محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827643235
اگر بیژنی نبود ده نمکی کاریکاتوریست می شد/ نگرانی از آینده هنر انقلاب
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرهنگ و هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی بزرگداشت مازیار بیژنی کاریکاتوریست انقلابی
اگر بیژنی نبود ده نمکی کاریکاتوریست می شد/ نگرانی از آینده هنر انقلاب
مسعود ده نمکی فیلمساز و همکلاسی مازیار بیژنی در مراسم بزرگداشت این کاریکاتوریست انقلابی از احساس تکلیفش در صحنه های مختلف سخن گفت و اعلام کرد که اگر مازیار بیژنی نبود، به جای فیلمساز شدن، کاریکاتوریست می شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بزرگداشت مازیار بیژنی کاریکاتوریست انقلابی شامگاه سه شنبه 18 شهریورماه در سازمان هنری-رسانه ای اوج برگزار شد.
بیژنی از علمداران هنر انقلاب است
وحید جلیلی نخستین کسی بود که برای سخنرانی درباره این کاریکاتوریست فراخوانده شد و او با اشاره به ویژگی های اخلاقی همکلاسی دوران دانشجویی خود از او به عنوان فردی یاد کرد که در طول 20 سال گذشته هیچ تفاوتی به لحاظ رفتاری و اخلاقی نداشته است و همچنان صداقت و نکته سنجی قدیم خود را به همراه دارد.
او به دو نکته در آثار بیژنی اشاره کرد و گفت: او بسیار پرکار است و در دو دهه اخیر هیچ گاه عرصه را از حضور آثار او خالی ندیده ایم و آثارش همیشه در خط مقدم بوده و به شکل خطرپذیرانه ای ارائه شده است. او به راستی مصداق امت همیشه در صحنه است.
به گفته وی، درباره نقد اسلام آمریکایی کسی به اندازه بیژنی کار نکرده است و او هنرمند انقلابی بوده که توانسته این مرزبندی را بین اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی به دیگران نشان دهد. استکبارستیزی، مبارزه با صهیونیسم، نقد درونگفتمانی در حوزه عدالتخواهی و ستیز با مفاسد اقتصادی و میادین سیاسی داخلی از دیگر نکاتی بود که جلیلی به عنوان سرفصل های کار بیژنی بدانها اشاره کرد.
جلیلی از بیژنی به عنوان یکی از علمداران هنر انقلاب یاد کرد که هیچ گاه کار خنثی نکرده و همیشه به اولویت ها پرداخته است.
او همچنین نقد اسلام آمریکایی، کم ادعایی و مخاطبان بسیار را از جمله ویژگی های بیژنی و آثارش برشمرد و تاکید کرد آثار وی همیشه مورد استفاده جنبش های دانشجویی بسیجی قرار می گرفته است. بیژنی هنرمندی بی ادعاست در حالیکه خیلی از افراد که از وی سابقه فعالیت کمتری دارند خیلی زود توقعاتشان زیاد شده است.
جلیلی در پایان صحبت هایش گفت: در حوزه کاریکاتور معدود دوستانی داشتیم که پای انقلاب ایستاده اند در صورتی که معارضین انقلاب اندازه یک لشکر هستند. اما چند نفر از همین کاریکاتوریستها از جمله مازیار بیژنی ایستادند و این خاکریز را با زحمات زیادی حفظ کردند و این خط با تلاشها، اخلاص و جانفشانی باز شد. امیدواریم که این مسیر همیشه مستدام باشد.
نمایش فیلم کوتاهی درباره مازیار بیژنی و آثارش بخش بعدی این مراسم بود و در ادامه سیدنظام الدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس پشت تریبون قرار گرفت و درباره روزهای همکاری با او در روزنامه کیهان و جوان سخن گفت.
بیژنی خود را بدهکار انقلاب می داند
موسوی از این کاریکاتوریست به عنوان فردی یاد کرد که هیچ گاه تمجید یا تهدید تأثیری بر او، آثارش و مسیری که در پیش داشته نگذاشته است.
او همچنین ساده زیستی، صلابت در نگاه و اعتقادات را از جمله ویژگی های دیگر این کاریکاتوریست دانست و گفت: او همیشه خود را بدهکار انقلاب اسلامی می داند و در آثارش نیز صاحب سبک است به گونه ای که توانسته مخاطبان عام و خاص را به خود جذب کند.
اگر بیژنی نبود، کاریکاتوریست می شدم
مسعود ده نمکی کارگردان فیلم های اخراجی ها سخنران بعدی این مراسم بود که به جایگاه دعوت شد.
ده نمکی سخنانش را این گونه آغاز کرد: اگر مازیار بیژنی نبود من به جای او کاریکاتوریست می شدم چرا که همیشه این احساس تکلیف بود که ما را به عرصه های مختلف می کشاند و اگر مجبور بودم، کاریکاتوریست هم می شدم چرا که ما معتقدیم هدف وسیله را توجیه می کند.
او در ادامه درباره ویژگی های یک کاریکاتوریست بیان کرد: کاریکاتوریست باید هم اندیشه سیاسی و هم تفکر ایدئولوژیک داشته باشد و هم طراحی و گرافیک را بلد باشد.
کارگردان فیلم معراجی ها با تأکید بر این که کار طنز بسیار دشوارتر از کار جدی است، افزود: وقتی قرار است که مخاطب را بخندانی اگر موفق نباشی، شکست می خوری، بنابراین کسانی هم که بخواهند ادای کاریکاتوریست ها را دربیاورند، آنها هم شکست می خورند.
ده نمکی در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری وقایع دهه 70 تصریح کرد: در دوران ویژه دهه 70 وجود امثال بیژنی در جبهه انقلاب یک برکت بود و جریان سازی و دل و جرأت دادن به نیروهای انقلاب برای ورود به عرصه رسانه نقش مهمی بود که در آن دوران کسانی چون مازیار بیژنی بر عهده داشتند.
این فیلمساز و نویسنده پیشین روزنامه کیهان در ادامه از مازیار بیژنی و امثال او به عنوان گمشده فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: این افراد هستند که ادبیات ویژه امام خمینی را فراموش نکردند، ادبیاتی که به جنگ میان فقر و غنا اشاره دارد و این تم مشهور بیشتر آثار مازیار بیژنی است.
مسعود ده نمکی در خاتمه سخنانش تأکید کرد: عمق نفوذ هنر انقلابی در آثار امثال بیژنی پیداست و حضور من در این مراسم ادای احترام به همه کسانی است که سالها در زمینه گفتمان عدالت خواهی، مبارزه با اشرافی گری و جنگ میان فقر و غنا زحمت کشیده اند و این موضوعاتی است که در آثار بیژنی بسیار به آن پرداخته شده است و آیندگان قضاوت خواهند کرد که این هنرمندان در برابر موج اشرافی گری دهه 70 سکوت نکردند.
بیژنی نماینده اندیشه جسورانه در کاریکاتور ایران است
مسعود شجاعی طباطبایی هنرمند کاریکاتوریست سخنران بعدی این مراسم بود که درباره مازیار بیژنی چنین گفت: مازیار بیژنی لحن زیبایی شناسانی نوینی را برای طرح هایش در نظر گرفته که بسیار اثربخش و گاهی به نظر تلخ اما شادی بخش است. فرمول بیژنی استفاده از زبان طنز شیرین ایرانی است.
او ادامه داد: بیژنی بیشتر با شوخ طبعی های زیرکانه و با قالبی ساده طنزهای سیاسی خود را به نمایش می گذارد و طراح کاریکاتورهایی است که موج نویی در کالبد تصاویر طنزآمیز سیاسی در ایران ایجاد کرده است.
رییس خانه کاریکاتور ایران با بیان این که معنی و مفهوم در آثار بیژنی مبتنی بر اعتقاد دینی و سیاسی اوست یادآور شد: توجه ویژه بیژنی به مبانی انقلاب باعث می شود او را هنرمندی انقلابی بنامیم.
او در ادامه متذکر شد: بیژنی نماینده اندیشه جسورانه در هنر کاریکاتور ایران است و طرح هایش انعکاس زندگی مردم ماست که با ارتباط صریح با مخاطب دارای فرمی زیبا و جدید از هنر کاریکاتور است.
این داور جشنواره های بین المللی کاریکاتور در ادامه سخنانش تأکید کرد: بیژنی مفهوم هنر کاریکاتور را از شکل رایج در شکل روشنفکری خود که حس تفنن را در خود دارد خارج کرده و اکنون آثارش در عرصه بین المللی نیز آشناست به خصوص انیمیشن های او با موضوع هولوکاست توانسته مخاطبان بسیاری را در سراسر دنیا به خود جذب کند.
در ادامه این مراسم پدر مازیار بیژنی از همه برگزارکنندگان این مراسم تقدیر کرد و بعد از آن محمدحسین نیرومند هنرمند کاریکاتوریست دیگری بود که درباره بیژنی سخن گفت.
آثار بیژنی اسناد تاریخی انقلاب اسلامی برای آیندگان است
نیرومند در سخنانش ابتدا از این که برای یک هنرمند پیش از رسیدن به 60 سالگی بزرگداشت برگزار شده است، ابراز خرسندی کرد و در ادامه درباره ویژگی های آثار بیژنی اظهار کرد: در آثار بیژنی دو طبقه فرادست و فرودست وجود دارند و آثارش از جمله معدود کاریکاتورهایی است که به خود هنر کاریکاتور بسیار نزدیک است، کاریکاتور یک زبان حامل پیام و معناست که در آثار بیژنی این ویژگی دیده می شود.
وی افزود: کاریکاتور دنبال پیرایش است و همه هنرمندان مطرح دنیا به سمت سادگی در کارشان تمایل دارند که این ویژگی ها در آثار بیژنی هم دیده می شود.
این هنرمند کاریکاتوریست یکی دیگر از ویژگی های آثار بیژنی را به خنده واداشتن مخاطب عنوان کرد و ادامه داد: بیژنی با انتخاب عناصر تقابل و فرمالیزم در آثارش به همراه یادداشت های کوچک توانایی خنداندن مخاطب را دارد، او یک کاریکاتوریست حرفه ای است که هر روز در روزنامه کیهان با ایده های جدید حرفی برای گفتن داشت.
این داور مسابقه های کاریکاتور با بیان این که از هنر کاریکاتور نمی توان ارتزاق کرد یادآور شد: کمتر از 5 نفر کاریکاتوریست در کشور داریم که از راه هنرشان ارتزاق می کنند و یکی از آنها بیژنی است.
محمدحسین نیرومند در خاتمه از مازیار بیژنی به عنوان یکی از بهترین کاریکاتوریست های ایران یاد کرد و گفت: آثار او اسناد تاریخی انقلاب اسلامی برای آیندگان خواهد بود.
ماجرای نقاشی بیژنی از سید اهل قلم
فریدالدین حداد عادل سخنران بعدی این مراسم بود که در سخنانش درباره دوست و همکلاسی دوران دانشگاه خود به ذکر خاطراتی درباره او بسنده کرد و گفت: در دوران دانشجویی در برخی کلاس های درس مطالبی عنوان می شد که از جنس تفکر انقلابی نبود و بیژنی در جمع دانشجویی ما از جمله کسانی بود که بر این اعتقاد بود که هر آن چه در کلاس های درس استادان دانشگاه مطرح می کنند، علم نیست بنابراین آن چه را نتوانیم بپذیریم، نمی پذیریم.
حدادعادل به ماجرای نقاشی مازیار بیژنی از شهید آوینی هم اشاره کرد و گفت: در شبی که خبر شهادت آوینی اعلام شده بود و قرار بود فردای آن روز مراسمی برگزار شود، بیژنی تمام آن شب را بیدار بود و پرتره بسیار زیبایی از شهید آوینی در نهایت غم و اندوهش کشید که در مراسم به تعداد محدودی تکثیر و توزیع شد و این تصویر جدیدی از مازیار بیژنی در ذهن من ساخت.
او به خاطره دیگری از بیژنی در دوران دانشجویی اش اشاره کرد که این کاریکاتوریست به دانشجویان نخبه حزب اللهی پیشنهاد کرد تا برای تقویت عمق فکری و بینشی خود کتابهای شهید مطهری را مطالعه کنند و این در حالی بود که آن زمانی پرداختن به کتب شهید مطهری و مطالعه آنها در هیچ دانشگاهی مطرح نمی شد.
دغدغه بیژنی و نیروسازی برای آینده هنر انقلاب
مازیار بیژنی آخرین سخنران مراسم بزرگداشت خود بود که به دغدغه های آینده هنر کاریکاتور انقلابی اشاره کرد.
او به موضوع نیروسازی برای آینده هنر کاریکاتور انقلابی به عنوان یکی از دغدغه های خود اشاره کرد و افزود: کاریکاتور در میان سایر هنرهای تجسمی از بابت پرداختن به موضوعات انقلابی اوضاع بهتری دارد چرا که در دیگر هنرهای تجسمی تفکر هنر انقلابی یا از بین رفته و یا در حال از بین رفتن است.
بیژنی تأکید کرد: اگرچه در سایر هنرها به هنر دینی و مذهبی پرداخته می شود اما به هنر انقلابی از منظر امام (ره) و رهبری کمتر دیده شده است که در هنرهای تجسمی به آن پرداخته شود.
او با ابراز نگرانی برای نیروسازی در جبهه انقلاب برای آینده تصریح کرد: به هر حال ما بعد از مدتی از صحنه کار و فعالیت خارج می شویم و باید این فضا را نیروهای جوان پر کنند که در این راستا ما با راه اندازی نشریه و سایت اینترنتی سعی کردیم گام هایی را برداریم.
این کاریکاتوریست انقلابی با بیان این که نشریه مورد نظر به دلیل تنگ نظری ها و برخی مسائل مدیریتی انتشار آن ادامه نیافته است ادامه داد: ما اهداف و برنامه های خود را در قالب سایت «روز کارتون» دنبال می کنیم که اولین سایت کاریکاتور مطبوعاتی ایران است که حدود یک سال پیش آغاز به کار کرده و با صرف بودجه اندکی گروهی از کاریکاتوریست ها را گرد هم جمع کرده است.
وی تصریح کرد: بیشتر کارهایمان را با دست بسته انجام دادیم و اگر چه ریزش هم داشتیم اما رویش هم داشتیم که جای امیدواری است.
در پایان این مراسم هدایایی از سوی نهادها و مراکز مختلف به مازیار بیژنی و خانواده او اهدا شد.
۱۳۹۳/۶/۱۸ - ۲۳:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]
صفحات پیشنهادی
تقدير از كاريكاتوريست جبهه انقلاب در اولين عصر هنر انقلاب
تقدير از كاريكاتوريست جبهه انقلاب در اولين عصر هنر انقلاب از مازيار بيژني كاريكاتوريست جبهه فرهنگي انقلاب كه بيش از يك دهه مسئوليت ستون ثابت كاريكاتور روزنامه كيهان را بر عهده داشت تجليل ميشود از مازيار بيژني كاريكاتوريست جبهه فرهنگي انقلاب كه بيش از يك دهه مسئوليت ستون ثامراسم نکوداشت «مازیار بیژنی» کاریکاتوریست برجسته انقلاب برگزار شد جلیلی:بیژنی مصداق بارز امت همیشه د
مراسم نکوداشت مازیار بیژنی کاریکاتوریست برجسته انقلاب برگزار شدجلیلی بیژنی مصداق بارز امت همیشه در صحنه است موسوی بیژنی خود به تنهایی یک رسانه استمراسم نکوداشت مازیار بیژنی از کاریکاتوریستهای برجسته و انقلابی کشورمان عصر امروز با شرکت تنی چند از شخصیتهای فرهنگی و هنری در تهرانفردا در اولین «عصر هنر انقلاب» صورت میگیرد تقدیر از دو دهه فعالیت «مازیار بیژنی» در عرصه
