تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى جبرئيل با وحى به نزدم مى‏آمد، نخستين چيزى كه به من القا مى‏كرد، بسم اللّه‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819660661




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشگاه عملی کاربردی و سازمان فنی و حرفه ای ادغام نمی شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دانشگاه عملی کاربردی و سازمان فنی و حرفه ای ادغام نمی شوند اردبیل - ایرنا- رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: براساس مطالعات، ادغام دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان فنی وحرفه ای امکان پذیر نیست و نگرانی کارکنان این دو مرکز آموزشی بی مورد است.


به گزارش ایرنا، مسعود شفیعی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در اردبیل با بیان اینکه تلاش می شود این دو مرکز توسط یک نفر مدیریت شود، افزود: این دو مرکز آموزشی باید با ماهیت مختص به خود به فعالیت ادامه دهند.
وی با تاکید بر هم افزایی این دو مرکز آموزشی افزود: دانشگاه علمی کاربردی از آزمایشگاه های لازم بی بهره است و در این زمینه از مراکز فنی وحرفه ای همکاری می طلبد.
شفیعی ماهیت دانشگاه علمی کاربردی و مراکز فنی وحرفه ای را مهارتی دانست و گفت: این مراکز متناسب با تقاضای بازار فعالیت کرده و نیروهایی که در این مراکز تربیت می شوند یا در بازار مشغول فعالیت هستند یا بعد از فراغت از تحصیل جذب کار می شوند.
سرپرست سازمان فنی وحرفه ای کشور افزود: 60 درصد دروس این مراکز کارگاهی بوده و تلاش می کنیم با آموزش مهارت ها نقشی در کاهش بیکاری در کشور داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بیشتر رشته های دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کاردانی و کارشناسی است، گفت: براساس قراردادهای منعقد شده با آلمان و اتریش برای جذب اساتید از این کشورها برای تربیت نیروهای ماهر در کشور اقدام کرده ایم.
وی گفت: براساس نیاز روز کشور رشته های جدید ایجاد می شود و در این خصوص رشته کارشناسی فن آوری های نوین را دایر کرده ایم.
شفیعی با اشاره به نیاز بازار به نیروهای کار ماهر افزود: دانشگاه علمی کاربردی و سازمان فنی وحرفه ای هر دو نیروهای ماهر تربیت می کنند که برای تاثیرگذاری این نیروها در کشورهای متقاضی نیز برنامه ریزی کرده ایم.
وی تعداد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در کشور را 700 هزار نفر اعلام کرد و گفت: این دانشجویان در یک هزار و 72 مرکز مشغول تحصیل و حرفه آموزی هستند.
وی ادامه داد: 200 هزار حرفه آموز نیز در 167 آموزشکده فنی وحرفه ای در کشور مشغول تحصیل هستند که امید می رود در عصر حاضر که عصر مغزافزار نام گرفته بتوانیم در توسعه کشور نقش موثر ایفا کنیم.
شفیعی با اشاره به پایین بودن شهریه دانشگاه علمی کاربردی، از افزایش 25 درصدی شهریه در این دانشگاه خبر داد.
وی افزود: مبلغ شهریه دانشگاه با هدف خدمات دهی بهتر به دانشجویان افزایش می یابد.
8124/530/ 684


19/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن