تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869293750




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سردار نقدی: دشمن جرات ندارد به ایران نگاه چپ کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سردار نقدی: دشمن جرات ندارد به ایران نگاه چپ کند خرم آباد - ایرنا- رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ایران پیشرفت های خوبی در حوزه های مختلف داشته و امروز، از قدرت های مطرح در عرصه نظامی است که دشمن جرات ندارد چپ به آن نگاه کند.


سردار محمدرضا نقدی عصر چهارشنبه در جمع بسیجیان خرم آباد در حسینیه عاشقان ثارالله افزود: آمریکا و نوکرانش دریافته اند که دربرابر قدرت عظیم ایران اسلامی، همچون مگسی هستند که عرصه سیمرغ جولانگاه آنان نیست.
وی تصریح کرد: استکبار و غرب برای سرکوبی ملت ها از ساز و برگ های فراوان نظامی استفاده می کنند که این امر تاثیری به حال آنان نداشته و با بکارگیری این سلاح ها منفورتر می شوند.
نقدی با اشاره به تحولات منطقه و جنگ غزه و با بیان اینکه رژیم صهیونیستی دو ماموریت تفرقه افکنی و جریحه دار کردن اعتقادات مسلمانان را در منطقه دنبال می کند؛ افزود: جوانان غیور و انقلابی با دست خالی پوزه دشمن تا دندان مسلح را در غزه به خاک مالیدند.
وی بر حمایت ملت ایران از مظلومان تاکید کرد و گفت: سیاست های استکبار در بسیاری از کشورها از جمله فلسطین، سوریه، لبنان، عراق، افغانستان و پاکستان شکست خورده و در برابر سیاست های انقلاب اسلامی زمین گیر شده است.
رییس سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: امروز، مساله نگران کننده، تهاجم فرهنگی و بی توجهی به ارزش هاست.
وی با بیان اینکه تهاجم فرهنگی تنها راه دشمن برای حمله به کشور و جوانان است، افزود: دشمن پس از شکست در جبهه نظامی، تمام دلارهای خود را از سال 85 در زمینه فرهنگی هزینه کرده وبه جنگ فرهنگی با ایران روی آروده است.
نقدی ادامه داد: اکنون 166 کانال ماهواره ای در برنامه ریزی گسترده تلاش می کنند ایمان را که عنصری برای مجاهدت و ایستادگی مسلمانان است از آنان بگیرند چرا که دریافته اند کم رنگی ایمان در جامعه منجر به پیروزی آنها می شود.
وی ، افزایش 10 برابری تولید مواد مخدر در افغانستان، ورود آن با قیمت ارزان به ایران و ترویج مشروبات الکلی را نقشه شوم دیگری از استکبار دانست و گفت: رسانه ها و ماهواره امروز مهمترین ابزار ترویج فساد اخلاقی هستند.
نقدی همچنین افزایش سه برابری آمار طلاق در کشور را زنگ خطری در استفاده از شبکه های ماهواره ای دانست و گفت: فعالیت 22 شبکه در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بدون شک پاسخگوی مطلوبی برای تنوع طلبی مردم است بنا براین استفاده از ماهواره جایز نیست.
وی همچنین افزود: استکبار با تشکیل گروهک های تروریستی ا ز جمله داعش تلاش می کند اسلام را به عنوان دین خشونت به جهانیان معرفی کند در حالی که ارائه دهندگان فرهنگ متعالی پیروز میدان هستند که بدون شک جمهوری اسلامی و ملت ایران باید این فرهنگ را به جهانیان ارائه کنند.
7269/630/ 684


20/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن