محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846548542
لاریجانی: اینجا کسی نمیتواند دیکتاتوری کند
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
لاریجانی: اینجا کسی نمیتواند دیکتاتوری کند
لاریجانی افزود: ما تجربیات تلخی از گذشته داشتیم مثل 28 مرداد یا حکومت دیکتاتوری که به کشور تحمیل شد، اما بعد از انقلاب پایههای دموکراسی را قوی کردیم و امروز کسی نمیتواند در ایران دیکتاتوری کند. البته این هزینهبر است اما فایدهاش امنیت پایدار برای کشور است.
ایسنا: رییس مجلس شورای اسلامی امنیت استوار و پایدار را از مزایای ایران عنوان کرد و گفت که ایران علیرغم همه مشکلاتی که برایش ایجاد کردند بر روی استقلال سیاسیاش ایستادگی کرده است.
علی لاریجانی در همایش انرژی که در محل پژوهشگاه نیرو برگزار شد اظهار کرد: ایران یک کشور خنثی از نظر سیاسی نیست و ضمنا وابسته به قدرتهای بزرگ یا اقمار آنها هم نیست البته در زمان شاه این طور بود و ایران جزو اقمار آمریکا بود و ثبات نسبی داشت اما با عوض شدن شرایط رهایش کردند و ایران فرو ریخت.
وی افزود: ما تجربیات تلخی از گذشته داشتیم مثل 28 مرداد یا حکومت دیکتاتوری که به کشور تحمیل شد، اما بعد از انقلاب پایههای دموکراسی را قوی کردیم و امروز کسی نمیتواند در ایران دیکتاتوری کند. البته این هزینهبر است اما فایدهاش امنیت پایدار برای کشور است.
رییس مجلس خاطرنشان کرد: علیرغم همه مشکلاتی که برای ما ایجاد کردهاند ایران سر پا ماند و قویتر شد و این به خاطر دموکراسی و ساختار حکومت است که ابتنای عقلی دارد.
لاریجانی با اشاره به اقدامات ناموفق آمریکا علیه ایران در طول 35 سال گذشته خاطرنشان کرد: اکنون موقعی است که باید درک درستتری از ایران وجود داشته باشد. ایران روی استقلال سیاسیاش ایستادگی دارد در عین اینکه ما خنثی نیستیم و درباره مسائل منطقه نظر داریم اما نظر ما ناصحانه است. مثلا ما با اشغال عراق مخالف بودیم اما آمریکا فکر میکرد ما نگاه ریب آمیز داریم و به این علت است که مخالفیم اما دست آخر آنها خجالتزده از عراق رفتند.
لاریجانی با اشاره به مخالفت ایران با حمله آمریکا به افغانستان تاکید کرد:از سال 2001 که آمریکاییها برای مبارزه با تروریسم به افغانستان رفتند آیا تروریسم در افغانستان کاهش یافت یا وضعیت مواد مخدر بهبود پیدا کرد؟ در سال 2001 میزان تولید مواد مخدر در افغانستان 200 تن بود که اکنون به 8 هزار تن رسیده است و 14 تا 15 استان هم به دست تروریستهاست.
او با بیان اینکه هیاهویی که غربیها برای حمله به سوریه به راه انداختند راه اشتباهی است گفت: مبارزه با تروریسم توسط بمباران هوایی نافذ نیست و با این رفتار نظامیگری در سوریه مطمئنا داعش افزایش مییابد. اگر شما میخواستید با داعش مبارزه کنید نباید چند سال در سوریه به آن کمک میکردید.
رییس قوه مقننه ادامه داد: ایران کشوری است که حرف خود را رورتاست میزند. برخی کشورها در منطقه در ظاهر چیزی میگویند و پشت صحنه پول به تروریستها ما میدهند اما ما اگر از سیاستی دفاع میکنیم جرات بیان آن را هم داریم. ا گر میگوییم که از مردم فلسطین حمایت میکنیم نظرمان را پنهان نمیکنیم.
