تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ارزش چهار چيز را جز چهار گروه نمى‏شناسند : جوانى را جز پيران، آسايش را جز گرفتاران...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831465571




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیف: زمان مناسب برای بازنگری قوانین بانکداری اسلامی فرا رسیده است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سیف: زمان مناسب برای بازنگری قوانین بانکداری اسلامی فرا رسیده است
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به تصویب قانون بانکداری بدون ربا در سال 62 و لزوم روزآمدی و تدوین نسخه کامل تری از آن گفت: در آن زمان، مقرر شد این قانون به اجرا درآید و پس از مشخص شدن نقاط ضعف و قوت آن، بعد از 5 سال بازنگری شود.
آفتاب: به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ولی اله سیف در خصوص بازنگری قوانین بانکداری اسلامی اظهار داشت: در این مدت و در غالب آیین نامه های اجرایی، اصلاحاتی انجام شد و برمبنای واقعیات ارتقاء یافت اما با توجه به کسب تجریبات حاصله در سایر کشورهای اسلامی و همچنین رسیدن نظام بانکی به جایگاه مطلوب به نظر می رسد اکنون زمان مناسبی برای تدوین نسخه کامل تر این قانون باشد .


وی با تاکید بر جایگاه مجلس و همکاری نمایندگان در برقراری تعامل و بازنگری قوانین بانکداری بدون ربا، افزود: یکی از جفا هایی که به بانکداری اسلامی در ایران شد، همزمانی اجرای آن با شرایط سخت تورمی و عدم تعادل اقتصادی در کشور بود. دفاع مقدس موجبات شرایط عدم تعادل اقتصادی را پدید آورد و پس از آن نیز شرایط ثبات اقتصادی را تجربه نکردیم. این واقعیت ها در نحوه اجرای بانکداری بدون ربا اثر گذاشت.


سیف یکی از برکات انقلاب اسلامی را ایجاد تحول در نظام بانکداری برشمرد و تصریح کرد: از سال 63 که قانون بانکداری بدون ربا به اجرا درآمد، کارکنان بانک ها در حداقل زمان و با کمترین هزینه مشکلات پیاده سازی ضوابط جدید را برطرف نمودند، همچنین با وجود این که پیش بینی می شد منابع بانکی با کاهش مواجه شود، با استقبال و مقبولیت مردم روبرو شد و افزایش هم پیدا کرد.


رئیس کل بانک مرکزی با معرفی شفافیت رابطه بین ذینفعان به عنوان یکی از مهمترین ارکان بانکداری اسلامی، عنوان داشت: سه ضلع اصلی ذینفع در بانک ها عبارتند از سپرده گذار که انتظار یک سود متعارف، حداقل معادل تورم را دارد، سهامدار که با هدف بازدهی مناسب اقدام به سرمایه گذاری میکند و گیرنده تسهیلات که در ازای طرح و ایده از بانک درخواست تسهیلات می نماید.


وی درخصوص فعالیت های عام المنفعه اجتماعی به عنوان یکی از وظایف بانکداری اسلامی، خاطرنشان کرد: یکی از این اقدامات عام المنفعه، قرض الحسنه است که به عنوان مسئولیت اجتماعی انجام می شود و در آن منابعی را که افراد بدون اهداف اقتصادی در اختیارشان قرار داده شده، در جهت رفع نیاز های نیازمندان مورد استفاده قرار می گیرد که البته در این خصوص دستورالعمل های صریحی وجود دارد.






** تعیین تکلیف بنگاهداری بانک ها ظرف 15 روز


رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به عدول برخی بانک ها از حد نصاب تملک بنگاه های اقتصادی، گفت: بانکها ملزم شده اند برای یک دوره زمانی سه سال برای واگذاری این شرکت ها، حداکثر طی 15 روز آینده، برنامه زمانبندی واگذاری و لیست بنگاه هایی که مستقیم و غیر مستقیم در اختیار دارندرا ارائه نمایند.


سیف در خصوص بنگاهذاری بانک ها با تشریح موارد مجاز در تملک شرکت ها، اظهار داشت: بانک ها در سه زمینه می توانند بنگاهداری کنند نخست مجموعه شرکت هایی که تکمیل کننده زنجیره فعالیت های بانک باشد. مثل صرافی و کارگزاری که بانک حداکثر 49 درصد از سهام آنها را می تواند در اختیار داشته باشد.


وی زمینه دیگر فعالیت مجاز را موارد خاصی دانست که بنا به ضرورت حداکثر یک نفر عضو در هیئت مدیره می تواند داشته باشد و افزود: مورد سوم که بانک می تواند به عنوان خرده سهام در بازار خرید و فروش انجام دهد که البته مجموع این فعالیت ها نباید بیش از 40 درصد سرمایه پایه باشد.


وی اظهار داشت: با عنایت به تاکیدات اخیر مقام معظم رهبری، بانک مرکزی اجرای دقیق دستورالعمل های صادره را پیگیری نموده و در صورت عدم اقدام به موقع بانکها با موارد تخلف احتمالی برخورد انضباطی خواهد کرد.




تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن