تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836957870




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ثبت بیش از 200 ژن در بانک جهانی/ شناسایی ژنتیکی تک سلولی‌های خلیج فارس


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دانش و فناوری در واحد علوم و تحقیقات انجام شد؛
ثبت بیش از 200 ژن در بانک جهانی/ شناسایی ژنتیکی تک سلولی‌های خلیج فارس
مدیر گروه بیولوژی دریایی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد از ثبت بیش از 200 ژن در بانک جهانی خبر داد و گفت: برخی از این ژنها برای اولین بار و با نام خلیج فارس و یا ایران مانند Clade A1 Persian GulfS ثبت شده اند.



به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر قوام مصطفوی با اعلام این خبر افزود: مناطق آبی ایران وسعت بالایی دارند و این مناطق دارای غنای اکولوژیک بسیار بالایی هستند. همچنین خلیج فارس زیستگاه بسیاری از موجودات مهم دریایی است و جزایر ایرانی واقع در این خلیج، منطقه تخمگذاری لاک پشت های دریایی است که در لیست قرمز IUCN (رو به انقراض) قرار دارد. همچنین مناطق مرجانی خلیج فارس زیستگاه بسیاری از گونه های بی مهرگان و ماهیان تجاری مهم بوده که متأسفانه امروزه به علت آسیب های انسانی و آلودگی های مختلف در معرض انقراض قرار گرفته اند. مدیر گروه بیولوژی دریایی واحد علوم و تحقیقات به ساخت اسکله ها و صید بی رویه در دریای خزر و خلیج فارس اشاره کرد و ادامه داد: ورود آبهای آلوده به دریای خزر به مشکلات زیست محیطی این دریا افزوده است که با ادامه این روند با مشکلات عدیده ای روبرو خواهیم شد. مصطفوی با اشاره به ثبت بیش از 200 ژن در بانک جهانی به عنوان یکی از دستاوردهای گروه بیولوژی دریایی واحد علوم و تحقیقات اشاره کرد و گفت: برخی از این ژنها برای اولین بار و با نام خلیج فارس و یا ایران مانند Clade A1 Persian GulfS ثبت شده اند. همچنین در زمینه بیولوژی دریا، استخراج موادی که خاصیت ضد دردی، ضد انعقادی و حتی ضد سرطانی دارند با موادی مانند نانوذرات ژلاتین از موجودات دریایی مانند اسفنج ها، خیار دریایی، ماهی اسکات و حلزون دریایی و بررسی موجودات دریایی با روش های مولکولی از دیگر دستاوردهای این گروه است. وی از جمله برنامه هایی آتی این گروه را ایجاد شرکت های دانش بنیان در زمینه فعالیت های فیزیولوژی و بیوتکنولوژی برشمرد و گفت: تحقیقات گسترده گروه بیولوژی دریایی در زمینه آبسنگ های مرجانی و همزیست های آنها انجام شده و اولین تیم تحقیقاتی هستیم که این کار را انجام داده ایم.  مدیر گروه بیولوژی دریایی واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: آبسنگهای مرجانی با موجودی تک سلولی همزیست هستند که بقای آنها به واسطه همین موجود تک سلولی است، با توجه به گرم شدن کرۀ زمین و تغییراتی که بدنبال آن برای مرجان ها رخ می دهد، این اکوسیستم در معرض خطر قرار دارد. وی تاکید کرد : شناسایی وبررسی ژنتیکی این موجودات تک سلولی برای مطالعات بعدی نظیر کشت مصنوعی مرجان ها و احیای آنها در شمال خلیج فارس اهمیت دارد که تمامی این مطالعات توسط گروه بیولوژی دریایی واحد علوم و تحقیقات صورت می گیرد و تا کنون مقالات متعددی در همایشهای بین المللی ارائه شده است مصطفوی به همکاریهای گسترده با سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان تحقیقات شیلات تهران و سایر استانها و نفت فلات قاره اشاره کرد و افزود: این همکاریها در غالب پایان نامه های دانشجویی نظیر تعیین میزان آلودگی های نفتی  و تأثیر آن بر فیزیولوژی موجودات دریایی به منظور شناسایی و تعیین موجودی که می تواند به عنوان شاخص آلایندگی نفتی باشد و یا  بررسی و تحقیق در مورد ماهیان خاویاری و ماهی سفید در دریای خزر صورت می گیرد . همچنین همکاری هایی در زمینه پروژه های برون دانشگاهی مانند بررسی فیلوژنی لاک پشت های عقابی خلیج فارس در سال های قبل را می توان ذکر کرد.  


۱۳۹۳/۶/۲۴ - ۱۱:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن