محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826249980
خواب پنجشنبه اوباما |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خواب پنجشنبه اوباما
باراک اوباما روز پنجشنبه گذشته و در نطق سالانهای که رؤسای جمهور آمریکا در سالگرد ماجرای 11 سپتامبر ارائه میکنند، از یک «جبهه جهانی» حول محور آمریکا برای مبارزه با تروریزم خبر داد.
کد خبر: ۴۳۳۹۸۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۶ - 13 September 2014
سعدالله زارعی در یادداشت روز کیهان نوشت:
باراک اوباما روز پنجشنبه گذشته و در نطق سالانهای که رؤسای جمهور آمریکا در سالگرد ماجرای 11 سپتامبر ارائه میکنند، از یک «جبهه جهانی» حول محور آمریکا برای مبارزه با تروریزم خبر داد. درباره میزان اهمیت نطق رئیس جمهور آمریکا و شکلگیری جبههای که از آن سخن گفت و قضاوت ما در این باره، سه گزینه وجود دارد؛ این جبههای که باراک اوباما از آن سخن گفت و آن را طراحی «راهبرد جامع و پایدار» دانست خیلی مهم است و باید در انتظار پیامدهای چندین ساله این راهبرد بود. میتوانیم از سفرهای مداوم مقامات آمریکایی به منطقه و برگزاری اجلاسی با حضور 40 کشور در عربستان بعنوان دلایلی برای این تلقی یاد کنیم. گزینه دوم این است که نطق اوباما و جبههای که از آن سخن گفت اهمیت چندانی ندارد و از آنجا که در عمل راه به جایی نمیبرد، نباید جدی گرفته شود. میتوانیم ناتوانی آمریکا در مدیریت پروندههای مشابه و نیز جدی نبودن اصل مبارزه با تروریزم توسط آمریکا را بعنوان دلایلی بر این تلقی یاد کنیم. گزینه دوم این است که نطق اوباما و جبهه مورد اشاره او نه آنچنان اهمیت دارد و نه اینچنان بیاهمیت است و لذا باید به این موضوع بعنوان موضوعی با اهمیت متوسط نگاه کرد.
میتوانیم از یک سو مشارکت 40 کشور و از سوی دیگر غیبت مهمترین کشورهای مقابله کننده با تروریزم در این چرخه را نشانههای این تلقی بدانیم. اما در خصوص این موضوع نکاتی وجود دارد:
1- بطور بنیادی، مکتب «واقعگرایی» (Realism) که غرب آن را کاملترین و برترین مکتب سیاسی میداند و موفقیتهای خود طی قرون اخیر را مرهون راهنماییهای این مکتب میداند، تروریزم و هر چیز دیگری را که دایره حقوق و حرمت ابناء بشر را تهدید کند، تنها در یک صورت «بد» میداند و آنهم در صورتی است که منافع نظام سلطه را تأمین نکند و یا در نقطه مقابل آن باشد. نیکو لوماکیاولی - فیلسوف ایتالیایی نیمه دوم قرن 15 و ربع اول قرن 16- که پدر نظریه واقعگرایی است و فرانسیس بیکن فیلسوف انگلیسی درباره او گفته است غرب و رهبران آن به ماکیاولی مدیونند چرا که او جهان را آنطوری که هست به آنان نشان داد، در کتاب معروف خود- شهریار- رهنمود داده است که: «حکومت اگر دارای صفات نیک باشد و به آن عمل کند، به ضررش تمام میشود در حالی که تظاهر به این موارد برایش سودآور است. مثلاً خیلی خوب است که انسان، دلسوز، وفادار، با عاطفه، معتقد به دین و درستکار جلوه کند اما فکر انسان همیشه باید طوری باشد که اگر روزی به کاربردن عکس این صفات لازم باشد بتواند به راحتی از خوی انسانی به خوی حیوانی برگردد و بیرحم و بیعاطفه و بیوفا و بیعقیده و نادرست باشد.»
