محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827700397
جلالی: تندروها لاریجانی را اصولگرا نمی دانند
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
جلالی: تندروها لاریجانی را اصولگرا نمی دانند
رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت: از سال 90 بودجه عمرانی، بسیار تقلیل یافته و لذا نمایندگان در حوزههای انتخابیه با مطالبات شدید مردمی روبهرو هستند.
روزنامه ایران: کاظم جلالی رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت گفت: از سال 90 بودجه عمرانی، بسیار تقلیل یافته و لذا نمایندگان در حوزههای انتخابیه با مطالبات شدید مردمی روبهرو هستند.
برای پاسخگویی به این مطالبات منطقهای به دولت مراجعه میکنند و دولت هم به دلیل تنگناهایی که دارد نمیتواند خیلی از مطالبات را پاسخ دهد. این به صورت طبیعی تصادمی را بین دولت و نمایندگان ایجاد میکند که به فراکسیون ما که معتقد به تعامل و حمایت از دولت هستیم هم آسیب میزند.
عکس این قضیه برای فراکسیون اصولگرایان صادق است که منتقد دولت هستند و هر گونه تصادم بین دولت و نمایندگان اقبال به سوی آنها را بیشتر میکند. بنابر این عملکرد دولت در پاسخگویی به مطالبات نمایندگان در انسجام یا نداشتن انسجام فراکسیون رهروان ولایت تأثیر دارد ضمن اینکه در تحلیلها باید وضعیت اقتصادی کشور، مطالبات نمایندگان و میزان توانمندی دولت برای پاسخگویی به آنها مدنظر قرار گیرد.
حدود 180 نفر از نمایندگان فرم عضویت در فراکسیون رهروان ولایت را پر کرده و عضو هستند. از این میان حدود 120 نفر به لحاظ تشکیلاتی انضباط و تعهد دارند. در فراکسیون اصولگرایان هم فکر میکنم حدود 70 نفر انضباط تشکیلاتی دارند.
در این بین حدود 90-80 نفری هستند که هر چند اکثراً گرایششان به سمت فراکسیون ما است اما در مواقع مختلف براساس دریافتی که دارند عمل میکنند. من تأکید دارم که خیلی از آرایی که در مجلس داده میشود بر اساس یک نگاه تشکیلاتی صرف نیست. علاوه بر این اساساً کار ایجابی کردن در کشور ما از کار سلبی کردن سختتر است، منتقد بودن مسیر هموارتری است تا حامی بودن.
فراکسیون اصولگرایان یک طیف است متشکل از گروههای مختلف، از جبهه پایداری گرفته تا جمعیت ایثارگران و رهپویان و برخی نمایندگان مستقل. در گذشته بین پایداری و ایثارگران اختلافات شدیدی بود تا جایی که در مقطعی آقای روحالله حسینیان در مجلس علیه علیرضا زاکانی موضعگیری کردند.
آنچه موجب تجمیع اینها شد موضوع انتخابات هیأت رئیسه مجلس نهم و مخالفت با ریاست دکتر لاریجانی بود که آنها را متحد کرد. به نظر میرسد در طول 2 سال گذشته جبهه پایداری عملاً با کارت ایثارگران و رهپویان بازی کرده و آنها را به حاشیه رانده است. البته ایثارگران با راه نیافتن دبیر کل خود (حسین فدایی) به مجلس به حاشیه رانده شده بود.
رهپویان هم در مجلس نهم با جبهه پایداری همکاری کرد اما در ذیل این جبهه تعریف شدند. اعضای جبهه پایداری در مجلس تعداد قابل توجهی نیستند ولی به هر حال درون فراکسیون اصولگرایان قرار دارند و به خاطر تصادمهای احتمالی بین نمایندگان و دولت، آنها از این اختلافات برای یارگیری موضوعی استفاده میکنند.
روندی که برخی در پیش گرفتهاند کوبیدن بر طبل اختلافات است و به نظر من این شیوه به کارآمدی نظام آسیب میزند. واقعیت این است که ما از سوی این گروهها کمتر کار ایجابی میبینیم، طرحی، راهکاری یا ایدهای برای برون رفت از وضعیت و مشکلات فعلی نمیبینیم. همیشه روی زخمها نشستهاند.
گویی منفعت آنها تنها در دعوای سیاسی است. افترا و تهمت زدن، پروندهسازی و افراد را از قطار انقلاب پیاده کردن، به جای وسیعتر کردن دایره انقلاب، روشهای غلطی است که از سوی تندروها انجام میگیرد. این دلسوزی برای کشور نیست اما برای اینکه ببینیم چرا چنین روشی انجام میشود، به نظرم باید افراد را تقسیم کرد. بعضیها که بیشتر هوادارند، آدمهای سالم و دغدغهمند هستند اما برخی از سردمداران این جریان آنها را نسبت به بقای انقلاب و خیانت به آن میترسانند.
در طول یک سال گذشته آقای دکتر لاریجانی بر اساس دریافت درستی که از شرایط داخلی کشور و شرایط منطقهای و بینالمللی دارند، رویکرد تعامل با آقای روحانی رئیس دولت را اتخاذ کردند. نفس این رویکرد بسیار میمون و مبارک است ضمن اینکه مزاج هر دو بزرگوار یک مزاج معتدل و کم هیاهوست. طبیعی است که هر دو تلاش میکنند روابط را مدیریت کنند و سود این روابط حسنه به نفع کشور است.
آیتالله آملی لاریجانی هم همین سهم و تلاش را دارند تا رؤسای قوا تعامل خوبی داشته باشند. اما برخی این تلاشها را برنمیتابند و نزدیکی و همگرایی رؤسای قوا را به ضرر خود میدانند. من در روزهای اخیر دیدم تحلیلهای کاملاً غلطی مینوشتند و در آدرسهای غلط میدهند تا بتوانند رفتارهای قدیمی و التهابات سیاسی شان را استمرار دهند. برخی حیاتشان در دعوای سیاسی است.
اکثریت مجلس خواهان برقراری روابط خوب با دولت هستند. البته برخی هم دنبال این هستند که نگذارند این روابط شکل بگیرد و میخواهند دولت را عصبانی کنند.
مثلاً در همین هفتههای اخیر نامهای علیه رئیس جمهوری در مجلس توزیع شد که اصلاً قابل دفاع نیست. برداشت برخی دولتیها هم این بود که اکثریت مجلس طرفدار چنین نگاهی است در حالی که این طور نبود.
با این حال دولت هم باید به مطالبات نمایندگان توجه داشته باشد. حضور معاونان پارلمانی در مجلس خیلی ضعیف است. هر چند خود آقای انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهوری وقت خوبی میگذارند ولی کار اصلی در دست وزرا است و آنها باید از معاونان پارلمانی گزارش عملکرد بگیرند و آنان را فعالتر کنند. شخص رئیس جمهوری هم تا به حال بخصوص در قالب دیدار با مجامع استانی وقت زیادی گذاشتند ولی اگر دیدارهای نمایندگان با رئیس جمهوری بیشتر شود و سخنان و دغدغههای یکدیگر را بشنوند حتماً تأثیرگذار خواهد بود.
دکتر لاریجانی،در جبهه اصولگرایی پر اقبالترین فرد است و به او فشار میآورند که جریان معتدل و عقلانی اصولگرایی را تدبیر کند. بخشی از شخصیتهایی که در این حوزه نقش آفرین بودند الان نیستند. آیتالله مهدوی کنی – که خداوند ایشان را شفا بدهد- و الان جامعه محروم از فیضشان است. مرحوم عسگراولادی هم که شخصیت معتدل و انقلابی بودند به رحمت ایزدی رفتهاند.
شخصیتی مانند آقای ناطق نوری هم که دوستان به دنبالشان هستند خودشان خیلی رغبت نشان نمیدهند. لذا در خلأ این بزرگواران کسی که بیشترین نقش را بهتر میتواند ایفا کند و سابقه و وزانت هم داشته باشد شخص آقای دکتر لاریجانی است. به نظر من در داخل کشور شانسی که ما در یکساله گذشته داشتیم و دارد کم رنگ میشود این است که یک برداشت واقعی در اکثریت نخبگان کشور نسبت به شرایط کشور بوجود آمده بود.
من از ابتدای دولت یازدهم تذکر دادم که این مهم را دست کم نگیرند که جامعه نخبگی کشور این همه کنار همدیگر قرار گرفته و برای مدیریت کشور یک جریان عقلانی را میطلبد. همین روند در جبهه اصولگرایی هم هست. اصولگرایی خردگرا و معتدل بیشتر به دنبال محوریت دکتر لاریجانی است تا بتواند سامان خود را حفظ کند. این گرایش نسبت به ایشان وجود دارد و آقای دکتر لاریجانی هم بدنبال پاسخگویی به این گرایش هست. دارند فکر میکنند در چه قالبهایی میتوانند این پاسخگویی را تنظیم کنند.
مشکل ما در جریان اصولگرایی این است که عدهای میخواهند اصولگرایی را به گروگان خود بگیرند و بگویند اصولگرا و ولایتمدار ما هستیم و دیگران اگر موضع ما را تکرار کردند و ما را قبول داشتند اصولگرا هستند.
این موضوع در رفتاری که اخیراً کمیسیون فرهنگی در معرفی گزینههای عضو ناظر در هیأت نظارت بر مطبوعات از خود نشان داد دیده میشود که جامعه باید مهندسی شود و دایره حق انتخاب را باید مدیریت کرد تا بتوانیم به نقطهای که خودمان میخواهیم برسیم. لذا این نوع نگاهها حتماً با اینکه نحلههای جدیدی در جبهه اصولگرایان شکل بگیرد مخالفت میکنند. مگر اینها علاقهمند بودند که فراکسیون رهروان در مجلس نهم شکل بگیرد؟ من در جریان جلسات هماهنگی جبهه اصولگرایی برای فهرست انتخابات مجلس نهم بودم. آن موقع گفتم شما از الان مجلس آینده را برای هیأت رئیسه آن گروگان گرفتهاید.
این یعنی اینکه ما از ابتدا مهندسی میکنیم که چه کسی رئیس مجلس شود و برای رئیس مجلس شدن او چگونه کار شود. به همین دلیل کسانی که در انتخابات مجلس رأی آوردند، اصولگرا بودند ولی به خاطر همان تنگ نظریها در فهرست جبهه متحد قرار نداشتند، آن انحصارگراییها باعث شد اینها در فهرست قرار نگیرند. الان خیلی از تنازعهایی که با آقای دکتر لاریجانی در مجلس میشود ناشی از همین است که ایشان جای برخیها را در جبهه اصولگرایی تنگ کرده است. لذا برخی تلاش میکنند نشان دهند آقای دکتر لاریجانی اصلاً اصولگرا نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
جلالی: تندروهاحتی لاریجانی را اصولگرانمی دانند |اخبار ایران و جهان
جلالی تندروهاحتی لاریجانی را اصولگرانمی دانند کد خبر ۴۳۳۱۲۲ تاریخ انتشار ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۶ - 09 September 2014 کاظم جلالی رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت به روزنامه ایران گفت از سال 90 بودجه عمرانی بسیار تقلیل یافته و لذا نمایندگان در حوزههای انتخابیه با مطالباتکاظم جلالی:تندروهاحتی لاریجانی را اصولگرانمی دانند/ایثارگران و رهروان،اختیارشان را دست پایداری دادند
کاظم جلالی تندروهاحتی لاریجانی را اصولگرانمی دانند ایثارگران و رهروان اختیارشان را دست پایداری دادند سیاست > احزاب و شخصیتها - کاظم جلالی رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت به روزنامه ایران گفت از سال 90 بودجه عمرانی بسیار تقلیل یافته و لذا نمایندگان در حوزه&zمطهری: تندروهای مجلس دنبال بهانه برای تضعیف لاریجانی هستند
