واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: یعلون: ما با داعش مشکلی نداریم، دشمن ما ایران است
جنگ غزه، تحرک علیه حماس و جمهوری اسلامی ایران و کشور فلسطین از مهمترین محورهای مفاد سخنرانان روز اول«کنفرانس هرتزلیا» بود که چهاردهمین دوره آن دیروز در فلسطین اشغالی برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و پیامدهای آن در کنار موضوع ایران، در رأس مباحث کنفرانس هرتزلیا قرار گرفت. در روز نخست مسئولان و شخصیتهای مختلف صهیونیستی در آن سخنرانی کردند. «زیپی لیونی» وزیر کنونی دادگستری، «شیمون پرز» رئیس این رژیم، «یائیر لاپید» وزیر دارایی و «نفتالی بنت» وزیر اقتصاد از جمله سخنرانان روز اول این کنفرانس بودند.
«زیپی لیونی» وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی در سخنرانی خود خواستار ادامه خط جنگ علیه حماس و غزه شد و گفت درست نیست جنگ بدون هماهنگی بین المللی و سرنگون نشدن جنبش «حماس» به پایان برسد.
«شیمون پرز» رئیس سابق رژیم صهیونیستی نیز در همین زمینه مدعی شد که میتوان نوار عزه را اشغال کرد و گفت: پس از اشغال چه باید کرد.
لیونی در ادامه اظهارات خود تأکید کرد، اشتباه اینجاست که این عملیات (جنگ علیه غزه) با سلسه مقدمات بینالمللی مشترک میان رژیم صهیونیستی و مقامات بین الملل و کشورهای عربی میانه رو و دولت فسلطین و با هدف از سرگیری مذاکرات به پایان نرسید.
وی با بیان این مطلب مدعی شد: نیروهای ما حماس را ضعیف کردند، ولی برای ما بهتر بود که بیشتر ضعیفش کنیم. لذا فعالیت سیاسی کامل این است که حماس را به شکل تشکیلات خودگردان تبدیل کرد. بنابراین احساس غالب این است که چرا قدرت بیشتری را به کار نمیگیریم؟
چیزی که مد نظر است، روند سیاسی است. البته نه به این خاطر که به حماس چیز دیگری بدهیم؛ بلکه به خاطر مقدمات جدید در غزه است. بدین ترتیب راهکاری را برای [خلع سلاح] غزه ارائه میدهیم. البته این مسئله میتواند صورت گیرد و همچنان میتوان کاری را انجام داد که جایگاه رژیم صهیونیستی را تغییر دهد و یا اینکه بخشی از ائتلاف جدیدی باشد که با خطرهای اسلامی در منطقه روبرو شود.
وی در ادامه تأکید کرد، رژیم صهیونیستی بهتر است ابتکار عمل داشته باشد و روند سیاسی تازهای را به وجود آورد. البته از این منظر که این مسئله به سود رژیم صهیونیستی است و به این خاطر که این مسئله بخشی از قدرت ما برای جذب مردم دنیا در جنگ ما علیه تروریسم است.
بهتر است کاری که در غزه آغاز شد را تمام کرد. بهتر است مجموعهای از اصول بینالمللی را تصویب کنیم که به عنوان یک هدف مشروع و فوری، گروههای تروریستی در غزه را خلع سلاح کرد. البته این مسئله تازه نیست؛ بلکه از مقدمات پیشین مربوط به جنگ است.
باید بر مبالغ پولی که به غزه میرسد، نظارت شود تا اینکه فقط از سوی تشکیلات خودگردان و به سود ملت غزه عبور کند، نه به سود گروههای تروریستی. بهتر است کالاها و محصولاتی که قابلیت دارد برای تروریسم مفید باشد، تحت نظارت شدید قرار گیرد.
از سوی دیگر، «یائیر لاپید» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی ضمن تکرار ادعاهای وزیر داگستری این رژیم، گفت: عملیات «صخره سخت» (جنگ اخیر علیه غزه) با آتشبس موقت نمیتواند به پایان برسد. بار دیگر باز به آن میگردیم تا منتظر بمانیم که به سوی ما تیراندازی شود.
این مقام صهیونیستی ضمن تأکید بر لزوم برقراری روابط با مسئولان آمریکا، تأکید کرد، آنان کمکهای نظامی و دیپلماسی به ما ارائه میدهند. ولی لحظهای نزدیک است که صبح برخیزند و ببیند بدون اینکه به آنها ابلاغ کنیم، تصمیم داریم 400 هکتار را در «یهودا» و «سامره» از آن خود کنیم. در رایزنی که با دولت آمریکا داشتم، این جمله تکرار میشد: این گونه با دوستان رفتار نمیشود.
وی ادامه داد: به جای مشاجره با آنها (مسئولان آمریکا)، باید آنها را به کنفرانس منطقهای بفرستیم و اعلام کنیم آمادگی داریم که از فلسطینیان جدا شویم و ائتلافی تشکیل دهیم که با اسلام مبارزه میکند.
شیمون پرز، نیز در افتتاحیه این کنفرانس گفت: مقایسه تروریسم با جنگ ممنوع است، این دو مسئله با یکدیگر کاملا متفاوتند، در جنگ ارتش وجود دارد. یکی با دیگری میجنگد. یکی پیروز میشود و دیگری شکست میخورد. هر پیروزی موقتی است مگر اینکه همه سربازان طرف دیگر کشته شوند.
وی با اشاره به آتشبس در نوار غزه، مدعی شد: ما غزه را تخلیه کردیم و اکنون آزاد شده است. چرا تیراندازی را آغاز کردهاند؟ چه علتی دارد؟
وی در پاسخ به پرسش خود مدعی شد: در غزه فقط یک گروه تروریستی وجود ندارد؛ بلکه چهار یا پنچ گروه در آنجا هستند و میان این گروهها درگیری وجود دارد.
رئیس سابق رژیم صهیونیستی با اشاره به سخنان تند محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان علیه جنبش حماس، افزود: همانگونه که در جهان عرب اردوگاه تروریستی وجود دارد، اردوگاه صلح نیز دیده میشود. ابومازن (محمود عباس) جملاتی گفت که زندگیش را به خطر میاندازد.
پرز با بیان اینکه مبارزه با تروریسم بدون هماهنگی سیاسی ممکن نیست، گفت: ما ملزم به تلاش برای حل و فصل سیاسی با فلسطینیان هستیم و ابومازن نیز شریک مشخصی برای این کار است. رئیس تشکیلات خودگردان در دل جهان عرب، به صورت واضح و جدی علیه تروریسم سخن گفت.
وی علیه تروریسم سخن گفت هر کس بخواهد این کار را سبک بداند؛ دچار اشتباه میشود. من سخنانی میشنوم درباره لزوم ورود به غزه و از سرگیری حمله (به این منطقه). روشن است که ما میتوانیم این کار را انجام دهیم ولی پس از آن چه کنیم؟ ما باید به آینده بیاندیشیم.
وزیرصهیونیستی: ایران همچنان بزرگترین خطر برای ما است
از سوی دیگر، «یعقوب پیری» وزیر علوم و فناوری رژیم صهیونیستی درباره تندروی و اسلامگرایان تندرو مدعی شد: این مسئله خطری برای ما نیست و برخی بر این باورند که این مسئله فعلا برای رژیم صهیونیستی خطری در پی ندارد. من همچنان معتقدم که ایران همچنان بزرگترین خطر فعلی برای ما است.
«نفتالی بنت» وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی نیز در این کنفرانس گفت: ایجاد یک کشور فلسطینی باعث خواهد شد که این کشور در خط مقدم گروه (تروریستی و تکفیری) «داعش» و «حماس» قرار بگیرد.
وی با بیان این مطلب افزود: من اینجا مینشینم و به سخنرانیهای مقامات چپگرا گوش فرا میدهم و آنچه میشنوم، باور نمیکنم، زیرا احساس میکنم که در دهه 90 زندگی میکنم.
این مقام صهیونیستی در پایان تأکید کرد: زمانی که گفتم کشور فلسطین، اقتصاد ما را نابود خواهد کرد، خندیدند ولی پس از اختلال در فرودگاه «لد» (بن گورین) در جریان جنگ «صخره سخت» دیگر نخندیدند. آیا هنوز کسی هست که بپندارد میتوان به کشور فلسطین تپههای مشرف به فرودگاه لد را اعطا کرد؟
سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]