واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار فارس تاکید کرد: توانمندسازی نیروهای دستگاههای اجرایی در روستاها خبرگزاری پانا: استاندار فارس گفت: پیشنهاد تأسیس مراکز علمی کاربردی برای فرمانداریها را به وزارت کشور ارسال کردهایم که در حال بررسی است.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور ساعت 16:19
به گزارش خبرگزاری پانا، سیدمحمد احمدی در دیدار با رئیس واحد آموزش عالی مؤسسه علمی کاربردی مدیریت شهری و روستایی کشور، گفت: ایجاد این مراكز با توجه به اینكه مسائل و موضوعات پیشروی فرمانداران و شاغلان در فرمانداریها، تنوع زیادی پیدا كرده، ضروری است. استاندار فارس تاكید كرد: توانمندسازی نیروهای دستگاههای اجرایی در روستاها و حتی شوراها به صورت برنامهریزی شده و کوتاه مدت باید از اهداف مهم این مراکز باشد. احمدی همچنین یادآور شد كه ایجاد و توسعه مراكز علمی كاربردی میتواند توان علمی در مواجه با مسائل و مشكلات متنوع را متناسب با نیاز روز، ارتقا داده و مسئولان را در رفع مشكلات یاری دهند. براساس این گزارش معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس نیز خاطرنشان كرد: مراكز علمی کاربردی مدیریت شهری و روستایی تربیت نیرو برای شهرها و روستاها را بر عهده دارد. خلیل رضائیان افزود: با توجه به اینکه آموزشعالی خود به اندازه کافی تنوع دارد، آن چیزی که در این مؤسسات مهم است کاربردی بودن رشتههایی است که در این مراکز ارائه میشود. رضائیان توانمند شدن نیروهای شاغل در شهرداریها و دهیاریها با ارائه آموزشهای ضمن خدمت یكی از راهكارهای ارتقا سطح كیفی خدمات است، گفت: امروز دفتر شهری و دفتر روستایی در استانداریها تشکیل شده که با تشکیل این مؤسسات باید ارتباط منطقی و منظمی با شهرداری و دهیاریها هم ایجاد شود.
در ادامه رئیس واحد آموزش عالی مؤسسه علمی کاربردی مدیریت شهری و روستایی کشور گفت: موسسههای مدیریت شهری جامع علمی كاربردی شهرداریهای كشور از ابتدای مهر آغاز بهكار میكنند. محمدرضا مردانی در دیدار با استاندار فارس اظهار داشت: 12 مؤسسه جامع علمی کابردی در وزارت خانههای مختلف شکل گرفته كه وزارت کشور هم ذیل شهرداریها این مؤسسات را راهاندازی کرده است. وی ادامه داد: توسعه آموزش عالی از محورهای توسعه در جهان محسوب میشود، پس از انقلاب نیز برغم محدودیتهایی موجود در مسیر توسعه فعالیتهای علمی، مؤسسات آموزشعالی رشد فزایندهای داشته است. مردانی با اشاره به اینکه نتیجه رشد فزاینده مؤسسات آموزشی دستیابی به فناوریهای نوین و تربیت تعداد بسیار زیادی مدیر، کارشناس و متخصص بوده است، گفت: در کنار آموزشهای نظری حرکتهای بسیار جدی برای انتقال دانش در کنار مهارت انجام شده است که کسانی که در کلاسهای درس این مؤسسات شرکت میکنند با مهارتهای شغلی که در آینده با آن سرو کار دارند، آشنا میشوند. رئیس واحد آموزشعالی مؤسسه علمی کاربردی مدیریت شهری و روستایی کشور ادامه داد: در چند سال گذشته شورای عالی اداری، برای ساماندهی آموزش عالی مصوبهای داشت که طی آن دستگاههای اجرایی کشور موظف به واگذاری آموزشهای نیروی انسانی به مراكز دانشگاهی شدهاند. این مقام مسئول با یادآوری اینكه 66 مرکز آموزش عالی وابسته به این مؤسسه در کشور وجود دارد که علاوه بر دورههای آموزشی، آموزشهای کوتاه مدت و ضمن خدمت را انجام میدهند، هدف اصلی این مراکز را به روز كردن دانش کارکنان دستگاههای اداری و رفع نیاز این دستگاهها در مسیر ارتقا علمی و دانش کارکنان عنوان كرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]