واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
تابش: مجالس قانونگذاری در دستیابی به اهداف توسعه اقتصادی ایفای نقش کنند/ امروز شاهد دورهای از آگاهی زیستمحیطی در میان ملل و مقامات دولتی هستیم
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به نقش مجالس قانونگذاری در فرایند توسعه کشورها گفت: این مجالس میتوانند در تسریع دستیابی به اهداف توسعه اقتصادی در سطوح بینالمللی ایفای نقش کنند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از تسنیم، نشست کمیته اجرایی هفدهمین مجمع عمومی کنفرانس نمایندگان کشورهای حوزه آسیا و اقیانوسیه پیرامون محیط زیست و توسعه صبح امروز با حضور نمایندگانی از چندین کشور آسیایی و اقیانوسیه در هتل اسپیناس تهران برگزار شد.
محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در این نشست به عنوان دبیرکل هفدهمین مجمع عمومی کنفرانس نمایندگان آسیا و اقیانوسیه درباره محیط زیست و توسعه طی سخنانی با تشکر از حضور میهمانان شرکتکننده در این اجلاس، اظهار داشت: از حسن اعتماد شما در انتخاب ایران به عنوان میزبان هفدهمین اجلاس مجمع عمومی صمیمانه قدردانی میکنم و به اعتبار این تصمیم شما، بنده به عنوان دبیرکل APPCED وظایفی را عهدهدار شدم که امیدوارم در انجام آنها با حمایت شما همکاران بتوانیم اجلاس موفقی را با نتایج مطلوب داشته باشیم.
وی ادامه داد: سبب خرسندی است که امروز شاهد دورهای از آگاهی زیستمحیطی در میان ملل و مقامات دولتی هستیم و برگزاری این کنفرانس دلیل دیگری بر تاثیر این واقعیت است. همچنین مشارکت منطقهای برای پایداری جهانی به عنوان شعار این اجلاس که سبب گردآمدن ما نمایندگان برای تبدیل آن به یک برنامه اجرایی شده است، بخشی از دغدغههای جهانی است که همه ما با آن روبهرو هستیم.
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بر همین اساس گفت: از جمله وظایفی که این جانب به عنوان دبیرکل این اجلاس داشتهام، برجسته کردن هرچه بیشتر موضوع کنفرانس در غالب برگزاری یک نشست تخصصی با عنوان «قانونگذاری در زمینه محیط زیست، مشارکت منطقهای و پایداری جهانی» است و این نشست به منظور تبادل نظر درباره تقویت ابعاد قانونگذاری در کشورهای عضو برای رفع نارساییهای تقنینی پیرامون صیانت از محیط زیست است که امیدوارم بتوانیم با بحثهای جدی در این زمینه راهکارهایی را در کاستن از این نارسایی پیدا کنیم.
تابش با بیان اینکه مجالس قانونگذاری نقش بسزایی در فرایند توسعه کشورهای خود دارند، گفت: علاوه بر این این مجالس میتوانند به عنوان نهادهای موثر و کارساز توانایی بسیاری در تسریع دستیابی به اهداف توسعه اقتصادی در سطوح بینالمللی ایفا کنند. همچنین از آنجایی که این مجالس توانایی منحصر به فردی برای تبیین اولویتهای پایه در کشور خود دارند، از این ظرفیت میتوان در تنظیم دستور کار تا سال 2015 که شامل عناصر جهانی و براساس انعکاس اولویتهای ملی است، بهرهگیری کرد.
وی با تاکید بر اینکه مدل توسعه هر کشور، خصوصیات خاصی دارد، تصریح کرد: سازمان ملل متحد نیازمند همکاری نمایندگان مجالس قانونگذاری کشورها به منظور انتقال تجربیات ملی و اهداف جهانی و نیز انعکاس دستورکار توسعه آتی در زیستگاه ملی است و برای حصول این هدف تقویت نقش مجالس قانونگذاری در مشارکت فعال و تاثیرگذار برای معماری دستور کار تسا 2015 و موفقیت آن ضروری است.
دبیرکل هفدهمین مجمع عمومی کنفرانس نمایندگان آسیا و اقیانوسیه پیرامون محیط زیست در پایان اضافه کرد: بیانیه پایانی کنفرانس میتواند پیام مشترک و مورد توافق همه را به نشست مجمع عمومی سازمان ملل که ماه آینده در نیویورک برگزار خواهد شد، منعکس کنند چرا که ما نمایندگان کشورهای عضو با دربرداشتن بخش بزرگی از جمعیت جهان مسئولیت جدیتری در تحقق شعار این اجلاس داریم.
1393/6/1
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]