باتوجه به این زیرساخت فکری، پرورش تروریزم نه تنها قابل سرزنش نیست که قابل تحسین هم هست. میتوان آن را زمانی ساخت و زمان دیگر به نام مقابله با آن یک جبههای را شکل داد با این وصف و با توجه به زیرساخت نظری رهبران آمریکا باید دانست که اهداف پشت پرده آمریکا هیچ نسبت واقعی با مبارزه با تروریزم ندارد و رهبران این کشور حتی همین الان هم تروریزم را یک خطر به حساب نمیآورند و همانگونه که از رهنمود ماکیاولی ساخته و پرداخته میشود، تروریزم برای آمریکا یک سود سرشار و نعمت بیبدیل است. در این میان وقتی نطق اوباما را مورد بررسی قرار میدهیم در آن کلماتی میبینیم که هرگونه تردید درباره انگیزههای اصلی جبههسازی اوباما را از بین میبرد. او در نطق خود گفته است: «آمریکا ائتلاف بزرگی را علیه تروریزم رهبری میکند»، «در حال طراحی راهبرد جامع و پایدار علیه تروریزم هستیم»، «در هر جا لازم بدانیم علیه تروریزم وارد عمل میشویم»، «مخالفان سوریه را بار دیگر و در سطحی گستردهتر با مشارکت عربستان و... تجهیز مینمائیم» از این سخنان برمیآید که آقای اوباما تلاش میکند تا با بازسازی ماجرای 11 سپتامبر و محور قرار دادن امری که میتوان در هر کجا به راه انداخت و سپس به آن استدلال کرد و براساس آن استدلال وارد عمل شد، قدرت فروپاشی شده آمریکا را بازسازی کند که البته در این راه با موانع بزرگی مواجه است و به جایی نمیرسد.
2- آمریکاییها- آنچنان که از نطق اوباما و اظهارات سخنگوی کاخ سفید برمیآید- تلاش دارند تا یک رویه جدید را جایگزین هنجارهای نظام دو قطبی نمایند. در سیستم قبلی یک سلسله هنجارهای حقوقی وجود داشت و اصل مداخله و عدم مداخله در امور کشورها براساس این هنجارها صورت میگرفت براین اساس اگرچه در آن نظام، نادیده گرفتن حدود و حقوق کشورهای عضو سازمان ملل بطور کلی نفی نشده بود ولی به طی شرایط و تحقق یک سلسله اتفاقات حقوقی- مثل صدور قطعنامه از سوی شورای امنیت مبنی بر اینکه فلان کشور تهدید کننده صلح و امنیت بینالملل است- احتیاج داشت. با توجه به شکافهای رو به تزاید غرب با قدرتهای شرقی عضو شورای امنیت، آمریکا نمیتواند با تکیه بر آن هنجارها، سیاستهای مداخلهگرایانه خود را پیش ببرد و از این رو آمریکا درصدد برآمده است تا با جمع کردن عده زیادی از کشورهای عضو سازمان ملل در زیر یک چتری که از قوانین سازمان ملل تبعیت نمیکند، این ضعف را بپوشاند و به یک هنجار جدید مورد حمایت جمعی از کشورها رسمیت بدهد. از این رو آمریکاییها میگویند برای حمله به سوریه به بهانه مهار تروریزم سوری به موافقت دمشق احتیاج ندارند و اگر لازم باشد حریم آن را میشکنند. این در حالی است که اصولاً اگر موضوع واقعی مهار تروریزم باشد، دست زدن به هماهنگی با دولتی که میتواند از طریق پشتیبانی زمینی، مهار تروریزم را تسهیل کند، طبیعی است.