فردا در اولین عصر هنر انقلاب صورت میگیردتقدیر از دو دهه فعالیت مازیار بیژنی در عرصه کاریکاتورمراسم بزرگداشت مازیار بیژنی فردا با حضور چهرههای مختلف فرهنگی و هنری جبهه فرهنگی انقلاب در سازمان هنری رسانهای اوج برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس مازیار بیژنی که بیش از یک دههانقلابی بودن یا نبودن مسئله این است
انقلابی بودن یا نبودن مسئله این است دومین نمایشگاه رسانههای دیجیتال انقلاب اسلامی با استقبال بسیاری از مردم مواجه شد اما در این میان این بین مسئولین کشوری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور کمرنگی داشتند دانا رئیسجمهور انقلابی ما به میان رسانههای انقلابی که در بوستان گفتگو گدر واحد تاریخ شفاهی حوزه هنری خاطرات مصطفی هاشمیطبا از دوران انقلاب تدوین شد
در واحد تاریخ شفاهی حوزه هنریخاطرات مصطفی هاشمیطبا از دوران انقلاب تدوین شدمسئول واحد تاریخ شفاهی حوزهی هنری از گردآوزی خاطرات مصطفی هاشمی طبا رییس سازمان تربیت بدنی دوره سازندگی توسط اکبر خوشزاد خبرداد حجتالاسلام والمسلمین سعید فخرزاده مسئول واحد تاریخ شفاهی حوزهی هنریدولتها در تولید یک اثر هنری موفق تاثیرگذار نبودهاند/ مدیریت ضعیف افراد حرفهای را بکار نمیگیرد
رویا افشار دولتها در تولید یک اثر هنری موفق تاثیرگذار نبودهاند مدیریت ضعیف افراد حرفهای را بکار نمیگیرد 1393-06-05 09 30 هرگاه دولت خواسته در امور فرهنگی و هنری دخالت کند نتیجه نهایی این دخالت آن شده است که محدودیتها را زیاد کرده است و زیاد شدن محدودیتها در تقابل با آزاسرشار دبیر نخستین دوره جشن انتخاب چهره سال هنر انقلاب اسلامی شد
فرهنگ و ادب فرهنگ عمومی سرشار دبیر نخستین دوره جشن انتخاب چهره سال هنر انقلاب اسلامی شد محمد سرشار طی حکمی از سوی محمد حمزهزاده معاون هنری حوزه هنری به عنوان دبیر نخستین دوره جشن انتخاب چهره سال هنر انقلاب اسلامی منصوب شد به گزارش خبرگزاری مهر محمد سرشار که هم اکنون ریاسحجتالاسلام پناهیان در گفتوگو با فارس: وزارت ارشاد هیچگاه در خط مقدم انقلاب اسلامی فعال نبوده است
حجتالاسلام پناهیان در گفتوگو با فارس وزارت ارشاد هیچگاه در خط مقدم انقلاب اسلامی فعال نبوده استحجتالاسلام پناهیان ضمن انتقاد از عملکرد وزارت ارشاد گفت ارشاد هیچگاه در خط مقدم انقلاب فعال نبوده و بیشتر اداره کننده بخشهای فرهنگی بوده است حجتالاسلام علیرضا پناهیان در گفتوگوطی مراسمی در تالار هنر شهر اصفهان؛ رونمایی متفاوت از پوستر بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودک/ خبری از بوم و پار
طی مراسمی در تالار هنر شهر اصفهان رونمایی متفاوت از پوستر بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودک خبری از بوم و پارچه نبودپوستر بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان طی مراسمی باشکوه با حضور مسئولان جشنواره و داوران کودک و نوجوان در اصفهان رونمایی شد به گزارش خبرعلیرضا کمالی در گفتوگو با فارس: ادامه فیلمبرداری «هاری» تا 15 روز آینده/حامد «انقلاب زیبا»
علیرضا کمالی در گفتوگو با فارس ادامه فیلمبرداری هاری تا 15 روز آینده حامد انقلاب زیبا 180 درجه در هاری تغییر میکندعلیرضا کمالی بازیگر فیلم سینمایی هاری ساخته امیر احمدانصاری درباره تفاوت نقش خود در این فیلم تاکید کرد فیلم سینمایی هاری یک فیلم متفاوت به شمار میآید و نقش من هروایت موسیو ستبون از روزهای انقلاب در خانه هنرمندان
روایت موسیو ستبون از روزهای انقلاب در خانه هنرمندان 1393-06-05 11 10 فیلم موسیو ستبون و روزهایی که گذشت روایت میشل ستبون عکاس مشهور فرانسوی از روزهای پیروزی انقلاب اسلامی به همراه کتاب عکسهای منتشر نشده وی از ایران در جشنواره عکس رژان نمایش داده میشود مراسم افتتاحیه سومین جمحمد سرشار دبیر نخستین دوره جشن انتخاب چهره سال هنر انقلاب شد
محمد سرشار دبیر نخستین دوره جشن انتخاب چهره سال هنر انقلاب شدمحمد سرشار طی حکمی از سوی محمد حمزهزاده معاون هنری حوزه هنری به عنوان دبیر نخستین دوره جشن انتخاب چهره سال هنر انقلاب اسلامی منصوب شد به گزارش خبرگزاری فارس محمد سرشار طی حکمی از سوی محمد حمزهزاده معاون هنری حوزهسریال دهنمکی هفته آینده روی آنتن میرود
سریال دهنمکی هفته آینده روی آنتن میرود فرهنگ > تلویزیون - سریال معراجیها به کارگردانی مسعود دهنمکی و تهیهکنندگی سیدمحمود رضوی از یکشنبه23 شهریور ماه به روی آنتن شبکه یک سیما میرود به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین «معراجیها» در 30 قسمت 45 دقیقه&دفاع یک هنرپیشه از عکسش در اینستاگرام: ریش را ول کن، ریشه را بچسب!
دفاع یک هنرپیشه از عکسش در اینستاگرام ریش را ول کن ریشه را بچسب فرهنگ > سینما - تدبیر نوشت امیر آقایی بازیگر سینما چند روز گذشته عکسی از خودش را که در خارج از کشور گرفته بود در اینستاگرامش منتشر کرد که انتقادهای فراوانی را به همراه داشت امیر آقایی عکسی از خودش راحوزه هنری همیشه پایگاه هنرمندان متعهد است/ راهاندازی موزه هنر انقلاب در دستور کار
فرهنگ و هنر موسیقی و هنرهای تجسمی گفتگوی تفصیلی مهر با گودرزی دیباج حوزه هنری همیشه پایگاه هنرمندان متعهد است راهاندازی موزه هنر انقلاب در دستور کار مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری از اضافه شدن گروه هنر جدید به دیگر گروه های هنری مرکز تجسمی حوزه هنری و راهاندازی موزه هنرمشروح/ چهاردهمین «عصرانه ادبی فارس» و رونمایی چهار کتاب روایت شاگردان محسن فارسی از شخصیت وی/ تقوا، تخصص و هن
مشروح چهاردهمین عصرانه ادبی فارس و رونمایی چهار کتابروایت شاگردان محسن فارسی از شخصیت وی تقوا تخصص و هنر سه ویژگی فارسی استچهاردهمین عصرانه ادبی فارس پاسداشت محسن فارسی عصر دیروز با حضور مصطفی محدثی خراسانی جلالالدین جنیدی سید رحیم طباطبایی و جمعی از علاقهمندان و شاگاز آرمانگرایی طنازانه تا شغل ناصر فیض اگر به حوزه هنری نیامده بود!
فرهنگ و ادب ادیبات ایران نکوداشت ناصر فیض برگزار شد از آرمانگرایی طنازانه تا شغل ناصر فیض اگر به حوزه هنری نیامده بود در حالی که محسن مومنی در مراسم نکوداشت ناصر فیض وی را شاعری آرمانگرا و دغدغه مند در مسیر ارزش های انقلاب اسلامی نامید علیرضا قزوه در سخنانی اظهار دشات فیض اگ-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها