محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843717641
نگاهی مقایسه ای میان جایزه علمی مصطفی(ص) و جوایزعلمی معتبر جهان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جهان اسلام در آستانه میزبانی بزرگترین جایزه علمی و فناوری در دنیا: نگاهی مقایسه ای میان جایزه علمی مصطفی(ص) و جوایزعلمی معتبر جهان تهران- ایرنا - جایزه مصطفی(ص)، جایزه عالی علم و فناوری است که هر دو سال یک بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می شود.
به گزارش ایرنا ، هدف از اعطای جایزه مصطفی ترویج و تشویق علم آموزی و پژوهش در جوامع اسلامی است.
این جایزه پیشگام توسعه روابط منطقه ای نهادهای علمی و فناوری در کشورهای اسلامی است و با تقویت ارتباط علمی میان دانشمندان و پژوهشگران جهان اسلام به رشد و تعالی علمی در کشورهای اسلامی کمک خواهد کرد.
جایزه مصطفی(ص)، جایزه عالی علم و فناوری است که هر دو سال یک بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می شود. این جایزه به احترام نام پیامبر اعظم اسلام(ص) و به دلیل تأکید بسیار آن حضرت به علم آموزی، به نام یکی از القاب ایشان، مصطفی، به معنای برگزیده نام گذاری شده است. این جایزه در سال جاری برای نخستین بار اهدا خواهد شد.
*** جایزه ای برای توسعه روابط منطقه ای کشورهای اسلامی
جایزه مصطفی با شناسایی، معرفی و تقدیر شایسته از برترین های علم و فناوری در جهان اسلام، علم آموزی و پژوهش را در جوامع اسلامی ترویج و تشویق می کند. همچنین این جایزه پیشگام توسعه روابط منطقه ای نهادهای علمی و فناوری در کشورهای اسلامی است و با تقویت ارتباط علمی میان دانشمندان و پژوهشگران جهان اسلام به رشد و تعالی علمی در کشورهای اسلامی کمک خواهد کرد.
جایزه مصطفی در چهار رشته «علوم و فناوری نانو»، «علوم و فناوری زیستی و پزشکی»، «علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات» و «طرح برتر دانشمند مسلمان» اعطا می شود. برگزیدگان در هر رشته علاوه بر دریافت لوح و مدال مخصوص جایزه، مبلغ 500 هزار دلار جایزه ویژه نیز دریافت می کنند.
جایزه مصطفی در سال 1391 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی (مصوب جلسه 714 مورخ 30/3/1391) رسیده است. ارکان جایزه عبارتند از: شورای سیاست گذاری، گروه های داوران. شورای سیاست گذاری جایزه، مسؤولیت تصویب سیاست های کلان جایزه را به عهده دارد و اعضای آن عبارتند از: رئیس شورا: معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران و پنج نفر اعضای حقیقی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای مدت چهار سال انتخاب می شوند. انتخاب مجدد افراد بلامانع است. اعضای حقوقی ایرانی نیز عبارتند از: وزیر امور خارجه؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ رئیس جامعة المصطفی العالمیه؛ رئیس فرهنگستان علوم؛ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی؛ رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رؤسای کمیسیون های آموزش و تحقیقات و بهداشت، درمان مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه تهران و رئیس دانشگاه صنعتی شریف.
همچنین اعضای حقوقی خارجی عبارتند از: دو نفر از رؤسای نهادهای اسلامی بین المللی که به عنوان اعضای حقوقی از بین رؤسای نهادهای بین المللی اسلامی از جمله: آکادمی علوم جهان اسلام، کمیته همکاری های علمی ـ فناوری سازمان همکاری های اسلامی (کامستک)، بانک توسعه اسلامی، سازمان آموزشی علمی و فرهنگی اسلامی (آیسسکو)، دو نفر از رؤسای مسلمان دانشگاه های معتبر جهان اسلام برای مدت یک دوره انتخاب خواهند شد.
مهلت دریافت آثار توسط نهادهای نامزدکننده جایزه مصطفی تا 21 شهریورماه است. نامزدی برای دریافت جایزه مصطفی بر مبنای یک اثر یا دستاورد برجسته نظری یا کاربردی صورت می گیرد و مجموع فعالیت های علمی یا اثر کلی یک فرد بر حوزه های علمی فناوری، در گام بعدی مورد توجه داوران قرار دارد. داوطلبان، آثار علمی خود را از طریق یکی از نهادهای نامزدکننده به دبیرخانه جایزه ارائه می کنند.
ثبت نام یا نامزدی مستقیم از سوی خود فرد امکان پذیر نیست و آثار علمی توسط نهادهای نامزدکننده به دبیرخانه جایزه معرفی می شوند. دانشمندان و شخصیت های علمی جهانی نیز می توانند نامزدهای مورد نظر خود را به دبیرخانه معرفی کنند. فرم ثبت نام و معرفی نامزدها باید برای هر اثر به صورت جداگانه تکمیل و به دبیرخانه ارسال شود.
در حال حاضر 204 پژوهشگاه، دانشگاه، پارک فناوری یا دیگر مراکز علمی فناوری از 54 کشور عضو سازمان همکاری های اسلامی در فهرست نهادهای نامزدکننده قرار دارند.
برای دریافت جایزه «اثر برتر دانشمند مسلمان» نامزدهایی از سراسر جهان می توانند معرفی شوند. دانشمندان مسلمان و غیرمسلمان که تابعیت هر یک از کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی را داشته باشند می توانند برای شرکت در سه بخش دیگر جایزه نامزد شوند. موارد خاص نامزدی، مانند دانشمندان جوامع بزرگ مسلمان در کشورهای دیگر، توسط دبیرخانه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
*** نحوه داوری آثار
آثار رسیده به دبیرخانه جایزه مصطفی در دو مرحله ارزیابی و داوری می شوند. در مرحله اول کمیته های داوری مقدماتی مدارک و صلاحیت آثار را از نظر ویژگی های عمومی بررسی کرده و آثار دارای صلاحیت را به مرحله بعدی داوری می فرستند. مطابق ضوابط، آثاری که پیش از این برنده حداقل یک جایزه معتبر علمی در سطح جهان شده باشند، به مرحله بعد راه نمی یابند. همچنین آثاری که به صورت شخصی و خارج از مسیر صحیح نامزدی توسط نهادهای نامزد کننده ارائه شوند در این مرحله پذیرفته نمی شوند.
در مرحله نهایی، در هر یک از حوزه های جایزه، یک گروه داوری هفت نفره از محققان و دانشمندان برجسته بین المللی آثار نهایی را داوری و اثر برگزیده را با توجه به شاخص های زیر انتخاب می کنند.
شاخص های داوری آثار رسیده، به این شرح است:
ویژگی های برجسته اثر: نوآوری مشهود درروش علمی، پیشرو بودن اثر و نیز ماندگاری آن از مهم ترین ویژگی های مورد توجه داوران هستند. همچنین اثر باید کاربردهای مشخصی داشته یا نتایج حاصل از آن به صورت محسوس در جهان علم تأثیر گذاشته باشد. شرکت کنندگان برای اثبات این ویژگی ها باید دلایل کافی و مستندات قابل تشخیص ارائه کنند.
دامنه نفوذ: اثر علمی مورد داوری باید به گسترده کردن مرزهای دانش در جهان کمک کرده و در سطح جهانی یا منطقه ای تأثیر علمی قابل ملاحظه ای بر جای گذاشته باشد. همچنین آثار باید یا در قالب یک تئوری علمی در رسانه های معتبر علمی منتشر شده یا قابلیت تبدیل به طرح های اقتصادی و تولید ثروت را داشته باشند. همچنین آثار علمی ارسالی باید بر فرهنگ، جامعه، سلامت، محیط زیست و رفاه عمومی تأثیر مشهودی داشته و در پاسخ گویی به نیازهای علمی یا حل مسائل اجتماعی ایفای نقش کرده باشند.
ویژگی های صاحب اثر: صاحب یا صاحبان اثر علمی نامزد دریافت جایزه مصطفی باید در زمینه تخصصی خود از حسن شهرت و سابقه علمی درخشانی برخوردار باشند. این سابقه از طریق داشتن آثار و مقالات منتشر شده در نشریات معتبر علمی یا نوآوری ها و اختراعات ثبت شده یا نقش داشتن در توسعه فناوری های جدید سنجیده خواهد شد. جامع نگری و روحیه نوآوری علمی از دیگر ویژگی های نامزدهای دریافت جایزه مصطفی است.
براساس این گزارش، مهر 1393 هفته وقف جایزه مصطفی نامگذاری شده است و آذر 1393 نیز اسامی نامزدهای نهایی و برندگان جایزه مصطفی اعلام می شود. در نهایت دی 1393 مراسم و اعطای جایزه به برگزیدگان نهایی برگزار خواهد شد.
*** جوایز مالی برای تلاش عالی
امروزه حدود 390 جایزه علمی معتبر در سراسر جهان به کسانی تعلق می گیرد که فعالیتی نوآورانه و مفید برای بهبود کیفیت زندگی بشر و ارتقا سطح دانش، انجام داده باشند. شاید هرگاه سخنی از جایزه علمی به میان می آید جایره نوبل و جایزه فیلدز بیشتر توجه را به خود جلب کرده باشند ولی برخی جوایز قدیمی تر و گران بهاتری در علم و فناوری وجود دارند که کمتر سخنی از آنها به میان آمده است با این حال نمی توان از اعتبار و اهمیت آنها چشم پوشی کرد.
***جوایز علمی در زمینه های مختلف
جوایز علمی نه تنها در زمینه های علوم پایه بلکه در تمامی زمینه های علم و فناوری اهدا می شوند. بعضی از این جوایز عبارتند از:
اخترشناسی: جایزه دنی هینمن، مدال ادینگتون و نشان هنری دراپر، ریاضیات: مدال فیلدز، جایزه آبل، جایزه بلومنتال، جایزه ولف و جایزه دنی هینمن، شیمی: جایزه نوبل، نشان پریستلی، مدال الیوت کرسون و جایزه فایرز در شیمی آنزیم، علوم رایانه: جایزه تورینگ، مدال الیوت کرسون و مدال ریچارد همینگ، فیزیک: جایزه نوبل فیزیک، جایزه ولف، مدال بولتزمان، جایزه پانوفسکی، مدال ماکس پلانک و جایزه اینشتین، هوافضا: جایزه برادران رایت و جایزه ایکس انصاری، پزشکی: جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی، جایزه ولف، مدال الیوت کرسون، جایزه پتامکین و جایزه لسکر.
***جایزه نوبل (Nobel prize)
نخستین و شناخته شده ترین جایزه علمی، جایزه نوبل، برگرفته از نام «آلفرد برنارد نوبل» است که هر سال در چهار رشته علمی به برترین دانشمندان فیزیک، شیمی، زیست شناسی و اقتصاد و دو رشته غیر علمی ادبیات و صلح در سراسر جهان اهدا می شود. آلفرد نوبل در سال 1895، یک سال پیش از مرگ، نزدیک به تمامی ثروتش را که از راه اختراع دینامیت به دست آمده بود به پایه گذاری این جایزه اختصاص داد تا با ترویج تلاش های علمی بشردوستانه استفاده های غیرصلح آمیز از اختراعش را جبران کند. این جایزه حاوی یک مدال طلا، دیپلم افتخار و 200 هزار دلار آمریکا در هر رشته و در مجموع 1.2 میلیون دلار است که این مبلغ اغلب به منظور تامین هزینه های تحقیق و پژوهش به دانشمندان اعطا می شود.
روند پیشنهاد نامزد و انتخاب برنده، طولانی و موشکافانه بوده و این مسئله موجب برتری اعتبار جایزه نوبل نسبت به سایر جوایز شده است. البته جای خالی ریاضیات در میان جوایز اهدایی از سوی بنیاد جایزه نوبل دیده می شود که می توان به ترتیب جوایز آبل، فیلدز و کرافورد را معادل مناسبی برای آن دانست.
****جایزه تورینگ (Turing prize)
سالانه از سوی انجمن ماشین های محاسب (ACM) به اشخاصی که سهم به سزایی در پیشرفت های زمینه رایانه دارند، جایزه ای تحت عنوان جایزه تورینگ اهدا می شود. این جایزه نخستین بار در سال 1966 به آلن پرلیس از آمریکا تعلق گرفت. از آنجایی که برای علوم رایانه جایزه نوبل وجود ندارد، این جایزه معادل مناسبی برای نوبل می باشد. حامیان این جایزه دو شرکت گوگل و اینتل بوده و مبلغ 250 هزار دلار آمریکا به برنده تعلق می گیرد.
***جایزه برادران رایت (Wrigth brothers` prize)
در ایالات متحده، جوایز محلی متعددی مانند عقاب طلایی، در زمینه هوانوردی و خلبانی از سوی ادارات هوانوردی مختلفی به خلبانان محلی اعطا می شد. در آگوست 2003، اداره هوانوردی فدرال(FAA) برنامه جایزه ویژه خلبانی برادران رایت(MPA) را افتتاح کرد تا به عنوان جایزه ملی معتبر در این زمینه به جای جوایز محلی متعدد شناخته شود. این جایزه به خلبانانی حرفه ای، مستعد و با سابقه پرواز پنجاه سال پیاپی و یا بیشتر، اهدا می شود که شامل گواهی نامه و مدال خلبانی بوده و همزمان مقام افتخاری به نام خلبان و ملیت وی در سایت اصلی این برنامه قرار می گیرد. البته این جایزه به منظور قدردانی از افرادی که پژوهش ها و فعالیت های قابل توجهی در مهندسی، طراحی، توسعه و یا بهره برداری از وسایل نقلیه هوایی یا فضایی انجام داده باشند، نیز تعلق می گیرد.
جایزه فیلدز (Fields prize)
این جایزه هر چهار سال یکبار از سوی کنگره اتحادیه جهانی ریاضیات به دو، سه و یا چهار ریاضی دان کمتر از چهل سال در زمینه دستاوردهای ماندگار و پیشرفته در ریاضیات، اعطا می شود. این جایزه برای اولین بار به لارس آلفرس و جس داگلاس در سال 1936، اعطا شد و پس از آن فعالیت خود را به طور رسمی از سال 1954، آغاز کرد.
مریم میرزاخانی، نخستین دانشمند زن جوانی است که در سال جاری به همراه سه دانشمند جوان دیگر، موفق به دریافت این جایزه شد و افتخار ارزشمندی برای ایران به ارمغان آورد. جایزه فیلدز و جایزه آبل هر دو دارای اعتبار و اهمیت فراوانی هستند و به نوعی می توان هر دو آنها را معادل نوبل ریاضیات دانست ولی به علت محدودیت سنی در جایزه فیلدز، آبل گزینه مناسب تری است. جایزه فیلدز شامل یک مدال طلا با تصویر نیم رخ ارشمیدس و 15 هزار دلار آمریکا است.
***جایزه یونسکو (UNESCO prize)
این جایزه از سوی سازمان علمی، آموزشی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) به فردی که سهم مهمی در پیشرفت تکنولوژی در مناطق دور یا کشورهای در حال توسعه عضو سازمان از طریق تحقیقات علمی و تکنولوژی (به ویژه در زمینه آموزش، مهندسی و پیشرفت های صنعتی) داشته است، اهدا می شود. این جایزه اولین بار در سال 1968، توسط رابرت سیمپسون سیلور از انگلستان اخذ شد. مراسم اهدای آن در سال های فرد همزمان با کنفرانس عمومی یونسکو، با اعطای 15هزار دلار آمریکا به همراه مدال نقره آلبرت اینشتین، صورت می پذیرد.
***جایزه تنگ (tang prize)
این جایزه سال 2012 توسط دکتر ساموئل لیین پایه گذاری شده است. این جایزه هر دو سال یکبار به دو یا سه کاندیدا با دستاوردهای مهم در هر یک از زمینه های توسعه پایدار، علوم زیستی و دارویی، چین شناسی (مطالعه ادبیات و رسوم چین) و حقوق تعلق می گیرد. مبلغ جایزه تانگ حدود 400 هزار دلار در هر یک از چهار زمینه فوق و در مجموع یک میلیون و 675 هزار دلار است که البته این مبلغ بین دریافت کنندگان جایزه در هر رشته تقسیم می شود. این جایزه به منظور تشویق ذهن های خلاق برای ایجاد دیدگاه و نظریه جدید در راستای بهبود زندگی بشر، پدید آمده است. اعتبار این جایزه به اندازه ای است که نوبل آسیایی نامیده شده است.
***جایزه ملکه الیزابت (queen Elizabeth prize)
جایزه 1.5 میلیون دلاری ملکه الیزابت در علوم مهندسی به مهندسانی با ابداعات مهندسی مفید در زمینه پیشرفت های زمینی، تعلق می گیرد و هدف آن توسعه تفکر عمومی در علوم مهندسی و تشویق جوانان برای شرکت در چنین فعالیت هایی است. این جایزه نخستین بار در سال 2013 به مارک اندرسون، تیم برنرزلی، رابرت کان و وینتون کف تعلق گرفت.
***جایزه پیشرفت سریع در بنیاد علوم (Break through prize)
این جایزه به دستاوردهای مهم و جدید در زمینه مبانی فیزیک، علوم حیات و ریاضیات تعلق می گیرد. در سال 2012، یوری میلنر برای دانشمندانی که سهم به سزایی در ارتقا علم فیزیک و پاسخگویی به سوالات عمیق را داشته اند، این جایزه را در مبانی فیزیک پایه گذاری کرد. پس از آن در سال 2013، این جایزه با ورود بخش علوم حیات (در راستای پیشرفت های مهم در زمینه بهبود روش زندگی و افزایش طول عمر) به آن گسترش یافت و در سال 2014 نیز دستاوردهای مهم در تمامی شاخه های ریاضیات به آن افزوده شد. این جایزه، گران ترین جایزه علمی بوده و طی یک برنامه تلویزیونی مبلغ سه میلیون دلار به برندگان هر یک از زمینه های فوق اهدا می شود تا بدین ترتیب ضمن تقدیر از آنها، نسل بعدی دانشمندان را به فعالیت در این راستا تشویق کنند.
علمی (1)** 9340**1599
19/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
جایگاه بالای جايزه مصطفی میان جوايز علمی جهان |اخبار ایران و جهان
جایگاه بالای جايزه مصطفی میان جوايز علمی جهان کد خبر ۴۳۳۲۷۴ تاریخ انتشار ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷ ۵۹ - 09 September 2014 با قدم نهادن جوامع انسانی به عصر تکنولوژی رشد سریعی در علم و فناوری به وجود آمد و تا امروز ادامه داشتهاست جوامع مختلف هم برای پیشرفت و ترغیب مردم به علم و دانشتشریح آخرین وضعیت برگزاری جایزه مصطفی(ص)/ مقایسه جایزههای علمی دنیا
تشریح آخرین وضعیت برگزاری جایزه مصطفی ص مقایسه جایزههای علمی دنیاآخرین وضعیت برگزاری جایزه مصطفی ص در مقایسه با جایزههای علمی دنیا تشریح شد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس جوامع مختلف هم برای پیشرفت و ترغیب مردم به علم و دانش جوایز و افتخاراتی به دانشمندان محلی خود اعجایزه ۵۰۰،۰۰۰ دلاری مصطفی (ص)، یکی از بزرگترین جوایز علمی جهان
جایزه ۵۰۰ ۰۰۰ دلاری مصطفی ص یکی از بزرگترین جوایز علمی جهان دانش > دانشهای بنیادی - در میان ۳۹۰ جایزه علمی معتبری که هر یک تا چهار سال به دانشمندان برگزیده اهدا میشود جایزه ۵۰۰هزار دلاری مصطفی برای دانشمندان اسلامی جزو گرانبهاترین آنها به شمار میرود با قدم نمعرفی 9 جایزه بزرگ علمی دنیا/ جایزه مصطفی جایزه عالی علم و فناوری است
دانش و فناوری معرفی 9 جایزه بزرگ علمی دنیا جایزه مصطفی جایزه عالی علم و فناوری است جایزه پیامبر اعظم ص جایزه ای است علمی و به طرحهایی تعلق میگیرد که زمینهساز بهبود زندگی بشر بوده و در آنها محققان دست به نوآوریهای مشهود در مرزهای دانش و فناوری زده یا روشهای علمی جدیدی ارائآیا جایزه مصطفی، گرانترین جایزه علمی دنیاست؟
چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۵ جایزه مصطفی ص جایزه عالی علم و فناوری است که هر دو سال یکبار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا میشود به گزارش سرویس علمی ایسنا هدف از اعطای جایزه مصطفی ترویج و تشویق علمآموزی و پژوهش در جوامع اسلامی است این جایزه پیشگام توسعه روجایزه مصطفی؛ رویداد فناوری در جهان اسلام
جایزه مصطفی رویداد فناوری در جهان اسلام همه ما بهعنوان افرادی که در این محدوده فرهنگی و جغرافیایی متولد شدهایم به موضوع علم در سطح جهان اسلام حساسیت ویژهای داریم ما از کودکی در کتابها خوانده بودیم این محدوده جغرافیایی مهد علم و دانش بوده است در دوره ای از تاریخ تمدن بشری دگرانترین جایزه های علمی جهان
گرانترین جایزه های علمی جهان کمپین وقف برای بزرگترین جایزه علم و فناوری دانشمندان مسلمان که قرار است در ایران برگزار شود از مهر و آبان راه اندازی می شود مراسم معرفی برترین ها و اعطای این جایزه دی ماه در ایران برگزار می شود خبرگزاری مهر کمپین وقف برای بزرگترین جایزه علم وخلعتبري: مرزبان و کرانچار قابل مقايسه نيستند |اخبار ایران و جهان
خلعتبري مرزبان و کرانچار قابل مقايسه نيستند کد خبر ۴۳۲۷۷۵ تاریخ انتشار ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۷ - 07 September 2014 محمدرضا خلعتبري اميدوار است در مشهد پايش به گلزني باز شود تا بتواند آغازگر بردهاي سپاهان بعد از تساوي هاي پي در پي باشد خلعتبری بعد از تساوی مقابل ملوان گفت و گوییادغام دانشگاههای فنی حرفهای و علمی کاربردی |اخبار ایران و جهان
ادغام دانشگاههای فنی حرفهای و علمی کاربردی کد خبر ۴۳۱۰۲۷ تاریخ انتشار ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۶ - 01 September 2014 سرپرست دانشگاه فنی وحرفهای کشور با اشاره به لزوم بازنگری بر آموزشهای دانشگاههای فنی و حرفهای و موسسات علمی و کاربردی تاکید کرد باید صلاحیت حرفهای در کشور ایجرشت قطب علمی سرطان جهان
رشت قطب علمی سرطان جهان 22 مرکز تحقیقاتی در مرکز علمی و پژوهشی سرطان در رشت تجمیع و گیلان به قطب علمی سرطان در جهان اسلام تبدیل خواهد شد رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اعلام خبر فوق و با اشاره به اینکه تکریم مفاخر و مشاهیر گیلان از اولویت های فرهنگی شورای شهر رشت است از افتتاح دبیعضو هیئت علمی جامعةالمصطفیالعالمیه: حرم حضرت معصومه(س) پناهگاهی امن برای مسلمان و غیرمسلمان است
عضو هیئت علمی جامعةالمصطفیالعالمیه حرم حضرت معصومه س پناهگاهی امن برای مسلمان و غیرمسلمان استعضو هیئت علمی جامعةالمصطفی العالمیه گفت حرم حضرت معصومه س پناهگاهی امن برای مسلمان و غیرمسلمان است حجتالاسلام محمدرضا سودمند امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به دهه کگپی با رضا ناجی، بازیگری که 4 جایزه جهانی دارد
گپی با رضا ناجی بازیگری که 4 جایزه جهانی دارد رضا ناجی در کارنامه بازیگریاش 40 فیلم دارد به علاوه چهار جایزه بینالمللی که خرس نقرهای برلین برای بازی در فیلم آواز گنجشکها ی مجیدی چون ستارهای در میان آنها میدرخشد به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران رضا ناجی در کارنامه بکشف قدیمیترین شیء فلزی خاورمیانه |اخبار ایران و جهان
کشف قدیمیترین شیء فلزی خاورمیانه نوعی درفش مسی قدیمیترین شیء فلزی کشفشده در خاورمیانه لقب گرفته است کد خبر ۴۲۸۸۸۳ تاریخ انتشار ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۳ ۳۰ - 26 August 2014 نوعی درفش مسی قدیمیترین شیء فلزی کشفشده در خاورمیانه لقب گرفته است به گزارش ایسنا این کشف نشان میدهد40 کشته در درگیری میان ارتش و حوثیها |اخبار ایران و جهان
40 کشته در درگیری میان ارتش و حوثیها کد خبر ۴۳۲۷۹۹ تاریخ انتشار ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۰ - 07 September 2014 منابع یمنی اعلام کردند که در درگیریهای دو روز اخیر در شمال یمن میان حوثیها و ارتش و افراد مسلح قبایل 40 تن کشته شدهاند به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری اسکامخالفت مسلمانان میانمار و هند با فراخوان القاعده |اخبار ایران و جهان
مخالفت مسلمانان میانمار و هند با فراخوان القاعده رسانه ها از پاسخ منفی مسلمانان میانمار و هند به دعوت رهبر القاعده برای پیوستن به عملیات تروریستی در منطقه خبر دادند کد خبر ۴۳۲۸۰۳ تاریخ انتشار ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۶ - 07 September 2014 رسانه ها از پاسخ منفی مسلمانان میانمار و هحمله جنگندههای اماراتی به شبهنظامیان لیبی |اخبار ایران و جهان
حمله جنگندههای اماراتی به شبهنظامیان لیبی خبرگزاری فرانسه به نقل از مقام های آمریکایی اعلام کرد جنگنده های اماراتی با استفاده از پایگاه های مصر مواضع شبه نظامیان اسلامگرا در لیبی را بمباران کردند کد خبر ۴۲۹۲۱۳ تاریخ انتشار ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۳ - 26 August 2014 خبرگزاری فنگاهی به مجهزترین راکتهای تنیس در اوپن آمریکا |اخبار ایران و جهان
نگاهی به مجهزترین راکتهای تنیس در اوپن آمریکا تکنولوژی روز نقش اساسی در کارایی ورزشکاران و نحوه بازی آنها دارد در مسابقات تنیس آزاد آمریکا تنیسبازان از بهترین تجهیزات برخوردار بودهاند کد خبر ۴۳۲۷۹۴ تاریخ انتشار ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۳ - 07 September 2014 تکنولوژی روز نقش-
گوناگون
پربازدیدترینها