محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829560022
وابستگی کشور به بودجه نفت به 40 درصد رسید
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
وابستگی کشور به بودجه نفت به 40 درصد رسید
وابستگی کشور به بودجه نفت به 40 درصد رسیده است در حالی که قبل از تحریم ها این میزان حدود 55 تا 56 درصد بود.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: وابستگی کشور به بودجه نفت به 40 درصد رسیده است در حالی که قبل از تحریم ها این میزان حدود 55 تا 56 درصد بود.
حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: تحریم ها موجب شد صادرات نفت کاهش پیدا کند و با کاهش درآمد نفتی اتکای بودجه به درآمدهای نفتی نیز کاهش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: بنابراین لازم است حتی با برداشتن تحریم ها نیز در بودجه سال های آینده این کاهش اتکای بودجه به نفت ادامه پیدا کند.
وی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سیاست های اقتصاد مقاومتی گام بزرگتری را برداشتند و آن حرکت به سمت کاهش وابستگی بودجه کشور به نفت و نه بودجه جاری به نفت است و این نیازمند سیاست گذاری در برنامه ششم و هفتم است که ما ببینیم در چه چشم انداز و زمانی می توانیم به نقطه ای برسیم که در بودجه کشور به طور کلی هیچگونه اتکایی به نفت نداشته باشیم و این یک آرمان بزرگ ملی است که باید به آن دست پیدا کنیم و در برنامه ششم دنبال می شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در مورد برنامه ششم توسعه گفت: اول باید سیاست های مربوط به برنامه تدوین شود و اکنون نیز در دست تدوین است و به این مجمع پیشنهاد می شود و بعد از نهایی شدن، مبنای برنامه ششم قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: مقدمات را معاون برنامه ریزی رییس جمهور انجام داده و تا پایان سال شاهد ارایه لایحه برنامه ششم خواهیم بود.
حجت الاسلام مصباحی مقدم تصریح کرد: قرار است وابستگی بودجه جاری دولت به نفت تا پایان برنامه پنجم به صفر برسد که البته فاصله زیادی تا تحقق این مهم داریم و بعید به نظر می رسد تا پایان برنامه که امسال است بتواند به صفر برسد ولی خیلی کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: یکی از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی اصلاح الگوی مصرف و مصرف تولیدات داخلی است و مهمترین کار در بخش مصرف تولیدات داخلی فرهنگ سازی است.
وی با تاکید بر اینکه توجه به تولیدات داخلی از نظر فرهنگ عمومی ضعیف است، گفت: برخی کالاهای داخلی بر چسب کالاهای وارداتی می خورند و مورد استقبال قرار می گیرند و این دیگر مسئله کیفیت نیست بلکه مسئله نبود فرهنگ مناسب در این زمینه است.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم با بیان اینکه برخی فروشندگان از تولیدکنندگان می خواهند که به تولیدات خود مارک های خارجی بچسبانند، گفت: آن ها مدعی هستند مشتریان، کالاهای خارجی را بهتر می خرند و این مسئله فرهنگ است نه چیز دیگری.
وی ادامه داد: تولیدات چینی هم درجه بندی کیفیت دارند ولی این تجار ایرانی هستند که کالاهای بی کیفیت را خریداری می کنند و به کشور می آورند.
وی بیان کرد: دیدگاهی در اقتصاد داریم که این دیدگاه امروز هم در کشور ما وجود دارد و در قانون گذاری نیز موثر واقع شده است و می گوید روابط اقتصادی مان را با خارج از کشور آزاد کنیم و تعرفه ها را برداریم البته این مسئله از سوی سازمان جهانی تجارت نیز مطرح است و اگر بخواهیم به این سازمان بپیوندیم باید این تعرفه ها را در حد تعرفه های بین المللی کاهش دهیم.
حجت الاسلام مصباحی مقدم گفت: اگر این مسیر را بخواهیم برویم که الان هم می رویم و نوعی قانون گذاری شده که به این طرف برویم یقین بدانید که کالای تولید داخلی مصرف نمی شود زیرا کالاهای خارجی با هزینه پایین تر به بازار عرضه و کالای داخلی ما با هزینه بیشتری ساخته می شود.
وی با اشاره به اینکه باید در راستای کاهش هزینه های تولیدکنندگان حرکت کرد، گفت: این روند باید به گونه ای باشد که کالاهای داخلی از نظر قیمت قابل رقابت باشد.
وی افزود: باید از تولیدات داخلی حمایت کنیم و یکی از این حمایت ها حمایت گمرکی است و باید تعرفه های گمرکی برای کالاهای مشابه تولیدات داخلی بالا نگه داشته شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر این اتفاق نیفتد کالاهای خارجی در کشور بیشتر خریداری می شوند و اگر هر دو تعرفه را افزایش دهیم قاچاق کالا افزایش پیدا می کند در این صورت باید نقطه ای را پیدا کرد که با افزایش تعرفه ها هر دو را کنترل کرد.
وی تصریح کرد: یکی از مسایل این است که اجازه ورود کالاهای مشابه تولید داخل را ندهیم و البته این از امور سخت و دشوار است.
وی افزود: حدود دو میلیون نفر در کشور به طور مستقیم و غیر مستقیم در صنعت خودرو سازی کار می کنند و اگر اجازه ورود خودروهای خارجی را به کشور بدهیم که بسیاری از مردم هم مطالبه می کنند و علت این مطالبه پایین بودن کیفیت محصولات داخلی است و بالا بودن مصرف سوخت است مشکلاتی به وجود می آید.
حجت الاسلام مصباحی مقدم اظهار کرد: اجازه واردات خودروهای خارجی دو میلیون شغل را از بین می برد، پس راه حل این نیست بلکه باید کیفیت تولید خودرو را بالا ببریم و مصرف سوخت این خودروها را پایین بیاوریم و من در این مورد دو مرتبه با وزیر صنعت و معدن گفت و گو کردم و از وی خواستم مصرف سوخت موتور خودروهای تولید داخل را کاهش دهند.
وی با بیان اینکه مجلس یک مصوبه دارد که 51 نوع استاندارد در مورد خودروهای ساخت داخل رعایت شود، افزود: اگر این استانداردها رعایت شود ما نگرانی نداریم که به صورت رقابتی وارد بازار مصرف شویم.
وی به کاهش ارزش پول ملی اشاره کرد و گفت: اتفاقی که طی چند دهه در اقتصاد ایران رخ داده است استفاده از درآمدهای نفتی است یعنی این درآمدها به صورت دلار و ارز است و نیاز داخلی ما به صورت ریال است و ما کمتر نیازمند به درآمدهای نفتی برای مصارف داخلی هستیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ارز برای تکنولوژی و خدمات خارجی است ولی ارز ناشی از نفت وارد اقتصاد ایران می شود و این ارز به ریال تبدیل می شود بدون اینکه به فروش برسد.
وی افزود: این ارزها ذخیره خارجی بانک مرکزی می شود و معادل آن را ریال می دهد این یکی از علل آسیب کاهش ارزش پول ملی ایران است و هر وقت درآمد نفت بیشتر شد وابستگی ما بیشتر و تورم ها شدیدتر شد.
وی عامل دیگر را استقراض از بانک مرکزی بدون اینکه پولی باشد و ارزی فروخته شود و تولیدی در کار باشد دانست و گفت: در این صورت فقط نقدینگی افزایش پیدا می کند.
حجت الاسلام مصباحی مقدم گفت: وقتی پول بیشتر شد قدرتش پایین می آید در اقتصاد ما پول اضافه شده ولی این قدرت اقتصادی مردم را بالا نمی برد.
وی با تاکید بر اینکه دولت یازدهم این افزایش نقدینگی را مهار کرده است، بیان کرد: بعد از مهار حجم نقدینگی می تواند قدرت خرید برگردد و افزایش نیز داشته باشد.
وی همچنین گفت: ورود بیکاران به خدمات دولتی مشکلی را حل نمی کند نیروی انسانی دولت بسیار زیاد است و 80 درصد هزینه های جاری ما صرف نیروی انسانی بخش دولتی می شود.
وی ادامه داد: دولت باید بار خود را از نظر نیروی انسانی کم کند و بخش خصوصی فعال شود.
مصباحی مقدم تصریح کرد: منابع باقی مانده صندوق توسعه ملی حدود 30 تا 34 میلیارد دلار است البته کل منابعش 65 یا 66 میلیارد دلار است و این مقدار به تولیدکنندگان بخش خصوصی تعلق دارد و آنها می توانند از این مبنع قدرتمند وام بگیرند و سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال کنند.
وی تاکید کرد: ما نیازمند ورود بخش خصوصی و تعاونی به عرصه فعالیت های کشور هستیم.
وی با بیان اینکه پیچیدگی موجود در کار بانک ها برای پرداخت تسهیلات به بخش خصوصی بسیار مانع ایجاد می کنند، گفت: مشکلاتی نیز در ساختار اداری وجود دارد و وزارت صنعت معدن و تجارت برای اینکه کار را سبک و تسهیل کند باید تجدید نظر کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظم ادامه داد: دولت باید مقرراتی را وضع و قاطع با فساد در سیستم بانکی و بخش اداری برخورد کند تا اینکه به راحتی بنگاه های اقتصادی بتوانند از منابع صندوق توسعه ملی استفاده کند.
