واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درآمد سالانه جرایم راهنمایی و رانندگی 10هزار میلیارد ریال اعلام شد شهرکرد-ایرنا-رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ،میزان درآمد سالانه ناشی از جرایم راهنمایی و رانندگی را 10هزار میلیارد ریال (یک هزار میلیارد تومان) اعلام کرد.
به گزارش ایرنا،سردار "اسکندر مومنی " روز پنجشنبه در نشست مشترک با استاندار چهارمحال و بختیاری افزود:این میزان به صورت کامل به خزانه کشور واریز می شود و ریالی از آن به صورت مستقیم به پلیس نمی سد و پس از واریز به خزانه از آنجا توزیع می شود.
به گفته وی،از این میزان جرایم 60درصد از آن به وزارت راه و شهرسازی و استانداری ها و شهرداری و 20درصد برای صندوق خسارت بدنی و پنج درصد برای فرهنگ سازی و 15درصد به نیروی انتظامی اختصاص می یابد.
وی گفت:این درآمد از آن جمله درآمدهایی است که امید است کاهش یابد و در چند سال آینده با نصب سیستم های هوشمند این جرایم کاهش خواهد یافت.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت:در بحث مدیریت بحران در حوزه تصادفات جاده ای انتظار است اورژانس ،هلال احمر و آتش نشانی به یک هماهنگی و هم پوشانی لازم برسند.
مومنی گفت:به دلیل این که آتش نشانی زیر نظر شهرداری ها
قرار دارد و حوزه فعالیت شهرداری ها نیز دورن شهری است تا رسیدن آتش نشانی بر سر صحنه تصادفات،زمان برای اطفا حریق افزایش می یابد و از طرف دیگر اورژانس نیز خود را تنها مسوول امداد رسانی به زخمی ها و اسیب دیدگان می داند.
وی تاکید کرد:مدیریت بحران در این زمینه باید به یک متولی واحدی برای امداد و نجات در تصادفات جاده ای برسد چرا که سه حوزه اورژانس، آتش نشانی و هلال احمر در این حوزه فعالند که باید در این زمینه در تصادفات جاده ای هم پوشانی اولیه صورت گیرد.
مومنی افزود : 47درصد تصادفات جاده ای بر سر صحنه صورت می گیرد که با هم پوشانی اولیه اورژانس ،هلال احمر و آتش نشانی ،این میزان به 20درصد کاهش یابد.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور از ،روند سخت گرایانه برای مدیران فنی پایانه های حمل و نقل کشور خبر داد و گفت: مسوول فنی پایانه ها نسبت به تردد اتوبوس های که معاینه فنی ندارند یا دچار عیب فنی می باشد سخت گرایانه بر خورد کند و اجازه تردد به این گونه اتوبوس ها را ندهد.
مومنی گفت:حجم تردد و گردشگر در چهارمحال و بختیاری روبه افزایش است و 70درصد راه های این استان کوهستانی می باشد و وضعیت جاده های این استان نیازمند بهبود است.
به گفته وی،نیروی انتظامی برای اجرای سیستم های هوشمند در این استان همکاری لازم را انجام می دهد و مقررر شد پلیس راهنمایی و رانندگی، سیستم هوشمند را یکصد کیلومتر از سطح جاده ها نصب کند و به همین میزان نیز وزارت راه و شهرسازی و استانداری چهارمحال و بختیاری اجرا کند.
به گزارش ایرنا،در این نشست وضعیت راههای چهارمحال و بختیاری مورد ارزیابی قرار گرفت.
7359
20/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]