واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار: استاندارهرمزگان سه میلیارد ریال به صندوق حمایت اززنان روستایی اختصاص داد بندرعباس- ایرنا- مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با پیگیری این سازمان و دستور استاندار سه میلیارد ریال به صندوق حمایت از زنان روستایی این استان کمک شد.
عبدالحمید احمدی سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار کرد: با اختصاص این مبلغ ،سرمایه صندوق حمایت از زنان روستایی این استان به شش میلیارد و 470 میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
وی تعداد صندوق های خرد زنان روستایی زیر مجموعه صندوق حمایت از زنان روستایی هرمزگان را در مجموع 40 صندوق اعلام کرد و افزود: تنها صندوق بندرعباس با زیر پوشش قراردادن 16صندوق خرد دیگر وتشکیل هیات مدیره و انتخاب مدیرعامل به صورت قانونی و به صورت شهرستانی درحال فعالیت است.
مدیر ترویج سازمان جهادکشاورزی هرمزگان خاطرنشان کرد: درحال پیگیری هستیم تا دیگر صندوق های سرمایه گذاری خرد زنان روستایی شهرستان های این استان نیز بتوانند به صورت متمرکز و ثبت قانونی ( دارای هیات مدیره و مدیرعامل) فعالیت داشته باشند.
احمدی اعضای این صندوق ها را در مجموع یکهزارو 600نفر ( هر صندوق 40 عضو و از هر خانوار یک نفر) ذکر کرد و یادآورشد: هم اکنون یکهزارو 600 خانوار روستایی باعضویت و استفاده از تسهیلات این صندوق در زمینه های مختلف توانمند شده اند.
" تفاهم نامه راه اندازی صندوق حمایت از زنان روستایی هرمزگان( به عنوان سومین صندوق در سطح کشور) اواخر بهمن ماه سال 89 به امضا رسید.
" با راه اندازی این صندوق، صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی که تا پیش ازاین وجود داشته نیز به قوت خود باقی است وایجاد این صندوق تنها باهدف اعمال کمک های فنی، مالی، اطلاع رسانی وبازاریابی به سایر صندوقها درنظر گرفته شده است."
این مقام مسوول در سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از خودباوری و انجام کارها بوسیله خود زنان بعنوان مهم ترین دستاورد این صندوق ها نام برد وابراز داشت: 50 ایده ارائه شده از سوی اعضای آنها منجر به ایجاد 100 شغل تولیدی درآمدزا در زمینه تولید و پرورش مرغ بومی، گاوداری کوچک، تولید کودهای ورمی کمپوست و همچنین تولید صنایع دستی بازار پسند شده است.
وی از ایجاد مرکز پرورش مرغ بومی یکهزارو500قطعه ای در روستای زمین سنگ واقع درشرق بندرعباس به عنوان یکی از فعالیت های صندوق این شهرستان نام برد که توانسته ضمن همراهی 15نفر از زنان روستایی ، مرغ و تخم مرغ محلی روستاهای مجاور را نیز از آنان خریداری و به بازار مصرف عرضه کند.
مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از تولید سبزیهای برگی در روستاهی چلوگهره درشمال بندرعباس و تولید کود ورمی کمپوست در دهستان هشتبندی میناب بعنوان دیگر کارهای انجام شده از سوی زنان روستایی عضوصندوق های خرد زنان روستایی نام برد .
وی اضافه کرد: طرح تولید پابریکا شامل پودر فلفل دلمه ای با محوریت محصول سالم (ارگانیک) و عرضه آن با برند مخصوص صندوق خرد زنان روستایی هرمزگان بعنوان یکی از طرح های در دست اقدام نام برد و گفت: هم اکنون پودر فلفل دلمه ای تولید شده دراین استان در تهران بسته بندی و به بازار عرضه می شود.
اضافه بر کمک های ارائه شده از سوی دولت، خانوارهای روستایی عضو نیز مبلغی در صندوق سرمایه گذاری می کنند که با توجه به ایده های مطرح شده از سوی اعضا به آنان تسهیلات پرداخت می شود.
در اطلاعات منتشره آمده است: افزون بر 53درصد از جمعیت یک میلیون و 700 هزارنفری هرمزگان ساکن روستاها هستند که شغل اصلی آنان کشاورزی، دامداری و صید و صیادی است.ک/3
512/668
18/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]