واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ شهريور ۱۳۹۳ (۱۰:۱۰ق.ظ)
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد: فعاليت هاي پرورشي و فرهنگي قابل اجرا در مدارس ايراني خارج از کشور معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش طبق راهکارهايي که در سند تحول بنيادين است، اهم فعاليت هاي پرورشي و فرهنگي قابل اجرا در مدارس ايراني خارج از کشور را بيان کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، حميدرضا کفاش در جمع فرهنگيان اعزامي به مدارس خارج از کشور که در پرديس نسيبه فرهنگيان تهران برگزار شد، اهم فعاليت هاي پرورشي و فرهنگي قابل اجرا در مدارس ايراني خارج از کشور را مطرح کرد.
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: يکي از راهکارهاي ايجاد ساز و کار براي تقويت انسجام اجتماعي و وحدت ملي و احياي هويت افتخار آميز اسلامي ايراني در دانش آموزان و معلمان، تأکيد بر آموزش، اجراي سرود ملي و به اهتزاز در آوردن پرچم جمهوري اسلامي ايران در تمام مدارس، است.
وي 2 برنامه برگرفته از اين راهکار را انس با اهل بيت (ع) با تأکيد بر شناخت و زيارت حضرت علي بن موسي الرضا (ع)، پرداخت ويژه و مستمر به سرود جمهوري اسلامي ايران و اهتزاز پرچم بيان کرد.
کفاش ادامه داد: راهکار 1-3 در سند تحول بنيادين توسعه فرهنگ اقامه نماز، اهتمام به برپايي نماز جماعت در مدرسه، تقويت انس با قرآن در دانش آموزان و توسعه فرهنگ و سواد قرآني با اصلاح برنامه ها، توانمندسازي معلمان در راستاي تقويت مهارت روخواني در دوره ابتدايي، آشنايي با مفاهيم کليدي قرآن در دوره متوسطه اول و آموزش معارف قرآني در متوسطه دوم بر اساس منشور توسعه فرهنگ قرآني است.
وي اظهار کرد: راهکار 4 سند تحول بنيادين افزايش ميزان مشارکت خانواده ها در فعاليت هاي آموزشي و تربيتي مدرسه، برگزاري دوره هاي آموزشي اثربخش، ارائه خدمات مشاوره اي به خانواده هاي آسيب پذير و آسيب زا براي همسوسازي اهداف و روش هاي تربيتي خانواده و مدرسه است.
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش بيان کرد: 3 برنامه برگرفته از راهکارهاي سند تحول بنيادين آموزش خانواده، خدمات مشاوره اي مستمر و برگزاري جلسات گروهي در منازل است.
وي به راهکار 6-1 سند تحول بنيادين اشاره کرد و گفت: ايجاد توسعه و غني سازي واحد اطلاعات و منابع آموزش و پرورش در سطح مدرسه (از قبيل کتابخانه، آزمايشگاه و کارگاه، شبکه ملي اطلاعات و ارتباطات) از راهکارهاي ديگر سند تحول بنيادين است.
کفاش 2 برنامه برگرفته از اين راهکار را توسعه کتاب و کتابخواني، بالابردن سطح سواد رسانه اي، استفاده بهينه از فضاي مجازي و توسعه وبلاگ نويسي بيان کرد.
وي راهکار8-8 سند تحول بنيادين را بيان کرد و افزود: مشارکت فعال آموزش و پرورش در مواجه با نيازهاي فوري و عمومي جامعه از قبيل شيوع بيماري هاي فراگير، زلزله، رفع بي سوادي، حاکميت قوانين و مقررات، حفظ و پاکيزگي محيط زيست، خدمت محرومين، حرکت هاي خيرخواهانه مردمي و انقلابي از طريق برگزاري دوره هاي آموزشي و توجيهي براي آماده سازي مربيان و دانش آموزان از راهکارهاي 8-8 سند تحول است.
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش 2برنامه برگرفته از اين راهکار را نيز طراحي آموزش هاي کاربردي براي تقويت جامعه دانش آموزان و فعاليت هاي فرهنگي و هنري با تأکيد بر فعاليت هاي گروهي بيان کرد.
وي به راهکار 13-2 سند تحول بنيادين اشاره کرد و گفت: افزايش کارآمدي شوراهاي درون مدرسه مانند شوراي معلمان و شوراي دانش آموزان با تفويض برخي اختيارات اداره و مدرسه به آنان و فراهم آوردن زمينه مشارکت بيشتر از فرايند تعليم و تربيت مدرسه است. که 2 برنامه برگرفته از اين راهکار نيز فعال سازي شوراي دانش آموزي و استفاده از ظرفيت تمامي همکاران در فعاليت هاي پرورشي مطرح است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]