این عضو شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه شرایط پایدار امنیتی در منطقه به وسیله کشورهای دارای استقلال رای میسر میشود تاکید کرد: تحلیلگران غربی هم آرام آرام توجه کردهاند که کدام کشورها استواری لازم را برای امنیت دارند. بنابراین امنیت در ایران نکته مهمی است که علاوه بر تاثیر در منطقه برای سرمایهگذاری هم حائز اهمیت است.
وی وجود دموکراسی در ایران و داشتن رهبری هوشمند را موجب داشتن امنیت و ثبات دانست و گفت: گاهی منازعات و برخوردهای سیاسی داخلی را از سر فتانت نمیبینم، البته اختلاف نظر سیاسی وجود دارد، اما این نباید تبدیل به مشاجراتی شود که در همافزایی ارادهها سایش ایجاد میکند و موجب شلوغ کردن فضای سیاسی کشور میشود. این موضوعی است که ما باید در داخل به آن توجه کنیم.
رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنرانی در دهمین همایش بینالمللی انرژی با اشاره به اهمیت ذخایر زیرزمینی در کشور اظهار کرد: این سهم از سرمایه انرژی برای کشور بسیار ارزشمند است و باید از آن به درستی استفاده کرد.
رییس قوه مقننه بر لزوم داشتن یک سند راهبردی در مورد انرژی تاکید کرد و افزود: ما در قانون برنامه پیشبینی کردیم که دولت سند راهبردی انرژی را ارائه کند تا از منابع به درستی استفاده شود؛ چرا که گاهی مصرف زیاد منابع ضرر درازمدتی را به دنبال دارد. ما همچنین برخی مخازن مشترک با کشورها داریم که باید به سرعت روی آنها سرمایهگذاری کنیم و اکنون به دلیل نبودن این سند راهبردی گاهی این روند کند بوده است.
وی به وجود پتانسیل انرژی تجدید پذیر در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: ما از نظر جغرافیایی میتوانیم از انرژیهای بادی و خورشیدی استفاده لازم را داشته باشیم و لازم است در این زمینه سرمایهگذاری ویژه صورت گیرد.
رییس مجلس در ادامه برخورداری ایران از سواحل و جزایر طولانی را مورد اشاره قرار داد و گفت: 25 درصد جمعیت جهان در 25 کیلومتری سواحل زندگی میکنند و 39 درصد جمعیت جهان در 100 کیلومتری دریاها لذا اگر هدفگیری مناسبی داشته باشیم، میتوانیم از امکان سواحل به خوبی استفاهد کنیم.
وی با اشاره به جمعیت 8 میلیونی در استانهای بوشهر، هرمزگان، خوزستان و سیستان و بلوچستان ادامه داد: جمعیت این 4 استان 11 درصد جمعیت کشور است در حالی که با توجه به وجود منابع انرژی در سواحل باید با سرمایهگذاری متوازنی سطح جمعیت را در این بخش رشد دهیم.
لاریجانی دارا بودن جمعیت جوان و نیروی کار جوان را از دیگر مزایای ایران دانست و افزود: در یک قرن گذشته که سابقه صنعت نفت و برق را داشتهایم بیشتر رویکرد ما استفاده از تکنولوژیهای دیگران بوده، در حالی که با وجود این همه نیروی جوان پرتوان باید به صنعت داخلی توجه کنیم و تکیهمان به تولید داخل باشد.
لاریجانی به بازدید خود از مناطق پارس جنوبی اشاره کرد و افزود: موجب افتخار بود که شرکتهای ایرانی در تحریم برخی پروژههای مهم در پارس جنوبی را بر عهده گرفتند و جلو رفتند. البته برخی هم توفیق زیادی در این زمینه نداشتند، اما اگر بتوانیم برای نیروهای داخلی تسهیلات فراهم کنیم این استفاده بهینه از نیروهای داخلی خواهد بود.
وی رکود را از معضلات اصلی کشور دانست و گفت: راه خروج از رکود این است که پارادایم ما در گسترش فعالیتهای تولیدی به سمت تولید داخل برود.
