واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۹ شهريور ۱۳۹۳ (۲۰:۳۷ب.ظ)
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي: شيوع اعتياد به مواد مخدر صنعتي در ميان زنان نگرانکننده است دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي گفت: شيوع اعتياد به مواد مخدر صنعتي در ميان زنان تاسف بار و نگران کننده است.
محمدعلي نصرتي در همايش استاني پيشگيري از اعتياد از نهادهاي فرهنگي، اجتماعي و انتظامي خواست در زمينه اعتياد زنان به مخدرهاي صنعتي وارد عمل شوند و اقدامات عاجل انجام دهند.
وي هشدار داد: مواد مخدر صنعتي امروز جاي مواد مخدر سنتي را در بين معتادان گرفته و اثرات آن بسيار خطرناک تر از مواد سنتي است.
نصرتي افزود: با کاهش سن اعتياد و افزايش مصرف کنندگان، ناامني اجتماعي و اخلاقي در جامعه روز به روز بيشتر مي شود که مسوولان همه نهادها بايد امکانات مادي و معنوي را پاي کار بياورند تا بتوانيم با آن مقابله کنيم.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي اضافه کرد: دشمن با ناکامي در دفاع مقدس و انواع توطئه ها در 35 سال گذشته، اکنون رو به تضعيف ايمان و ارزش هاي جامعه اسلامي آورده تا با هجمه هاي مختلف فرهنگي ما را خلع سلاح کنند.
وي ترويج مواد مخدر در بين مردم ايران به خصوص جوانان را از شگردهاي دشمن براي دست يافتن به اهداف خود عنوان کرد و افزود: براي تضعيف ايمان و اراده ملت ما مواد مخدر راهي است که دشمنان با آلوده کردن جوانان مي توانند در اثر آن اعتقاد و باورهاي مردم را از بين ببرند.
نصرتي، با بيان اين که درمان و پيشگيري براي کاهش آسيب در کنار درمان معتادان مهم است، نظارت اجتماعي، آگاه سازي، ارتقاي مهارت برخورد با معتادان و همچنين تقويت بنيه اعتقادي خانواده ها را از نکات قابل توجه در پيشگيري از اعتياد دانست.
وي با تاکيد بر اين که ملت ايران با عبور از گردنه هاي حساس تاريخ ماندگاري از خود به يادگار گذاشته است، گفت: دولت و ملت بايد دست به دست هم دهند و در اين برهه حساس با نجات جوانان از گرداب اعتياد، دشمن را ناکام بگذارند.
توکل فرهادي مسوول معاونت فرهنگي و اجتماعي سپاه عاشورا نيز در اين همايش گفت: دشمن با شکست در جنگ نظامي و نبرد سخت، عرصه جنگ نرم را براي رويارويي با انقلاب در پيش گرفته است.
وي افزود: علاوه بر فضاي مجازي و اينترنت، بيشترين حوزه اي که از جامعه تلفات مي گيرد و آن را درگير مي کند، اعتياد است.
همايش پيشگيري از اعتياد ويژه مربيان بسيجي آذربايجان شرقي در سالن ثارالله کانون بسيج جوانان تبريز برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]