در دفتر روزنامه «شرق» تشکیل شده بود دعوت شدم؛ آن جلسه به همت و دعوت آقای شهرام ناظری، استاد شهیر آواز تشکیل شده بود تا به منظور یاری رساندن به جذامیان شهرستان مهاباد مقادیری وجه نقد جمع آوری کنند.
"حمیدرضا عاطفی" نویسنده این مطلب در روزنامه "شرق" می افزاید: در این محفل انس و الفت که فضایی کاملا متفاوت با دیگر جلسات رایج این روزها داشت، سخن بیشتر از ضرورت همدردی، همراهی، عشق و... بود و اینکه کمک کردن و کاستن از آلام و دردهای نیازمندان عجیب نیازی سترگ نه برای محرومان، بلکه برای ثروتمندان و متمولان است تا از انسانیتشان دور نیفتند، به دریای منیت و تکبر درنغلتند و با افشاندن عطر معنویت و کرامت به زندگی دنیوی شان معنا و ارزش والاتری ببخشند. اما دریغا که این نگاه، کیمیا و نایاب است؛ بخشش و سخاوت به دارا بودن و ثروتمند بودن نیست، بلکه به میزان جود و کرمی است که در نهاد آدمیان نهاده شده است و به قول رومن رولان، قهرمان کسی نیست که بیشترین وزنه را بردارد، بلکه آن کسی است که بیشترین همتش را در این راه مصروف می دارد و شهرام بدون شک یکی از آن قهرمانان است. وی در یکی، دوسال اخیر فعالیت های چشمگیری در رسیدگی به همنوعان نیازمند داشته و تقریبا در تمامی کنسرت هایش به این قشر محروم گوشه چشمی داشته است تا شاید خاک را در حد و بضاعت خویش برایشان کیمیا کند. شاید آنها که از دور نظاره گر این اقدام خیرخواهانه و بشردوستانه شهرام هستند از خود سوال کنند که چه شده که این استاد مردمی چنین با جدیت گام در وادی مهر و محبت، آن هم نه از جنس حرف، بلکه از نوع عمل گذاشته و عده ای را نیز به دنبال خویش کشانده است. اما به واقع اگر نیک بنگریم تغییر فاحشی در روند و روش زندگی این هنرمند مردمی روی نداده است تنها شکل و شمایل نگاه انسانی شهرام ناظری و قالب و ظرف مهرورزی اوست که شاید رنگ وبویی رسانه ای یافته است. نگارنده تا زمانی که از نزدیک شاهد مهرگیاه این هنرمند وارسته نبود، از دیگران شرح الطاف و عطوفت ناظری را حتی در زمان جوانی او و کمک هایش را به استادان پیشکسوت می شنید اما در یکی، دودهه اخیر که از نزدیک نظاره گر مهرورزی ها و دستگیری های این مرد هنر بوده ام گواهی می دهم که آنچه از کرامات و سجود این استاد شرف و انسانیت شنیده ام قطعا یک از هزاران بوده است. دست کم در یکی،دوسال اخیر بنا به نقل و وصف اینجانب از شرایط سخت و صعب یکی، دو نفر از هنرمندان، شهرام بی وقفه قدم پیش نهاد تا به اتفاق به منزل آنها برویم و بدون فوت وقت و حتی بدون اطلاع هیچ کسی به یاری آن هنرمندان پیشکسوت شتافت. بیماران کلیوی، بیماران سرطانی، بیماران خاص، جذامیان، کودکان سوخته شین آباد پیرانشهری و... از جمله مواردی بوده که شهرام در یاری رساندن به آنها در یکی، دو سال اخیر پیشقدم و منشا خیر بوده است. اما نکته پایانی که اصل و اساس پیام این یادداشت و انگیزه مهم صاحب این قلم برای نگاشتن این وجیزه بوده است.
اهمیت تاثیر گذاری و الگوپذیری راهی است که یک هنرمند مردمی و مشهور انتخاب کرده؛ نگاه انسانی و همنوع دوستی نیاز جامعه امروز ماست و مهم تر از آن درسی است که باید هنرمندان جوان ما از این رویدادها بیاموزند. شهرام ناظری در سخنان کوتاهی که در همین جلسه اخیر بر زبان آورد به ضرورت داشتن این نگاه از سوی هنرمندان تاکید کرد و گفت هنر در وهله دوم اهمیت قرار دارد... آنچه مهم است انسان بودن و انسانیت است، عشق و محبت و قلب پاک و رئوف موجد هنری ماندگار و آسمانی است.
نویسنده در پایان با سپاس از رسانه وزین «شرق» که در سال های گذشته نیز با بازتاب این اقدامات نیک به زیبایی آن بعد بیشتری بخشیده است برای استاد شهرام ناظری، این هنرمند نظرکرده آرزوی سلامت و بهروزی کرده است.
اول**1368**
25/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]