تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803665028




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازسازی مجموعه بازار اراک نیازمند مشارکت همه بخش ها است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار مرکزی: بازسازی مجموعه بازار اراک نیازمند مشارکت همه بخش ها است اراک- ایرنا- معاون امورعمرانی استانداری استان مرکزی گفت: بازسازی مجموعه بازار اراک نیازمند مشارکت بخش های خصوصی و دولتی است.


" مهدی زندیه وکیلی " روز سه شنبه در نشست کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی افزود: حفظ بازار اراک به عنوان یک بنای تاریخی ارزشمند اقدامی مهم است که باید با مشارکت مردم، بازاریان و همه کسانی که علاقه مند به مشارکت در بازسازی آن هستند انجام شود.
وی با بیان اینکه مرمت و بازسازی بازار اراک باید هر چه سریع تر انجام شود، ادامه داد: آسیب شناسی بازار تاریخی شهر اراک توسط کار گروهی متشکل از بخش خصوصی، نهادها و دستگاه های اجرایی و جذب مشارکت عمومی برای بازسازی این مجموعه تاریخی موجب می شود که ساخت و ساز ها با نظر آنان و بر اساس نیازها انجام شود.
وی ادامه داد: مشارکت بخش خصوصی و دولتی بسیاری از مشکلات مرمت و نگهداری بناهای تاریخی را برطرف می کند و رویکرد تغییر کاربری در استفاده از فضاهای آن موجب می شود این بناها علاوه بر اشتغالزایی قابلیت درآمدزایی نیز داشته باشند.
زندیه وکیلی با یادآوری تصویب طرح سه ساله مرمت بازار تاریخی اراک گفت: این طرح با رویکرد مشارکت بخش خصوصی و دولتی در مرمت و بازسازی بازار تاریخی اراک انجام می شود.
وی اضافه کرد: باید اصلاح ساختار این اثر کم نظیر معماری و شهرسازی اسلامی باید انجام شود تا معضلات نگهداری و استحکام این مجموعه ارزشمند به طور کلی حل شود.
وی ادامه داد: با همکاری جدی شهرداری، میراث فرهنگی، اوقاف و فرمانداری شرایط برای بازسازی بازار ایجاد شده است و باید برنامه های بازسازی آن به صورت جدی دنبال شود.
فرماندار اراک نیز در این نشست گفت: 450 میلیون تومان اعتبار شهرستانی به بازسازی بازار اراک اختصاص یافته است که از این میزان 85 درصد آن تامین شده است.
" حسین بختیاری " از تشکیل هیات امنا در بازار اراک خبرداد و گفت: این هیات متشکل از 9 نفر از معتمدان بازار است.
وی ادامه داد: با تشکیل هیات امنا بازاریان علاوه بر کمک های مالی در ساخت و سازها و مرمت بازار نیز کمک خواهند کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز گفت: بازار به عنوان یک عنصر ارزشمند تاریخی یکی از بناهای شاخص در کشور محسوب می شود که رسیدگی به آن به نوعی با تمامی دستگاه ها اجرایی مرتبط می شود.
سید "محمد حسینی " افزود: هم اکنون بازار اراک در لیست آثار ملی قرار دارد و این اداره کل سعی دارد با فراهم کردن بسترهای لازم زمینه ثبت جهانی آن را فراهم کند.
وی ادامه داد: به بازار اراک نباید فقط به عنوان یک منبع اقتصای نگاه شود بلکه با مرمت آن می توان از این بنای تاریخی برای جذب گردشگر، ایجاد اشتغال و توسعه استان بهره برد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی بیان کرد: احداث سرویس بهداشتی، ساماندی سراهای بازار، مرمت بناهای تاریخی مانند بانک و موزه پول، ساخت پارکینگ در محدوده بازار، تجمع دست فروش ها در یک سرا، ایجاد مهمانسرا ها در بعضی از سراها، تبدیل سرای مس گرها به سرای صنایع دستی، تبدیل خیابان حصار به پیاده رو ، ساماندهی تاسیسات آب، برق و گاز در کانالهای ایجاد شده در کف، احداث باجه تلفن، مسیر و ایستگاه دوچرخه سواری از برنامه های اداره کل میراث فرهنگی برای توسعه مجموعه تاریخی بازار اراک و توسعه گردش گری در این مجموعه است.
مجموعه تاریخی بازار اراک بخش های مختلف با کاربری هایی شامل حمام، مسجد، مدرسه، آب انبارها، گذرها و کاروانسراها دارد.
این بازار به مرکزیت چهارسوق، دارای دو مسیر شمالی- جنوبی و شرقی- غربی است که از چهار جهت به دروازه های قدیم شهر متصل می شده است و به نوعی استراتژیک ترین نقطه شهر در زمان های گذشته بوده است. ک/2
716/559


18/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن