واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ شهريور ۱۳۹۳ (۱۲:۳ب.ظ)
استاندار مرکزي: توسعه علم و فناوري ضرورت دستيابي به اقتصاد مقاومتي است استاندار استان مرکزي گفت: توسعه علم و فناوري ضرورت دستيابي به اقتصاد مقاومتي و اقتصاد دانش بنياد است.
به گزارش خبرگزاري موج، ˈمحمد حسين مقيميˈ عصر چهارشنبه در آيين اختتاميه همايش تبيين سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي ويژه استان مرکزي افزود: پيشرفت اقتصاد دانش بنياد از مهمترين فعاليت ها براي توسعه کشور است که با استفاده از دانش و فناوري در همه زمينه هاي سياستگذاري مي توان به آن دست يافت.
وي ادامه داد: اقتصاد دانش بنيان پيشروي اقتصاد مقاومتي و اقتصاد درون زا است که برنامه ريزي منسجم براي ايجاد اين مهم بسيار ضروري و داراي اهميت است.
استاندار استان مرکزي خاطر نشان کرد: سال جاري بايد زمان رونق اقتصادي و دستاوردهاي فناورانه با رويکرد جهادي باشد که اين مهم نيازمند تلاش و کوشش مضاعف، توسعه يافته هاي علم و فناورانه در فعاليت هاي کلان اقتصادي، حمايت از طرح هاي کلان ملي، تلاش براي ايجاد صنايع وابسته، حمايت از تجاري سازي در کشور با به کار گيري ظرفيت هاي موجود در همه استان ها باشد.
مقيمي بيان کرد: توجه به بانک ها و خيرين در راستاي تجاري سازي فناوري و توجه ويژه به اشتغال نخبگان و استعداد هاي برتر و فارغ التحصيلان دانشگاه، استفاده از پتانسيل بخش خصوصي و توسعه کسب و کار و ايجاد صنايع مبتني بر دانش از برنامه هاي سياست هاي کلان اقتصاد مقاومتي است.
استاندار استان مرکزي افزود: در شرايط کنوني براي عبور از تحريم ها و آسيب ناپذيري اقتصاد از فشارهاي بين المللي بايد در اقتصاد و سياست خارجي سازماندهي لازم انجام شود.
مقيمي در بخش ديگري از سخنانش افزود: استان مرکزي با دو هزار و 700 واحد صنعتي بزرگ و کوچک به عنوان چهارمين قطب صنعتي کشور شناخته مي شود و وجود صنايع بزرگ همچون پتروشيمي، توليد آلومينيوم، صنايع بزرگ متوسط شيميايي فلزي و قطعه سازي و کارخانه هاي بزرگ صادر کننده محصولات فني موجب شده تا اين استان در توليد ناخالص ملي داراي رتبه برتر باشد.
وي ادامه داد: وجود معادن متنوع فلزي و غير فلزي و تنوع محصولات زراعي و وجود چندين دانشگاه و مراکز تحقيقاتي در زمينه هاي مختلف صنعتي و کشاورزي بهره مندي از دهها هزار دانشجو سبب شده تا استان از پتانسيل بالاي فني و مهندسي بالايي برخوردار باشد.
استاندار استان مرکزي بيان کرد: با توجه به ابلاغ سياست اقتصاد مقاومتي توسط رهبر معظم انقلاب و عزم دولت در اجراي دقيق و علمي آن و پرهيز از اقدامات غير کارشناسانه و عجولانه به منظور دست يابي به هرچه دقيق تر و بهتر به اهداف اين سند استان مرکزي نيز هماهنگ با ساير وزارتخانه ها و نهادهاي برنامه ريزي در کشور اقدام به تدوين اقدامات همگاني و برنامه هاي براي اجراي آن کرده است.
مقيمي ادامه داد: استان مرکزي براي تحقق اقتصاد مقاومتي از تمامي نقطه نظرات کارشناسي نخبگان استاني بهره گيري کرده تا در ساير اقدام ها هماهنگ با شعار سال و در زمينه توسعه و بالندگي هرچه بيشتر استان و کشور حرکت کند.
وي خاطر نشان کرد: تشکيل کميته معاونين استاندار، مشاوران و مديران دستگاه ها، تهيه راهبردها با برش استاني و شهرستاني، تهيه برنامه زمانبندي شده سياست ها، برگزاري جلسات متعدد کارشناسي با حضور مديران، تشکيل تيم هاي تخصصي، بررسي پيش نويس در جلسه هاي متعدد و ارجاع پيش نويس ها به دبيرخانه اقتصادي براي استفاده از نقطه نظرات نخبگان، از جمله فعاليت هاي صورت گرفته در زمينه اقتصاد مقاومتي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]