جدای از اینکه چنین رویههایی بیش از تروریزم برای جهان خطر دارد، شکست سیاست اوباما از همین جا آغاز میشود مسلما کشورهایی هم در روز پنجشنبه در عربستان گردهم آمدند نمیتوانند از تبعات خطرناک چنین سیاستی در امان باشند و طبعا نمیتوانند با آن موافقت کنند.
3- باراک اوباما دو سال مانده به پایان دوره ریاستجمهوری خود به یاد شعار «اصلاح» و «تغییر» افتاده و این در حالی است که شیپور را از سرگشاد آن مینوازد. چرا؟ جرج بوش یک سال پیش از پایان 8 ساله ریاستجمهوری خود دریافت که سیاستهای آمریکا در دورههای گذشته و بخصوص تحت تاثیر مداخلات نظامی پس از ماجرای 11 سپتامبر، سبب انزوای فراوان آمریکا در افکار عمومی جهانیان از یک سو و عقبماندگی اقتصادی او در مقایسه با رقبای صنعتی از سوی دیگر شده است از این رو جرج بوش در نطق آغاز سال 2007 اعلام کرد که آمریکا سیاستهای منطقهای خود را تغییر میدهد و ثبات دولتهای خاورمیانه را بر تغییر دمکراتیک آنان ترجیح میدهد و نیز سیاستهای داخلی ناظر به حل مشکلات معیشتی آمریکاییها را اولویت بیشتری میبخشد. اوباما و حزب دمکرات هم اصولا با تکیه بر همین روند، یک سال بعد نتیجه انتخابات ریاستجمهوری را بردند.
سیاست آمریکا در دوره اوباما جز در یکی- دو پرونده عملا حالت انفعالی داشت و در واقع از 7 سال ریاستجمهوری اوباما چیزی عاید حزب دمکرات نشده و آن را در آستانه تحمل یک شکست بزرگ انتخاباتی قرار داده است. آمریکای اوباما در این میان به دو پرونده چشم دوخته است، پرونده مذاکرات هستهای ایران به این امید که تهران علاوه بر تعلیق غیررسمی فعالیتهای هستهای دوره روحانی، ایران را متعهد به کنار گذاشتن برنامه هستهای خود لااقل برای یک دوره 10 ساله نماید. اوباما معتقد است نرمشهای یک ساله ایران، چنین امری را امکانپذیر ساخته است. پرونده دیگر پرونده جبهه مقاومت و قدرت فائقه منطقهای ایران است که برای اوباما بصورت مهمترین شاخص ناکامی آمریکا درآمده است. باراک اوباما در درون جامعه آمریکا متهم است که نتوانسته قدرت و پیشروی ایران در منطقه را مهار کند و دستاوردی در این منطقه داشته باشد. افکارعمومی در آمریکا بر این باور است که آمریکا در پروندههای فلسطین، لبنان، سوریه و عراق «بازنده مطلق» بوده و از این طریق بر روی موقعیت رژیمهای دوست آمریکا در منطقه تاثیر منفی گذاشته و بعضی از آنها نظیر دولت یمن و دولت عربستان را در معرض خطر جدی سقوط قرار داده است. آمریکا امیدوار است که بتواند با یک ترفند و تمهیدی صحنه را به نفع خود تغییر دهد. از این رو همزمان هیئتهایی را به یمن، عربستان، عراق، لبنان و سرزمینهای اشغالی اعزام کرده تا جدیت خود را در تغییر شرایط نشان دهد. اما واقعیت این است که زمین این منطقه زیر پای آمریکا چندان سفت نیست.
4- در چارچوب آنچه در بند قبلی گفته شد، اوباما گمان میکند که میتواند خیمهای را با «دیرک آمریکا» برپا کند و در زیر آن همه دولتهای همخوان و ناهمخوان با سیاست و اهداف آمریکا را جمع نماید. او در طرح خود خیال کرده است میتواند ایران، عراق و سوریه را در کنار عربستان، ترکیه و رژیم صهیونیستی قرار داده و به نام «نبرد همگانی با تروریزم» به حل و فصل یا به عبارت بهتر به مدیریت پروندههای حساس امنیتی منطقه که بین اضلاع یاد شده و قدرتهای اصلی آن پدید آمده است، بپردازد. بر این اساس آمریکا در روزهای گذشته وزیر خارجه دانمارک، مارتین لیدگارد را به تهران فرستاد تا از ایران برای عضویت در این گروه و ائتلاف دعوت کند کمااینکه فرد دیگری همزمان با سفر لیدگارد به دمشق فرستاده شده است. آمریکاییها معتقدند اگر کل پرونده منطقه از لبنان و فلسطین تا هند را در اختیار داشته باشند میتوانند قدرت خود را در دهههای آتی حفظ نمایند و از این رو پرونده این بحث (تروریزم) یک پرونده دارای ابعاد راهبردی و درازمدت است.
سفر لیدگارد که بعد از اجلاس اخیر ناتو صورت گرفت و سخنانی که حمید طالبی معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور از قول وی گفت بیانگر آن است که غرب و بخصوص آقای اوباما در تلاش است تا در عین اعمال فشار شدید به ایران از ظرفیت کشور ما برای حل پیچیدهترین پروندههای غرب در این منطقه آنگونه که تامینکننده یک جانبه منافع آمریکا باشد، استفاده نماید. در این میان بعضی از مواضع مسئولان ارشد کشورمان به گونهای بود که آمریکا آن را نشانههایی از علاقه ایران به مشارکت در این فرایند به حساب آورد. البته جدای از مواضعی که یک مقام ارشد نظام و یک مشاور ارشد وزیر خارجه کشورمان بیان کردند، ورود به ائتلافی با محوریت آمریکا و در حالی که گرایشهای ضدایرانی، ضدروسی، ضدسوری و ضدمقاومت آن برجسته است، حتما در عمل منتفی است و مسئولین تصمیمگیر در جمهوری اسلامی نشانهای از حسننیت در آمریکا مشاهده نمیکنند.
5- همانطور که گفته شد تروریزم که این روزها ترجیعبند سخنان مقامات ارشد آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، عربستان و ... است از سوی خود این کشورها مدیریت میشود. سعی آنان بر این است که تروریزم کنونی در سوریه، عراق و... که نیمه جان شده است را از وضع کنونی خارج نمایند. با توجه به نفرت شدید منطقه از آمریکا، مخالفت زبانی آمریکا با داعش و... به محبوبیت بیشتر گروههای تروریستی منجر میشود و در نتیجه زمینه مردمی بیشتری برای آنان فراهم میگردد این در حالی است که تروریستها از حملات هوایی که اوباما وعده آن را میدهد، حتی اگر جدی باشد، آسیب چندانی نمیبیند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]
صفحات پیشنهادی
اوباما کنگره را در جریان استراتژی پیش رو علیه داعش گذاشت |اخبار ایران و جهان
اوباما کنگره را در جریان استراتژی پیش رو علیه داعش گذاشت کد خبر ۴۳۳۳۷۷ تاریخ انتشار ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۴ - 10 September 2014 رئیس جمهوری آمریکا پیش از سخنرانی برای مردم کشورش که ممکن است از عملیات گسترده علیه شبه نظامیان داعش در عراق و شاید در سوریه خبر دهد به رهبران کنگرهاوباما به نسخه چه كسي عمل ميكند؟ |اخبار ایران و جهان
اوباما به نسخه چه كسي عمل ميكند اين يك قاعده نانوشته است كه رؤساي جمهور بسياري از كشورها در دور دوم مسئوليت خود با بيمسئوليتي عمل ميكنند درباره اوباما البته بايد گفت او در دور اول مسئوليت رياست جمهوري نيز برخلاف مسئوليتي كه خود در تبليغات انتخاباتي به عهده گرفته بود عمل كرموافقت اوباما با نقض حق حاکمیت سوریه |اخبار ایران و جهان
موافقت اوباما با نقض حق حاکمیت سوریه عملیات نیروهای آمریکایی برای نجات خبرنگاران این کشور که در اختیار داعش قرار داشتند هرچند نقض حق حاکمیت ارضی سوریه به شمار میرفت اما اوباما با آن موافقت کرد کد خبر ۴۳۲۴۶۹ تاریخ انتشار ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۳ - 06 September 2014 عملیات نیروهاوباما:مشکل ایران نیست، افراط گرایی سنی است |اخبار ایران و جهان
اوباما مشکل ایران نیست افراط گرایی سنی است اوباما تاکید کرد که خبر خوب این است که برای اولین بار کاملا مشخص است که مشکل پیش روی دولتهای سنی مذهب که بسیاری از آنها از متحدان آمریکا هستند ایران یا موضوع شیعه و سنی نیست بلکه افراطگرایی سنی است که خود را به شکل داعش نشان داده وماموریت غیرممکن اوباما در برابر داعش! |اخبار ایران و جهان
ماموریت غیرممکن اوباما در برابر داعش یک هفته پس از قتل دومین خبرنگار آمریکایی توسط گروه تروریستی داعش و وعده رئیسجمهور آمریکا برای برخورد با داعش قرار است عصر چهارشنبه و در آستانه سالگرد یازده سپتامبر وی از برنامه خود در قبال داعش پرده برخواهد داشت برنامهای که از اکنون با امخوابگاههای دانشجویی دغدغه این روزهای خانوادهها |اخبار ایران و جهان
خوابگاههای دانشجویی دغدغه این روزهای خانوادهها ماجرای دختر دانشجویی که در یکی از شبهای مرداد امسال چند دقیقه دیرتر از وقت قانونی به خوابگاه رسیده بود و ناچار شد آن شب را در خیابانهای تهران و بعد هم در ترمینال اتوبوسرانی بگذراند حالا دارد به ماجرایی کشدار تبدیل میشود کد خبراوباما اعلام میکند به داعش، هر کجا که باشد حمله میکند |اخبار ایران و جهان
اوباما اعلام میکند به داعش هر کجا که باشد حمله میکند کد خبر ۴۳۳۶۵۷ تاریخ انتشار ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۰ - 11 September 2014 یک مقام کاخ سفید میگوید رئیس جمهوری آمریکا در سخنرانی خود طی ساعات دیگر نحوه تشکیل ائتلاف جهانی علیه داعش را تشریح خواهد کرد به گزارش تسنیم یک مقام کازیباری: طرح اوباما برای سرکوب داعش نشاندهنده حمایت از بغداد است |اخبار ایران و جهان
زیباری طرح اوباما برای سرکوب داعش نشاندهنده حمایت از بغداد است کد خبر ۴۳۲۵۳۳ تاریخ انتشار ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹ ۲۵ - 06 September 2014 وزیر خارجه عراق تصریح کرد طرح باراک اوباما برای تشکیل ائتلاف بینالمللی جهت مقابله با گروه داعش پیامی از سوی وی برای حمایت گسترده از بغداد استشاه اردن تهدیدات داعش را با اوباما بررسی کرد |اخبار ایران و جهان
شاه اردن تهدیدات داعش را با اوباما بررسی کرد کد خبر ۴۳۲۰۸۴ تاریخ انتشار ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۵ - 05 September 2014 شاه اردن در حاشیه نشست ناتو در ولز با رئیس جمهوری آمریکا تهدیدات گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام را مورد رایزنی قرار داد به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری بترخواب زمستانی برخی پلههای برقی مترو |اخبار ایران و جهان
خواب زمستانی برخی پلههای برقی مترو هر روز که میگذرد حال برخی از پلههای برقی مترو بدتر میشود پلههای بسیاری از ایستگاهها هر چند روز در میان به کما میروند و مسافرانی هم که مجبورند هر روز پلههای خاموش یا ایستگاههای فاقد پلهبرقی را گز کنند به ستوه آمدهاند کد خبر ۴۳۱فشار کنگره آمریکا بر اوباما برای برخورد با داعش |اخبار ایران و جهان
فشار کنگره آمریکا بر اوباما برای برخورد با داعش مسئولان کمیته های اطلاعاتی کنگره آمریکا باراک اوباما رییس جمهور این کشور را به ضعف در تصمیم گیری و کوتاهی در ارائه یک استراتژی مشخص در رابطه با تروریست های داعش متهم کرده اند کد خبر ۴۳۱۱۹۴ تاریخ انتشار ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶ ۱۱ - 0اردوغان: فتح الله گولن را از اوباما می خواهم |اخبار ایران و جهان
اردوغان فتح الله گولن را از اوباما می خواهم رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه گفت در دیداربا باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا بر اخراج فتح الله گولن رهبر جماعت نور از آمریکا و یا استرداد وی به ترکیه تاکید خواهم کرد کد خبر ۴۳۲۱۱۲ تاریخ انتشار ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۷ - 05 Seکمبود خواب باعث چاقی میشود |اخبار ایران و جهان
کمبود خواب باعث چاقی میشود کد خبر ۴۳۰۷۴۵ تاریخ انتشار ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۶ - 31 August 2014 تحقیقات جدید نشان میدهد که کمبود خواب در نوجوانان منجر به افزایش وزن آنان میشود به گزارش فارس محققان هشدار دادند که کسر خواب نه تنها منجر به کسب نمرات ضعیف میشود بلکه افراد را درتظاهرات ضد جنگ مقابل کاخ سفید قبل از سخنرانی اوباما |اخبار ایران و جهان
تظاهرات ضد جنگ مقابل کاخ سفید قبل از سخنرانی اوباما کد خبر ۴۳۳۶۴۹ تاریخ انتشار ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۵ - 11 September 2014 تظاهراتکنندگان ضد جنگ مقابل کاخ سفید تجمع کردهاند به گزارش تسنیم شبکه خبری بیبیسی دقایقی پیش از آغاز سخنرانی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکاستقبال ائتلاف مخالفان سوریه از طرح اوباما |اخبار ایران و جهان
استقبال ائتلاف مخالفان سوریه از طرح اوباما مخالفان سوری امروز پنجشنبه ضمن استقبال از دستور رئیس جمهوری آمریکا برای حمله به مواضع داعش در داخل سوریه گفتند این گروه آماده است و تمایل دارد تا با جامعه بین المللی برای شکست این افراط گرایان همکاری کند کد خبر ۴۳۳۷۳۹ تاریخ انتشارآمادگی اوباما برای حمله علیه داعش در آمرلی |اخبار ایران و جهان
آمادگی اوباما برای حمله علیه داعش در آمرلی کد خبر ۴۲۹۷۴۷ تاریخ انتشار ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷ ۳۹ - 27 August 2014 با گذشت بیش از ۷۰ روز از محاصره شهر آمرلی عراق توسط گروه تکفیری داعش رئیسجمهور آمریکا احتمالاً به زودی دستور حمله به این گروه در آمرلی را صادر میکند به گزارش فااوباما: نابود کردن سرطان داعش آسان نخواهد بود |اخبار ایران و جهان
اوباما نابود کردن سرطان داعش آسان نخواهد بود رئیس جمهوری آمریکا در خصوص فعالیتهای شبه نظامیان گروه تروریستی داعش گفت ریشه کن کردن دولت اسلامی آسان و سریع نخواهد بود کد خبر ۴۲۹۵۶۶ تاریخ انتشار ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۵ - 27 August 2014 رئیس جمهوری آمریکا در خصوص فعالیتهای شب-
گوناگون
پربازدیدترینها