مطهری تندروهای مجلس دنبال بهانه برای تضعیف لاریجانی هستند آفتاب علی مطهری در یادداشتی که روزنامه شرق آن را منتشر کرده است نوشت تضعیف آقای لاریجانی یک هدف کلی برای تندروهای مجلس است که به هر بهانهای حملهای را تدارک میبینند و این در ماجرای برهمزدن سخنرانی ایشان در قم و جلسه عتندروها؛ بلای جان شیخوخیت اصولگرا / اصولگرایان گرد کدام «شیخالرئیس» جمع خواهند شد؟
تندروها بلای جان شیخوخیت اصولگرا اصولگرایان گرد کدام شیخالرئیس جمع خواهند شد سیاست > احزاب و شخصیتها - روزهای بعد از انتخابات ریاست جمهوری 92 برای اصولگرایان سیاست ایران آرام و بی تنش نگذشته است فاطمه استیری دیگر نه خبری از «حبیب الله» اصواصولگرايي يعني حمايت از رهبري/ تاريخ مصرف اصولگرايي تمام نمي شود
استانها شرق یزد حجت الاسلام تقوي اصولگرايي يعني حمايت از رهبري تاريخ مصرف اصولگرايي تمام نمي شود يزد - خبرگزاري مهر رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه كشور گفت اصولگرايي يعني حمايت از امام و رهبري فرمايشات و انديشههاي آنها اصولگرايان همه افرادي هستند كه معتقدند كشور بايدتقوي: تاريخ مصرف اصولگرايي تمام نمي شود |اخبار ایران و جهان
تقوي تاريخ مصرف اصولگرايي تمام نمي شود رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه كشور گفت اصولگرايي يعني حمايت از امام و رهبري فرمايشات و انديشههاي آنها اصولگرايان همه افرادي هستند كه معتقدند كشور بايد بر محور ارزش ها و انديشه هاي الهي و ديني اداره شود کد خبر ۴۳۰۱۵۸ تاریخ انتشار ۰۷نگرانی اصولگرایان از تکرار سرنوشت روحانی و ناطق برای لاریجانی |اخبار ایران و جهان
نگرانی اصولگرایان از تکرار سرنوشت روحانی و ناطق برای لاریجانی روابط این روزهای رئیس مجلس نهم با بازیگران مختلف فضای سیاسی ایران با تحلیلهای خاص روزنامههای نزدیک به اصولگرایان همراه شده است سفر معاون وزیر خارجه به عربستان همچنان اصلیترین موضوع برای صفحات سیاسی خارجی روزنامههاجلالی: لاریجانی شخصیتی معتدل و قانونگرا است
جلالی لاریجانی شخصیتی معتدل و قانونگرا است رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی علی لاریجانی را شخصیتی معتدل و قانونگرا توصیف کرد و گفت برخورد امروز برخی نمایندگان با رییس مجلس سخیفانه بود کاظم جلالی در جمع خبرنگاران درمورد رفتار برخی نمایندگان در جلسه علنی امروز یکشنبهنمیگذاریم تندروها خط مشی تعیین کنند! |اخبار ایران و جهان
نمیگذاریم تندروها خط مشی تعیین کنند معاون کل سرپرست نهاد ریاستجمهوری گفت نمیگذاریم تندروها در کشور خط مشی تعیین کنند کد خبر ۴۲۹۸۰۴ تاریخ انتشار ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲ ۴۰ - 27 August 2014 معاون کل سرپرست نهاد ریاستجمهوری گفت نمیگذاریم تندروها در کشور خط مشی تعیین کنند بهمعاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری: نمیگذاریم تندروها خط مشی تعیین کنند
معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری نمیگذاریم تندروها خط مشی تعیین کنندمعاون کل سرپرست نهاد ریاستجمهوری گفت نمیگذاریم تندروها در کشور خط مشی تعیین کنند به گزارش خبرگزاری فارس از استان ملارد مرتضی بانک معاون کل سرپرست نهاد ریاستجمهوری شامگاه امروز به منظور افتتاح پروژههایدر حال بروزرسانی/لاریجانی در اختتامیه همایش بینالمللی انرژی: برخی کشورها پنهانی به داعش کمک میکنند/با بمبارا
در حال بروزرسانی لاریجانی در اختتامیه همایش بینالمللی انرژی برخی کشورها پنهانی به داعش کمک میکنند با بمباران هوایی نمیتوان تروریسم مخفیشده را از بین بردرئیس مجلس شورای اسلامی گفت این هیاهویی که اکنون غرب در جریان مبارزه با داعش به راه انداختهاند اشتباه است چرا که با بمبارانلاریجانی: کسی نمیتواند در ایران دیکتاتوری کند/دموکراسی و رهبری علل ثبات در ایران است
چهارشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۹ ۱۰ رییس مجلس شورای اسلامی امنیت استوار و پایدار را از مزایای ایران عنوان کرد و گفت که ایران علیرغم همه مشکلاتی که برایش ایجاد کردند بر روی استقلال سیاسیاش ایستادگی کرده است به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا علی لاریجانی درجدیدترین مصوبات شورای صنفی نمایش مخالفت شورای صنفی با اجرای رایگان «سینما سلام»/«آنچه مردان درب
جدیدترین مصوبات شورای صنفی نمایشمخالفت شورای صنفی با اجرای رایگان سینما سلام آنچه مردان درباره زنان نمیدانند بعد از شهرموشها2 میآیدسخنگوی شورای صنفی نمایش از مخالفت این شورا با اجرای با طرح سینما سلام به صورت رایگان در روز ملی سینما خبر داد غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نماتحلیل مطهری از برخورد تندروها با لاریجانی
تحلیل مطهری از برخورد تندروها با لاریجانی خبرگزاری پانا تضعیف آقای لاریجانی یک هدف کلی برای تندروهای مجلس است که به هر بهانهای حملهای را تدارک میبینند و این در ماجرای بر هم زدن سخنرانی ایشان در قم و جلسه علنی روز گذشته و مانند اینها قابل مشاهده است ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور ساعتلاریجانی: اینجا کسی نمیتواند دیکتاتوری کند
لاریجانی اینجا کسی نمیتواند دیکتاتوری کند لاریجانی افزود ما تجربیات تلخی از گذشته داشتیم مثل 28 مرداد یا حکومت دیکتاتوری که به کشور تحمیل شد اما بعد از انقلاب پایههای دموکراسی را قوی کردیم و امروز کسی نمیتواند در ایران دیکتاتوری کند البته این هزینهبر است اما فایدهاش امنیافکار منحط نمی دانند آزادی در دانشگاه یعنی چه/ جاسبی تاریخ دانشگاه آزاد مینویسد
حوزه و دانشگاه هاشمی رفسنجانی افکار منحط نمی دانند آزادی در دانشگاه یعنی چه جاسبی تاریخ دانشگاه آزاد مینویسد رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد با بیان اینکه جای فرجی دانا خالی است گفت جای فرجی دانا در این جلسه خالی است چون در این جامعه عده ای افکار منحط وجود دارد که نمی داند آزاداستیضاح فرجی دانا منحصر به تندروهای مجلس نبود/ رفت و آمد یک وزیر هیچ زلزله ای به ارکان اجرایی وارد نمی کند
سیاسی احزاب و تشکلها باهنر استیضاح فرجی دانا منحصر به تندروهای مجلس نبود رفت و آمد یک وزیر هیچ زلزله ای به ارکان اجرایی وارد نمی کند نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به استیضاح فرجی دانا که منجر به برکنار شدن وی شد گفت این استیضاح به هیچ وجه منحصر به تندروهای مجلس نبود-
سیاسی
پربازدیدترینها