تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804359760




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا ترکیه با داعش نمی جنگد؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چرا ترکیه با داعش نمی جنگد؟
: برای بسیاری از کارشناسان همواره این سوال یک سوال جدی است که سیاست ترکیه به عنوان یکی از کشورهای منطقه در طی سالهای اخیر به نسبت گروههای تکفیری و تروریستی چرا همسویی و حمایت بوده است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از بولتن نیوز عبارت دیگر چرا ترکیه این روزها که بحث مبارزه با تروریستهای تکفیری بحث روز محافل سیاسی دنیاست علیه داعش وارد جنگ نمی شود؟
مقامات دولت ترکیه خود این بهانه را دارند که آنها برخی از کارشناسانشان در نزد داعش گروگان هستند و اگر وارد عمل شوند بیم کشتن آنها وجود دارد.
در خصوص این بهانه باید گفت که این کارشناسان چند تن از کارشناسان نظامی و امنیتی هستند که به فاصله 10  روز از حمله داعش به موصل به دستور وزارت امورخارجه ترکیه به موصل رفته اند و توجهی هم به هشدار مقامات اقلیم در این خصوص نکرده اند.
اما پاسخ این سوال و روابط ترکیه با داعش را باید فراتر از بحث عراق و کردستان عراق جستجو کرد.
اینکه اختصاصا نام کردستان عراق آمد به این دلیل است که رهبران کرد عراقی طی سالهای اخیر از ترکیه به عنوان هم پیمانی استراتژیک یاد می کردند و چه بسا بحث هایی مبنی بر استقلال را هم با اتکا ترکیه مطرح می کردند،از این رو مردم کردستان عراق بیشترین سوال را در این خصوص دارند.
ترکیه بعد از تحولات سوریه رویکرد خود را به نسبت این کشور به درگیری مستقیم با سوریه با هدف سرنگونی نظام این کشور تغییر داد و در این راستا مرکزی برای مخالفین مسلح اسد شد.
در این میان سیستم های امنیتی در تلاش برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود بیشترین هماهنگی رابا کشورهای عربی انجام دادند.
ماحصل آشفتگی کشورهای ضد سوریه در نبود گروههایی که در داخل سوریه به آنها اعتماد کنند سبب شد که گروههای خارجی را به نام مخالف اسد وارد سوریه کنند و آنها را آموزش و مسلح کردند.
از شانس بد دولت ترکیه کردهای همسو با پ.ک.ک در سوریه قدرت را به دست گرفتند و ترکیه که در حال کم کردن اثرات پ.ک.ک در ترکیه در چارچوب پروسه صلح بود به یکباره شاهد بیش از 50 هزار نیروی مسلح بود که در سوریه برای دفاع از مناطق کردنشین می جنگیدند و اجازه ندادند مخالفین مورد حمایت ترکیه و کشورهای عربی در سوریه فعالیت کنند.
قدرت گرفتن کردها به لحاظ نظامی در سوریه و به لحاظ سیاسی در ترکیه خواسته دولت نبود لذا برای از بین بردن تجربه جدید کردها در سوریه تروریستهای تکفیری داعش را با توپ و تانک مسلح کرد ولی این گروهها با همه توان نظامی شان نتوانستند یک قدم در مناطق کردنشین سوریه پیشروی بکنند.البته ترکیه خوشحال بود که توان نظامی پ.ک.ک در سوریه هدر می رفت ولی حضور آنها سبب تثبیت موقعیت آنها در سوریه می شود.
داعشی های تندرو بعد از سوریه روی به عراق آوردند و کوشیدند که مناطق سنی نشین را کنترل کنند .
به مانند تحولات سوریه این حضور مورد استقبال ترکیه قرار گرفت ولی روند گسترش تهدیدات این گروه تروریستی سبب شده است که دستکم در عراق تلاشهای یکپارچه ای برای از بین بردن تروریستها آغاز شود و این طبیعتا باب میل ترکیه نیست چرا یکی از بازوهای نظامی ترکیه در سوریه و عراق هدف قرار می گیرد.
تکیه دولت ترکیه به گروههای تندرو رادیکال نه تنها موقعیت جدیدی برای ترکیه خلق نکرد بلکه سبب شده است که پایگاه اجتماعی ترکیه در منطقه افت بکند همانگونه که امروز مردم کردستان عراق با هزار سوال به این کشور می نگرند که تا دیروز قرار بود تنها حامی استقلال کردستان عراق باشد.
ترکیه لذا چندان از برخورد با داعش خوشحال نیست .این کشور باید یاد بگیرد که رقیبان همواره می توانند از کارتهای غیر قابل پیش بینی در منطقه استفاده بکنند به نحوی که بالانس سیاسی در منطقه عوض شود.
با این وضعیت نه تنها کردها در منطقه تقویت شده اند و این با حمایت ترکیه نبوده است بلکه رقبایی که ترکیه برای خود در منطقه درست کرده است می روند بیشتر از گذشته قدرت بگیرند و این یعنی افول ستاره بخت ترکیه.
ترکیه با افول ستاره داعش باید شاهد افول جایگاهش در منطقه هم باشد.از این روست که ترکیه علیه داعش نمی جنگد چون نمی تواند شاهد افول ستاره ای باشد که سالها برروی آن سرمایه گذاری کرد.



منبع: تسنیم


۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن