تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر کس دو رکعت نماز بخواند و بداند چه می گوید، از نماز فارغ می شود، درحالی که میا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820935514




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کودکان خجالتی خود را اجتماعی کنید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
کودکان خجالتی خود را اجتماعی کنید
خجالت در واقع نوعی ویژگی شخصیتی در کودک است نه یک عیب بزرگ که نیاز به دعوا و شرمساری والدین داشته باشد.


به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، خجالت کشیدن در کودکان با حمایت والدین آن‌ها قابل اصلاح است و جالب آن است که خجالتی بودن در بعضی فرهنگ‌ها مورد پسند و ستایش افراد جامعه است و از راه فرهنگ جامعه به کودک منتقل می‌شود.

محمد یگانه روانشناس در این باره گفت: از نظر علمی احساس خجالت در کودکان یک واکنش طبیعی نسبت به افراد و محیط‌های جدید است. بیشتر کودکان تا قبل از سه سالگی به راحتی با اطرافیان خود رابطه برقرار می‌کنند و به نظر اجتماعی می‌آیند.

اما بعد از این سن ترس کودکان از غریبه‌ها شروع می‌شود و احساس خجالت و شرمندگی را یاد می‌گیرند دراین زمان است که کودک اجتماعی با تبدیل به یک موجود حساس و خجالتی می‌شود.
وی در ادامه افزود: گفتن این جمله که «فرزند من کمی خجالتی است» در زمان روبه رو شدن والدین با دیگران کار بسیار اشتباهی است. گفتن این جمله این پیام را به فرزند شما القا می‌کند که چیزی در درونش وجود دارد که شما را نگران می‌کند.

وی در ادامه بیان داشت: اولین گام برای کمک کردن به کودک خجالتی شما این است که وی را به زور مجبور به انجام کاری نکنید و برای آشنا شدن کودک با محیط و افراد جدید به او فرصت کافی بدهید. اگر پدر و مادر کودک خود را مجبور کنند تا خجالتش را  کنار بگذارد ممکن است نتیجه وارونه بدهد و او بیشتر درون گرا شود.

این روانشناس در ادامه گفت: وقتی که کودک از خجالتی بودن خود احساس بدی دارد به مرور زمان آسایش و اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهد. والدین می‌توانند با گفتن جملات محبت‌آمیز و نشان دادن این که وی را همین طور که هست دوست دارند از بروز مشکلات جدی کودک جلوگیری کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهید از فرزندانتان افرادی اجتماعی بسازید باید این کار را از اجتماعات کوچک شروع کنید. برای شروع این کار معرفی یک دوست هم سن و سال به عنوان هم بازی به فرزندتان برای اولین قدم مناسب است. هر زمان که ملاحظه کردید که کودک شما از قالب خجالتی خود بیرون آمده و برون گرا شده و از این موضوع آگاه کرده و برایش جایزه‌ای بگیرید این روش تشویقی برای روحیه فرزند خجالتی شما بسیار مناسب است ، تشویق شدن و جایزه گرفتن می‌تواند یک محرک عالی برای یک کودک خجالتی باشد.

انتهای‌پیام/








تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۳:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن