واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
خشم اصلاح طلبان از شورای شهر؛ از اصلاح طلب بدلی تا روز سیاه تهران و اتهام های مالی سیاست > احزاب و شخصیتها - آنها فعلا متهم هستند. متهم که خیانت کردند و منافع مالی را به سیاست های اصلاح طلبی ترجیح داده اند.
علیرضا موسوی: اگر سال قبل الهه راستگو به دلیل رایش به قالیباف از سوی اصلاح طلبان طرد شد، امسال همه اصلاح طلبان شورای شهر متهم هستند که سیاست های جمعی اصلاح طلبان را مورد نظر قرار ندادند. شعاری که یک پایش می لنگد بدنه اجتماعی اصلاح طلبان هم در شبکه های اجتماعی با تنفر به روایت انتخابات شورای شهر می پردازند. «دیروز پاستور، امروز بهشت، فردا بهارستان» شعاری بود که حالا یک پایش می لنگد. اصلاح طلبان که با این شعار در شبکه های اجتماعی برای اسفند 94 خود را آماده می کردند در یک غافلگیری، ریاست شورای شهر را واگذار کردند و ناراحتی ها یکی یکی خود را نشان داد. اصلاح طلبی بدلی از کجا آمد؟ در دوران قدرت مشارکت و کارگزاران بود که آنها حاضر نشدند طیف های دیگر اصلاح طلب را در قدرت خود شریک کنند و از آنان به عنوان اصلاح طلبان بدلی و غضنفر های اصلاحات نام بردند. چرا که در برخی مواضع، آنها حرف های این طیف را بیان نمی کردند و نقطه نظرات متفاوتی داشتند. وقتی مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری از حوزه انتخابیه سمنان به مجلس هشتم رسید، او اگر چه نظرات اصلاح طلبی را مطرح می کرد، اما در روزهای بعد از انتخابات 88 در مقابل برخی ساختار شکنی ها موضع گیری کرد. همین مواضع بود که موجب می شد طیف مشارکتی اصلاح طلبان اعتنایی به او و دوستان اصلاح طلبش نداشته باشند. متهم شدن اصلاح طلبان شورای شهر
رفتاری که در شورای سوم تهران بار دیگر تکرار شد و از همان زمان که زن اصلاح طلب شورای شهر تهران به شهردار اصولگرا رای داد، طعنه ها و سیاسی به او شروع شد و منجر به اخراج راستگو از حزب اسلامی کار شد.
یک سال بعد از آن حاشیه ها هم تغییر در ریاست شورا هم موجب شده اصلاح طلبان اعضای هم طیف خود در شورای شهر را «اصلاح طلب بدلی» بنامند.
حجت الاسلام قوامی از اعضای بنیاد باران در اظهار نظری گفته است:«به نظر من اگر کسانی که اکنون در شورای شهر هستند اصلاح طلب واقعی بودند اینگونه عمل نمیکردند. آنها اصلاح طلب بدلی هستند.»
حجتالاسلام سید محمدعلی ابطحی رئیس دفتر سید محمد خاتمی در دوران اصلاحات چهره دیگری بود که در صفحه شخصی خود در یکی از شبکه اجتماعی تلویحا اعضای اصلاح طلب شورا را به دریافت پول متهم کرد و نوشت:«یک ضربالمثل دورقوزآبادی میگه: لیستی که با پول بسته شده باشد، با پول هم رای میده.»
از نگاه او اگر اصلاحطلبان کمیته انضباطی داشتند، «کسانی که لیست شورای شهر را به نام اصلاحطلبان با معیارهای مالی و ضوابط زشتی نوشتند، مواخذه میکردند .» از پیروزی شکفت انگیز تا روز سیاه تهران
حسن رسولی چهره نزدیک به عارف هم در اظهار نظری موفقیت چمران در انتخابات ریاست شورای شهر تهران را برای جریان اصولگرا و طیف احمدینژاد «یک پیروزی شگفتانگیز» خواند و گفت:« این انتخابات برای دولت یازدهم یک علامت و یک هشدار جدی محسوب میشود.»
حجت الاسلام محمد زارع فومنی دبیر کل حزب مردمی اصلاحات هم انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر تهران را«روز سیاهی»دانست که باعث شد مجدداً «مردم احساس ناامیدی کنند.»
در مقابل این عصبانیت های بعد از شکست، اصولگرایان این موفقیت در انتخابات را عاملی برای وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس دهم می خوانند. حجتالاسلام روحالله حسینیان عضو ارشد جبهه پایداری در گفت وگو با تسنیم گفت که موفقیتهای اخیر اصولگرایان در سایه وحدت و همگرایی به دست آمده است.
لطفالله فروزنده قائم مقام جمعیت ایثارگران هم معتقد است انتخاب چمران به عنوان رئیس شورای شهر تهران نشان میدهد که اگر اصولگرایان با هم اختلاف نداشته باشند و وحدت داشته باشند، ظرفیت اجتماعی خوبی خواهند داشت و میتوانند خدمت کنند. «ظرفیت اجتماعی» از این پس محل جدل دو طیف سیاسی در تهران است. امید به اصولگرایان بازگشته است و اصلاح طلبان در فکر اعاده حیثبت هستند. انتخابات 94 کارزاری برای همین جدل است. /212 27
سه شنبه 18 شهریور 1393 - 13:30:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]