وی گفت: بخش عظیمی از وجوه در اختیار عامه مردم است و به صورت خرد است ولی نمی دانند این پول های خرد چه معجزه ای می کند./پول/110
۱۲/۰۶/۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش میدهد تحلیل کارشناسان بینالمللی از سقوط نفت/ زنگ خطر کسری بودجه در کشورهای نفت خیز و امید به فصل
فارس گزارش میدهدتحلیل کارشناسان بینالمللی از سقوط نفت زنگ خطر کسری بودجه در کشورهای نفت خیز و امید به فصل سرمابا نزولی شدن قیمت نفت در دو ماه اخیر کارشناسان بین المللی انرژی اظهارات مختلفی را در خصوص علت این کاهش بیان می کنند به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس حدود دو مامدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی خبر داد اختصاص 97 درصد صادرات غیرنفتی کشور به 500 شرکت برتر
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی خبر داداختصاص 97 درصد صادرات غیرنفتی کشور به 500 شرکت برترمدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی از برگزاری مراسم هفدهمین رتبهبندی شرکتهای برتر ایران در بهمن امسال توسط این سازمان خبر داد و گفت 97 درصد صادرات غیرنفتی کشور به 500 شرکت برتر از نظر میزان فروشافزایش 21 درصدی صادرات غیرنفتی کشور
پنجشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۰ معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت معدن و تجارت گفت میزان صادرات غیر نفتی کشور در چهار ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 21 درصد افزایش یافته است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجان شرقی جعفر سرقینی در دخروج نفت از چرخه بودجه سالانه کشور/خروج از رکود تورمی عاملی مهم در توسعه طرحهای زیربنایی
مروی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خروج نفت از چرخه بودجه سالانه کشور خروج از رکود تورمی عاملی مهم در توسعه طرحهای زیربنایی رئیس کمیسیون انرژی مجلس با تاکید براینکه صنعت نفت پیشران اقتصاد کشور است به طور یقین بسته خروج از رکود تورمی تاثیرگذاری بیشتری در اقتصاد کشور دارد بنابراینمعاون وزیر صنعت: رشد صنعت کشور از منفی ۱۰ به منفی ۲ درصد رسیده است
معاون وزیر صنعت رشد صنعت کشور از منفی ۱۰ به منفی ۲ درصد رسیده است اقتصاد > صنعت - نسیم نوشت معاون وزیر صنعت گفت رشد صنعت کشور از منفی ۱۰ به منفی ۲ درصد رسیده است جعفر سرقینی از رشد ۹ درصدی فرآوردههای فولادی کشور در شرایط رکود خبر داد و افزود در صد روز نخستچکیده اخبار اقتصادی امروز تأکید رئیس جمهور روسیه به واردات محصولات کشاورزی از ایران/غیر قابل قبول بودن وضعیت ک
چکیده اخبار اقتصادی امروزتأکید رئیس جمهور روسیه به واردات محصولات کشاورزی از ایران غیر قابل قبول بودن وضعیت کنونی نظام بانکی کشور رشد 90 درصدی واریزی درآمد نفت به خزانهآغاز به کار بیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی با حضور وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی دائمی شدن نرخ خوراک پسهم بیمه عمر در کشور به 10 درصد رسید/ آغاز فعالیت بیمههای اروپایی معتبر در ایران
اقتصادی بانک - بیمه بورس سهم بیمه عمر در کشور به 10 درصد رسید آغاز فعالیت بیمههای اروپایی معتبر در ایران رئیس کل بیمه مرکزی ایران اعلام کرد در حال حاضر با احتساب بیمههای تامین اجتماعی 10 درصد جامعه ایرانی از پوشش بیمه عمر برخوردارند و براساس برنامه ریزیها این سهم در یک دورئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری عنوان کرد وابستگی به درآمدهای نفتی مهمترین علت نرسیدن به استقلال اقتصادی
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری عنوان کردوابستگی به درآمدهای نفتی مهمترین علت نرسیدن به استقلال اقتصادیرئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت وابستگی به درآمدهای نفتی مهمترین علت نرسیدن ایران به استقلال اقتصادی محسوب میشود به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد حجتالاسلامآب ورودی به سدهای کشور 7 درصد کاهش یافت
آب ورودی به سدهای کشور 7 درصد کاهش یافت خبرگزاری پانا آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری مهر 92 تاکنون درمقایسه با دوره مشابه سال آبی گذشته هفت درصد کاهش یافته است ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور ساعت 09 28 به گزارش خبرگزاری پانا آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاروزیر نفت عنوان کرد ایران دارای بزگترین ذخایر نفت و گاز دنیا است/ تامین ۷۰درصد انرژی ایران از گاز
وزیر نفت عنوان کردایران دارای بزگترین ذخایر نفت و گاز دنیا است تامین ۷۰درصد انرژی ایران از گازوزیر نفت با بیان اینکه علیرغم تحریم و موانع 70 درصد مصرف انرژی ایران از گاز طبیعی تأمین شده و فرآوردههای نفتی مایع حدود 30 درصد مصرف انرژی کشور را شامل میشود گفت متأسفانه به عنوانتورم مسكن اجاري به 20.9 درصد رسيد
تورم مسكن اجاري به 20 9 درصد رسيد تورم مسكن در سه ماهه ابتدايي سال جاري 3 2 درصد افزايش يافت به گزارش جوان شاخص بهاي مسكن اجاري در مناطق شهري كشور در سه ماهه ابتدايي سال جاري به 1 148 رسيد كه نسبت به سه ماهه قبل حدود 3 2 درصد و نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل به 9 18 درصدبهای نفت به مرز ۱۰۳ دلار رسید
بهای نفت به مرز ۱۰۳ دلار رسیدتاریخ انتشار سه شنبه ۴ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۸ ۲۰ بهای نفت برنت در بازارهای جهانی امروز سهشنبه به مرز ۱۰۳ دلار در هر بشکه رسید به گزارش ایسنا به نقل از رویترز بهای نفت در بازارهای جهانی امروز افزایش یافت اما این افزایش یکشبه با توجه به فکاهش متوسط قیمت نفت برای دومین ماه پیاپی/ کاهش 2.8 درصدی برنت و 2.3 درصدی نفت آمریکا در آگوست
کاهش متوسط قیمت نفت برای دومین ماه پیاپی کاهش 2 8 درصدی برنت و 2 3 درصدی نفت آمریکا در آگوستبا وجود افزایش قیمت نفت به بالای ۱۰۳ دلار در روز جمعه متوسط قیمت نفت در ماه آگوست برای دومین ماه متوالی کاهش یافت و نفت برنت افت 2 8 درصدی و نفت آمریکا کاهش 2 3 درصدی را ثبت کردند به گزافزایش 40 درصدی صادرات نفت ایران
افزایش 40 درصدی صادرات نفت ایران صادرات نفت ایران به مشتریان آسیایی خود در ماه ژوئیه سال جاری نسبت به ماه مشابه سال گذشته 29 4 درصد افزایش یافته است مهر یک خبرگزاری غربی از افزایش 40 درصدی صادرات نفت خام ایران در هفت ماه نخست سال جاری میلادی در مقایسه با سال گذشته خبر داد به گدیلی صباح خبر داد: تمرکز شرکت ملی نفت ترکیه بر روی منابع انرژی کشورهای آفریقای مرکزی
دیلی صباح خبر داد تمرکز شرکت ملی نفت ترکیه بر روی منابع انرژی کشورهای آفریقای مرکزیشرکت ملی نفت ترکیه همانند کشورهایی نظیر هند و پاکستان بر روی منابع انرژی در کشورهای آفریقای مرکزی متمرکز شده است و در این راستا در تلاش است تا به استخراج نفت در آنگولا بپردازد به گزارش گروه اقتصاد۹۳ درصدی منابع آب کشور در بخش کشاورزی مصرفغ می شود
گزارش ایلنا از بحران آب و شمارش معکوس برای بخش کشاورزی ۹۳ درصدی منابع آب کشور در بخش کشاورزی مصرفغ می شود 1393-06-08 08 46 یکی از اصلیترین عامل هدر رفت آب در بخش کشاورزی است مصرف حدود ۹۳ درصدی منابع آب کشور در بخش کشاورزی و هدر رفت ۵۰ تا ۶۰ درصدی آب از مشکلات مربوط به این بخش اآب ورودی به سدهای کشور 6 درصد کاهش یافت
آب ورودی به سدهای کشور 6 درصد کاهش یافت خبرگزاری پانا آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری مهر92 تاکنون درمقایسه با دوره مشابه سال آبی گذشته شش درصد کاهش یافته است ۱۳۹۳ شنبه ۸ شهريور ساعت 10 26 به گزارش خبرگزاری پانا آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا-
اقتصادی
پربازدیدترینها