واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
نقش اعضای خانواده در استحکام آن
یک مشاور خانواده گفت:هر خانواده در طول مسیر رشد خود گاهی دچار اتفاقات غیر منتظره میشود اگر تمام اعضای خانواده برای حل مشکل همکاری کنند و به دنبال راه حل باشند روابطشان در هر تحول مستحکم تر میشود.
حسین عیوض زاده،مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در رابطه با اهمیت توانمند سازی خانواده گفت: سختیها و ناملایماتی که اعضا یک خانواده پشت سر میگذارند موجب تقویت روابط بین آنها، شناخت و درک بهتر آنان از هم، همکاری و همدلی و در نهایت موجب توانمند سازی خانواده می شود.
وی افزود: یک خانواده توانمند باید از هر فرصت کوتاهی برای تحکیم و تقویت روابط بین اعضا خود استفاده خود.بازسازی روابط انسانها تاثیر گذار و مهم زندگی بسیار تعیین کننده است و خانوادهها باید تا آنجایی که می شود تلاش کنند به هم نزدیک شوند بنابراین بسیار مهم است تا اعضای یک خانواده در صدد باشند مهارتهای ارتباطی خود را ارتقا بخشند.
وی تصریح کرد: روابط خانوادگی با خوش رفتاری، قدرشناسی و همدلی اعضای آن مستحکم میشود ساده ترین شیوههای ابراز مهر و محبت بین اعضا، صحبت کردنهای صمیمانه، گوش دادن فعال به صحبتهای یکدیگر، عمل کردن به قول و قرارهای ساده و توجه داشتن به نیازهای هر یک از اعضا است.
عیوض زاده در ادامه بیان کرد: اعضای هر خانواده باید نسبت به خود و یکدیگر احساس تعهد و مسئولیت کنند افراد باید تشویق به مسئولیت پذیری رفتاری شوند هیچ کس نمیتواند جای خود فرد فکر کند و ارزیابی کند جای فرد احساس و انتخاب کند بیشترین مسئولین به عهده فرد است که در هر موقعیتی تصمیم بگیرد چه کاری از دستش بر میآید و چه چیز را باید به عنوان مهارت در خود افزایش دهد.
وی تصریح کرد: اکثر انسان ها موضع انفعالی را انتخاب میکنند و منتظر این هستند شخصی بیاید راه حل را به آنها نشان دهد در صورتی که هر فرد خود یک موجود انتخاب گر است و باید مسئولیت شرایط حاکم را قبول کند و در زمان بحرانی مسئولانه در صدد رفع مشکلات خانواده برآید.
وی عنوان کرد: اگر فرزندان از همان ابتدای کودکی تصمیم گیری درست را خود بیاموزند و به آنها فرصت برای انتخاب کردن و تصمیم گیری داده شود، خود را مهم و با ارزش میشمارند و در بزرگسالی فردی مسئول و وظیفه شناس خواهند شد.
عیوض زاده اظهار داشت: همچنین برای تحکیم هر چه بیشتر روابط خانوادگی هر یک از اعضا باید بتوانند در شرایط جدید تصمیمهای جدید که متناسب با نیازها و شرایط هر یک از آنها باشد، بگیرند هر خانواده های در طول رشد خود شاهد تغییرات دگرگونیهای بی شماری است که باید بتوانند با آن روبرو شوند اگر خانواده توانمند دچار مشکلی شود هر یک از اعضا می تواند شیوهها و راهکارهایی را که موجب حل مشکل می شود عنوان کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به مقتضیات زندگی صنعتی امروزی کیفیت و کمیت ارتباطات انسانی خیلی کم شده است اکثر افراد بلند نیستند با یکدیگر ارتباط موثر برقرار کنند این روزها ارتباطات بیشتر به رسانه، شبکههای اجتماعی اینترنت و نشریات معطوف شده است در صورتی که ارتباطات انسانها با هم برای سلامت روان و آرامش، یادگیری و رشد حرف اول را میزند بنابراین برای تقویت تمام مهارتها اساس ارتباط است.
اگر شما حمایت اجتماعی داشته باشد این خیلی مفید است ولی اگر نداشته باشید نباید منتظر این باشید کسی شما را نجات بدهد شما باید برای حل مسائل خود و خانواده امید داشته باشید و بهترین راه حل و رفتار مناسب را با توجه به شرایط زندگی و امکانات خود انتخاب کنید تا بتوانید شرایط خانوادگی خود را همیشه در بالاترین سطح حفظ کنید و از خانواده خود، یک خانواده توانمند بسازید.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]