تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870884737




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعامل بین بخشی دستگاههای اجرایی برای گره گشایی از کار مردم ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار مرکزی: تعامل بین بخشی دستگاههای اجرایی برای گره گشایی از کار مردم ضروری است اراک - ایرنا - استاندار استان مرکزی گفت: تعامل بین بخشی دستگاههای اجرایی و کارشناسی دقیق امور برای تسهیل کارها و گره گشایی از مشکلات مردم ضروری است.


به گزارش ایرنا، "محمدحسین مقیمی" روز سه شنبه در یازدهمین برنامه ملاقات مردمی در اراک افزود: برخی ناهماهنگی ها و اشراف کمرنگ مدیران در شرایط کلان آمایش و برنامه های دستگاههای دیگر موجب می شود تا سرمایه گذاران و مردم در روند اجرای امور با چالش های جدی مواجه شده و خسارت ببینند.
وی اظهار کرد: مدیریت اراضی و مسایل توسعه استان در تشخیص صدور مجوزفعالیت در زمینه های مختلف، دارای اشکالاتی است که باید با همت دستگاه های اجرایی این نقیصه هرچه زودتر رفع شود.
استاندار استان مرکزی اظهار کرد: موارد متعددی در استان وجود دارد که دو مجوز فعالیت با کاربری های متفاوت بدون رعایت حریم در جوار هم صادر شده و معضلات حقوقی ، چالشهای اجرایی و خسارتهای گسترده به جای گذاشته است که باید راهکار موثری را در پیشگیری از این معضلات چاره جویی کرد.
مقیمی اظهار کرد: سرمایه گذاران و کارآفرینان رکن و اساس رونق اقتصادی و تحول زیربنایی هر منطقه هستند و مدیران دولت تدبیر و امید باید همه کوشش خود را بر ارائه بسته خدمتی کارشناسی شده و سریع به این قشر به کار گیرند.
وی بیان کرد: مدیران و دستگاههای اجرایی که به دلیل ضعف کارشناسی و اهمال در وظایف قانونی عامل ایجاد خسارت به مردم شوند باید مسوولیت خسارت را بپذیرند و هیچ بخشش و یا تخفیفی در این خصوص جایز نیست.
استاندار استان مرکزی بیان کرد: مطالعات آمایش سرزمین استان باید هر چه سریعتر تکمیل و اجرایی شود چرا که کلید حل مشکلات و عمل به سیاستگذاری علمی و حساب شده بر مبنای داشته های دقیق اکولوژیک هر منطقه باید برنامه ریزی شود.
مقیمی خاطرنشان کرد: طولانی شدن روند ارائه مجوزها و استعلام دستگاه های اجرایی از مشکلاتی است که به تحقق اهداف تحول اقتصادی در استان و توسعه کارافرینی ضربه می زند و یکی از اولویت های مدیران دستگاه های اجرایی باید رفع این مشکل باشد.
استاندار استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از فعالیت بی رمق مجتمع گل و گیاه شهرستان خمین گفت: عملیات اجرایی این مجتمع 22 سال قبل اغاز شده و با وجود تمامی زیرساختهای اساسی در آن ،هنوز تولیدکنندگان مستقر نشده اند و این مساله ناشی از برخی کج سلیقگی ها و سختگیری ها است.
مقیمی گفت: استفاده بهینه از ظرفیت ها و زیرساختها یکی از سیاستهای اصلی دولت یازدهم است و مدیران حوزه کشاورزی باید با تاسی به این سیاست راهکارهای تشویقی برای رونق این مجتمع و استقرار متقاضیان تولیدات گلخانه ای را در کوتاه مدت پی بگیرند.
وی بیان کرد: حمایت قانونی از سرمایه گذار و روند تولید، محور اساسی اقتصاد مقاومتی است که مد نظر مقام معظم رهبری است و باید در لبیک به این خواست معظم له نظام رفتاری و ادبیات عمل در ساختار دستگاههای اداری با سرمایه گذاران و کارآفرینان تغییر کند.
در یازدهمین نشست ملاقات مردمی استاندار استان مرکزی مشکلات شش متقاضی در حوزه تامین آب برای تولید، مجوز گلخانه ای، معدن شن و ماسه، تست های نخریب جوشکاری و بتن، در خواست تسهیلات بانکی و جواز تغلیظ قیر بررسی شد.
از ابتدای دولت یازدهم مشکلات 83 متقاضی مردمی با حضور مقام ارشد اجرایی دولت و مدیران دستگاههای اجرایی از طریق نشست های ملاقات مردمی پیگیری شده است.ک/2
560/559


18/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن