واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ شهريور ۱۳۹۳ (۱۵:۲۷ب.ظ)
پيشگيري وضعي و اجتماعي در دستور کار پليس فتا رييس پليس سايبري کشور با اعلام اينکه پيشگيري وضعي و اجتماعي در دستور کار اين پليس قرار دارد، افزود: در اين زمينه به توليد انيميشن و برنامه هاي آموزشي و پخش آن از طريق صدا وسيما اقدام کرده ايم.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار سيدکمال هاديانفر در حاشيه دومين کارگاه آموزشي منطقه اي مبارزه با جرايم سايبري در جمع خبرنگاران اظهارداشت: اولين دوره اين کارگاه در سال 2013 برگزار شد و امروز شاهد برگزاري دومين کارگاه مبارزه با جرائم سايبري با هدف همسو سازي کشورها و ظرفيتسازي براي مبارزه با جرائم سايبري هستيم.
وي، درباره جايگاه ايران در پليس سايبري کشورهاي منطقه، گفت: اين جايگاه بايد توسط دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد(UNODC) و سازمان اکو بررسي شود، اما ميزان کشف معيار خوبي براي سنجش به شمار مي آيد.
اين مقام ارشد انتظامي به اعلام آمادگي جمهوري اسلامي ايران براي کمک به کشورهاي ديگر در زمينه جرايم سايبري اشاره کرد و افزود: بر اساس آخرين آمار، کره جنوبي که جمعيت آن شبيه جمعيت ايران است در سال 2003 ميلادي، 20 درصد قدرت کشف داشته، در حاليکه آمريکا 17 تا 20 درصد قدرت کشف داشته از سوي ديگر ايران تا سال 93 توانسته 84 درصد از جرايمي که در کشور رخ داده را کشف کرده است.
رييس پليس فتا ناجا خاطرنشان کرد: ضعف و عقبماندگي يک کشور در حوزه فضاي مجازي تهديدي براي تمام کشورهاست که بايد آنها به يک اندازه براي مبارزه با جرائم سايبري تجهيز شوند.
به گفته هاديانفر، 23 ميليون از 43 ميليون کاربر اينترنتي نوجوان و جوان هستند که با توجه به ذوق و علاقه آنها، بايد به امنيت فضاي سايبري توجه داشت.
وي تاکيد کرد: ايران در بومي سازي تجهيزات نيز موفق عمل کرده، به گونه اي که اکنون بيش از 18 محصول بومي در کشور موجود است، اين محصولات را براي کمک به ساير کشورها ارسال مي کنيم و برخي کشورها بصورت مستقيم براي استفاده از اين محصولات از ما درخواست انتقال تجربه را داشته اند.
رييس پليس فتا ناجا با بيان اينکه دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد بايد از نظر آموزشي و پشتيباني فني براي مبارزه با جرايم سايبري وارد شود، گفت: امنيت فضاي سايبري نسبي و فرآيندي است، بگونه اي که از سطح کاربر آغاز مي شود و تا بالاترين حد خود ادامه دارد.
اين مقام ارشد انتظامي با اعلام اينکه پيشگيري وضعي و اجتماعي در دستور کار پليس فتا قرار دارد، افزود: در اين زمينه به توليد انيميشن و برنامه هاي آموزشي و پخش آن از طريق صدا وسيما اقدام کرده ايم.
رييس پليس سايبري کشور در خاتمه گفت: در زمينه پيشگيري وضعي نيز با سازمان ها همکاري داريم تا از اين طريق حساسيت آنها را افزايش داده و امنيت کاربران را بويژه کاربران نوجوان و جوان را که تعداد آنها افزايش يافته، تامين کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]