وی دارا بودن ظرفیت معادن در کشور را از دیگر مزایای ایران عنوان کرد.
رییس قوه مقننه با تاکید بر لزوم خروج از رکود گفت: اگر دولت میخواهد کشور از رکود خارج شود باید سلطه شرکتهای بزرگ نیمه دولتی را خاتمه دهد وگرنه بخش خصوصی جرات ورود به صحنه را پیدا نمیکند. آیا در اصل 44 بنا بود شرکتهای توانیر و نیروگاهها را از وزارت نیرو بگیریم و به وزارت دفاع بدهیم؟ آیا این معنا دارد؟ آیا چون ما به وزارت دفاع بدهکاریم باید به او نیروگاه بدهیم؟ قطعا این با روح اصل 44 سازگار نیست، نامش خصوصیسازی نیست و از درونش رقابت بیرون نمیآید.
وی افزود: اگر دولت فعلی میخواهد باقیات صالحی به جا بگذارد فعال شدن بخش خصوصی و مردمی شدن اقتصاد را دنبال کند.
رییس مجلس خاطرنشان کرد: توصیه ما این است که دولت با توجه به مزایای خاص کشور تمهیدی بیندیشد که مردم به صحنه اقتصاد بیایند. البته در وزارت نیرو تشویقهایی برای سرمایهگذاری در بخش نیروگاهی صورت گرفته اما اگر پول آنها را به موقع ندهید چه انگیزهای برایشان میماند. آنها نمیتوانند برق را به بقالی بفروشند بلکه باید به وزارت نیرو بفروشند. آنها قدرت تحمل ریسک بزرگ را ندارند و بعد از مدتی به جای سرمایهگذاری به سراغ دلالی میروند و در این صورت بخش خصوصی رشد نمیکند بنابراین لازم است دولت این بیماریهای اقتصادی را به درستی علاج کند.
رییس قوه مقننه استفاده بهینه از انرژی و رفع تلفات آب و برق را از اولویتهای کار در بخش انرژی دانست و تصریح کرد: حدود 20 درصد برق تولیدی کشور در شبکه تولید، توزیع و انتقال تلف میشود و ما باید تمهیدی برای استفاده بهینه از انرژی بیندیشیم.
رییس مجلس با تاکید بر لزوم پیشبینی زمینه لازم برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در برنامه ششم توسعه اظهار کرد: دولت از نظر منابع نمیتواند جایگزین مردم شود. البته این معقول هم نیست که دولت این همه سرمایهگذاری کند مخصوصا که سیاست اصلی کوچک و چابک شدن دولت است اما اکنون 80 درصد منابع درآمدی صرف حقوق، مزایا و هزینههای اینچنینی میشود.
وی با تاکید بر لزوم توجه دولت و مجلس برای فعال کردن بخش خصوصی اظهار کرد: باید فضا برای سرمایهگذاران قابل پیشبینی باشد.
لاریجانی با اشاره به جنجالسازی غربیها در مورد فعالیتهای هستهای ایران نیز گفت: رویکردی که ما دنبال میکنیم این است که از انرژی اتمی برای داخل کشور استفاده کنیم. اگر ما روی غنی سازی تاکید میکنیم به خاطر بدقولی غربیهاست. اگر رفتار آنها در گذشته عاقلانه بود شاید لزومی نداشت ایران به این سمت حرکت کند و اینقدر انرژی بگذارد.
وی اضافه کرد: در مورد رآکتور اتمی تهران بنا بود آنها سوختش را به ما بدهند، اما این سوخت را در اختیار ما قرار ندادند و ما مجبور شدیم با روشهایی آن را تامین کنیم. الان هم برای ایران مسئله است که اگر 10 نیروگاه اتمی درا یران بسازیم نمیتوانیم برای سوخت آن پشتیبانی نداشته باشیم پس عقل حکم میکند برای سوختش فکری بکنیم. منطق ایران همین است و ما به دنبال سلاح هستهای نیستیم.
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انرژی در کشور باعث امنیت پایدار در منطقه میشود گفت: ما نباید از انرژی برای ایجاد تنازعات استفاده کنیم بلکه انرژی میتواند عاملی برای ایجاد آرامش باشد. پارادایم امنیت ملی ما نیز استفاده از انرژی برای ایجاد ثبات و امنیت پایدار در منطقه و جهان است و ما به آن پایبندیم و رفتار باثبات در زمینه انرژی را برای منافع ملی خود پسندیدهتر میدانیم تا اینکه از انرژی استفاده تاکتیکی کنیم.
رییس مجلس در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به سخنان وزیر صنعت در همایش بینالمللی انرژی خاطرنشان کرد: زمانی که آقای نعمتزاده را برای وزارت صنعت به مجلس معرفی کردند یکی از ایرادهایی که به ایشان میگرفتند این بود که ایشان پیرمرد است اما الان معلوم شد که شدت انرژی ایشان برای وزارت کافی است. البته ایشان تجربه کافی در این زمینه را هم دارند.
وی افزود: من شنیدهام آقای نعمتزاده سبک خاصی از بیان را برای اداره وزارتخانه دارند. به نظر میرسد اگر همان سبک را در هیات دولت به کار ببندند کارها ردیف میشود.
لاریجانی ایران را کشوری با سابقه طولانی در زمینه انرژی عنوان کرد و گفت: طبیعی است ما باید سمتگیری بیشتری در این زمینه داشته باشیم. البته این کار باید با طراحی درستی انجام شود در حالی که مشکلات ما نشان میدهد سمتگیریهای مابرای استفاده بهینه از انرژی دقیق نبوده است.
پیش از سخنان رییس مجلس نعمتزاده وزیر صنعت در سخنانی با تاکید بر لزوم تغییر روشها و بینشها برای افزایش بهرهوری در حوزه انرژی تصریح کرد: ما در برنامه چهارم گفتیم که انرژی سالیانه 20 درصد گران شود اما برخی داغتر از ما گفتند قیمتها را تثبیت کنیم که نتیجهاش این شد.
وی با اشاره به وجود 20 میلیون بخاری گازسوز در منازل مردم گفت که میزان مصرف انرژی این بخاریها عمدتا بالاست.
وزیر صنعت با تاکید بر لزوم جایگزینی خودروهای فرسوده اظهار کرد: ما 53 هزار کامیون بالای 10 تن با بیش از 35 سال سابقه در کشور داریم که اگر آنها را نوسازی کنیم 80 درصد مصرف انرژی آنها کم میشود و این هزینه در فرصت کوتاهی برمیگردد.
نعمتزاده بر لزوم فرهنگسازی برای استفاده از مصالح ساختمانی با عایق حرارتی و پنجرههای دو جداره نیز تاکید کرد .
وی در پایان گفت: در حال حاضر آلمان 20 درصد مصرف انرژی برق خود را از انرژیهای تجدید پذیر بالاخص توربینهای بادی تامین میکند. ما نیز باید در ایران سرمایهگذاران را تشویق کنیم تا در بخش توربینهای بادی سرمایهگذاری لازم را انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
لاریجانی: کسی نمیتواند در ایران دیکتاتوری کند/دموکراسی و رهبری علل ثبات در ایران است
چهارشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۹ ۱۰ رییس مجلس شورای اسلامی امنیت استوار و پایدار را از مزایای ایران عنوان کرد و گفت که ایران علیرغم همه مشکلاتی که برایش ایجاد کردند بر روی استقلال سیاسیاش ایستادگی کرده است به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا علی لاریجانی درکونته: کسی در کار من نمیتواند دخالت کند
کونته کسی در کار من نمیتواند دخالت کند کد خبر ۴۲۷۳۶۷ تاریخ انتشار ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۲ - 20 August 2014 سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایتالیا در نخستین نشست خبری خود قول داد تا این تیم را به جایگاهی که شایسته آن است برساند او میگوید بازیکنان را براساس شایستهسالاری انتخاب مینوری: دایی تصمیم میگیرد چه کسی بازی کند/ متاسفانه توپهای ما گل نشد
نوری دایی تصمیم میگیرد چه کسی بازی کند متاسفانه توپهای ما گل نشدکاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت علی دایی تصمیم میگیرد چه کسی بازی کند و به عنوان بازیکن تمام تلاشم را انجام میدهم به گزارش خبرگزاری فارس محمد نوری بعد از شکست 2 بر یک تیمش مقابل ملوان گفت بازی در نیمه دومنامه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران به لاریجانی مجلس بر سر منافع ملی معامله سیاسی نکند
نامه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران به لاریجانیمجلس بر سر منافع ملی معامله سیاسی نکندجامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران اعلام کرد نسبت به محافظهکاری بعنوان قتلگاه انقلاب اسلامی هشدار میدهیم و از نمایندگان مجلس خواست مجلس بر سر منافع ملی معامله سیاسی نکند به گزارش گروکسی برای خزر گریه نمیکند...
کسی برای خزر گریه نمیکند کد خبر ۴۲۵۲۳۴ تاریخ انتشار ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۱ - 13 August 2014 12 آگوست روزیست که همه موضوعات زیستمحیطی به کناری میرود و بحث دریای خزر داغ میشود بزرگترین دریاچه دنیا که وسعتش موجب شده آن را دریا بنامند و برای خودش روز جهانی داشته باشد خزری کنوري: دايي تصميم ميگيرد چه کسي بازي کند
نوري دايي تصميم ميگيرد چه کسي بازي کند کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت علي دايي تصميم ميگيرد چه کسي بازي کند و به عنوان بازيکن تمام تلاشم را انجام ميدهم محمد نوری بعد از شکست 2 بر یک تیمش مقابل ملوان گفت بازی در نیمه دوم دست ما بود اما متاسفانه توپهای ما به گل تبدیلکسی که مسؤول بهشت رفتن مردم نیست چگونه برخی را به جهنم دعوت می کند؟
حجتالاسلام حسینیان کسی که مسؤول بهشت رفتن مردم نیست چگونه برخی را به جهنم دعوت می کند خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ادبیات رئیس جمهور در سخنرانی سفرای کشورهای خارجی دیکتاتورمآبانه بود گفت حرمت امامزاده را باید متولی نگه دارد اگر بنا باشجلسه استیضاح وزیر علوم را چه کسی مدیریت میکند: اقلیت یا اکثریت؟
جلسه استیضاح وزیر علوم را چه کسی مدیریت میکند اقلیت یا اکثریت توان تغییر جریان مجلس خیلیها معتقدند ویژگی بارز علی لاریجانی در دوران ریاستش بر مجلس همین است سابقه نشان داده او هربار که خواسته است یک اتفاق در مجلس بیفتد افتاده و هر بار هم خواسته مجلس نسبت به یک اتفاق کوتاهبرای دوهزار تومن کرایه کسی صد میلیون هزینه نمی کند
برای دوهزار تومن کرایه کسی صد میلیون هزینه نمی کند قناعتی بیان کرد کسی که با یک پراید بیست میلیونی میتواند صاحب تاکسی شود هیچ گاه صد میلیون برای مثلا کرایه دوهزار تومانی هزینه نمی کند افکارنیوز گروه اجتماعی- سخنگوی کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران گفت دولت اگر اورژانلاریجانی: استبداد اگر بد است استبداد اقلیت بدتر است/ دیکتاتوری این است که به رای نمایندگان احترام نگذاریم
سیاسی مجلس در واکنش به دیکتاتور خواندن لاریجانی و انتخاب ناظران هیات نظارت بر مطبوعات لاریجانی استبداد اگر بد است استبداد اقلیت بدتر است دیکتاتوری این است که به رای نمایندگان احترام نگذاریم رئیس کمیسیون فرهنگی گفت در کمیسیون بحث های مفصلی شد و از افرادی که کاندیدا بودند دعوتفتاحی در گفتوگو با فارس: فراکسیون جدیدالتأسیس مجلس در هفته جاری اعلام موجودیت میکند/ نام فراکسیون هنوز مشخص
فتاحی در گفتوگو با فارس فراکسیون جدیدالتأسیس مجلس در هفته جاری اعلام موجودیت میکند نام فراکسیون هنوز مشخص نیستنماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی از اعلام موجودیت فراکسیون جدیدالتأسیس مجلس اعتدال با حضور حدود ۹۰ نفر از وکلای ملت در هفته جاری خبر داد عابد فتاحی نمایندهقدومی: کسی نمیتواند مقاومت را به حاشیه بکشاند
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۳ نماینده جنبش حماس در تهران با بیان این که دست نیافتن به توافق در مذاکرات آتشبس موجب از دست رفتن اعتماد ملت فلسطین خواهد شد تاکید کرد کسی نمیتواند مقاومت حماس و جهاد اسلامی را در جریان مذاکرات آتشبس به حاشیه بکشاند خالد قدومی در گفتوگو با خبرنفرجی دانا تعیین تکلیف وضعیت 3 معاونش را به لاریجانی داد/ جریانی می خواهد وزارت علوم را فشل کند /4
فرجی دانا تعیین تکلیف وضعیت 3 معاونش را به لاریجانی داد جریانی می خواهد وزارت علوم را فشل کند 4 - وزیر علوم خطاب به نمایندگان مجلس گفت ما در دو طرف یک میز نیستیم در یک طرف یک میز هستیم این میزی که علم و فناوری این کشور عزیز را گذاشتیم باید با هم پیش ببریم به گزارش نامه نیوزکسی با خودکشی اعتراض میکند؟
جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۱ ۳۱ یک هنرمند مجسمهساز میگوید فرهنگ استفاده از مجسمههای شهری را نداریم و به نظر میرسد که جملهی هنر نزد ایرانیان است و بس یک شعار باشد بهداد لاهوتی در گفتوگو با خبرنگار هنرهای تجسمی ایسنا درباره دلایل آسیب رساندن مردم به مجسمههای شهری اظهار کردعاشری: مطیع فدراسیونم/ فرقی نمیکند چه کسی با تیم برود
انتخاب مربی اعزامی بوکس به اینچئون در هالهای از ابهام عاشری مطیع فدراسیونم فرقی نمیکند چه کسی با تیم برود فدراسیون بوکس در انتخابی سخت باید یکی از 2 گزینه مجتبی فرجی و محمد عاشری را به عنوان مربی اعزامی به اینچئون معرفی کند محمد عاشری مربی تیم ملی بوکس در گفتگو با خبرنگار وجواد لاریجانی در همایش سالانه سفرا تأکید کرد ایران از مواضع و اصول خود دفاع میکند/ تعامل جدی و مستدل در زمینه
جواد لاریجانی در همایش سالانه سفرا تأکید کردایران از مواضع و اصول خود دفاع میکند تعامل جدی و مستدل در زمینه حقوق بشردبیر ستاد حقوق بشر در همایش روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور گفت جمهوری اسلامی ایران ضمن تعامل جدی در زمینه حقوق بشر با جهان به طور مستدلفارس بررسی میکند واکاوی مطالبات مقام معظم رهبری از دستگاه قضا در حکم انتصاب جدید آیت الله آملی لاریجانی
فارس بررسی میکندواکاوی مطالبات مقام معظم رهبری از دستگاه قضا در حکم انتصاب جدید آیت الله آملی لاریجانیعملکرد بیعیب و نقص دستگاه قضا و اجرای تامه عدالت در جامعه اسلامی همواره دغدغه مسئولین حکومت اسلامی از بدو تولد اسلام بوده که تا امروز ادامه دارد مقام معظم رهبری هم از هر فرصت-
سیاسی
پربازدیدترینها