واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ شهريور ۱۳۹۳ (۱۲:۶ب.ظ)
رئيس سازمان امور دانشجويان: پيشرفت چشمگير دانشگاه كاشان در جذب خيرين و ساخت خوابگاه ها در كشور رئيس سازمان امور دانشجويان ابراز اميدواري كرد: ان شا الله خيرين بتوانند در ارتقاي كارآفريني و اشتغال دانشجويان و رفع نيازهاي آنها نيز قدم بردارند و در اين مسير نيز الگو و نمونه در كشور باشند.
به گزارش خبرگزاري موج، دكتر صديقي در دانشگاه كاشان، يكي از افتخارات اين دانشگاه را جذب و حمايت خيرين دانست و افزود: خيرين اين دانشگاه توانسته اند علاوه بر توسعه فيزيكي به برنامه هاي آموزشي و پژوهشي نيز توجه داشته باشند كه اين امر خيرين ستودني است.
وي ساخت خوابگاه را از نيازهاي مهم دانشجويان بيان كرد و اظهار داشت: خيرين در ساخت خوابگاه بايستي دانشگاه ها را حمايت كنند.
رئيس سازمان امور دانشجويان ابراز اميدواري كرد: ان شا الله خيرين بتوانند در ارتقاي كارآفريني و اشتغال دانشجويان و رفع نيازهاي آنها نيز قدم بردارند و در اين مسير نيز الگو و نمونه در كشور باشند.
وي به آغاز سال تحصيلي جديد اشاره كرد و افزود: اسكان دانشجويان از مهم ترين نيازها و دغدغه هاي دانشجويان است كه با همه تلاش هايي كه در بحث خوابگاهي صورت گرفته در بخش دانشجويان مجرد كمبود خوابگاه داريم.
دكتر صديقي خاطر نشان كرد: به طور متوسط حدود 40 درصد دانشجويان روزانه در خوابگاه هاي دانشگاه پوشش داده مي شوند و حدود 10 درصد بايد به بخش دانشجويان مجرد خوابگاه اضافه شود.
وي به 220 هزار ظرفيت خوابگاه دانشجويان مجرد كه زير نظر دانشگاه ها اداره مي شوند اشاره كرد و افزود: 10 درصد خوابگاه هاي دانشجويي نيز خوابگاه هاي خودگردان هستند كه زير نظر صندوق رفاه اداره مي شوند.
معاون وزير علوم خاطر نشان كرد: در مجموع 230 هزار ظرفيت خوابگاهي در كشور وجود دارد و بايد حدود 30 هزار ظرفيت ديگر اضافه شود كه البته دانشگاه ها در اين خصوص تلاش خود را مي كنند و هر دانشگاه بنا به توانائيش سعي مي كند كه دانشجويان حتي المقدور بدون خوابگاه نباشند به خصوص دختران دانشجو و با اجاره كردن و هماهنگي با بخش خصوصي سعي مي كنند كه اين بخش را تامين كنند .
دكتر صديقي به نياز خوابگاه متاهلين در دانشگاه ها اشاره كرد و افزود: حدود 27 هزار ظرفيت خوابگاهي متاهلين در كشور وجود دارد و شايد به 10 تا 15 درصد نيازها جواب داده شود.
رئيس سازمان امور دانشجويان گفت: دانشگاهيان بايد با ارائه طرح هاي علمي در راستاي حل مشکل اشتغال جوانان تحصيل کرده چاره اي بينديشند.
وي در جمع اعضاي هيأت علمي و اعضاي ستاد توسعه دانشگاه کاشان دغدغه دانشجويان را بعد از تحصيل شغل بيان کرد و اظهار داشت: براي دانشجويي که در محيط دانشگاه سرمايه گذاري مي شود، بايد بتواند در رشته خودش کار کند.
وي ايجاد بخش هاي کارآفريني و شرکت هاي دانش بنيان را در دانشگاه ها لازم دانست و افزود: از آنجا که منابع دولتي محدود است بايستي دانشگاه بتواند با ارتباط با صنعت و خيرين، سرمايه گذاران را به اين سمت و سو جذب کند.
دکتر صديقي دانشگاه کاشان را در زمينه جذب خيرين سرآمد دانست و خاطر نشان کرد: سنگ بناي ستاد توسعه جذب خيرين در دانشگاه کاشان شکل گرفته و الگو براي ديگر دانشگاه هاي کشور شده که اميد است در زمينه جذب خيرين کارآفرين نيز پيشتاز باشند.
وي توجه به دانشگاه هاي مادر با قدمت تاسيس را از اولويت هاي وزارت علوم ذکر کرد و گفت: اگر آموزش عالي بخواهد کيفيتش حفظ شود بايستي به دانشگاه هاي اصلي و مادر توجه شود.
دکتر صديقي در خاتمه بر توجه دانشگاه به مشکلات جسمي و روحي و رواني دانشجويان تاکيد کرد و افزود: در بدو ورود، دفتر مشاوره دانشگاه بايستي دانشجويان را به طور کامل چکاپ پزشکي کنند تا دانشجو با آرامش و نشاط بيشتر به تحصيل ادامه داده تا زمينه اين مشکلات در محيط دانشگاه بروز پيدا نکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]