تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805106945




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشاور وزیرکشور: الگوی مهاجرت به کلانشهرها زنانه شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاور وزیرکشور: الگوی مهاجرت به کلانشهرها زنانه شده است بجنورد-ایرنا- مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده با بیان اینکه الگوی مهاجرت تغییر کرده است، گفت: الگوی مهاجرت به کلانشهرها زنانه شده است.


به گزارش ایرنا "فهمیه فرهمند پور" روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران خراسان شمالی اظهار کرد: در سال های گذشته مردان و آن هم بیشتر برای کارهای ساختمانی به کلانشهرها مهاجرت می کردند.
وی افزود: اما هم اکنون این الگو تغییر کرده و زنان تحصیل کرده مجرد برای یافتن کار و یا کسب جایگاه اجتماعی به کلانشهرها مهاجرت می کنند.
وی گفت: حتی در مهاجرت مردان به کلانشهرها آثار نامطلوبی وجود داشت که منجر به افزایش سن دختران مجرد در روستاها و شهرهای کوچک، مشکلات و آسیب هایی که گریبانگیر مردان متاهل و یا مجردانی که مهاجرت کرده بودند، می شد.
وی با بیان اینکه مهاجرت دختران و یا زنان، آسیب خود را در جامعه خواهد گذاشت افزود: آسیب ها در کوتاه مدت مشاهده خواهد شد که راه حل درمان این آسیب ها در کوتاه مدت جواب نمی دهد.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از 60 درصد صندلی های دانشگاه ها توسط دختران پر شده است گفت: آیا تمامی زیر ساخت های لازم برای اشتغال این افراد فراهم شده است.
وی افزود: فرصت های شغلی بین مردان و زنان برابر توزیع نشده اما تعداد دانشجویان دختر پیشی گرفته است که این امر در ازدواج و اشتغال مشکل ایجاد خواهد کرد.
مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده بر ایجاد زیر ساخت های مناسب از جمله ایجاد فضاهای مختلف از جمله ورزشی، رفاهی، اجتماعی برای بانوان در جامعه تاکید کرد.
فرهمند پور افزود: باید شرایط و زیر ساخت های لازم برای اینکه یک دختر بعد از دیپلم گرفتن بدون رفتن به دانشگاه در اجتماع حتی در تشکل ها حضور داشته باشد فراهم شود تا همه احساس نکنند که باید به دانشگاه بیایند.
این استاد دانشگاه های تهران گفت: هم اکنون بیشتر دختران راهی جز دانشگاه رفتن ندارند زیرا که می خواهند چهار سال معطلی و بیکاری خود را عقب تر بیاندازند.
وی بر تنوع سازی فرصت های اجتماعی برای حضور زنان در جامعه تاکید کرد و افزود: باید امکان حضور زن در جامعه برای فعالیت و پرکردن اوقات فراغت فراهم شود تا تنها احساس نیاز آنان دانشگاه رفتن نباشد.
*مبارزه با بدحجابی هماهنگی 25دستگاه را می طلبد
مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده در بخش دیگری از سخنانش در خصوص بدحجابی نیز گفت: حل این مشکل همکاری 25 دستگاه را می طلبد.
فرهمند پور اظهار کرد: هم اکنون در جامعه به مسئله مد به عنوان یک مسئله فرهنگی نگاه می کنند اما بیشترین بعد مد اقتصادی است.
وی با بیان اینکه مد یک صنعت است افزود: اما پیامد های فرهنگی آن ملموس تر است.
وی به دختران و زنان ساپورت پوش نیز اشاره کرد و گفت: یک زن می تواند با 100 هزار ریال یک ساپورت تهیه کند و بپوشد و حتی خیلی شیک نیز تلقی شود اما بیشتر افراد جامعه قدرت خرید یک لباس مناسب شیک را بخاطر گرانی آن ندارند.
وی افزود: باید امکانات در جهت تولید پوشاک مناسب و زیبا و با قیمت پایین در اختیار قرار گیرد تا گزینه ها برای انتخاب متنوع باشد.
وی گفت: اگر هم اکنون یک دختر مانتو تنک و چسبان می پوشد نگویید که غربی شده زیرا که گزینه مناسبی برای پوشیدن پیدا نکرده است همین تولیدات در بازار یافت می شود، استفاده می کند.
وی افزود: باید پوشاک مناسب، متنوع با قیمت های مختلف در جامعه باشد تا افراد بتوانند گزینش کنند.
این استاد دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه خانواده ها تربیت فرزندان خود را رها کرده اند گفت: آیا انتظار دارید دولت بچه های شما را تربیت کند و خود توانایی این امر را ندارید.
فرهمند پور با بیان اینکه در قبل از انقلاب خانواده ها در یک دولت طاغوت فرزندان متدین تربیت کردند که انقلاب را آفریدند و در دفاع مقدس جانانه جنگیدند گفت: آیا یک دولت طاغوتی می توانست فرزندان متدین تربیت کند.
وی افزود: مردم هم اکنون گمان می کنند چون دولت جمهوری اسلامی است پس باید فرزندان آنان را نیز تربیت کند.
وی با بیان اینکه دستگاه ها مربوط در امر تعلیم وتربیت وظایفی دارند گفت: اما متاسفانه برخی از خانواده ها حتی مطالبه گر نیز هستند که چرا آموزش و پرورش فرزندش را خوب تربیت نکرده است.
وی بر اطلاع رسانی و آگاه بخشی خانواده ها تاکید کرد و افزود: برخی افراد آسان ازدواج کردن را به غلط آسان انتخاب کردن می دانند که این امر نیز موجب طلاق خواهد شد.
وی گفت: هم اکنون نرخ رشد طلاق در روستاها و شهرهای کوچک رشد داشته اما هنوز هم آمار طلاق در کلانشهرها بیشتر است.
* توجه به افزایش جمعیت
مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده بر افزایش جمعیت تاکید کرد و گفت: هم اکنون کاهش جمعیت در کشور مانند بحران کم آبی و آلودگی هوا است.
فرهمند پور افزود: متاسفانه مردم مشکل و چالش کم آبی را درک نمی کنند و فکر می کنند که اکنون که تابستان است کمبود آب داریم اما این موضوع جدی است.
وی گفت: در بحث جمعیت نیز همین طور است هم اکنون این موضوع به یک امنیت ملی تبدیل شده و شرایط کشور فرق کرده است.
وی با بیان اینکه فرزندآوری یک امر اختیاری است افزود: نمی شود که افراد را مجبور کرد تا تعدادی بیشتر فرزند بیاورند اما انتظار نیز نداشته باشند که امکانات کنترل جمعیت از سوی دولت فراهم شود.
وی با بیان اینکه کاهش جمعیت مسئله ملی و یک دغدغه است گفت: دولت نباید سرمایه خودش را به کنترل موالید خرج کند.
وی افزود: با سر نیزه نمی توانیم خانواده ها را مجبور کنیم تعداد زیادی فرزند به دنیا بیاورند اما می توانیم امکانات ندهیم به آنانی که تمایل ندارند فرزندان بیشتری داشته باشند و برای این کار با هزینه شخصی خود به صورت آزاد امکانات پیشگری از بارداری کوتاه مدت و حتی بلند مدت تهیه کنند.
وی گفت: نباید هم اکنون مردم انتظار داشته باشند که این گونه خدمات به صورت رایگان برای آنان فراهم شود باید خود هزینه پرداخت کنند.
وی افزود: برای تعداد محدودی نیز که مشکلات خاص از جمله بیماری دارند در مراکز درمانی امکان پیشگیری از بارداری بلند مدت وجود دارد.ک/2
7184/330


18/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن